2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim nurancım testin güzel çıkmasına benimkide 25. haftada olcak 3haftam var daha bakalım nasıl çıkacak benim kız aktifleşti artık kıpır kıpır özellikle akşam olunca ve ben hızla kilo almaya başladım 8 kilo aldım şimdiden nolcak halim kızlar 3.5 ayım kaldı doğuma 3.5 ayda ne kadar alırım acaba korkuyorum doğaçtaki gibi 30 kilo alırsam diye iştahlı değilim aslında sporda yapıyorum uzun yürüyüş yapıyorum ama yinede su içsem yarıyo

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum biraz yoğunum :))) ama her şey yolunda bu gün 22 hafta 6 günlük olduk kilomuz 533gr.. boyumuz 28 cm her şeyi normal şükür ki amniyosentezi o zaman yaptırdım 3 lü tarama ne yazık ki yanlış olabiliyormuş ama yinede yaptırmıştım sonuç temiz geldi bende 7 kilo aldım bu zaman kadar tabi bebişimde maşallah iyi ecrinde iyi hamile kıyafetleri aldım bir kaç tane eşimle şükür iyi anneler günümde çok güzel sürpriz yaptı :)) bende böyle işte .....2 hft.sonrada şeker testi için hastaneye gideceğim glikozumu alıp:))) sonrada işte kontrol vs....umarım her şey yolunda gider çok yoğun geçiyor bu kontroller vs..ecrin hastane dr.git gel....

ama takipediyorum sizide maşallah bebişler büyümüş kızların hepsi yok.................

canım çok sağol darısı size:)))
canım bende aynıyım ya sürekli kilo alıyorum hergün tartıda en az 100 gr fazla görüyorum yaa insan hergünde kilo alırmı 70 kilo oldum ben yaa 8 kilo aldım toplamda
batuhandayken 12 kilo almıştım 71 le doğum yapmıştım bunda kaçla biticem acaba
bizimki de bu aralar hareketleri yavaşladı gibi çok hareketliydi oysaki sıkışmaya mı başladı acaba içerde

maşallah canım bebeğine:)) aminiyosentezde temiz çıkmış çokmsevindim 3 lü testte hep yanlış çıkıyo diyolar
sendemi kilo almaya başladın ne olcek bizim bu halimiz:))

kızlar nerdesiniz kimseler yok artık burda

kimse girmiyo diye bende girmiyorum bayadır ne oldu bize kızlar niye dağıldık böyle

29 kmayısta zeynebin doğumgünü yine herzamanki gibi büyük bir aile yemeği sonrada pasta faslı
evide süslücem yine biraz zeynep şimdiden çok heyecanlı doğumgünü için dahada farkında artık geçensenede bilinçliydi bu konuda ama bu seneki daha başka hediyesini bile seçmiş hanfendi

evet canım yaa kimse uğramıyo artık dü<gün topiğimize(

bizim doğum günümüzde 2 haziran bende yavaş yavaş neler yapsam diye düşünüyorum.. pastamızı caillolu yaptırmayı düşünüyorum batuhan bayılıcaktır :)) hastası resmen kel çocuğun heheheh

bizimki bıktı ondan ben10 cu oldu ben bu sefer doğum günü pastasını sadece kendi resminden yaptırcam şeker hamurundan iğrenç oluyor tadı görüntü güzel ama elimizde patladı baya yenmedi lojmana dağıttık resmen koca pastayı kekler börekler yine takılırız bu kez kalabalığız evde :)

değişik tarifler arıyorum ama çok uğraştıracak şeyler yapamıcam sanırım bu sene biraz daha basit şeyler olucak mönümüzde. tek başıma yapmak zaten çok zorluyodu bide bu halde çok uğraşamam. seneye çifte doğum günümüz olucak kısmetse 2 ay arayla

merhaba kızlar çok yorgunum dün bütün gün gezdim alışveriş yaptım çok yorulmuşum hatta abartısız akıntım fazlalaşmış (( inş.sorun çıkmaz korkuyorum tekrar suyum felan gelir diye ..bu sıralar hep yoğunum eltim doğum yaptı oğluşuy arada ben ilgileniyorum k.valdem yanına gidip geliyor ...çok güzel bir duygu ben sabırsızlanıyorum yaa bebeğimi kucağıma aldığım günü iplew çekiyorum günler sanki çoooookkk yavaş geçiyor bana hep hamileliklerim benim böyle olur zaten bebişimize daha bişey almadık ama resmen heycan yaptım inş..alırız önümüzdeki aylarda ...dün ercrine kendime alışveriş yaptım haileyim hala kıyafet alıyorum :)))çokta çeşit yok hamile kıyafetlerinde hep aynı tarz elbise felan almadım ama alırım belki ben çok bunalıyorumk kızlar aşırı ben normalde çok üşürüm hamilelikten bunalıyorum havalarda ısındı off laya oflaya geziniyorum hatta eşim çevremdekiler ne oldı sana böyle sen üşürdün vs.diyorlar ....bu ayın sonunda aşım var sizde yaptırdınızmı yapılacakmı bana tek doz olacakecrinde de olmuştum çünkü o yüzden...ama hala şu nezlem,i grip neyseartık gitmiyor üzerimden ne yazık ki sanırım hailmelikten hiç böyle olmazdı ama sanede burnum tıkanıyor yada akıyor böyle işte ....bebeğim çok aşırı hareketli küçükken hissediyorum ama artık 18 hft.itibaren vurdumu oturtturuyor hesabı :))) acıtıyor ...yukarı aşağı sürekli hareket halinde maşallah.....ecrin çok meraklı sürekli bişeyler sayıyor kardeşime şunu alalım bunu alalım diye ..çok küçükken birde isim bulmuştu aslındaarada hala yeniisimler buluyor ilk olarak BAŞAR buldu nerden çıktı kızım nerden duydundediğimizde başarmaktan geliyor anne dedi cadı :))))valla ilginçtir hoşuna gitti çoğu kişinin de ad konusunda çokk kararsızımkız olsa daha rahat bulurdum ama erkek bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim kızlar bana aklınaza geldiçe yazın ...haftaya çarşamba şeker testine gideceğim kan idrar vs.olacak ne çıkar bilmeme artık...

ecrinin doğum günü için bir hazırlık yapmadım ilk pastamız hem bebekli hem resimliydi sizde hatırlarsınız ikinciside 2 şeklindeydi bu sene nasıl olur bilmem ama küçük olur pastamız kimse yok çünkü annemler gelir sadece okadar beraber kızımla bişeyeler hazırlarız akşam yemeğinden sonra olur büyük bir ihtimalle kendisi zaten çok seviyor süsü püsü aşırı rujsuz çıkmıyor sokağa hatta babası hediye ruj almış geçenlerde ne yapsın oyuncak almıyor oynamıyor kıyafet ruj yada kalem oda ruj alıvermiş:)))) kız babası olunca böyle oluyor harelde .....çok heycanlı ama pastaya mum üflemek onun için ayrı bir zevk ) geçen senede öyleydi hala öyle daha geçen günlerde pasta yaptık beraber mumla üfledş yine her pastada mum üflüyoruz tabi onun doğum günbü olmadığını biliyor ama çok seviyor bunu yapmayı benim gerçekten doğum günüm olucak diyede söylüyor zaten mum üflerken ozamanda ben mum üflüycem diyor ..her şeyi biliyor herşeyden haberleri var...

kızlar nabersınızzzz

benım kocam ıstanbulda 1 hafta olucak gıdelı tekstıl fuarında ..aralla evde onu beklıyoruz yapacak bısey yok ama o yokken yarımız sankı.. cok zor yaa..

pazar gecesı gelecek ınşallahh... bende bıraz sonra ışe gıdıcem 11 den 4 e kadar nöbetım var
mayıs sonuna kadar boyle..

nete fazla takılamıyorum.. yogunluktan .. sızler nasılsınız göbuşler buyudumu
herkes ıyı mı ? yeğenlerım ıyı mı ?

hepınıze selammmmm...

slm kizlar nasilsiniz..yogunnn bi dönemi atlattim sükür.lohusalik bitti..sagligimda düzeldi.oglmu sünnet ettirdim sacini kestik tam kücük adam olduben hamileyken drumuz sünnet derisi dar olabilir böbreklerinde hafif sisme var demisti bide ilk ay bebekler daha rahat sünnet oluyo.bizde yaptirdik büyükler biraz sitem etti,orda yanliz yapilmaz diye,ben kutlama filan düsünmüyorm ne gerek var.
ablamizda alismaya calisiyo alisti sayilir ilk zamanlara oranla ama arada ttuyo kisanclik..
1ay sonra göreve baslayacagim oglusmu nasil birakacam bilemiyorumoyyy oyyy

bu arada denizcim Allah kavustursn ayri olmayi ben bilirim babamiz bizimle gelemeyecek 2-3 hafta sonra gelecek ve okulu bitmiyo bi dönem daha ayriyiz buda nerden baksan 4-5 ay eder
hamislerde iyidir insaallah brda hava sicak aklima hep hamileler geliyo Allah yardimciniz olsun..

kızlar herkese noldu nasıl sepir sepir dağıldık böyle bu seneye kadar baya aktiftik yahu

yasemincim bakalım biz neler yaşıcaz bizim abiler ablalar nasıl tepkiler verecek meraktayım valla

mrb kızlar ben daha yeni katıldım benim kızım haziran 2008 li 2. çocuğu yapan varmı ben bi düşünüyorum yapıyımmı diye sonra vazgeçiyorum

mrb kızlar ben daha yeni katıldım benim kızım haziran 2008 li 2. çocuğu yapan varmı ben bi düşünüyorum yapıyımmı diye sonra vazgeçiyorum

düşüneyim derken 1.den sonra 3. ye hamileyim bile 2. düştü canım hemde 7. aydan gün almaya başladım benim gibi 3 arkadaşım daha var biri doğum yaptı 2side hemen hemen benimle aynı haftalarda :)))

düşüneyim derken 1.den sonra 3. ye hamileyim bile 2. düştü canım hemde 7. aydan gün almaya başladım benim gibi 3 arkadaşım daha var biri doğum yaptı 2side hemen hemen benimle aynı haftalarda :)))

vayyy tebrik ederim ben daha bekliyorum ama kızım kardeş diye tutturdu çok istiyo oluncada çok kıskanır diye çekiniyorum açıkçası

selam kızlar
ne kadar uzun zaman oldu yazmayalı ama baktım ki sayfada hiç ilerleme yok! herkes kayıp mı, niye böyle oldu??
hamişlerimizin az zamanı kaldı, ne güzel,
ben 2. ye halen cesaret edemiyorum. hatta şu anki niyetim tek çocukla kalmak, bakalım.
sevdacım bi ara yüklüycem sizler için egenin şarkılarını canım:) ağrıların nasıl oldu?
herkes iyi mi?
denizcim Allah kavuştursun canım. zordur kocadan ayrı günler geçirmek, ama az kaldı:)
biz de okulda yoğun günler yaşıyoruz. not girişleri, kermesler, okul gezileri falan filan.. egenin de 7 haziranda okul gecesi var, ona da hazırlık var bi yandan.
kızlar, hepinizi öpüyorum şimdilik.

bende yazıyorum hiç kimseden cevap olmuyor yorum yok yazmayayım bari artık (( herkes yok kybolmuş arada bari bakının kızlar bende pek giremiyorum ama arada bakınıyorum ....

merhaba kızlar nasılsınız
kaç gündür çok yoğunum kızlar evi değiştirdik daha doğrusu bizim oturma odamız küçüktü ama yatak odamız çok büyüktü ikisini yer değiştirdik şimdi 2. çocukta geliyo zaten bize küçük bebekle beraber daha da küçük oılucak dedik değiştidik:)) çok güzel oldu yayla gibi valla:))
bu arada bebeğimizin adına karar verdik BERTUĞ olucak
anlamı: güçlükleri aşan, engel tanımayan
adı gibi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…