selam kızlar nasılsınız??
bende herkesin geçmiş anneler gününü kutluyorum
kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı sonucum normal çıktı çok şükür
şekerli suyu içmek çok kötüydü boğazım yandı resmen tadından
çok sevindim nurancım testin güzel çıkmasına benimkide 25. haftada olcak 3haftam var daha bakalım nasıl çıkacak benim kız aktifleşti artık kıpır kıpır özellikle akşam oluncave ben hızla kilo almaya başladım 8 kilo aldım şimdiden nolcak halim kızlar 3.5 ayım kaldı doğuma 3.5 ayda ne kadar alırım acaba korkuyorum doğaçtaki gibi 30 kilo alırsam diye iştahlı değilim aslında sporda yapıyorum uzun yürüyüş yapıyorum ama yinede su içsem yarıyo
maşallah canım bebeğine:)) aminiyosentezde temiz çıkmış çokmsevindim 3 lü testte hep yanlış çıkıyo diyolarslm kızlar uzun zamandır giremiyorum biraz yoğunum :))) ama her şey yolunda bu gün 22 hafta 6 günlük olduk kilomuz 533gr.. boyumuz 28 cm her şeyi normal şükür ki amniyosentezi o zaman yaptırdım 3 lü tarama ne yazık ki yanlış olabiliyormuş ama yinede yaptırmıştım sonuç temiz geldi bende 7 kilo aldım bu zaman kadar tabi bebişimde maşallah iyi ecrinde iyi hamile kıyafetleri aldım bir kaç tane eşimle şükür iyi anneler günümde çok güzel sürpriz yaptı :)) bende böyle işte .....2 hft.sonrada şeker testi için hastaneye gideceğim glikozumu alıp:))) sonrada işte kontrol vs....umarım her şey yolunda gider çok yoğun geçiyor bu kontroller vs..ecrin hastane dr.git gel....
ama takipediyorum sizide maşallah bebişler büyümüş kızların hepsi yok.................
kimse girmiyo diye bende girmiyorum bayadır ne oldu bize kızlar niye dağıldık böyle
29 kmayısta zeynebin doğumgünü yine herzamanki gibi büyük bir aile yemeği sonrada pasta faslı
evide süslücem yine biraz zeynep şimdiden çok heyecanlı doğumgünü için dahada farkında artık geçensenede bilinçliydi bu konuda ama bu seneki daha başka hediyesini bile seçmiş hanfendi
evet canım yaa kimse uğramıyo artık dü<gün topiğimize(
bizim doğum günümüzde 2 haziran bende yavaş yavaş neler yapsam diye düşünüyorum.. pastamızı caillolu yaptırmayı düşünüyorum batuhan bayılıcaktır :)) hastası resmen kel çocuğun heheheh
bizimki bıktı ondan ben10 cu olduben bu sefer doğum günü pastasını sadece kendi resminden yaptırcam şeker hamurundan iğrenç oluyor tadı görüntü güzel ama elimizde patladı baya yenmedi lojmana dağıttık resmen koca pastayı kekler börekler yine takılırız bu kez kalabalığız evde :)
mrb kızlar ben daha yeni katıldım benim kızım haziran 2008 li 2. çocuğu yapan varmı ben bi düşünüyorum yapıyımmı diye sonra vazgeçiyorum
düşüneyim derken 1.den sonra 3. ye hamileyim bile 2. düştü canım hemde 7. aydan gün almaya başladım benim gibi 3 arkadaşım daha var biri doğum yaptı 2side hemen hemen benimle aynı haftalarda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?