2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar ben daha yeni katıldım benim kızım haziran 2008 li 2. çocuğu yapan varmı ben bi düşünüyorum yapıyımmı diye sonra vazgeçiyorum

merhaba canım hoşgeldin aramıza
bende ikinci için çok erken diyodum ama sonradan çok istedik şimdi hamileyim 2.5 ay kadar kaldı doğumuma. eğer istiyosan hiç erteleme bence

bende yazıyorum hiç kimseden cevap olmuyor yorum yok yazmayayım bari artık (( herkes yok kybolmuş arada bari bakının kızlar bende pek giremiyorum ama arada bakınıyorum ....

haklısın canım bu aralar baya bi sesiz topik
daha havalar ısınmadan herkes kaçtı yaza kimseikler olmicekk

merhaba canım hoşgeldin aramıza
bende ikinci için çok erken diyodum ama sonradan çok istedik şimdi hamileyim 2.5 ay kadar kaldı doğumuma. eğer istiyosan hiç erteleme bence

hoşbulduk canım öncelikle tebrik ederim sonra allah kurtarsın diyorum allah analı babalı büyütmek nasip etsin herkese.. bende çok istiyorum aslında ama ilk hamileliğimde çok sorunlar yaşadım bendeki kaynana hamile kaldım diye etmediğini bırakmadı şimdi çok seviyo torununu ama tekrar aynı şeyleri yaşamakda istemiyorum çok kararsızım

Slm güzel hatunlar..
epeydir yazmaya üşendim üşendim..şimdi eşim iş için dışarda,teo uyudu ev,bilg. bana kaldı..

nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım,evet topiğimizin eski halinden eser yok! Hamişlerimizin göbişler büyümüş çok şeker olmuşsunuz hepiniz zaman nasıl geçiyor 2-3 kaldığını duyunca şaşırdım valla az kalmış kızlar melekler geliyorrr..
nurancim isminizi çok beğendim adıyla yaşasın kuzum..(o nasıl bir lafsa:))

Fatoşcum hoşgeldin aramıza canım ama en durgun zamanda geldin sanmaki böyle suskunuz ara ara böyle oluruz..bir kaç gün içinde bir açılır çenemiz,elimiz sayfalar birikir emin ol..bu arada kızının adı ne,hangi şehirdesin,çalışıyormusun?kaçırdım mı bilmiyorum ama..

Miniklerin doğumgünü de yaklaştı,kutlayacak olan var mı?
neydi o ilk seneki şatafat!:)) ben bu sene çok üşendim öyle 40 kişi ağırla,pastası böreği..vs.. işe girişince az birşeyle yetinemiyorum ve çok yoruluyorum bu seneyi es geçecem sanırım aile arasında güzel bir pasta yaptırır,bir kaç çeşit şeyle kutlarız sanırım..gerçi benim işim belli olmas..

Dün saçlarımızı kestirip fotoğrafçıya gittik ve ilk vesikalığımızı çekildik..kreşe başvuracağım oradan istiyorlarmış sanırım güzel güzel poz verdi delikanlım (çocuk napsın annesi japon olunca alıştı tabi )

Bu arada size hep bahsediyordum ya düğün organizasyonu işine sıcak bakıyoruz falan diye..ilk adımı attık dün kaliteli bir ses sistemi,mikser falan aldık (orgu sattık bu arada )elimizde projeksiyon,barkovizyon perdesi vs.. var ve eşimin kuzeni hacettepe kons. mezunu süper çalıyor,eğlendiriyor o ve solisti derken küçük anlamda bir başlangıç yaptık..ben fotoklip falan hazırlayacağım isteğe göre eşimde gidip gösterimi sunacak..umarım bu kez olur kızlar dua edin yoksa halimiz duman
face video ekledim çocuk ve düğün slayt örnekleri yorumlarınızı bekliyorum olumlu yada olumsuz özellikle olmayan bir yer varsa yada aklınıza gelen fikirlere açığım..
kk da bir topik açıp üstü kapalı yazdım bakalım..bir kaç kişiye örnek gönderdim cvp bekliyorum.

bu iş olursa masa sandalye giydirme,gelin damat masası,gelin yolu,süslemeler vs..hepsine girişeceğim çok istekliyim bu konuda valla..

Çocuklar nasıllar,psikolojileri falan 3 yaş sendromları yaşanıyor mu sizde de?
Teo zaman zaman beni çıldırtıyor inadı ve aksiliğiyle valla..artık kreş şart ben onu anladım evde oyalayamıyorum sürekli beraber hayali oyunlar oynayalım istiyor ben de sıkılıyorum bi noktadan sonra tabi..bilg delisi oldu açık görmesin hemen tünüyor yada sabah benden önce kalkıp gelip açıyor oyun oynuyor zaten onun yüzünden bu ay kotayı aşmışız nasıl sınır getircem şaşırdım kesmişler interneti diyorum ama inandıramıyorum sıpa herşeyi biliyor modemden açıyor yine..sizinkilerde öyle mi?

canım facede eklediklerini gördüm çok güzel olmuş umarım her şey istediğiniz gibi olur fikir süper inş..tutar :))))

asrınım kreşe mi başlıyor hadi bakalım hayırlısı ne zaman nasıl kreş ...19391986]Bu arada size hep bahsediyordum ya düğün organizasyonu işine sıcak bakıyoruz falan diye..ilk adımı attık dün kaliteli bir ses sistemi,mikser falan aldık (orgu sattık bu arada )elimizde projeksiyon,barkovizyon perdesi vs.. var ve eşimin kuzeni hacettepe kons. mezunu süper çalıyor,eğlendiriyor o ve solisti derken küçük anlamda bir başlangıç yaptık..ben fotoklip falan hazırlayacağım isteğe göre eşimde gidip gösterimi sunacak..umarım bu kez olur kızlar dua edin yoksa halimiz duman
face video ekledim çocuk ve düğün slayt örnekleri yorumlarınızı bekliyorum olumlu yada olumsuz özellikle olmayan bir yer varsa yada aklınıza gelen fikirlere açığım..
kk da bir topik açıp üstü kapalı yazdım bakalım..bir kaç kişiye örnek gönderdim cvp bekliyorum.

bu iş olursa masa sandalye giydirme,gelin damat masası,gelin yolu,süslemeler vs..hepsine girişeceğim çok istekliyim bu konuda valla..
[/QUOTE]

canım ecrin atlattı ama arada hala inadı tutuyor onuda artık normal sayıyorum çünkü ecrinin her zaman inadı tutar ..ama geçenelrde aşırı asabi aynı 2yaş sendromuna dönmüştü sanırım 3 yaş sendromu felandı deli etmişti, beni sürekli ağlıyor vs..neyseki geçti bizde..umarım sizde atlatırsınız...

güle güle oturun canım :)))adınız çok güzelmiş adıyla yaşasın yavrum...ben hala bulamadım off off bu gidişle adsız olacak ecrin ama hala başar istiyor isteklide eşimde beğeniyor ne olacajk bilmiyorum bu gidişle sanırım ecrin koyacak adını...

bugün biz 25 haftalık olduk artık baya bi kolayladık sanki son aylar zor geçer benim hep birde sıcaklar olacak kızlar siz ne düşünüyorsunuz ağrılarıız sızınız var mı nasıl geçiyor hamilelik ....

bende kaçaklardan oldum sanırım
kayınvalidemlerin sokağa takılıyoruz bu aralar hergün ordayız orası tam bir curcuna çocuk kaynıyo sokak bizim burda kimse olmadığı için oraya sgidiyoruz öğlene kadar temizlik yemek vs.yapıp öğleden sonra cuuppppp sokağa akşam eşim iş çıkışı geliyo alıyo bizi
eee napalım herşey çocuklar içinnn :)

deryacım aynen zeynepte bilgisayar manyağı oldu yaa sinir oluyorum bide hep sen oynuyon hiç bana vermiyon diyo şu an bile tepemde kalk ben oturucam diyo zor yazıyorum
ve kapatıyorum

Nurancim isminiz hayirli olsun..hamilelik nasil gidiyor..bende evime bi gideyim kuzularima oda yerlestirecem,hayaller kruyorum..
Aysegülcüm dogac nasil kardesini bekliyormu?hatice zeynep diyorki kardes annnemin karnina saklanmisti geldi..dünde sabah kalkmis bakmis kardesi mizmizlaniyor uyanacak besigini sallamis annem babam uyusun diye babasida onlari takip ediyormus göz ucuyla..bu aralar kendi kalkip oynuyor anne kalk diye israr etmiyor ama bende hemen uyaniyorum düsünceli kuzum benim..
Sevdacim agrilarin nasil oldu ilaclari kullaniyormsun?
Adasim senin hamileligin nasil?umarim saglikla kucagina alirsin..
Deryacim diger topikte yazamadim yeni projelerin hayirli olsun..sen bu isi yaparsin..kapasite var..
biz dogm günümüzde burda yine yanliziz ama istanbula geceyim annemler ablamlar kardeslerim hep bende toplanacagiz ozaman büyük bi kutlama yapmayi düsünüyorm hem oglusum icin hemde bizim bütün cocuklarin dogum günleri haziran ve temmuzda..
Deniz görünmüyor cok mesgl anlasilan esyalarini merak ettim..kizlar mobilya konusunda fikre ihtiyacim var nasil bi koltk takimi alsam..

Son düzenleme:
kızlar şok oldum topik canlanmışmı ne deryacım çok güzel bir proje olmuş canım tam senlik inş. tutar teonun kreş olayına sevindim böceklerin uçma dönemi geldi sanırsam bende 1hafta önce başvurdum lojman kreşine öncelik çalışan anneymiş çalışan olmazsa sıra bende 4 kişilik boş yer varmış olmasa başka yere muhakkak göndercem bebişle zor olur yoksa bu arada geçe hafta sonu akçaydaydık derya çok sıcaktı balıkesirden fenaydı sıcaklığı kıp kırmızı olduk resmen

yasemincim doğaç kardeşini seviyor gözüküyor hep hayaller kuruyor ona yürümesini öğreticem kaka yapmasını öğreticem falan hala takıntılıyız kaka konusunda ondan böyle konuşuyor büyük başarı olarak görüyor dün banyo yaptım üstümü giyinirken yakaladı anne karnın çok büyümüş diyor kardeşinde çok büyüdü oğlum diyor doğsun artık oynuyum onunla diyor 1 haftadır hastaydı doğaç dr. muayene ederken sekreteri konuşturdu doğaçı kardeşinmi olacak senin kızmı erkekmi falan sordu olacak kız olacak diye anlattı bakalım doğunca neler olucak meraktayız şimdilik

sevdacım doğaçta pc hastası oldu ama çok çabuk sıkılıyor oyundan oyuna geçiyor sürekli ve kapat şarjı bitmesin diyor ben hep öyle diyorum çünkü kayınvalidenlerin orda vakit güzel geçiyorsa git canım zeynebede sanada değişiklik olur başka zaman nasıl geçer yoksa

yasemincim sen benden 2gün öndesin o zaman pazartesi bende 25 haftamı dolduruyorum usg ye göre ya benim haftam benim pek bi sıkıntım yok şimdilik ama dünden beri gribim doğaç bana sattı ölüp ölüp diriliyorum resmen antbiyotik kullanamayınca çekiyoz işte ağrı kesiciyle idare ediyorum sadece dün kullandım bugün gözüm açıldı dayanırım sanırım dünde ateşim olmasa yine içmezdim ağrı kesici korka korka içiyorum valla dr. korkma plesantadan geçmiyor minoset dedi ama ilaç nede olsa insan korkuyor :2: 8 kilo 700 gr almışım şimdiye kadar artık 7. ayın içindeyiz normal bence doğaçta bu haftalarda 15 kiloyu devirmiştim fazla ödemimde olmuyor doğaçta çok şişmiştim yaaaa bu kız bana iyi geldi şükür ama sıcaklar sıkıntılı gerçekten klima almayı düşünüyorum geçmez yoksa bu yaz bana

özlettin sende kendini valla egenin videolarını resmlerini merak ettim doğrusu koyda bakalım evrimcim kolay gelsin canım baya bi hazırlığın varmış

oh çocuklara yer açtınız desene nurancım iyi olmuş ben kıpırdayamıyorum ya bıktım lojmandan artık ya offff bertuğ çok güzel isim bence anlamıda çok güzel adı gibi olsun inş. engel tanımayan

slmmmm
teodan kaçak giriyorum görünce gelip hemen yapışıyor zaten kota doldu batıracak bizi sıpa..
ne güzel yaaa bebişler büyüyor isimler,hazırlıklar falan aynı güzel telaşlar..sağlıkla gelsin meleklerimiz

tsk ederim kızlar güzel dilekleriniz için bu gece düğün var eşim oraya gidecek ilk işimiz olacak bakalım..

Kreşe de ayın 1 de başvuracağım o zaman gelin dediler ne evrak istiyorlar onu da bilmiyorum ben resim falan çektirdim büyük ihtimal ikametgah falan da isterler,bir de nüfus cüzdanı örneği sanırım ablamın dedikleri.. kreş tertemiz çok güzeldi zaten ben gittiğimde de temizlik yapıyorlardı mis gibi kokuyordu o konuda benden 10 puan aldılar.. ingilizce eğitimi falan da veriyorlarmış ek para verince..

teoş geldi şimdi kapatıyorum yine gelirim..

deryacım slayt gösterin çok güzel olmuş bacım ellerine sağlık düğün organizasyonlarına başlarsan tam senlik iş olacak tatalım dedğin gibi :)))

yasemincim batuhanda alışıyo artık kardeşine büyü gel oynayalım diyo çok seviyorum diyo gidip gelip öpüyo :)) bakalım doğumdan sonrada aynı olcakmı korku var doğrusu bende daha doğrusu düzeni oturtana kadar sıkıntılı geçicek gibime geliyo

ayşegülcüm deryacım ne güzel kreşe veriyosunuz aslında tam zamanları artık yetmiyoruz bende istiyorum ama buralarda bize yakın düzgün kreş yok (

batuhanda tam bilgisayar hastası bıraksan akşama kadar sıkılmaz Allahtan şarjı bitiyoda anne sarjı bitti şarja koy diyo:)) öyle kalkıyo genelde ortada bırakmıyorum bende ondan da fazla takılamaıyorum bu aralar nete batuhandan gizli gizli giriyorum. öğrendi zaten googleyi açıyo k ya basıp çıkan ekrandan kral oyunu açıyo gerisini zaten beceriyo bütün oyunları çözdü :))

evet canım yer açtık baya güzel oldu yayla gibi oldu valla:))) bertuğ ismini bizde çok beğendik çok hoşuma gitti benimde adı gibi olur inşallah

canım sıcaklardan bende çok bunaldım dayanamıyorum bayılacak gibi oluyprum. tam sıcak zamanları yaşıcaz siz bide ayşegülle ağustosuda geçireceksiniz Allah yardımcımız olsun

sağol canım. ecrin koymuş adını başar ismide çok güzel adı gibi olur inşallah

kızlar kafam karıştı şimdi
ben şimdi 28. haftanın içindeyim soranlara hep 7 aylık diyorum ama uzman tv de 28 haftaya 8 aylık diyo.
benim sat 16 kasım doğum tarihi 20 ağustos
kaç aylığız biz şimdi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…