mrb kızlar ben daha yeni katıldım benim kızım haziran 2008 li 2. çocuğu yapan varmı ben bi düşünüyorum yapıyımmı diye sonra vazgeçiyorum
bende yazıyorum hiç kimseden cevap olmuyor yorum yok yazmayayım bari artık(( herkes yok kybolmuş arada bari bakının kızlar bende pek giremiyorum ama arada bakınıyorum ....
merhaba canım hoşgeldin aramıza
bende ikinci için çok erken diyodum ama sonradan çok istedik şimdi hamileyim2.5 ay kadar kaldı doğumuma. eğer istiyosan hiç erteleme bence
Çocuklar nasıllar,psikolojileri falan 3 yaş sendromları yaşanıyor mu sizde de?
Teo zaman zaman beni çıldırtıyor inadı ve aksiliğiyle valla..artık kreş şart ben onu anladım evde oyalayamıyorum sürekli beraber hayali oyunlar oynayalım istiyor ben de sıkılıyorum bi noktadan sonra tabi..bilg delisi oldu açık görmesin hemen tünüyor yada sabah benden önce kalkıp gelip açıyor oyun oynuyor zaten onun yüzünden bu ay kotayı aşmışız nasıl sınır getircem şaşırdım kesmişler interneti diyorum ama inandıramıyorum sıpa herşeyi biliyor modemden açıyor yine..sizinkilerde öyle mi?
merhaba kızlarnasılsınız
kaç gündür çok yoğunum kızlar evi değiştirdik daha doğrusu bizim oturma odamız küçüktü ama yatak odamız çok büyüktü ikisini yer değiştirdik şimdi 2. çocukta geliyo zaten bize küçük bebekle beraber daha da küçük oılucak dedik değiştidik:)) çok güzel oldu yayla gibi valla:))
bu arada bebeğimizin adına karar verdik BERTUĞ olucak
anlamı: güçlükleri aşan, engel tanımayan
adı gibi olur inşallah
özlettin sende kendini valla egenin videolarını resmlerini merak ettim doğrusu koyda bakalım evrimcim kolay gelsin canım baya bi hazırlığın varmışselam kızlar
ne kadar uzun zaman oldu yazmayalı ama baktım ki sayfada hiç ilerleme yok! herkes kayıp mı, niye böyle oldu??
hamişlerimizin az zamanı kaldı, ne güzel,
ben 2. ye halen cesaret edemiyorum. hatta şu anki niyetim tek çocukla kalmak, bakalım.
sevdacım bi ara yüklüycem sizler için egenin şarkılarını canım:) ağrıların nasıl oldu?
herkes iyi mi?
denizcim Allah kavuştursun canım. zordur kocadan ayrı günler geçirmek, ama az kaldı:)
biz de okulda yoğun günler yaşıyoruz. not girişleri, kermesler, okul gezileri falan filan.. egenin de 7 haziranda okul gecesi var, ona da hazırlık var bi yandan.
kızlar, hepinizi öpüyorum şimdilik.
merhaba kızlarnasılsınız
kaç gündür çok yoğunum kızlar evi değiştirdik daha doğrusu bizim oturma odamız küçüktü ama yatak odamız çok büyüktü ikisini yer değiştirdik şimdi 2. çocukta geliyo zaten bize küçük bebekle beraber daha da küçük oılucak dedik değiştidik:)) çok güzel oldu yayla gibi valla:))
bu arada bebeğimizin adına karar verdik BERTUĞ olucak
anlamı: güçlükleri aşan, engel tanımayan
adı gibi olur inşallah
özlettin sende kendini valla egenin videolarını resmlerini merak ettim doğrusu koyda bakalım evrimcim kolay gelsin canım baya bi hazırlığın varmış
oh çocuklara yer açtınız desene nurancım iyi olmuş ben kıpırdayamıyorum ya bıktım lojmandan artık ya offff bertuğ çok güzel isim bence anlamıda çok güzel adı gibi olsun inş. engel tanımayan
bugün biz 25 haftalık olduk artık baya bi kolayladık sanki son aylar zor geçer benim hep birde sıcaklar olacak kızlar siz ne düşünüyorsunuz ağrılarıız sızınız var mı nasıl geçiyor hamilelik ....
güle güle oturun canım :)))adınız çok güzelmiş adıyla yaşasın yavrum...ben hala bulamadım off off bu gidişle adsız olacak ecrin ama hala başar istiyor isteklide eşimde beğeniyor ne olacajk bilmiyorum bu gidişle sanırım ecrin koyacak adını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?