kızlar kafam karıştı şimdi
ben şimdi 28. haftanın içindeyim soranlara hep 7 aylık diyorum ama uzman tv de 28 haftaya 8 aylık diyo.
benim sat 16 kasım doğum tarihi 20 ağustos
kaç aylığız biz şimdi??
ayyy çok güzel çok tatlıınız ya bizimde doğaçla var doğaç karnımı öperken çok güzel bi duygu ikisininde yanyana oluşu değilmi bu arada nuran dün teyzemle karar verdik marangoz çağırcaz asker var burda yaparsa tabi odaları değiştircez geniş oda çocuk odası yapıcaz gardropu önce çocuk odasından çıkarıcaz yatak odasına sığdırcaz bakalım nasıl olcak sağolsun teyzem yapıcak herşeyi
ayyy çok güzel çok tatlıınız ya bizimde doğaçla var doğaç karnımı öperken çok güzel bi duygu ikisininde yanyana oluşu değilmi bu arada nuran dün teyzemle karar verdik marangoz çağırcaz asker var burda yaparsa tabi odaları değiştircez geniş oda çocuk odası yapıcaz gardropu önce çocuk odasından çıkarıcaz yatak odasına sığdırcaz bakalım nasıl olcak sağolsun teyzem yapıcak herşeyi
çok sağol canım batuhan da çok hevesli bugün park yatak aldık bebeğimize 1 yaşına kadar yanımda yatırıcam için almak gerekiyodu onu kurduk batuhan hemen başladı kardeşimin yatağı büyüsün gelsin burda yatıcak diyo:))canım maşallah çok güzel bir foto bizimde var böyle ecrin gelip gelip zaten seviyor okşuyor konuşuyor anne uyuyormu kardeşim diye soruyor ...çok şanslıyız bu konuda sanırım şimdilik en azından çünkü ecrinde durup durup ilgeliniyor zaten ecrin çok kıskanmıyor benim başka bebekelri sevmem ama onun küçük bişey gördümü bende istiyoırum diye tututrma huyu var ne yazık ki sanırım kardeşininkilerine sarılır gezdirir elinde bibron vs..ama onun haricinde sorun yok çok aşırı ilgili buda beni korkutuyor sğrekli başını beklerse oda zor ...
bizde 3 oda olunca çocuk odası olmuyor ne yazık ki ama tek bir gardolapta olmuyor beşik zaten ecrinin kıyafetleriyle dolu aşırı kıyafet alınca her yer ecrinin kıyafet olmuş bizde de :))9 bu yüzden bizde 3 kapaklı bir gardolap aldık iyi oldu her şeylerimizi lkoyuyoruz oğluşumuzun kıyafetlerinide alır inş... hayırlı sağlıklı doğsunda yavrum:)))
canım bize görede yani baktığına görede aynı aslında çünkü biz 7 aylık diyoruz mesala onlar 7 doldu artık 8 aylık oldu diyorlar son aya geldik mi 9 aylığım diyoruz onlarda ise 9.ay doldurma diyorlar yani 9. ay doluyor 10.aya kadar beklemiş olunuyor onların deyişiyle tabi bu uzlanlara göre doğrudur çünkü hafftalarda aynı şeki,lde gidiyor 23 + 3 günlük olunca 23 hft.lık olunmuyor 24 hft.lık olunuyor bu yüzdende aylarda aynı şekilde oluyor ben mesela 5 buçuk ayşığım ama 6.ayın içindeyim dr.göre ...böyle işte halkın içinde ben bunu diyorum dr.yanında ise artık kii bebekkende ecrin içinde aynı şey geçerliydi çocuk dr.muzda mesela 7 buçuk aylık derdim dr.ise 7 bitti 8 ayık artık derdi yani dr. dilinde böyle canım..ama çok sorun yaratmaz aynı günü ve zamanı dolduruyoruz çünkü ...biraz uzun oldu anlattım ama karışık mı oldu artık bilmiyorum :)))
dün gece doğum gününü kutladık zeynebin çok güzel geçti kızlar çok eğlendi zeynep özellikle hediyelerini açarken bi ara fotoları eklerim face
üffff zeynep izin vermiyo yaaaaa sonra görüşürüz
ayyy ne güzel doğum günü kutlu olsun zeynebin abla oldu demek minik ablayı öp benim için sevda koyda bakalım facede
kızlar bugün dayanamadım acılara uyuyamadım acıdan dr.a gittim kbb a sinizüt olmuşum ve bi sürü ilaç verdi dr.a göster dedi ona göre kullan dedi kullanabilirsin dedi bu melet antibiyotiksiz geçmiyor napıcam ben ya canım çok acıyor kullanmasam beyne zarar veren bi hastalıkmış hem bebek hem benim için zararlı ne kadar kullansam bilemedim eczacı 5 gün kullanın dedi 200mg antibiyotik burun ve boğaz fısfısı bide parasetamol vermiş :2:
dün gece doğum gününü kutladık zeynebin çok güzel geçti kızlar çok eğlendi zeynep özellikle hediyelerini açarken bi ara fotoları eklerim face
üffff zeynep izin vermiyo yaaaaa sonra görüşürüz
geçmiş olsun yasemincim doğaç yeni atlatıyor hem alerji hem grip ben daha kötüyüm anbiyotik kullanıyorum içim istemeden ama dr. mecbursun dedi ağırmış sinüzitim bebeğe daha çok zararı var dedi 850 gr olmuş kızım kızlar abla olma yolunda o daslm.kızlar nasılsınız denizcim hoşgeldin çok yoğunsun..aralada maşallah..yeni iş teklifide güzelmiş hayırlısı olsun canım...
ecrin grip oldu çok uzun zamnadır olomuyordu rekor kırdık biz :))) valla seviniyorum 15 günde grip olan kızım kışı atlattı şükür sesi bozuk öksürük eee tabiki göbüşü ağrıyor her zaman olan oo zaten banada bulaşmasa kşke hamile hamile hiç uğraşamam bir oldum grip başta tam oldum 15 gün serdi benii şimdi çok zor geliyor...çok nazlı yemek yedirmek işkence hamileyken sabrımda azaldı zaten ağrılarım oluyor arada özellikle benim sol tarafım kaburgam ve sırtık aşırı oluyor erkek bebeğe halile kaldığımda hep u şikayetim oluyor...benimde pek keyfim yok aslında ayakta zor duruyorum sabaha kadar uyumadık gündüz çyle uyyor tam yavrum ağlayarak kalkıyor...umarım çabuk atlatırız daha 1.gecemiz....ilaç içiriyorum dr.dittik karın ağrısı için ilaç verdi zaten başta da onun için gitmiştik grip daha yeni oldu sanırım ishal olunca dirençsiz kaldı salgında var çevremizde hemen kaptı öyle olunca vücürt yoksa grip felan olduğu yoktu...doğum günümüzü kutladık güzeldi ecrin çok eğlendi bayıldı ufak tefek hazırlık yaptım okadar annemler babamlar abimler vardı öyle işte sevindi tabi ecrinde heycanlıydı zaten ....resimleri koyarım inş.faceye..
geçmiş olsun yasemincim doğaç yeni atlatıyor hem alerji hem grip ben daha kötüyüm anbiyotik kullanıyorum içim istemeden ama dr. mecbursun dedi ağırmış sinüzitim bebeğe daha çok zararı var dedi 850 gr olmuş kızım kızlar abla olma yolunda o daecrinin doğum günüde kutlu olsun yasemincim daha nice güzel yaşlar görsün fıstığım
bizim doğaçta netten pek bişey anlamıyor açabiliyor pcyi kendi sıkılıyor hemen anne kapat tamam diyor doğaçta kitap kurdu onada kitap olsun başka bişey istemiyor inş. böyle devam eder bende kitaplara yöneliyorum seviyor diye resimli kitaplara bakıp yorum yapıyor hep önce ben okuyorum sonra o anladığını anlatıyor bi sürü şarkı ezberledi çocuk değil rock pop reklam şarkıları ezbere biliyor rock mesela delileri söylüyor delilerden sen anlarsın konuş onlarla şarkısı var ya haluk leventin onu baştan sona kafa sallayarak söylüyor
hepsi büyüdü maşallah ya abi abla oldular artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?