2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 200926 Eki Görüntüle 200927
kızlar işte oğullarımla ben
27+4 günlüğüz:)))

ayyy çok güzel çok tatlıınız ya bizimde doğaçla var doğaç karnımı öperken çok güzel bi duygu ikisininde yanyana oluşu değilmi bu arada nuran dün teyzemle karar verdik marangoz çağırcaz asker var burda yaparsa tabi odaları değiştircez geniş oda çocuk odası yapıcaz gardropu önce çocuk odasından çıkarıcaz yatak odasına sığdırcaz bakalım nasıl olcak sağolsun teyzem yapıcak herşeyi

canım bize görede yani baktığına görede aynı aslında çünkü biz 7 aylık diyoruz mesala onlar 7 doldu artık 8 aylık oldu diyorlar son aya geldik mi 9 aylığım diyoruz onlarda ise 9.ay doldurma diyorlar yani 9. ay doluyor 10.aya kadar beklemiş olunuyor onların deyişiyle tabi bu uzlanlara göre doğrudur çünkü hafftalarda aynı şeki,lde gidiyor 23 + 3 günlük olunca 23 hft.lık olunmuyor 24 hft.lık olunuyor bu yüzdende aylarda aynı şekilde oluyor ben mesela 5 buçuk ayşığım ama 6.ayın içindeyim dr.göre ...böyle işte halkın içinde ben bunu diyorum dr.yanında ise artık kii bebekkende ecrin içinde aynı şey geçerliydi çocuk dr.muzda mesela 7 buçuk aylık derdim dr.ise 7 bitti 8 ayık artık derdi yani dr. dilinde böyle canım..ama çok sorun yaratmaz aynı günü ve zamanı dolduruyoruz çünkü ...biraz uzun oldu anlattım ama karışık mı oldu artık bilmiyorum :)))

canım maşallah çok güzel bir foto bizimde var böyle ecrin gelip gelip zaten seviyor okşuyor konuşuyor anne uyuyormu kardeşim diye soruyor ...çok şanslıyız bu konuda sanırım şimdilik en azından çünkü ecrinde durup durup ilgeliniyor zaten ecrin çok kıskanmıyor benim başka bebekelri sevmem ama onun küçük bişey gördümü bende istiyoırum diye tututrma huyu var ne yazık ki sanırım kardeşininkilerine sarılır gezdirir elinde bibron vs..ama onun haricinde sorun yok çok aşırı ilgili buda beni korkutuyor sğrekli başını beklerse oda zor ...
Eki Görüntüle 200926 Eki Görüntüle 200927
kızlar işte oğullarımla ben
27+4 günlüğüz:)))

bizde 3 oda olunca çocuk odası olmuyor ne yazık ki ama tek bir gardolapta olmuyor beşik zaten ecrinin kıyafetleriyle dolu aşırı kıyafet alınca her yer ecrinin kıyafet olmuş bizde de :))9 bu yüzden bizde 3 kapaklı bir gardolap aldık iyi oldu her şeylerimizi lkoyuyoruz oğluşumuzun kıyafetlerinide alır inş... hayırlı sağlıklı doğsunda yavrum:)))

canım çok güzel bi duygu cidden diğer kızlarıda heveslendirelim biraz dimi hehehehe
canım çok iyi düşünmüşsünüz geniş oda şart hele iki çocuklu olunca ihtiyaç resmen. teyzende var ne güzel yardım eder sen kendini çok yorma dikkat et canım bu aylar çok önemli

çok sağol canım batuhan da çok hevesli bugün park yatak aldık bebeğimize 1 yaşına kadar yanımda yatırıcam için almak gerekiyodu onu kurduk batuhan hemen başladı kardeşimin yatağı büyüsün gelsin burda yatıcak diyo:))

öyle canım doktorlara göre 8 ayın içindeyim ama ben hafta hesabı yapıyrum 28 hafta 7 ay 32 de 8 ay 36 da 9 ay zaten sezeryan olacağı için 38 de de doğar bi mani olmadıkça hayırlısıyla tabi

dün gece doğum gününü kutladık zeynebin çok güzel geçti kızlar çok eğlendi zeynep özellikle hediyelerini açarken bi ara fotoları eklerim face
üffff zeynep izin vermiyo yaaaaa sonra görüşürüz

ayyy ne güzel doğum günü kutlu olsun zeynebin abla oldu demek minik ablayı öp benim için sevda koyda bakalım facede

kızlar bugün dayanamadım acılara uyuyamadım acıdan dr.a gittim kbb a sinizüt olmuşum ve bi sürü ilaç verdi dr.a göster dedi ona göre kullan dedi kullanabilirsin dedi bu melet antibiyotiksiz geçmiyor napıcam ben ya canım çok acıyor kullanmasam beyne zarar veren bi hastalıkmış hem bebek hem benim için zararlı ne kadar kullansam bilemedim eczacı 5 gün kullanın dedi 200mg antibiyotik burun ve boğaz fısfısı bide parasetamol vermiş :2:

canım bende de sinizüt var 3 günden beride aşırı arttı kafamı kaldırmakta zorlanıyorum sanırım havalardan burunum bir tıkanıyor bir açılıyor aakıyor öyle işte dr.gitmedim başım çok ağrıyor ama dayanıyorum ben alıştım sanırım geçen ay kötüydü benim..umarım atlatırsın canım...
mutlu yıllar zeynepcimm :)))

bugün aşım vardı aşımı oldum tansiyor kilo felan bakıldı sabahtan ebri pek keyfim yoktu tabsiyorum çok düşmüş baya bi ebede dediii belliydi zaten ((kan idrar istedi yeni yapıldı sonuçlarını daha almadım umarım bişey çıkmaz...

ecrinin bu gün doğum günü ailecek bişey yapacağız öyle hazırlık şatafat yok umarım iyi geçer. küçük bir pasata aldık annemleri çağırdık okadar bu sene böyle :)))....

kızlarrrrrrrrr hu hhhhhhhuuuuuuuuuu
npıyorsunuzzz
ben calısıyorum b hafta son c tesı nobetımı tuttum .. inşallah yanı sımdılık oyle gozukuyor..

deryacım ek para verınce neden ıngılızce o kısmı anlamadım .. ?
kreşın fıyatları nasıl ?
aral maşallah cok ıyı .. bızımde dogum gunumuz yaklasıyor ama hıc bı planım yokk (
Aral Denızı benım okuluma yanı toyem e verıcem.. yanımda nasıl olucak bılmıyorum
gelısımıne gelınce ne anlatsa nerden baslasam kı gorenlerı asırtmaya devam ...
bılgısayarın herseyın bılıyor yazı yazıp oyunları acık google da ıstedıgını bulup arastrmalar yapabılıyor
oyunlarda bı harıka.. bız bıle hala sasırıyoruz
kendısı bı ıkı youn oynadıktan sonra annecım sen alabılırsın bılgısayarı dedı ve bana verdı neysekı :)))
Aral 4 yaş sınıfına başlıcak .bu yıl .
cunku 3 yaşın ona yetmıcegıne karar verdık
bızım okulda ıngılızzce bale ve muzık branş derslerı olarak verılıyor..
haftada belırlı gunler
ve aral 4 yaşın ogrendıgı ıngılızce kelımelerı bılıyor..
kendı tırnaklarını muntazam bır sekılde kendısı kesebılıyor hemde normal makas gorunumundekı tırnak makasları varya bebekler ıcın onunla
ayak tırnaklarınıda kesebılıyor.
ellerı cok kabılıyetlı

neyse Allahım onume bı engel cıkarmazsa bnm okulda baslıcak okula ama yarım gun
cunku yeterlı olabılıcegını dusunuyorum .
ısın ıcınde olan bır ınsan olarak ogleden sonra pek bı faalıyet olmuyor uyku ıle zaman gecıyor ztn sonrada ıkındı kahvaltısı ve evlere dagılma gıbı seyler oluyor..

tabı aralın durumunu once mudurumle gorusmem lazım kurucuyla konusmam lazım bakalım bana ne yapacaklar .. ucret konusunda.

bu arada gobuşler buyumuşş .. hepınızn dogumlarınızı beklıyorum ..
umarım saglıkla gelır ıkıncıler ..
ben o dusunceden sımdılık bıraz uzagım bı kaza fln olmadıgı surece ıyız boyle

evrımcım bızımde yıl sonu gosterılerımız 18 hazıranda bacım sızınkı nerde olucak mekan olarakk

deryacım yenı ısınız hayırlı olsun .. organızatrluk tam senlıkk bır ış ve sen devamı geldıgınde ustesınden kalkarsın .. harıka fıkırlerın var..
hamışlerrrr son aylar nasıl gecıyor mrk edıyorum vallaa..

bu arada esım çorludan ıs teklıfı aldı tasınma durumumuz var ama ıstanbula.. beylıkduzune tasınabılırız.. ordan hergun corluya ıse gıdıp gelıcek tasınırsak .. bılemıyoruz tabı dusunuyoruz sımdılık ıstanbull... hep sıtedıgım ozledıgım yer ama ıcımde bı hıs gıtmıcez oraya dıo cunku esımın hergun 100 km yol gıdıp gelmesıne dayanamıcam sanırım ..
evı degıstırdık elımızden geldıgınce ama resım cekemedım hafta sonu cekıp eklıcem halılarımı degıstıremedım olsun onlarda kalsın yaaa battık vallaaa...!!!
perde de yaptıramadım .. eşımın şımdıkı patronu cımrı ve gıcık oldugundan oraya yaptırmak ıstemedık dışarıdan alıcam sanırım

hepınızı opuyorum .. bızden haberlerle sonra yın gelırım daha yazmadıgım bı suru sey vardır ama vaktım yok

dogum gunu olan canım bıtanelerımı tebrık edıyorum .. nıce yaşlar dılıyorum

merhaba kızlar
okullar sona yaklaştı, mutluyum.
ama havalar halen karanlık ve kasvetli, sinirimi bozuyor. güneş istiyorum ben artık ya, ,
nasıl herkes?
biz iyiyiz.

denizcim egenin okul gecesi hamitler doğa kolejinin konferans salonunda, 7 haziranda. uzak biraz, ama gelebilecek olan varsa beklerim:) palyaço olacaklarmış. bikaç rontları var, dansları ve ingilizce koroları var.
egemin en büyük aşkı kitaplar. ben bilgisayarla pek tanıştırmak istemiyorum egeyi. oyun falan oynamıyoruz bu yüzden de. onun yerine bolca kitap okuyoruz, her hafta kütüphanemize yenileri ekleniyor. evde sürekli bi aksiyon halindeyiz biz de. kedi köpek olmaktan, onunla birlikte halıda balık gibi yüzmekten, koltuk tepelerinden atlamaktan harap oluyorum valla:))) yaramazlık hat safhada ama öyle tatlılar ki çoğunlukla görmezden geliyoruz değil mi:))))
bazen küsüyorum egeye, kandırmaya çalışıyor hemen beni.BENİM ANNNEEEM, GÜZEL ANNEEEM, BENİ AAAAL, KOLLARINAAA.... gel de alma kollarına şimdi, hemen yelkenlerim suya iniyor napiimm, aslında biraz kararlı davranmak lazım böle durumlarda da ana yüreği işte:))

kızlarrr öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii

slm.kızlar nasılsınız denizcim hoşgeldin çok yoğunsun..aralada maşallah..yeni iş teklifide güzelmiş hayırlısı olsun canım...

ecrin grip oldu çok uzun zamnadır olomuyordu rekor kırdık biz :))) valla seviniyorum 15 günde grip olan kızım kışı atlattı şükür sesi bozuk öksürük eee tabiki göbüşü ağrıyor her zaman olan oo zaten banada bulaşmasa kşke hamile hamile hiç uğraşamam bir oldum grip başta tam oldum 15 gün serdi benii şimdi çok zor geliyor...çok nazlı yemek yedirmek işkence hamileyken sabrımda azaldı zaten ağrılarım oluyor arada özellikle benim sol tarafım kaburgam ve sırtık aşırı oluyor erkek bebeğe halile kaldığımda hep u şikayetim oluyor...benimde pek keyfim yok aslında ayakta zor duruyorum sabaha kadar uyumadık gündüz çyle uyyor tam yavrum ağlayarak kalkıyor...umarım çabuk atlatırız daha 1.gecemiz....ilaç içiriyorum dr.dittik karın ağrısı için ilaç verdi zaten başta da onun için gitmiştik grip daha yeni oldu sanırım ishal olunca dirençsiz kaldı salgında var çevremizde hemen kaptı öyle olunca vücürt yoksa grip felan olduğu yoktu...doğum günümüzü kutladık güzeldi ecrin çok eğlendi bayıldı ufak tefek hazırlık yaptım okadar annemler babamlar abimler vardı öyle işte sevindi tabi ecrinde heycanlıydı zaten ....resimleri koyarım inş.faceye..

geçmiş olsun yasemin havalar çok bozuk yaaa hastalıklar bitmiyo doğum günü kutlu olsun ecrinin öpüyorum o tontiş yanaklarından
denizcim özledik seni canım çok yoğunsun kolay gelsin sana
aral tırnaklarınnı kesiyo demek ay maşallah zaten herşeyi beklerim ben o küçük canavardan :)
evrimcim egenin kitap aşkına bayılıyorum kaşke zeynepte sevebilse hemen sıkılıyo dinlemiyo bile beni bazen arada kayunun kitaplarını eline elıp resimlerine bakarak bi şeyler anlatıyo ama oda bir iki dakika sürüyo

geçmiş olsun yasemincim doğaç yeni atlatıyor hem alerji hem grip ben daha kötüyüm anbiyotik kullanıyorum içim istemeden ama dr. mecbursun dedi ağırmış sinüzitim bebeğe daha çok zararı var dedi 850 gr olmuş kızım kızlar abla olma yolunda o da ecrinin doğum günüde kutlu olsun yasemincim daha nice güzel yaşlar görsün fıstığım

bizim doğaçta netten pek bişey anlamıyor açabiliyor pcyi kendi sıkılıyor hemen anne kapat tamam diyor doğaçta kitap kurdu onada kitap olsun başka bişey istemiyor inş. böyle devam eder bende kitaplara yöneliyorum seviyor diye resimli kitaplara bakıp yorum yapıyor hep önce ben okuyorum sonra o anladığını anlatıyor bi sürü şarkı ezberledi çocuk değil rock pop reklam şarkıları ezbere biliyor rock mesela delileri söylüyor delilerden sen anlarsın konuş onlarla şarkısı var ya haluk leventin onu baştan sona kafa sallayarak söylüyor
hepsi büyüdü maşallah ya abi abla oldular artık

selam kızlar
doğum günleri kutlanmış hepsinin doğum gününü kutluyoruzz:))
bizimde yarın doğum günümüz ama biz pazar günü kutlucaz çok fazla bişey yapmıyım basit birkaç şeyler yapıyım dedim ama yine 10 çeşite yakın çıkıcak gibi. evde 20-25 kişi kadar olucak ondankitap fazla yapmak gerekiyo.
batuhanda kurdu hergün en az 4-5 kitap okuyoruz 20 den fazla kitabı var bize okutuyo sonnra kendi kendine anlatıyo :))) ilk başlarda hiç sevmezdi kitabı ama 2 yaşından sonra çok meraklı oldu kitaplara karşı gördüğü gazete derg,leri, falan hep okutturuyo.
denizcim çok özlettn kendini işlerin baya yoğun anlaşılan
araldan bende beklerdim valla maşalalh ne güzel kesiyo tırnaklarını. batuhan ayak tırnaklarını kestirmekten hiç holanmıyo gıdıklandığı için çok zorlanıyoruz her seferinde

yasemincim ayşegülcüm çok geçmiş olsun havalar bi düzelmedi bir gün iyiyise 2 gün kötü dikkat edin kızlar

maşallah canım çok güzel kilo almış bebişin senin göbüşte iyice büyüştür benim birden bu aralar büyüverdi eşimde hatta diyor oğlumuz maşallah kilo aldı heralde büyüdü karnın diye kend,m almadım çünkü dr.geldiğimden beri öyle abartılı kilo....

sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için :))) doğum günümüzüde kutladığınız içinde teşekküredriz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…