oooo deniz sen baya yoğunsun anacım allah kolaylık versin sana aralın kitaba yönelmemesi aşırı hareketli oluşu bence kitapla uğraşmak sabır ister aral sabredemez afacanlık yapmadan o gördüğünü anında kapıyor anladığım kadarıyla uzun zaman ayırmadan sabiha paktuna doktorum programında bi çalışma yaptığını açıklamıştı zeki hiperaktif çocukların zekasının kaynağını bildiğini ve o zekayı kaybetmeden hareketlerini azaltmak gibi araştırmalar yapıyormuş belki bulur yolunu herkes uygularsen çalışırken emine annenmi bakıyor arala şimdi nasıl duruyomuymuş zorluyormu acaba kendi yanına alsan nasıl olur ben çok merak ediyorum doğaçı kreşte nasıl olacak diye bugün eşimde koleje verelimmi dedi ama burdaki kolej 4yaştan başlıyor ve servisiyle 500 liraymış fiyatı uygun bi kolej ama yaştan kaybediyoruz inş. lojman olur ya ilk sene bari lojman içi olsun yakın olsun bebişle zor olur yoksa
kızlar bu arada antibiyotiği bıraktım 3gün kullandım dedim kendi kendime toplarım herhalde daha fazla bebeğe geçmesin diye çok şükür toparladım kendim günden güne daha iyiyim ama 3 günde olsa içim sızlıyor antibiyotik kullandığım için offf offf dr. mecbursun dedi başka kadın doğumcuda mecbursun dedi ama mecburdumda ateşlenip acı çekiyordum dua edin kızlar bişi olmamıştır inş.
off off kızlar hasta oldum ecrin en sonunda bana bulaştırdı gribi kii ne girip yani ayakta durmak kalkmak yemek yeek su içmek imkansız ateşim öyle pek yoktu ben kendimde pek anlamıyorum üşüyorum ama anlım buz gibi mesela sanırım ateşim çıkamadı şükür ama beklemeden dr.gittim kii çünkü aşırı ağrı başlamıştı karnımda kasıklarımda birde gece gündüz sürekli ayaktaydım 1 saatlik uyku bileuyumadan ecrin aşırı ateşlendi 3 gün 3 gece ondan öncede ishaldi bahsetmiştim zaten o yüzden çok uyanıyordu geceleri ama şimdi biraz iyi ben berbat oldum ayşegülcüm meraklanma bana dr.antibiyotik öksürük şurubu ağrı ksici verdi kullanıyorum kullanmayada devamedicem olmuyor böyle geçsin iyice üstelik artık ilk 3 ayı geçtik şükür kü hem dr. dedi ki çocuğa grip bulaşabilirmiş kullanmak daha iyimiş kii zaten ben, bu hamileliğimde sürekli grip değilim bu şiddetili 2. gribim ama bu arada sürekili boğazlarım ynanıyordu ara ara artmıyor geçmşiyorda böyle olunca belki tamamiyle geçerde bende iyi olurum bebişimide inş..geçmez..daha nasıl ağır ilaç kullananlar var...AYŞEGÜLCÜM SENİN İLACIN ADI NE KAÇ ML LİK YAZAR MISIN ....
gecmıs olsun canım
ya kızlar ya ask olsunnnn bana bısey soyleyın ne yapayım günümde
selam kızlar
biraz önce doktordan geldil. kaç gündür sancım vardı arada kasılmalarda oluyo doktorumla konuştum muayenede de sancıyı gördü rahim uzunluğuna baktı sınırda çıktı erken doğum riski var dedi. ayağa çok kalkamak yok bol bol dinlen dedi.
bu arada boyu 40 cm kilosu 1350 gr olmuş
canım çok sıkıldı bu duruma inşallah atlatırız
sancıyı azaltıcı ilaç verd doktorum. bide dün idrar tahliliyle kan tahlilide istedi iltahaplanma var idrar yollarında 5 günlük başka ilaç da verdi 5 gün sonra tekrar gidicem doktora.maşallah canım çok iyi boyuda kilosuda :))) ilaç felan başlamadımı mesela ben de de kasılmalar var biliyorsun suyumda biraz gelince dr.progestan başladı doğuma kadar kullanacağım neyseki rahim açık değil bu yüzden yırtıyorum ....umarım düzelir canım ...
evet canım 30. haftanın içindeyiz. baya azalttık haftalarımızı artık. bende de çok heyecan var doğum korkusuda başladı bende napcam yaaa :18:nurancım sanırım 30.hft girdin değil mi canım :)))
benimde 26 + 6 günlük yani 27 hft.dayım yarın 28 giricem inş..heycanlıyım artık baya bi yok katettik 30 yaklaşıyorum :))))
bu ay benim şeker tetim idrar ve kan tahlilim yapıldı sonuçlarınıda grip olduğum gün adlım gösterdim iyi çıktı maşallah bir sorun yok dedi dr.grip haricinde(((hatta nst ye bağlandım :)))) iyi dedi dr....
sancıyı azaltıcı ilaç verd doktorum. bide dün idrar tahliliyle kan tahlilide istedi iltahaplanma var idrar yollarında 5 günlük başka ilaç da verdi 5 gün sonra tekrar gidicem doktora.
evet canım 30. haftanın içindeyiz. baya azalttık haftalarımızı artık. bende de çok heyecan var doğum korkusuda başladı bende napcam yaaa :18:
çok iyi canım testlerin iyi çıkmış:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?