2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim buralarda da havalar öylesine işte bir iyi bir kötü ama hala öyle kısa kollu felan ecrin pek giymiyor öğlen vaktinde tam sıcak oluyor bizde çıkmıyoruz o vakitte çok fazla diye çarpmasın diye sonrada soğuyor akşamalrı daha da soğuk oluyor uzun kollularla geziyoruz bazen ben giyiyorum ecrinde şaşırıyor ben yanıyorum bazen :))

ecrin de bende dün iyi olsaydık afyona gdecektik eşim çok istiyordu süpriz yapmıştı ama hasta olunca kaldık gidemedik zaten yoluda çekemezdim şu sıralar ayakta kalmışım sanırım rahatsız oluyorum....

ecrin kreşe yazdıracaktık bu yaz yokmuş ama belli de olmaz demiş kışın eylülde varmış ama 5 ve de 6 yaşmış ecrin 3 yaş grubuna oluyorumuş 4 yaşından gün aldı demiş eşimde ama sorular sormuş böyle olursa 5 ve 6 yaş gurubuna alabilirz demiş bende çok küçük ezilir yavrum belki ilgilenmezzler dedim sonuçta diğerleri büyük bakalım ne olacak...

aa, doğru ya, sayfamızın bebelerinin doğum günleri var:)) oh, ecrin kutlamış bile:)) ben de tüm miniklerimizi kutlayıp öpüyorum, sağlıklı ve uzun yıllar diliyorum hepsine..

bizin doğum günümüze daha var. 24 haziranda.. okulunda arkadaşlarıyla kutlamasını istiyorum, eminim hoşuna gidecektir.

egenin sınıfında da 4 buçuk yaşında olanlar var canım , ezilmiyorlar merak etme. ege çok güzel uyum sağladı. kolay adapte oluyorlar. gönder bir an önce bebişi okula, inan çok çok faydasını göreceksin.

KIZLARRRR
bende sızı cok ozledım yaaa. 18 hazıran bızım yıl sonu gosterılerımız slaytları ben yapıcam ataturk ve cocuk sevgısı uzerınede bı slayt hazırlıcam ve 5 ayrı sınıfa slayt hazırlıcam ınanılmaz yogunum .. karnleerı yaptım basarı belgelerını kendı el yazımla doldurdum .. ıs yerınde bazen cok asabı oluyorum ogretmenlerı azalıom vallaa .. hepsı aynı anda ben yogunken bısey ıstıyorlar. haftaya c tesı gunum var delııcem yaaa ya ne yapsam yaaaa ne yedırsem hatunlara

ay dun halı yıkamaya halılarımı verdım .. HER YER HER YERDE TEMIZLIK YAPAMIYORUM ARALLA COK ZORR ..

aysegul dogac ın kıtaplara yonelmesı ne guzel yaa masallahh aralda hıc oyle bısey yok yaa of
keske o da yonelse bıraz ınanırmısın toyzz shop a her hafta gıdıyoruz kıtaplara bakıyoruz her turlusune muzıklılere fln ama ıstemıyorum annecım begenmedım almayalım dıo
kıtap boyama pek sevmıo o tamır turu seylere ınanılmaz duşkun..
elektronık olsun tamır etsın
evrımcım bızım yıl sonu gosterımız ugur mumcu kultur merkezınde ata evlerdeymıs
benımc ok gorevım var..

ay ne gıyıcem yaaaa
gosterıler cok guzel oluyor yaa kucukler ınanılmaz tatlı dansları fln
bızde de bale gosterısı ve ıngılızce koro oluck ..
Aralı da verıcem bızım okula .. seneye o da karne alıcak gosterı yapıcak dıye dusundukce ınanılmaz heyecanlanıyorum

evoooo senınde hıslerın bnmkısı gıbı kuvvetlı anlasılan ..
bende gıtmıcegımızı dusunuodum ve gıtmemeye karara verdım maaş harıka olsada..

evo ne zaman gorusuyoruzz kıssss 18 hazırandan sonra boşum en anacmmmm sevda kızlar bulusalımmmmmm

bu arada eşım ışten cıkıyor bu hafta . başka bı yere başlıcak..!

Son düzenleme:
tavuklu pılav yapıyım dıyorum .
ıcecek cola ayran meyve suyu fln alıcam
patates salatası kısır

bu üçünde ıddıalıyım ama tavuklu pılavın yanına ne yapsam
bırde tatlı yapıcam 2 çeşit biri kadayıflı muhallebı
bı tanede browni yapıyım dıyorum yanı ıslak kek gıbı bısey
yada yaş pasta yanına meyve salatası ve dondurma olabılrı hem hafıfta olur..

nasıl bunlar bana akıl verınnn :26:

oooo deniz sen baya yoğunsun anacım allah kolaylık versin sana aralın kitaba yönelmemesi aşırı hareketli oluşu bence kitapla uğraşmak sabır ister aral sabredemez afacanlık yapmadan o gördüğünü anında kapıyor anladığım kadarıyla uzun zaman ayırmadan sabiha paktuna doktorum programında bi çalışma yaptığını açıklamıştı zeki hiperaktif çocukların zekasının kaynağını bildiğini ve o zekayı kaybetmeden hareketlerini azaltmak gibi araştırmalar yapıyormuş belki bulur yolunu herkes uygular sen çalışırken emine annenmi bakıyor arala şimdi nasıl duruyomuymuş zorluyormu acaba kendi yanına alsan nasıl olur ben çok merak ediyorum doğaçı kreşte nasıl olacak diye bugün eşimde koleje verelimmi dedi ama burdaki kolej 4yaştan başlıyor ve servisiyle 500 liraymış fiyatı uygun bi kolej ama yaştan kaybediyoruz inş. lojman olur ya ilk sene bari lojman içi olsun yakın olsun bebişle zor olur yoksa

kızlar bu arada antibiyotiği bıraktım 3gün kullandım dedim kendi kendime toplarım herhalde daha fazla bebeğe geçmesin diye çok şükür toparladım kendim günden güne daha iyiyim ama 3 günde olsa içim sızlıyor antibiyotik kullandığım için offf offf dr. mecbursun dedi başka kadın doğumcuda mecbursun dedi ama mecburdumda ateşlenip acı çekiyordum dua edin kızlar bişi olmamıştır inş.

aysegulcum evet canım cok cok yogunum .. neysekı az once esımle Ataturk slaytını bıtırdık.. super oldu Ataturk ve cocuk sevgısı uzerıne guzel bı slayt oldu ..
yıl sonu gosterısınde kullanılıcak.

Aral a emıne annem ve dedesı bakıyor evet. ama onları pek zorlamıyor onun şımarıklıgı afacanlıgı en cok anne baba ya.. sanırım ozledıgınden dıkkat cekmek ıstıyor
ama aral eskısı gıbı deıl artık daha olgun..!
bende benım okula aldırıcam ztn ama sınıftan sureklı fırlayıp yanıma gelir mi dıye dusunuyorum endısam o yonde .. cunku 4 yaş sınıfı hemen benım yanımdakı sınıf ...
ama emıne annemın dızlerındekı agrı gıderek şiddetini arttırıyor ona cok yuk olmasına gonlum razı deıl..
e malum aral hareketlı bir cocuk.
ama ben oglumla cok ıyı anlasıyorum .. çok şakacı bır cocuk benı hep gulduruyor..

merhaba kızlar
dün batuhanın doğum gününü kutladık. çok güzel geçti ama şu an benim pilim bitik. dün baya enerji harcadım yardım edenlerde vardı sağolsunlar ama işin çoğu bendeydi haliyle bugün ayağa kalkıcak halim yok yatıcam bugün akşama kadar belli oldu:))

canım dr.verdiyse bişey olmaz meraketme sen.....

off off kızlar hasta oldum ecrin en sonunda bana bulaştırdı gribi kii ne girip yani ayakta durmak kalkmak yemek yeek su içmek imkansız ateşim öyle pek yoktu ben kendimde pek anlamıyorum üşüyorum ama anlım buz gibi mesela sanırım ateşim çıkamadı şükür ama beklemeden dr.gittim kii çünkü aşırı ağrı başlamıştı karnımda kasıklarımda birde gece gündüz sürekli ayaktaydım 1 saatlik uyku bileuyumadan ecrin aşırı ateşlendi 3 gün 3 gece ondan öncede ishaldi bahsetmiştim zaten o yüzden çok uyanıyordu geceleri ama şimdi biraz iyi ben berbat oldum ayşegülcüm meraklanma bana dr.antibiyotik öksürük şurubu ağrı ksici verdi kullanıyorum kullanmayada devamedicem olmuyor böyle geçsin iyice üstelik artık ilk 3 ayı geçtik şükür kü hem dr. dedi ki çocuğa grip bulaşabilirmiş kullanmak daha iyimiş kii zaten ben, bu hamileliğimde sürekli grip değilim bu şiddetili 2. gribim ama bu arada sürekili boğazlarım ynanıyordu ara ara artmıyor geçmşiyorda böyle olunca belki tamamiyle geçerde bende iyi olurum bebişimide inş..geçmez..daha nasıl ağır ilaç kullananlar var...AYŞEGÜLCÜM SENİN İLACIN ADI NE KAÇ ML LİK YAZAR MISIN ....

gecmıs olsun canım

ya kızlar ya ask olsunnnn bana bısey soyleyın ne yapayım günümde

geçmiş olsun canım sanada ecrinede ben 3gün kullandım baya hafifledim bıraktım kullanmayı adı infex hapın 200 mg günde 2kere alıyodum şükür kurtuldum bebişte kıpır kıpır ama koku alma duyumu yitirdim ben hastalıkla başladı iyileştim hala koku alma duyum sıfır yemek yerken hiç zevk almıyorum kokusu yok burnumda doğuma kadar beklicem olmazsa tedavi için gidicem koku içinde bu da hastalıkmış tamamen kaybolan varmış çok kötü bi durum buda

selam kızlar
biraz önce doktordan geldil. kaç gündür sancım vardı arada kasılmalarda oluyo doktorumla konuştum muayenede de sancıyı gördü rahim uzunluğuna baktı sınırda çıktı erken doğum riski var dedi. ayağa çok kalkamak yok bol bol dinlen dedi.
bu arada boyu 40 cm kilosu 1350 gr olmuş
canım çok sıkıldı bu duruma inşallah atlatırız

maşallah canım çok iyi boyuda kilosuda :))) ilaç felan başlamadımı mesela ben de de kasılmalar var biliyorsun suyumda biraz gelince dr.progestan başladı doğuma kadar kullanacağım neyseki rahim açık değil bu yüzden yırtıyorum ....umarım düzelir canım ...

nurancım sanırım 30.hft girdin değil mi canım :)))

benimde 26 + 6 günlük yani 27 hft.dayım yarın 28 giricem inş..heycanlıyım artık baya bi yok katettik 30 yaklaşıyorum :))))

kaç kilo oldunuz arkadaşlar bu arada ben geçen aşımı olduğumda 57 kilo çıktım ama doğrumu bilmem çünkü dr.daki tartıyla aynı tartmıyor...bu hamilelikte 2. gerçekten zor ecrine bazen sinirleniyorum tabi ayaktada kalıyorum mecburen hastalığım ama yiyorum neyseki yemeğimi ama ecrindeki kadar düzgün olmuyor ne yazık ki....

bu ay benim şeker tetim idrar ve kan tahlilim yapıldı sonuçlarınıda grip olduğum gün adlım gösterdim iyi çıktı maşallah bir sorun yok dedi dr.grip haricinde (((hatta nst ye bağlandım :)))) iyi dedi dr....

sancıyı azaltıcı ilaç verd doktorum. bide dün idrar tahliliyle kan tahlilide istedi iltahaplanma var idrar yollarında 5 günlük başka ilaç da verdi 5 gün sonra tekrar gidicem doktora.
nurancım sanırım 30.hft girdin değil mi canım :)))

benimde 26 + 6 günlük yani 27 hft.dayım yarın 28 giricem inş..heycanlıyım artık baya bi yok katettik 30 yaklaşıyorum :))))
evet canım 30. haftanın içindeyiz. baya azalttık haftalarımızı artık. bende de çok heyecan var doğum korkusuda başladı bende napcam yaaa :18:

çok iyi canım testlerin iyi çıkmış:))

geçmiş olsun canım bu ıdrar yolu enfeksiyonu çok önemli mutlaka kullan ilaçlarını yarım bırakma gripli olmaktan bile daha önemli dr.benide bu konuda uyarmıştı azda çıksa ilaç veriyorlar.. inş. hemen geçer...

Son düzenleme:
ben bir kaç gündür ayaklandım artık zaten kendi başımayım ecrinlede ilgilenmem gerek antibiyortiğimi kafama göre aslında bugün kestim ama tabi tam anlamıyla gribim geçmedi hala boğazlarım yanıyor ama ayaklanbildim birazda doğal yollarla halledeyim dedim sonuçta hiç ilaç kullanmadanda bunu geçiren var değil mi..biride zaten öksürük şurubuydu öksürüğümde azaldı bazı şeyelrde yapıp içiyorum kendim antibiyotiği zaten yarım kullnamıştım korkarım ben ilaç kullnamkltan ne yazık ki (( bakmayın ecrini böyle dr.götürdüğüme ben hiç kullanamam normalde de ilaç ne yapayım huy olmuş dr.haberi bile yok o bana 1 tane dedi ben yarım yuttum toplamda 3 adet anca işta antibiyotik almış oldum ama öksürük şurubumu içtim çok öksürüyordum karnım acıyor artık ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…