geçmiş olsun canım bu ıdrar yolu enfeksiyonu çok önemli mutlaka kullan ilaçlarını yarım bırakma gripli olmaktan bile daha önemli dr.benide bu konuda uyarmıştı azda çıksa ilaç veriyorlar.. inş. hemen geçer...
yasemincim boğazlarım acıyor hala demişsin erken bırakman için ilacı canım hiç birimiz istemiyoruz ama napalım kar zarar ilişkisi var bu durumda keşke en azından boğazın geçince bıraksaydın ben 3gün içtim boğazım geçti bıraktım şükür toparladım ilaçsız
nurancım sancın çıkmış herhalde dikkat et canım bu dönem erken doğum için iyi değil yaramaz 5 haftadan önce gelmesin prematüre olucak yoksa bakımı zor olur inş. vaktinde gelir bütün bebişler yoksa yanarız bende sıcaklarla dertteyim ya klima aldım dayanamadım valla yarın takıcaklar boğuluyorum şimdiden
yasemincim boğazlarım acıyor hala demişsin erken bırakman için ilacı canım hiç birimiz istemiyoruz ama napalım kar zarar ilişkisi var bu durumda keşke en azından boğazın geçince bıraksaydın ben 3gün içtim boğazım geçti bıraktım şükür toparladım ilaçsız
nurancım sancın çıkmış herhalde dikkat et canım bu dönem erken doğum için iyi değil yaramaz 5 haftadan önce gelmesin prematüre olucak yoksa bakımı zor olur inş. vaktinde gelir bütün bebişler yoksa yanarız bende sıcaklarla dertteyim ya klima aldım dayanamadım valla yarın takıcaklar boğuluyorum şimdiden
canım inşallah erkenden gelmez. çok sancım vardı bide kasılmalarım oluyo yürürken alttan çıkıcapını hissediyodum resmen. çok şükür verdiği ilaçlar sayesinde sancım azaldı arada oluyo. alttan çıkıcak hissede biraz yürüdüysem yine oluyo. uzanıp dnleniyorum çoğunlukla. salı günü kontrolüm var bakalım ne dicek doktorumuz.
sıcaklardan hiç bahsetmeye canım ölücem diyorum artık sıcaktan bayılacak gibiyim yaa
canım inşallah erkenden gelmez. çok sancım vardı bide kasılmalarım oluyo yürürken alttan çıkıcapını hissediyodum resmen. çok şükür verdiği ilaçlar sayesinde sancım azaldı arada oluyo. alttan çıkıcak hissede biraz yürüdüysem yine oluyo. uzanıp dnleniyorum çoğunlukla. salı günü kontrolüm var bakalım ne dicek doktorumuz.
sıcaklardan hiç bahsetmeye canım ölücem diyorum artık sıcaktan bayılacak gibiyim yaa
kızlar bu bnm duvar unıtem ozel yaptırdık . evıde cekıcem foto maınesı bozuldu
okuldan alıp cekerım evı.. bızımksıyle olmuoo..
salonun hepsını onla cekıp koyucam
gelen akdaslarım cok begendıler evın ne kadar ferahlamıs ne kadar buyumus dedıler
daha bı kac eksıgım var yogunluktan carsıye fln cıkamadım alamadım beyaz bı vazo alıcam
zeynep bu aralar çok değişti o uyumlu kız gitti yerine herşeye muhalefet olan istediği olmayınca çıldırmışçasına ağlayan her dediğini yapmak zorunda kaldığımız biri oldu
bu sıralar kıyafetlere takmış durumda günde belki 15 kez üzerini değiştiriyo dışarı çıkmaktan nefret eder oldum evden ağlayarak çıkıyo mutlaka istediğini giyinmek istiyo hava sıcakken hırkasını giymek istiyo akşam üzeri bizim burası çok esiyo serinliyo bu seferde şort ve askılı giymek istiyo başlarda onun dediğini yapıyodum ama baktım iş çığrından çıkıyo benim dediğmi kabullendirmeye çalışıyorum bu seferde çıldırıyo gece yatarken hala uyku tulumunu giyiyo varmı böyle bişey kaç kez sakladım ama yine çıkarmak zorunda kaldım ağlarken morarıyo resmen
hala sulu yemek yemiyo makarnayla büyüdü kiraz çıktıından beri onu yiyo biraz bide cicibebeli süt yerken şımararak yiyo öğünlerimiz bir saat sürüyo nerdeyse yavaş yavaş şımara şımara yiyo
bunların yanında beni evde çıldırtan kız dışarıda başkalarının yanında kuzu gibi oluyo bu sefer hepten çıldırıyorum sokakta çocuklar elinden bişeyini aldılarmı başlıyo ağlamaya kendini savunamıyo çok sessiz kalıyo
geçici bir dönemdir inşallah bu çok sinirleniyorum dışarıda pısırık olmasını istmiyorum evdede benim sözümü dinlesin istiyorum çokmu şey istiyorum acaba ne dersiniz :))
denizcim üniten çok güzel olmuş evin diğer fotolarınıda bekliyoruz:)))
kızlar batuhanda aynı bu aralar illa dediği olucak dışarı çıkmak istiyo tam çıkıcaz vazgeçiyo istemiyorum diyo. çok inat etmeye başladı bu aralar.
dün doktora gittim çok şükğr erken doğum riskini atlatmaya başlamışım ilaçlar etkili oldu bide sürekli dinlenmem:))) dinlenmeye devam edicez yine
sancılarım kasılmalarım azaldı eskisi kadar değil çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?