2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaptığım mantıklımı kızlar ( ne yapayım fazla ilaç almakta iyi değilmiş netten araştırdım kimileri hiç ialç bile kullanmıyormuş grip oldumu ki ben ilk 3 ayımda oldum hiç ilaç kullnamamıştım 10 gnde anca geçmişti bitkisel ilçalarla işte yatmakla birde viks sürmüştüm şimdide sadee onu sürüyorum arada boğazlarıma burnum açılsın diye buhar yapıyorum arada da ....

çok sağol canım. 5 gün kullanıcam sabah akşam.. bende aslında ilaç içme taraftarı değilim ama yarar dengesine bakarsak içmek gerekiyo

yasemincim boğazlarım acıyor hala demişsin erken bırakman için ilacı canım hiç birimiz istemiyoruz ama napalım kar zarar ilişkisi var bu durumda keşke en azından boğazın geçince bıraksaydın ben 3gün içtim boğazım geçti bıraktım şükür toparladım ilaçsız

nurancım sancın çıkmış herhalde dikkat et canım bu dönem erken doğum için iyi değil yaramaz 5 haftadan önce gelmesin prematüre olucak yoksa bakımı zor olur inş. vaktinde gelir bütün bebişler yoksa yanarız bende sıcaklarla dertteyim ya klima aldım dayanamadım valla yarın takıcaklar boğuluyorum şimdiden

evet ayşegülcüm dr.aradım hiç yarım kullandığımı söylemedim dr.,y,y,m kest,m artık dedim dr.da hayır dedi bitecek hepsi yoksa fayda etmezmiş geri gelirmiş ne yazık ki bende dün akşam artık 1 olarak yutmaya başladım yarım yutuyordum kendim nasıl bitecek bu ilaç ya....

canım inşallah erkenden gelmez. çok sancım vardı bide kasılmalarım oluyo yürürken alttan çıkıcapını hissediyodum resmen. çok şükür verdiği ilaçlar sayesinde sancım azaldı arada oluyo. alttan çıkıcak hissede biraz yürüdüysem yine oluyo. uzanıp dnleniyorum çoğunlukla. salı günü kontrolüm var bakalım ne dicek doktorumuz.
sıcaklardan hiç bahsetmeye canım ölücem diyorum artık sıcaktan bayılacak gibiyim yaa

kızlar artık neden uğramıyosunuz siteye bomboş kaldı valla
doğum günleride kutlanıyo kuzuların:)) hepsinin doğum günü kutlu olsun.....

canlarım benlerimmm.. valla ben gelıom arada bakıyorum ama kımse olmayınca ne yazıyım kı
bugun gunum vardı coks ukur rabbıme atlattım harıka gectıı
ınanılmaz yoruldum ztn sabah regl oldum o sancıyle ev temzıledım fln geberdım ama
emıne annem cok cok cok yardımcı oldu Allah razı olsun
o olmasa napardım bılmem

kızlar bu bnm duvar unıtem ozel yaptırdık . evıde cekıcem foto maınesı bozuldu
okuldan alıp cekerım evı.. bızımksıyle olmuoo..
salonun hepsını onla cekıp koyucam
gelen akdaslarım cok begendıler evın ne kadar ferahlamıs ne kadar buyumus dedıler

daha bı kac eksıgım var yogunluktan carsıye fln cıkamadım alamadım beyaz bı vazo alıcam

denizcim bu küçük görüntüden bile evinin ferahladığı belli oluyo canım üniten çok şık koltuklarınıda merak ettim makineyi alınca eklersin
ne güzel gönlüne göre değiştirdin evini evleniken alınan eşyalar sanki aceleye geliyo gibi oluyo istediğin şeyler alınamıyo benimde değiştirmek istediğim çokkkk şey var bakalım ne zaman olacak
eşim sağolsun sanki ömürlük alınmış gibi bu eşyarı değiştirmeye gerek olmadığınhı söylüyo misafir odama geçen sene bir halıyı bile zor almıştım :)neymiş yeniymiş yeni olabilir ama uyumsuz almışım o zaman dedim bana ben sana hiç karışmadım hepsi senin istediğinden oldu dedi eeee adam haklı ama zamanla insanın zevkleride değişiyo demekki

dikkat edin kızlar az kaldı biraz daha dayanın ilklerde bu kadar sıcaklara kalmamıştınız yaz başı doğurmuştuk hepimiz
tecrübeli anneler siz işinizi bilirsiniz

canım dikkatet kendine çok zor ama bu alttan çıkıverme hissi bende de var ne yazık ki büyüdükçede ağırlaştıkçada oluyormuş dr.demişti ama erken doğum riski bende de varbelkide ondandır...
canım çok hoş olmuş...

denizcim çok güzel çok sade bi ünite olmuş renkleri duvar kağıtı falan çok hoş olmuş güle güle kullan canım

zeynep bu aralar çok değişti o uyumlu kız gitti yerine herşeye muhalefet olan istediği olmayınca çıldırmışçasına ağlayan her dediğini yapmak zorunda kaldığımız biri oldu
bu sıralar kıyafetlere takmış durumda günde belki 15 kez üzerini değiştiriyo dışarı çıkmaktan nefret eder oldum evden ağlayarak çıkıyo mutlaka istediğini giyinmek istiyo hava sıcakken hırkasını giymek istiyo akşam üzeri bizim burası çok esiyo serinliyo bu seferde şort ve askılı giymek istiyo başlarda onun dediğini yapıyodum ama baktım iş çığrından çıkıyo benim dediğmi kabullendirmeye çalışıyorum bu seferde çıldırıyo gece yatarken hala uyku tulumunu giyiyo varmı böyle bişey kaç kez sakladım ama yine çıkarmak zorunda kaldım ağlarken morarıyo resmen
hala sulu yemek yemiyo makarnayla büyüdü kiraz çıktıından beri onu yiyo biraz bide cicibebeli süt yerken şımararak yiyo öğünlerimiz bir saat sürüyo nerdeyse yavaş yavaş şımara şımara yiyo
bunların yanında beni evde çıldırtan kız dışarıda başkalarının yanında kuzu gibi oluyo bu sefer hepten çıldırıyorum sokakta çocuklar elinden bişeyini aldılarmı başlıyo ağlamaya kendini savunamıyo çok sessiz kalıyo
geçici bir dönemdir inşallah bu çok sinirleniyorum dışarıda pısırık olmasını istmiyorum evdede benim sözümü dinlesin istiyorum çokmu şey istiyorum acaba ne dersiniz :))

mrb kızlar sevdacım ece de öyle durmadan dolap boşaltıyo ayağında çorap filan yok kilotça geciyo elbise giyip yada yazmadan fiskos örtüsünden filan elbise yaptırıyo halaaabana yardım etme ayağına döküp saçıyo makyaj hastası artık hiç bişey süremiyorum yüzüme hemen o da istiyo bi ara yapıyodu şimdi yasakladık sakladık büyükler yapar filan deyince ben de büyüdüm yaşlıyım artık ben bende yapıcam diyo sürekli gelin olma derdinde gelinlikçilerden çıkmıyoruz yolda hep onları anlatıyo makyaj yaptırıcam saçımı sarıya boyatıcam emir damat olucak dans edicez :))))))))))
inadı çok yoruyo beni bizim için son zamanlardaki en büyük gelişme biberonu braktık bardaktan içiyo artık sütü gecede istemiyo tekrar tuvaletinide çoğu zaman kendi yapıp silip kalkıyo topluyo donun filan :) arkadaşlarıyla çok kavga ediyo birde ona sinir oluyorum iki güne bir yada hergün görüştüklerinemi bilmem oyuncak kavgası bitmiyo rahat oturamıyoruz
benim bu cuma son sonra 1 temmuza kadar 3 4 kere daha gidicem ortalama yükseltme sınavlarına uzuuuunnn bi tatil yapıcam sonunda diye seviniyorum ece de esk de iyice şıarcak ama ramazan da rahatca tutucam inş orucumu dönüştede kreşe başlıııcak nefret ediyorum diyodu şimdi okuluma götürün beni çok seviyo ama bakalım inş başlayıncada severek gider inş
eşimin bi velisi bakıcılık yapıyodu o bize ece 2 yaş sendromunda çok inatçı filan dediğimizde siz 3 yaşında görün bide o yaş daha problemli demişti doğru demiş kadın zıvanadan çıkarıyo bazen 2 hafta önce filan daha fenaydı vuruyodum artık poposuna hırpalıyodum gidip odasına yas tutuyodu iyi ki babam varrrrrrrrrr onu seviyorum annemide seviyorum ama o beni dövüyo filan :)))))))))))))))

ay sevda serpil beni güldürdünüz allahta sizi güldürdünüz dur sende göreceksiniz diyosunuz bana dimi kızım olunca ayyyyy napıcam bende yandım doğaçla zaten yandım serpil dediğin doğru 3yaş daha beter gibi geldi banada evde oturmaz çıksa girmek bilmez gece uyumaz gündüz uyumaz bana kızınca ben artık seni sevmiyorum der sevme zaten derim seviyorum sevecem işte der nasıl inat edeceğini şaşırır çok komik oluyorlar ya nasıl diklenceğini şaşırıyor kreşi aradın dün hala kontenanda boşalma yokmuş 1ay sonrasına kaldı dediler sıranız bekliyor merak etme dediler 1ay daha beklicem ikizler burcu çocukları hep aynı okuyun özelliklerini sürekli sosyallik arayan çocuklar herşeyden çabuk sıkılıyolar herşeyin ömrü çok kısa malesef kreşlik çocuklar kesinlikle buna inanıyorum konuşmayı paylaşmayı yada kavga etmeyi çok seviyolar burası olmazsa özel kreşe muhakkak vericem doğaçı başa çıkamıyorum yoksa bide 2. olunca hepten kafayı yerim herhalde

denizcim üniten çok güzel olmuş evin diğer fotolarınıda bekliyoruz:)))

kızlar batuhanda aynı bu aralar illa dediği olucak dışarı çıkmak istiyo tam çıkıcaz vazgeçiyo istemiyorum diyo. çok inat etmeye başladı bu aralar.

dün doktora gittim çok şükğr erken doğum riskini atlatmaya başlamışım ilaçlar etkili oldu bide sürekli dinlenmem:))) dinlenmeye devam edicez yine
sancılarım kasılmalarım azaldı eskisi kadar değil çok şükür

biz sanırım erken girdik yine 3 yaş sendromunada baya uzun zamanadır böyle bizde 2 yaş sendromuda 1 buçuk yaşında girmişti (((

sevdacım bizde de aynı canım daha öncelerde de sizede sormuştum hatta her şeye ağlıyor kızıyor bağırıyor vuruyor bana özellikle hatta tv de duğu sözleride söylüyor (( kıyafet derdi çok uzun zamandır bizde var 2 buçuk yaşından beri sinirlerimi bozuyor ama yapacak bişey birde ecirn çok harekerli yani öyle otramıyor söz dinler gibi görünüyor ama sadee istediği işine geldiğini yapıyor benim kıyafetelrimi giymek onlarla dışarı çıkmak istiyor her dışarı çıkmak istiyor benim kıyafetlerimle çıkılmaz diye defalrca anlatıyorum kızıyorum ağlamaktan sinirlerimi bozuyor ne yazık ki hep istediği olsun istiyor makyaj ise kabuz ben makyaj yapmam aslında ama sürekli ağlıyor makyaj yapıcam diye susmuyor ne yazık ki ( mecbur kalıyorum daha bunun gibi bir sürü sorun işte kız çocuklarınında üsüs bitmiyor kıyafeti ...çorapsız gezmek istiyor sonra karnı ağrıyor off off ....ben giydiriyorum arkamı bir dönüyorum çıkarıyor kıyafetlerini asla hırka vs.durdurmuyor üzerinde ...yemek konusu en geri biziz zaten biliyorsunuz sorunlu olduğundan hala sadece pilav dolma makarna dışında başka katı bişey yok ((( hepsini püre yapıp hala bebek gibi oyunla yiyor kaşık tutma hevesi acıkma sıfır ( ben hala ilgileniyorum ....
canım çok sevindim inş.tamamiyle düzelir....inat ecrinde de çok fazla dediği dedik ....

Son düzenleme:
ecrinde taktığına taıyor bu huyu sadece beni değil herkesii çileden çıkarıyor asla unutmuyor sabah aklına gelse abartısız akşama kadar unuttmuyor ve ağlıyor onun dediği olmaması gibi bir ihti,mal olamiyor bu yüzden...birde en zorlacı şey ise her şeyi karıştırma huyu ecde de bütün çekmeceleri ne varsa hepsini çıkarıyor ne yazık ki oturamadığından başkalarının evinde de yapıyor kızıyorum uyarıyorum ayıp oluyor diyorum beni kimseyi dinlemiyor bu beni çok zorluyor herkesin evi karıştırması çok kötü çok fazla meraklı bu yüzden her şeyi merakediyor :))))alıştım artık doğduğundan beri meraklı hep meraklı ....

slm kızlar nasılsınız hiç kimeselr uğramamış hani nerelere gittiniz bende giremiyordum günlerim vardı temizlik yaptım tatlı felan hallettim yine var yanlız onu atlattım mı tamamdır...dünde dr. gittim kontrolüm vardı iyi dedi büyümüş....kilo almış maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…