2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende hergün bakıyorum topiğe kimse bişey yazmamış olunca bende yazmadan çıkıyorum
artık face de konuşuyoruz dün yaseminle konuştum oda nurhanla konuşmuş
aslında kışın daha çok muhabbet oluyo herkes evde olduğu için
şimdi gece ve gündüz nerdeyse dışarılardayız yani biz öyleyiz gündüz kayınvalidemlerin sokaktayız gecede sahildeyiz bizim buralar cıvıl cıvıl oldu şimdi artık yazlıkçılarda geldi daha bi şenlendi ortalık
sahile zıp zıp kuruldu her akşam zıplama faslımız var zıplama konusunda değişik figürler geliştiriyo zeynep :)
tabi onları evdede uygulamaya çalışıyo anlıcanız sürekli zıplıyo :)
başka ne anlatayımmmmm
bu arada 2 kilo aldım ve 63 oldum moralim çok bozuk kışın formumdaydım yazın kilo aldım varmı böyle bişey yaaaa
her kıyafetten göbeğim pırtlıyo
o kadarda yürüyüş yapıyorum üstelik
ama dondurmayı çok yiyorum bu günlerde sanırım onunda etkisi oldu öyle küçük bi şeyde yemiyorum baya abartıyorum
biraz kendimi firenlemem lazım
böyle kızlar bizde durum hadi sizde fırsat bulunca girin çocukların resmini ekleyin face
aralın egenin teonun kağanın doğumgünü fotolarını göremedik bekliyoruz...

kızlarrr selammm.. sevdacım ay keske bende alsam yaa hala 47 kıloyum delırıcemm bı yasemın vardı bele denk o da gıttı hamış kaldı aldı yıne kıloları ben tek kaldım .. off sınır oluyorm kendıme alamıyorum ya ne yapsam alamıyorum ben öyle dondurma fln yesem mesela hayatta almam metabolızmam cok hızlı..
sevdacım bır ara mudanyaya kacıcaz oglen fln gelırız aralla zeynep takılırlar ne dersın arkadasım .. o zıpzıpı mrk ettım :)) beraber zıplasın dursunlar :))
hamışler sızden ne haber.. ışyerınde bende artık yogung unlerı atlattım sayılır.. ama ucretsız ızın ıstedım vermedıler.. moralım bozuldu yaa..
bakalım kısmet nasıp hersey. kızlar eger burdan cıkarsam bende hamıle kalmayı dusunuyorum ama sımdılık zor gıbı gozukuyor.. aral hastalandı anjin olmuşş bogazları ıltıhaplanmış ordan da kulaklarına kadar ılerlemışş.. kuzuzkm antıbıyotık kullanıyor.. ama ıyı gozukuyor cok hareketlı yınede.. bız ARALA ıkı tane dogumg unu yaptık hepsıde spontane gelıstı .. bı tanede ablaöm 15 gun sonr agelınce ırmakla aralın beraber kutlıcaz.. aralın dogum gunu resımlerı muratın telefonunda var malum foto makınemız tırt...
beyefendı atarsa pc ye ordan da aktarıcam buraya ..

Slmmm milletttt

epeydir yazamadım şimdi fırsat bulmuşken aklıma geldiği kadar bizden özet geçeyim..

Şuan Akçaydayız geçen hafta geldik apar topar...neden apar topar derseniz birden karar verdim babam gelip ablam ve çocukları alıp gidecekti biz de onlara takıldık teoyla..arkada çocukla çok zor geçen 9 saatlik bir yolculuk oldu.
Ben doğumgünümüzden hemen sonra iş görüşmesine gittim teyzemin tanıdığı bir firmaydı çok büyük bir inşaat firması sahibi teyzemlerin hastasıymış işletme mezunu,bilg. çok iyi kullanan elemen alacaklarını öğrenince beni önermiş apar topar gittim bizzat sahibiyle görüştüm .Görüşme fena değildi çok sevdim patronu çok babacan patronluk taslamayan mütevazi bir amcaydı..Cvde yazdığım diğer bilgisayar deneyimlerini falan görünce de iyi oldu kursları falan ne varsa yazdım,konuşurken bir ara dükkanım olduğundan falan da bahsettim o da hoşuna gittim showroom açacağız orada da değerlendirebilirim vs.. dedi artık ne iş yaptırır bilmiyorum ne iş olsa yaparım abi modundaydım :)) geçen aradı gittiğim yer henüz bina bitmemişti (kabası bitmiş detayları kalmıştı) bina bitince arayacaklarını söyledi bir süre bekleteceğim sizi dedi bende zaten bunu bekliyordum hemen soluğu akçayda aldım onlar arayana kadar buradayım yani..

Başvurduğum devlet kreşi de tam gün değilmiş sadece yarım gün varmış nasıl üzüldüm bir kriz haline geldi evde tam özele karar vermiştik ki düşündüm senede fazladan milyar niye verelim anane ,babane baksın öğleden sonra diye direttim..annem bakarım diyor ama kendine güvenemiyor çok sık tansiyonu oynuyor hasta yatıyor falan..babaneyi aradım onlarda hık mık dedi sözde bana hbr verecekti gündür arayacak..ama eşim konuşmuş sonuç olarak 2-3 ay deneyeceğiz anane-babane şeklinde olmazsa özel kreşe vereceğiz tam gün..onu da hiç istemiyorum çocuk ilk olarak yarım gün başlasın alışsın istiyorum..eşim bu hafta kayıdı yaptıracak başlangıçtatl para da alıyorlarmış ıvır zıvır parası diye..olmazsa ve devletten alırsak ay özelin parası kadar zaten dedik yanarsa yansın artık..offf kaç gündür kafam bunlarla meşgul belirsizlik hakim..ne zaman arayacaklar acaba umarım eylüle kadar beklerler şu oğlumun kreşi bir açılsa da ilk hafta kendim getirip götürsem yaa...

Teo da bakılmayacak bir çocuk değil gerçekten çok çok uslu ve sorunsuz..özellikle bu yaz akçayda her gören maşallah diyor çünkü gerçekten yaşıtlarına göre fazlasıyla sözümü dinliyor,aşırı şımarıklıkları yok,uysal herşeyi gerektiği gibi oldu..burası ona cennet gibi geldi bir sürü çocuk var akşama kadar bahçede kedilerimiz,köpeğimiz vs..oynuyorlar henüz denize giremedik havalar malum..ama akşam olunca fena uykusu geliyor hemen uyuyor..
Çevremde herkes çocuğum var deme bu çocuk melek gibi der oldu (umarım nazar falan değmez oğluşa herkesin gözü bizim boyumuzda,huyumuzda)

sizler nasılsınız yazın hamilelik nasıl gidiyor kızlar umarım kolay atlatırsınız,bebişler sağlıkla gelir...
Denizcim üniten çok güzel güle güle kullan canım..arala acil şifalar
kızlar siz kızları anlatmışsınız ya hep aynılar sanırım yazdığınız herşey bizim iremde de mevcut annesini ve beni çıldırtıyor sürekli kıyafet değiştiriyor,süsleniyor,laf dinlemiyor..ama çok tatlılar bi tene de ben istiyordum o kızlardan ama sanırım hayal olarak kalacak bu gidişle..

kızlar teo uyandı yine yazarım size hepinizi çokkk öpüyorum..siz de yazın emi!

denizcim çoook geçmiş olsun arala inş. biran önce toparlar

maşallah deryacım teoya bizimde kreşten haber yok hala beklemedeyim bende meb kreş arıyorum görümcemin burda staj gördüğü kreş vardı orayı düşünmeye başladım çok övdü güzel diye yarın bi görüşeyim diyorum bende misafirimin ardı arkası kesilmedi benimde önce görümcem kayınvalide geldi sonra ankaradan teyzem ve çocukları doğaç beni mahvetti çocuklar yaramazdı onlarla yaramazlaştı o da ağlamalar çığrınmalar kafam şişti resmen 10 gündür dün gittiler annemle bende öbür boşanan teyzemle kaldım sağolsun herşeye koşuyor malum göbüş büyüdü yetişmek zor herşeye sıcaklar zorluyor azıcık ama 2gündür serin hava şükür 11 kilo aldım şükür bebeğim şimdilik tombiş bi kıza benziyor 29. haftadayız ve 1500gr olmuş kilosu

deryacım fırsat bulduğunda bekliyorum canım bize teoyla doğaç oynasın uslu arkadaşlara ihtiyacımız var bu ara bende fırsat bulursam gelirim canım babam annemle dönecek kısmetse arabayı şehir içi kullanıyorum çarşı pazar ama uzun yola cesaretim yok bu koca göbüşle

selam kızlar:))
40 günümüz kaldı bizim ayy heyecan basıyo artık 12 ağustos ta sezeryan günü verdi doktorumuz. normalde 20 ağustosta olucaktı 8 gün öne aldık:))
geçen hafta çok kötüydüm hem bulantılar hem baş ağrısı hem halsizlik doktorla görüştük kan testi yaptı. içtiğim ilçalar fazla gelmiş 1 hafta ara ver dedi ilaçlara vücudun biraz dinlensin sonra tekrar başlarsın dedi. cidden 1 hafta kullanmadım ne bulantı ne de başka bişey fazlasıyla enerjiktim. ama tekrar başaldım ilaçlara mecbur takviye lazım.

bu soruda nerden çıktı yahu hiç düşünmemiştim tasvip etmem ama karışmamda açıkcası kendi hayatı nede olsa karıştıkça iterim kendimden diye düşünüyorum fikrimi söylerm gerisi ona kalmış çocuklar anne babalarının hayır dediği onaylamadığı şeylere daha çok yönelirler yapıcağı varsa eninde sonunda yapar kimse engel olamaz bence ama gönlümden geçen her zaman kendi yaşıtları olması

kızlar bugün doğaçı okula yazdırdık çok mutluyuz yahu değişik bi duygu büyüdüğünü daha bi anladık sanki bugün ihtiyaçlarını aldık hazırladık yarın sabah servis alıcak gidicek okuluna koleje verdik ing. ve yüzme dersleri var seneye almancada eklenecekmiş gittim baktım beğendim kocaman okul ilköğretim lise hepsi var okuda yüzme havuzu yemek hanesi oyun odaları hepsi süperdi ücretini merak ettiniz değilmi 450 lira ücreti nasıl tam gün hemde 90 lirada servisi özel kreşler 380 di dedik o kadar vericeksek 450 verelim iyi eğitim alsın yarın yüzme dersi var bonesini mayosunu hazırlıdık sabırsızlanıyor şimdiden yazarım ilk gününü size

hadi hayırlısı olsun ayşegül bakalım ilk gününüz nasıl geçicek anlattıklarına göre çok çok süpper bir okul ee kolej tabiki kötü olması imkansız demi
fiyatı koleje göre çok iyi bide tam gün yani valla harika ben mudanyada yarım günlüğüne 150 artı 90 tl de servis ücreti şeklinde konuştum ben eylülde vermeyi düşünüyorum yazı okulda geçirmesin dedim bizim burası yazlık belde ya yazın çok hareketli okulda sıkılmasın dedim
ayyy doğaçı çok merak ediyorum bebeğim yaaaa
mutlaka yarın bize anlat ayşegül

40 günmü !!!
inanmıyorum ya ne çabuk geçti yani bana çok çabuk geldi hamile olan ben değilim ya :)
işin zorunu atlattınız kızlar hamilelikler bitmek üzere doğduktan sonrası nasılsa öyle böyle geçicek
banada en zor gelen 9 aylık süreç çok geçmek bilmiyo o günler :)

yaaa kızlar cok canım sıkılıyorrr kocaaa okulda tek başımayım cuma gunu herkes ogretmenler ve ogrencıler merkez okula gectıler
yaz okulu orda devam edıyor cunku . havuz fln orda bahcesıde cok buyuk ztn okulda cok buyuk fızıkı koşulları fln cok ıyı oldugu ıcın
yaz okulu her yıl orda devam edıyor ama ben burda tek başıma cok sıkılıyorum..
telefon bıle calmıyor merkez okulu arayıp ordakı asıstanla muhasebecıyle konusuyorum..
oglenleyın ordan şoför gelıyor bana yemek getırıyor bahceyı fln zuluyor bırazkalıp 3 gıbı gıdıyor ama o hep bahcede..
face e fln gırmektende bıktım.. koca 2 ay nasıl gecıcek bılemıyorum

Aralın yenı resımlerını ekledım face e .. şimdi sacları kısacık ama ..
bu arada bayramda sanırım bodruma gıdıcez .. bı yerlere gıtmezsem sanırım delırırım .. cunku ınanılmaz yogun ve yorucu bı yıl bızı beklıyormuşş

4 gece 5 gunduz kalıcaz bodrumda 2 mılyar kadar ayırmamız lazım ama nasılll gıtmezsemde cok bunalıcam bılıyorum
sız ne yapcaksınız bayramda

biz bayramda buralardayız denizcim zaten yazıda buralarda geçiriyoruz :)hergün plajdayız bugün yine ordaydık ama zeynep beni gıcık ediyor suyun kenarında kovası küreğiyle oynuyo denize ğirmek istemiyor girsede eşimin kucağında oluyo
hııı eşim yıllık izinde istersen akçaya doğru gidelim diyo bilmiyorum eğer gidersek deryacım sana uğramak istiyorum

slmmm kızlar
bugün benim doğum günümmmmm 35 yaşıma gireceğim,yaşlanıyorum yaaaw
yaşlandığımı nerden mi anladım? bu akşam genç kızlara hayran hayran bakıp içimden offf çektim ve tanıyı koydum gerçi kendimi hala 25 hissediyorum ben o yaş da takılı kaldım ama nüfus cüzdanı öyle demiyor işte yolun yarısına geldik şaire göre..:)
babam akşam fasıl grubunu getirecekmiş bana özel bahçede bana fasıl yapacaklar ve pasta keseceğiz gelmek isteyenlere duyurulurrrrrr...

Sevdacım ne güzel olur gelin valla hem yüzyüze tanışmış oluruz yakın mesafe hiç üşenmeyin geçen Denizle de konuştuk ona da dedim haftasonu atlayın Aralla gelin diye ev müsait ablam ve ben kalıyoruz sadece(tabi birde 3 küçük böcük) denisss bu haftasonunu değerlendir bacum..
Ayşegülcüm artık sana birşey diyemiyorum elin kolun bağlandı ama haftasonu eşinle kaçamak yaparsınız belki..
Doğaçın okulu çok iyi olmuş Ayşegülcüm hayırlı olsun süpermiş keşke ankarada da öyle okul bulabilsem hiç düşünmem ama normal semt kreşleri bile 600tl başlıyor.biz de şimdilik devlet kreşine kayıt ettirdik yarımgün bakalım babanesi öğleden sonra bakabilirse o şekilde devam edeceğiz bakamazlarsa özele vereceğiz mecburen..
ben hala işden hbr bekliyorum gel dedikleri anda apar topar toplanıp döneceğim mecburen ne kadar uzun bekletirlerse o kadar iyi benim için inşallah Asrının kreşi başlayana kadar aramazlar..bu arada işe başlıyacağım hiç yorum yapmamışsınız kızlar kafam çorba o konuda herşey nasıl olacak diye düşünüp duruyorum umarım hayırlı olur bizim için..

Nurancım çok az kalmış gerçekten daha dün gibi hamilelik hbrini yazman zaman bize ne çabuk akıyor(tabi bir de sizlere sormak lazım) bu sıcaklarda Allah hepinize kolaylık versin kızlar bir an önce (yani zamanında) sağlıkla gelsin melekler sıra sıra inşallah..ahh ne güzel yaaa yine o güzel heyecanlar biz de sizlerle yaşayacağız emin olun bakalım abilik,ablalık deneyimleri nasıl olacak kuzuların?

ben doğuracam denizcim bayramda şaka bi yana zor bi bayram olucak benim için bebişle sıcakta bi yandan

doğum günün kutlu olsun tekrardan deryacım iyiki varsın sen 35 falan olmamışsındır vardır bi yanlış bu işte

iş olayına çok sevindim canım inş. kayınvalidede sorun olmazda teoda devam eder teo gibi torunu olsa kayınvalidemin düşünmeden evet derdi bakarız falan demezlerdi uslu benim teom teyzesinin akıllı bıdığı o çok özledim valla gelemek isterim bu arada deryacım gelebilirimde babam da geliyor deniz olmasada babam götürür bizi akçaya bu göbekle araba kullanmam zor oluyor açıkcası şehr içi sürüyorum ama çarşı pazar akçay nerden baksan 1.5 saat iş olayına gelince inş. olur deryacım sen bu sene patlama noktasındasın biliyorum çalışman gerekli senin başaracağını biliyorum yoruma hacet bile yok yeterki içine sinsin

sıcaklar beni mahvediyo kızlar delircem geceleri camda açık yatıyorum nasıl bi terlemedir bu yaaaaaaaaaaaaa 1.5 ayım kaldı sizede bi sorayım sezeryan olucam kızlar dr.la öyle karar verdik çatın dar riske atma kendini dedi bana normal doğum zamanımın 30 ağustos olduğunu söyledi yani 10 gün önce sezeryan dedi 20 sinden sonra ama bunu satıma göre söylüyor benim satımla uyumsuz bebişim 15 gün geriden geliyor geç yumurtlama dedi dr. yani ultrasona göre doğum 12 eylül benim yani sezeryanın 2 eylül gibi olması gerekmezmi sata göremi olucak illa bende bari 28 ağustos olsun diyorum ne kadar dursa kardır değilmi

doğaçın okuluna gelince bu fiyata bu okul gerçekten süper büyük şehirde olsa mümkün değil göndermek doğaç çok memnun bi şımarık geliyor eve bi görseniz yemekleri az yiyormuş her zamanki hali zaten yese bi yerden belli olacak kuru dötün :) ilk gün az uyumuş dün baya uyumuş uykuda düzene girdi bugünde kendi kalktı alışıyor yavaş yavaş bize acele ettiriyor evde bi görseniz çabukkkkk diye bağırıyor araba gelicek beni almadan gidicek diyor öğretmenimi çok seviyorum anne diyor arkadaşlarınıda çok seviyormuş bugünde havuz günü yine girmicek sanırım sevdacım yalnız değilsiniz canım doğaçta zeynep gibi geçen sene tatildede girmemişti zırlamıştı zamanla alışır diyoruz hep bakalım küçük şişme havuz aldım hafta sonu balkona kurucam hava sıcak olursa alıştırma yaptırcam bakalım etkili olucakmı bu arada merak eden incelesin doğaçın okulunu googleda karesi istiklal koleji adı

Son düzenleme:
merhabalar kızlar nasılsınız ne zmandır girecem giremiyorum

deniz ve sevda başka bursadan arkadaş varmıydı hatırlayamadım özür dilerim bana doktor tavsiye edebilirmisiniz?ama bayan olacak

bu arada deryacım doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce....

merhaba .
doruk hastanesınde evrim hanım var.. bizim öğrencimizin velisi .. çok tatlı sevecen ve işini ehli bi kadın..
kadın dogum uzmanı arıyorsan tabiki

Son düzenleme:

deryaa bende yaşlanıyorum ama ınan hıc kendımı oyle gormuyorum gormek ıstemıyorum .. benim kendimi hissettiğim yaşla senin kendini hissettiğin yaşa göre demek ki ikimizde aynı yaştayız gülüm 25..
iş görüşmen iyi geçmiş alattıgın kadarıyla umarım cagırırlar.. bana calışmak cok ıyı geldı .. ama şımdıde kendımı yorgun hıssedıyorum o ayrı sanırım hıc bı ış yapmamanın vermış oldugu bı yorgunluk.. ışe gırdıgımden berı ınanılmaz yogun gunle rgecırdım bı hafta goz acıp kapayıncaya kadar gecıyordu.. ama
ozellıkle ılk 2 hafta cok zorlandım 4 yıl calışmamış olmanın verdıgı paslanmayı uzerımden kazıycam derken sınırden stresten öluyordum gunlerce
ılk hafta hele cantamı alıp cıkasım vardı.. sanada aynı seyler olacaktır emınım kı ..
ama 2 haftadan sonra bunye yavaş yavaş yenı bışeyı kabullenmeye başlıyor.
nasıl olucak dıye duşunme.. su akar yatagını bulur en sonunda.. bana oyle oldu. sende gırersen ışe yılmak yok..
ben hep ılerıyı emeklılıgı duşundum alacagım maaşı duşundum .. kendımı motıve ettım.
kı bnm calıştıgım okul ınanılmaz yogun bır okul . başımı kaşıcak vaktım olmuyor kışın..
bu sene daha zor ve yorucu olucakmış.. bakalım benı neler beklıyor.
ınsanın kendı parası olması gururunu okşuyor guvenın artıyor.. ay eşıme yuk olmıyım dıye duşunmek gıbı bı derdın olmuyor vıtrınde gordugun o ayakkabıyı alabılıyorsun. ozgurce..
gercı ben daha dogru duzgun bışey almadım kendıme borc odemekten :)))
hee bu arada ben sıze dedımmı bızım yılsonu gosterımızde ben sunuculuk yaptım elıme ılk defa mıkrofon alan bırı olarak 60 velıden tebrık geldı
çok guzeldı.. kalırsam burda seneye de ben sunucu olurum herhal

sevdacım.. valla eşınde ızındeyken gıdın akcay tarafına.. bnm eşımınde bnmde ıznımız yok
eşım yıne ış degıstırdı :))) e banada vermedıler malum .. barı sız degerlendırın tatılı . farklı yerler gorun gıdın gezın ufkunuzu açın vallaa
bu arada okulu sormuşşsun canım bızım okul deılde mudanya yolu uzerındekı merkez okul sıze daha uygun olur.. fıyatları begenmezsın ama ozelden atarım canım yınede.. şubeye gore (yenı bnm bulundugum okula gore) merkez okul daha pahalı ama cok guzel ve faydalı bır okul..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…