denizcim çoook geçmiş olsun arala inş. biran önce toparlarkızlarrr selammm.. sevdacım ay keske bende alsam yaa hala 47 kıloyum delırıcemm bı yasemın vardı bele denk o da gıttı hamış kaldı aldı yıne kıloları ben tek kaldım .. off sınır oluyorm kendıme alamıyorum ya ne yapsam alamıyorum ben öyle dondurma fln yesem mesela hayatta almam metabolızmam cok hızlı..
sevdacım bır ara mudanyaya kacıcaz oglen fln gelırız aralla zeynep takılırlar ne dersın arkadasım .. o zıpzıpı mrk ettım :)) beraber zıplasın dursunlar :))
hamışler sızden ne haber.. ışyerınde bende artık yogung unlerı atlattım sayılır.. ama ucretsız ızın ıstedım vermedıler.. moralım bozuldu yaa..
bakalım kısmet nasıp hersey. kızlar eger burdan cıkarsam bende hamıle kalmayı dusunuyorum ama sımdılık zor gıbı gozukuyor.. aral hastalandı anjin olmuşş bogazları ıltıhaplanmış ordan da kulaklarına kadar ılerlemışş.. kuzuzkm antıbıyotık kullanıyor.. ama ıyı gozukuyor cok hareketlı yınede.. bız ARALA ıkı tane dogumg unu yaptık hepsıde spontane gelıstı .. bı tanede ablaöm 15 gun sonr agelınce ırmakla aralın beraber kutlıcaz.. aralın dogum gunu resımlerı muratın telefonunda var malum foto makınemız tırt...
beyefendı atarsa pc ye ordan da aktarıcam buraya ..
Teo da bakılmayacak bir çocuk değil gerçekten çok çok uslu ve sorunsuz..özellikle bu yaz akçayda her gören maşallah diyor çünkü gerçekten yaşıtlarına göre fazlasıyla sözümü dinliyor,aşırı şımarıklıkları yok,uysal herşeyi gerektiği gibi oldu..burası ona cennet gibi geldi bir sürü çocuk var akşama kadar bahçede kedilerimiz,köpeğimiz vs..oynuyorlar henüz denize giremedik havalar malum..ama akşam olunca fena uykusu geliyor hemen uyuyor..
Çevremde herkes çocuğum var deme bu çocuk melek gibi der oldu (umarım nazar falan değmez oğluşa herkesin gözü bizim boyumuzda,huyumuzda)
sizler nasılsınız yazın hamilelik nasıl gidiyor kızlar umarım kolay atlatırsınız,bebişler sağlıkla gelir...
Denizcim üniten çok güzel güle güle kullan canım..arala acil şifalar
kızlar siz kızları anlatmışsınız ya hep aynılar sanırım yazdığınız herşey bizim iremde de mevcut annesini ve beni çıldırtıyor sürekli kıyafet değiştiriyor,süsleniyor,laf dinlemiyor..ama çok tatlılar bi tene de ben istiyordum o kızlardan ama sanırım hayal olarak kalacak bu gidişle..
kızlar teo uyandı yine yazarım size hepinizi çokkk öpüyorum..siz de yazın emi!
sevgili bayanlar sizin oğlunuz 39 yaşındayken kendisinden 16 ve 17 yaş büyük bir bayanla evlenmesine sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz ve evlilik yapmasına izin verir misiniz o kdınla çünkü erkekler olgun bayanlar hoşlanıyormuş ve bir anket yapılmış türkiyede türkiyede ankette olgun kadınlardan hoşlanan erkek sayısı baya bir yüksekmiş sizinde oğlunuz olgun bir kadınla 56 ve 57 yaşında bir bayanla evlenmek istese ve çıkmak istese ve evlilik yapmak istese izin verir misiniz bizim türk kültüründe bizi türk toplumunda illaki kadının yaşının küçük olması gerekiyormuş evlilikler için ve aşk için ve insanların geneli diyorlarki erkek kadından büyük olursa sorun olmaz ama kadın çok yaşça büyük olsa yaşlansa kadın olmaz sorun çıkar boşanmalar olur diyorlar peki siz oğlunuz 39 yaşındayken olgun kadınlarla evlilik yapmasına izin vermez misiniz ve hani biz türk kültüründe ve türk toplumunda kadın erkekten küçük olmalı diye bir gelenek bir adet var olduğu için sizde o adeti ve geleneği sürdürür müsünüz ve sizin akrabalarınız ve sizin eşiniz ve siz bu duruma karşı çıkar mısınız eğer kadın sevecnse sadece aradığı şey kendisinden küçük bir erkekle evlilik ve aşk yaşamaksa o zaman oğlunuzun o kadınla evlenmesine izin verir misiniz ve o kadınla sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz bu konuda karışır mısınız oğlunuza eğer kadın oğlunuzun aklını çelmezse ve kadın güzel ahlaklı ve iyi ahlaklı ve aile terbiyesi almış iyi kalpli imanlı ve dürüst ve cömert bir kadın olursa o kadın 56 ve 57 yaşındayken oğlunuz 39 yaşında olucaktır o zaman o kadınla evlenmesine karışır mısınız
ben doğuracam denizcim bayramdaAralın yenı resımlerını ekledım face e .. şimdi sacları kısacık ama ..
bu arada bayramda sanırım bodruma gıdıcez .. bı yerlere gıtmezsem sanırım delırırım .. cunku ınanılmaz yogun ve yorucu bı yıl bızı beklıyormuşş
4 gece 5 gunduz kalıcaz bodrumda 2 mılyar kadar ayırmamız lazım ama nasılll gıtmezsemde cok bunalıcam bılıyorum
sız ne yapcaksınız bayramda
slmmm kızlar
bugün benim doğum günümmmmm 35 yaşıma gireceğim,yaşlanıyorum yaaaw
yaşlandığımı nerden mi anladım? bu akşam genç kızlara hayran hayran bakıp içimden offf çektim ve tanıyı koydumgerçi kendimi hala 25 hissediyorum ben o yaş da takılı kaldım ama nüfus cüzdanı öyle demiyor işte yolun yarısına geldik şaire göre..:)
babam akşam fasıl grubunu getirecekmiş bana özel bahçede bana fasıl yapacaklar ve pasta keseceğiz gelmek isteyenlere duyurulurrrrrr...
Sevdacım ne güzel olur gelin valla hem yüzyüze tanışmış oluruz yakın mesafe hiç üşenmeyin geçen Denizle de konuştuk ona da dedim haftasonu atlayın Aralla gelin diye ev müsait ablam ve ben kalıyoruz sadece(tabi birde 3 küçük böcük) denisss bu haftasonunu değerlendir bacum..
Ayşegülcüm artık sana birşey diyemiyorum elin kolun bağlandı ama haftasonu eşinle kaçamak yaparsınız belki..
Doğaçın okulu çok iyi olmuş Ayşegülcüm hayırlı olsun süpermiş keşke ankarada da öyle okul bulabilsem hiç düşünmem ama normal semt kreşleri bile 600tl başlıyor.biz de şimdilik devlet kreşine kayıt ettirdik yarımgün bakalım babanesi öğleden sonra bakabilirse o şekilde devam edeceğiz bakamazlarsa özele vereceğiz mecburen..
ben hala işden hbr bekliyorum gel dedikleri anda apar topar toplanıp döneceğim mecburen ne kadar uzun bekletirlerse o kadar iyi benim için inşallah Asrının kreşi başlayana kadar aramazlar..bu arada işe başlıyacağım hiç yorum yapmamışsınız kızlar kafam çorba o konuda herşey nasıl olacak diye düşünüp duruyorum umarım hayırlı olur bizim için..
Nurancım çok az kalmış gerçekten daha dün gibi hamilelik hbrini yazman zaman bize ne çabuk akıyor(tabi bir de sizlere sormak lazım) bu sıcaklarda Allah hepinize kolaylık versin kızlar bir an önce (yani zamanında) sağlıkla gelsin melekler sıra sıra inşallah..ahh ne güzel yaaa yine o güzel heyecanlar biz de sizlerle yaşayacağız emin olun bakalım abilik,ablalık deneyimleri nasıl olacak kuzuların?
merhabalar kızlar nasılsınız ne zmandır girecem giremiyorum
deniz ve sevda başka bursadan arkadaş varmıydı hatırlayamadım özür dilerim bana doktor tavsiye edebilirmisiniz?ama bayan olacak
bu arada deryacım doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce....
slmmm kızlar
bugün benim doğum günümmmmm 35 yaşıma gireceğim,yaşlanıyorum yaaaw
yaşlandığımı nerden mi anladım? bu akşam genç kızlara hayran hayran bakıp içimden offf çektim ve tanıyı koydumgerçi kendimi hala 25 hissediyorum ben o yaş da takılı kaldım ama nüfus cüzdanı öyle demiyor işte yolun yarısına geldik şaire göre..:)
babam akşam fasıl grubunu getirecekmiş bana özel bahçede bana fasıl yapacaklar ve pasta keseceğiz gelmek isteyenlere duyurulurrrrrr...
Sevdacım ne güzel olur gelin valla hem yüzyüze tanışmış oluruz yakın mesafe hiç üşenmeyin geçen Denizle de konuştuk ona da dedim haftasonu atlayın Aralla gelin diye ev müsait ablam ve ben kalıyoruz sadece(tabi birde 3 küçük böcük) denisss bu haftasonunu değerlendir bacum..
Ayşegülcüm artık sana birşey diyemiyorum elin kolun bağlandı ama haftasonu eşinle kaçamak yaparsınız belki..
Doğaçın okulu çok iyi olmuş Ayşegülcüm hayırlı olsun süpermiş keşke ankarada da öyle okul bulabilsem hiç düşünmem ama normal semt kreşleri bile 600tl başlıyor.biz de şimdilik devlet kreşine kayıt ettirdik yarımgün bakalım babanesi öğleden sonra bakabilirse o şekilde devam edeceğiz bakamazlarsa özele vereceğiz mecburen..
ben hala işden hbr bekliyorum gel dedikleri anda apar topar toplanıp döneceğim mecburen ne kadar uzun bekletirlerse o kadar iyi benim için inşallah Asrının kreşi başlayana kadar aramazlar..bu arada işe başlıyacağım hiç yorum yapmamışsınız kızlar kafam çorba o konuda herşey nasıl olacak diye düşünüp duruyorum umarım hayırlı olur bizim için..
Nurancım çok az kalmış gerçekten daha dün gibi hamilelik hbrini yazman zaman bize ne çabuk akıyor(tabi bir de sizlere sormak lazım) bu sıcaklarda Allah hepinize kolaylık versin kızlar bir an önce (yani zamanında) sağlıkla gelsin melekler sıra sıra inşallah..ahh ne güzel yaaa yine o güzel heyecanlar biz de sizlerle yaşayacağız emin olun bakalım abilik,ablalık deneyimleri nasıl olacak kuzuların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?