2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba .
doruk hastanesınde evrim hanım var.. bizim öğrencimizin velisi .. çok tatlı sevecen ve işini ehli bi kadın..
kadın dogum uzmanı arıyorsan tabiki

evet denizcim çok saol gideceğim ona bugün hamile olduğumu öğrendim de..bundan önce düşük olmuştu biliyorsunuz..sen ne yaptın ikinci var mı?

bu arada ayşegül senin de çok az kalmış valla tam bayram üstü olsun ne güzel allah sağ salim kavuştursun

amin canım allah hepimizi kurtarsın inş. hayırlı olsun canım senin minik bebişinde aman dikkat et canım kan pıhtılaşması vardı sanırım değilmi önceki bebeğini ondan kaybetmiştin sanırım allah tamamına erdirir inş.

maşallah canım hayırlı olsun ..fotolarıda gördüm çok tatlı olmuş :)))çokda iyimiş parası olsun okul olsun ..bizim buralarda yok ne yazık ki normal bir tane var onda da öğretmen ne kadar ilgilenise işte...
canım bayramda bebişim yaa doğmuş olur yada doğuma gidecek olurum bir aksilik çıkmazda inş..yani bayramda tatil yok ....ne güzel siz gidin gezin eğlenin yoruldun sende...
canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun nice güzel sağlıklı mutlu yıllara...
canım benimde geç döllenme biliyorsun ama dr.sata göre söylüyor hep haft.sını yoksa geç döllenemme göre ilerdie diyebilriim..çünkü satımla uyumlu gidiyordu inş..iyidir bebeğim halada...sata görede doğum yaparım en azından beklerse malum benşmkiler satı bile beklemiyor çok erken doğuyorlar...
hayırlı olsun canım ne güzel bir haber ...

sıcaklar iyice bastırdı çok bunalıyorum ( uğrayamıyorum bu sıralarda yaz geldi sokaklardayız geziyoruz eşim izine ayrılırsa bir sorun çıkmazsa bende de tatile gideceğiz bu ay ağustosta gidemem az kalmış olacak günüme zoro lur nere gideceğimize karar vermedik ama bakalım zaten evde durduğumuz yok valla nazar değecek ne düğün kalıyor gezmediğim her akşamda parklardayız ailecek :)))hamileliğin tadını çıkarıyorum.....

tebrik ederim canım allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
benim doktorumda çok iyi ama erkek osmangazi tıp merkezinde ibrahim bey aklında bulunsun yinede

eee kızlar yaz nasıl geçiyor valla bizimki bomba gibi geçiyor çok eğleniyoruz nerdeyse hergün denizdeyiz zeynepte alıştı artık denizden çıkaramıyoruz bide kendi yüzücekmiş :)
su o kadar güzelki benimde çıkasım gelmiyo deniz yatağına uzanıyo keyif yapıyo zeynep doğduğundan beri ilk defa bu kadar güzel bir tatil geçiriyoruz sanırım büyüdü benim cadı :)
eskisi gibi zorluk çıkarmıyo artık
bugün birazda avm turu yapalım dedik birazdan çıkıcaz bayadır unutmuştuk oraları :)

kız karnın burnunda ne tatili :) maşallah sana canım iyi cesaret valla ikincide insan daha rahat davranabiliyo demekki değilmi ilklerde yerimizden kıpırdamaya korkuyoduk en azından ben öyleydim :)

sevdacım sıcaklar olmasa çekilmicek durum yok hamileliğin ama sıcaklara kaldık çok zorluyor sıcak gece olmasın istiyorum ölüyorum gece sıcak basmasından menapozdakileri çok iyi anlar oldu gece kaç kez kalkıp balkonda hava alıyorum dün geceyi klimalı odada yatarak geçirdim çekilcek gibi değil su gibi oluyorum geçen arabanın sigortasının son günüymüş benden başka halledecek kimse yok sıcakta çıktım önce banka sonra sigorta aman allahım eve zor attım kendimi bayılcaktım nerdeyse hissettim düştüm düşecektim sıcak hamile olmasam bu kadar dokunmazdı sanırım allah hepimize kolaylık versin kesin sezeryan oluyorum kızlar ağustosa kaldı benim doğum bayramda bebeğimi alıcam elime kısmetse göbek fıtığım çıktı genel cerraha göründüm şikayetim vardı göbek deliğimde ağrım ve şişliğim vardı sezeryan iyice şart oldu anlıcanız fıtığın patlama riski var zaten doğaçın doğumundan kkalmış olabileceğini söyledi dr. zor doğum nedenlerindenmiş göbek fıtığının dua edin kızlar hepimize gerçekten zor döneme girdik benim kız kaburgamı kıracak öyle geriyorki

rahatım canım sürekli geziyorum dedimya bir sorun olmadıkça zaten ltımızda araba istediğimiz yerde duruyoruz ama sıcaklar mahvediyor ne yazık ki birazda yürümekte zorlanmaya başladım :))) sanırım bayabi şişmişim.....
kız karnın burnunda ne tatili :) maşallah sana canım iyi cesaret valla ikincide insan daha rahat davranabiliyo demekki değilmi ilklerde yerimizden kıpırdamaya korkuyoduk en azından ben öyleydim :)

hayırlısı olsun canım sezeryan olman gerekiyorsa olacaksın bende zaten sezeryanlıyım günümüzü beklemeyeceğiz hepimiz bu yüzden benimde erken olacak umarım inş..bir sorun çıkmaz

selam kızlar
nasılsınız
dün doktor kontrolümüz vardı oğlumuz 2.625 gr 48 cm olmuş
bundan sonra her hafta kontroldeyiz. doktor 36 da gel 37 de geld 38 de doğuma alırız diyince baya bi heyecanlandım 3 haftamız kaldı artık oğlumuza hayırlısıyla kavuşmaya

maşallah bertuğya bende heyecanlıyım ya benimde az kaldı kurtulmak istiyorum biran evvel davul gibi oldum oturamıyom kalkamıyom oyyyyyyyy

kızlarr Allah kolaylık versınnn.. o yolda sızı oyalamasın inşallahhh...
yegenlerımı mrkla berklıyorum ...
cok opuyorum canlarımmmm

günaydın kızlar benim kız asıl olduysa dünkü kontrolde haftasını yakalamış dr. öyle dedi bu durumda sata göre sezeryan gözüktü 22sinden sonra alalım dedi bende 26 sı olsun istiyorum aramızda 2gün olan arkadaşım var balıkesirden aynı dr. aynı hastanede doğum yapıcaz aynı güne denk getirmeye çalışıyoruz başarabilirsek tabi dr. bana 26sına kadar sancın başlarsa görürsün diyor ama ben erken geleceğini sanmıyorum hem gelcek olsa o risk şimdi bile var haksızmıyım kızlar 26sı kadir gecesi vede cuma günü o yüzden çok istiyorum bide bence bebeğimin kilosundan satla uyumlu diyor kızım 2.500gr olmuş çok süper kilo alımı var ben geç döllenme olduğundan eminim adetim 20 gün geçince idrar testinde hemde silik çıkmıştı 20 gün azmı kızlar herkesin bir gün geçince çıkar öyle değilmi

maşallah canım ...eylül 22 mi ağustos 22 mi ben onu anlayamadım canım çünkü benimde sezeryan ama bebeğim satımla uyumlu gittiği halde ki bende de dediğim gibi geç döllenme var dr.dedi zaten başta ben yani kendim demiyorum ama 9 eylül 40 hft.oluyor ne zaman alır bilemiyorum ama seninkini anlayamadım bu yüzden...bebeğinde maşallah çok iyi kilolu satın kaç bilmiyorum benimki gibi felansa kilolu yani ..önden gidiyor bile olabilir çünkü ecrinde bu aylarda 32 hft.lıken 2600 felandı sonra dahada arttı kilosu dr.37 hft.aldı 3 buçuk sdoğmuştu 40 hft.lık görünüyordu 3 haft.aöden gidiyordu senin kızda maşallah sanki önde gibi geldi bana...

Son düzenleme:
benim bebeğim ecrin ablası gibi değil kilosu normal gidiyor uyumlu diyor dr.da eğer 39 hf.kadar beklerse 3 kilo felan olurdur heralde birde beni yiyorum ama ne yazık ki dr.dedi yemek sadece değil yatmak ıstırahat bebeğe kilo aldırıyormuş benimde böyle bir şansım pek olmuyor ecrin hiç yatırtmıyor gecelerde malum uyusada sıcaklardan en artık uyuyamıyorum ne yapalım sağlıklı olsunda varsın kilolu olmasın ((

kendim iyiyim şükür arada kasılmalarım oluyor tabi sezeryan olduğumdan artık çok gerildi karnım dikişlerim acıyor bebekte maşallah çok aşırı hareketli baya bi sert vuruyor acıtıyor böyle yani arada karnım acıyor ayakata kalmamaya çalışıyorum yürüyüş yapıyoruz geziyorum ama artık eskiye oranla çok yorucu ortamlara girmiyorum yani ecrinin arkasından koşamadığım için :)))

Son düzenleme:
ağustosun 22sinden sonra dedi yasemincim şu an 34+5 im yani dr. öyle diyor ama ben geç döllendiğimden eminim adetim 20 gün geçtide idrarda silik çıktı bu bebeğim milletin adeti bir gün geçince çıkıyor testte benim 20 gün dle kolay kilosu fazla olduğundan uyumlu gidiyor gibidir bence

anladım canım 34 haftaysan doğru canım kilosuyla uyumlu gidiyor demekki benden 1 hft.büyüksün ben senden büyüyüm sanıyordum sen benden öncesin ozaman....olsun canım sağlıklı doğsunda dedimya benim ecrin hem geç döllenme hem kiloluydu 3 hft.önden gidiyordu erken oluşmuşmuş dr.aldı maşallah sağlıklı inş..yavrularımızda sağlıklı sıhhatli doğar sıkma sen canını dr.bilir ona göre zaten alır erken döllenmen olsun olmasın eğer gelişimi öndeyse ki seninkide önde satınla gittiğine göre zaten erken alırdı ozamanda...

Son düzenleme:
selam kızlar
ayşegülcüm seninde az kalmış artık inş. gününü istediğin gibi ayarlayabilirsin bende kadir gecesi doğsun çok isterdim ama biz o kadar bekleyemicez sata göre 23 ağustos zaten doktorda 12 yada 13 ü gibi alırız dedi bende cuma günü olsun diye 12 sinde olsun istiyorum bakalım herşeyin hayırlsı
yasemincim dediğin gibi yemek değil de dinlenmek kilo aldırıyo bide bol bol protein alın oda baya kilo aldırıyomuş bebeğe valla ben denedim 3 haftada 1 kilo almıştı tabi yanında dinlenmek şart:)) evde yaramazlar olunca zor tabi ama fırsat buldukça uzan
biz yarın tekrar kontrole gidiyoruz.. inşallah sorunsuz geçer beni gören herkes 12 sini bekleemz daha erken gelir diyor..
bu arada 18 kilo aldım ben yaa bugün tartıda 80 i gördüm hayatımda ilk defa 8 li rakam görüyorum(( ama karnım çok çok büyük değil ben basenli olduğum için kalçam baya büyüdü hehehehehe

hayırlısı olsun nurancım bende doğaçta gördüm 80leri ilk defa allaha şükür bunda 71deyim 15 kilo aldım 20yi bulmuyacak sanırım allah sağlık versin kızlar ben riske atıp dr.un belirlediği tarihten 4gün sonraya isticem sezeryanı dediğim gibi geç döllenme ondan eminim kilosuna aldanıyor dr. aylardır 10 gün geride diyen kendiydi ne kadar dursa kardır kadir gecesi olsun istiyorum göbek adıda kadriye olucakmış o zaman daha çok sevapmış kayınvalide öyle dedi bende olsun dedim göbek adı sonuçta

aysegulcum ins. kadir gecesi dogar kizin bendw cok isterdim o gun dogmasini. napalim bizde ramazanda digum yaoucaz yinede cuma gunu olcak insallah.

bugun doktor kontrolumuz vardi. 36+1 de 2900 49 cm olmus oglum haftaya tekrar kontrole gidiyoruz:))))

kızlarr nabersınızz...
bu hafta sonu en yakın arkadasım nışanlanıyor..
evde aıle arası bısey yapıcaklarmıs ama benıde cagırdı .. sanırım ıstanbula gıdıcem
daha sonrada londradan ablam gelıyor onun ıcın gıdıcem .

Aral bızım merkez okula başlıyor .. yaz okulu ıcın sadece agustos ayına ozel personel de cocuklarını getırebılır demışlerr
p tesı başlıcak
Cokk tedırgınım... Aral kendı kendıne uyumayan.. hala bıberonden sut ıcın bı cocuk ..
ayrıca kendı yemeklerınıde yemıyor yıyebıldıgı halde evde annecım sen yedır dıyor ..
ben yokkende babannesı yedıyıro ztn bılıosunuz
öğretmenı bnm arkadaşım . dun gece arayıp anlattım mrk etme alışır bız hallederız sen rahat ol dedı
aglarsa fln dıye cok dusunuyorum dun gece hep ruyalarıma gırdı
ınşallah aral zorluk cıkarmaz hatta cok severde .. eylulde yenı donem başladıgında ındırım fln yaparlar aıdat konusunda.. yoksa cok zorluk cekıcez bu yıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…