merhaba .
doruk hastanesınde evrim hanım var.. bizim öğrencimizin velisi .. çok tatlı sevecen ve işini ehli bi kadın..
kadın dogum uzmanı arıyorsan tabiki
evet denizcim çok saol gideceğim ona bugün hamile olduğumu öğrendim de..bundan önce düşük olmuştu biliyorsunuz..sen ne yaptın ikinci var mı?
bu arada ayşegül senin de çok az kalmış valla tam bayram üstü olsun ne güzel allah sağ salim kavuştursun
kızlar bugün doğaçı okula yazdırdık çok mutluyuz yahu değişik bi duygu büyüdüğünü daha bi anladık sanki bugün ihtiyaçlarını aldık hazırladık yarın sabah servis alıcak gidicek okuluna koleje verdik ing. ve yüzme dersleri var seneye almancada eklenecekmiş gittim baktım beğendim kocaman okul ilköğretim lise hepsi var okuda yüzme havuzu yemek hanesi oyun odaları hepsi süperdi ücretini merak ettiniz değilmi450 lira ücreti nasıl tam gün hemde 90 lirada servisi özel kreşler 380 di dedik o kadar vericeksek 450 verelim iyi eğitim alsın yarın yüzme dersi var bonesini mayosunu hazırlıdık sabırsızlanıyor şimdiden yazarım ilk gününü size
Aralın yenı resımlerını ekledım face e .. şimdi sacları kısacık ama ..
bu arada bayramda sanırım bodruma gıdıcez .. bı yerlere gıtmezsem sanırım delırırım .. cunku ınanılmaz yogun ve yorucu bı yıl bızı beklıyormuşş
4 gece 5 gunduz kalıcaz bodrumda 2 mılyar kadar ayırmamız lazım ama nasılll gıtmezsemde cok bunalıcam bılıyorum
sız ne yapcaksınız bayramda
slmmm kızlar
bugün benim doğum günümmmmm 35 yaşıma gireceğim,yaşlanıyorum yaaaw
yaşlandığımı nerden mi anladım? bu akşam genç kızlara hayran hayran bakıp içimden offf çektim ve tanıyı koydumgerçi kendimi hala 25 hissediyorum ben o yaş da takılı kaldım ama nüfus cüzdanı öyle demiyor işte yolun yarısına geldik şaire göre..:)
babam akşam fasıl grubunu getirecekmiş bana özel bahçede bana fasıl yapacaklar ve pasta keseceğiz gelmek isteyenlere duyurulurrrrrr...
Sevdacım ne güzel olur gelin valla hem yüzyüze tanışmış oluruz yakın mesafe hiç üşenmeyin geçen Denizle de konuştuk ona da dedim haftasonu atlayın Aralla gelin diye ev müsait ablam ve ben kalıyoruz sadece(tabi birde 3 küçük böcük) denisss bu haftasonunu değerlendir bacum..
Ayşegülcüm artık sana birşey diyemiyorum elin kolun bağlandı ama haftasonu eşinle kaçamak yaparsınız belki..
Doğaçın okulu çok iyi olmuş Ayşegülcüm hayırlı olsun süpermiş keşke ankarada da öyle okul bulabilsem hiç düşünmem ama normal semt kreşleri bile 600tl başlıyor.biz de şimdilik devlet kreşine kayıt ettirdik yarımgün bakalım babanesi öğleden sonra bakabilirse o şekilde devam edeceğiz bakamazlarsa özele vereceğiz mecburen..
ben hala işden hbr bekliyorum gel dedikleri anda apar topar toplanıp döneceğim mecburen ne kadar uzun bekletirlerse o kadar iyi benim için inşallah Asrının kreşi başlayana kadar aramazlar..bu arada işe başlıyacağım hiç yorum yapmamışsınız kızlar kafam çorba o konuda herşey nasıl olacak diye düşünüp duruyorum umarım hayırlı olur bizim için..
Nurancım çok az kalmış gerçekten daha dün gibi hamilelik hbrini yazman zaman bize ne çabuk akıyor(tabi bir de sizlere sormak lazım) bu sıcaklarda Allah hepinize kolaylık versin kızlar bir an önce (yani zamanında) sağlıkla gelsin melekler sıra sıra inşallah..ahh ne güzel yaaa yine o güzel heyecanlar biz de sizlerle yaşayacağız emin olun bakalım abilik,ablalık deneyimleri nasıl olacak kuzuların?
ben doğuracam denizcim bayramdaşaka bi yana zor bi bayram olucak benim için bebişle sıcakta bi yandan
doğum günün kutlu olsun tekrardan deryacım iyiki varsın sen 35 falan olmamışsındır vardır bi yanlış bu işte
iş olayına çok sevindim canım inş. kayınvalidede sorun olmazda teoda devam eder teo gibi torunu olsa kayınvalidemin düşünmeden evet derdi bakarız falan demezlerdi uslu benim teom teyzesinin akıllı bıdığı o çok özledim valla gelemek isterim bu arada deryacım gelebilirimde babam da geliyor deniz olmasada babam götürür bizi akçaya bu göbekle araba kullanmam zor oluyor açıkcası şehr içi sürüyorum ama çarşı pazar akçay nerden baksan 1.5 saatiş olayına gelince inş. olur deryacım sen bu sene patlama noktasındasın biliyorum çalışman gerekli senin başaracağını biliyorum yoruma hacet bile yok yeterki içine sinsin
sıcaklar beni mahvediyo kızlar delircem geceleri camda açık yatıyorum nasıl bi terlemedir bu yaaaaaaaaaaaaa 1.5 ayım kaldı sizede bi sorayım sezeryan olucam kızlar dr.la öyle karar verdik çatın dar riske atma kendini dedi bana normal doğum zamanımın 30 ağustos olduğunu söyledi yani 10 gün önce sezeryan dedi 20 sinden sonra ama bunu satıma göre söylüyor benim satımla uyumsuz bebişim 15 gün geriden geliyor geç yumurtlama dedi dr. yani ultrasona göre doğum 12 eylül benim yani sezeryanın 2 eylül gibi olması gerekmezmi sata göremi olucak illa bende bari 28 ağustos olsun diyorum ne kadar dursa kardır değilmi
doğaçın okuluna gelince bu fiyata bu okul gerçekten süper büyük şehirde olsa mümkün değil göndermek doğaç çok memnun bi şımarık geliyor eve bi görseniz yemekleri az yiyormuş her zamanki hali zaten yese bi yerden belli olacak kuru dötün :) ilk gün az uyumuş dün baya uyumuş uykuda düzene girdi bugünde kendi kalktı alışıyor yavaş yavaş bize acele ettiriyor evde bi görseniz çabukkkkk diye bağırıyor araba gelicek beni almadan gidicek diyor öğretmenimi çok seviyorum anne diyor arkadaşlarınıda çok seviyormuş bugünde havuz günü yine girmicek sanırım sevdacım yalnız değilsiniz canım doğaçta zeynep gibi geçen sene tatildede girmemişti zırlamıştı zamanla alışır diyoruz hep bakalım küçük şişme havuz aldım hafta sonu balkona kurucam hava sıcak olursa alıştırma yaptırcam bakalım etkili olucakmı bu arada merak eden incelesin doğaçın okulunu googleda karesi istiklal koleji adı
evet denizcim çok saol gideceğim ona bugün hamile olduğumu öğrendim de..bundan önce düşük olmuştu biliyorsunuz..sen ne yaptın ikinci var mı?
bu arada ayşegül senin de çok az kalmış valla tam bayram üstü olsun ne güzel allah sağ salim kavuştursun
sıcaklar iyice bastırdı çok bunalıyorum( uğrayamıyorum bu sıralarda yaz geldi sokaklardayız geziyoruz eşim izine ayrılırsa bir sorun çıkmazsa bende de tatile gideceğiz bu ay ağustosta gidemem az kalmış olacak günüme zoro lur nere gideceğimize karar vermedik ama bakalım zaten evde durduğumuz yok valla nazar değecek ne düğün kalıyor gezmediğim her akşamda parklardayız ailecek :)))hamileliğin tadını çıkarıyorum.....
kız karnın burnunda ne tatili :) maşallah sana canım iyi cesaret valla ikincide insan daha rahat davranabiliyo demekki değilmi ilklerde yerimizden kıpırdamaya korkuyoduk en azından ben öyleydim :)
sevdacım sıcaklar olmasa çekilmicek durum yok hamileliğin ama sıcaklara kaldık çok zorluyor sıcak gece olmasın istiyorum ölüyorum gece sıcak basmasından menapozdakileri çok iyi anlar oldu gece kaç kez kalkıp balkonda hava alıyorum dün geceyi klimalı odada yatarak geçirdim çekilcek gibi değil su gibi oluyorum geçen arabanın sigortasının son günüymüş benden başka halledecek kimse yok sıcakta çıktım önce banka sonra sigorta aman allahım eve zor attım kendimi bayılcaktım nerdeyse hissettim düştüm düşecektim sıcak hamile olmasam bu kadar dokunmazdı sanırım allah hepimize kolaylık versin kesin sezeryan oluyorum kızlar ağustosa kaldı benim doğum bayramda bebeğimi alıcam elime kısmetse göbek fıtığım çıktı genel cerraha göründüm şikayetim vardı göbek deliğimde ağrım ve şişliğim vardı sezeryan iyice şart oldu anlıcanız fıtığın patlama riski var zaten doğaçın doğumundan kkalmış olabileceğini söyledi dr. zor doğum nedenlerindenmiş göbek fıtığının dua edin kızlar hepimize gerçekten zor döneme girdik benim kız kaburgamı kıracak öyle geriyorki
günaydın kızlar benim kız asıl olduysa dünkü kontrolde haftasını yakalamış dr. öyle dedi bu durumda sata göre sezeryan gözüktü 22sinden sonra alalım dedi bende 26 sı olsun istiyorum aramızda 2gün olan arkadaşım var balıkesirden aynı dr. aynı hastanede doğum yapıcaz aynı güne denk getirmeye çalışıyoruz başarabilirsek tabi dr. bana 26sına kadar sancın başlarsa görürsün diyor ama ben erken geleceğini sanmıyorum hem gelcek olsa o risk şimdi bile var haksızmıyım kızlar 26sı kadir gecesi vede cuma günü o yüzden çok istiyorumbide bence bebeğimin kilosundan satla uyumlu diyor kızım 2.500gr olmuş çok süper kilo alımı var ben geç döllenme olduğundan eminim adetim 20 gün geçince idrar testinde hemde silik çıkmıştı 20 gün azmı kızlar herkesin bir gün geçince çıkar öyle değilmi
ağustosun 22sinden sonra dedi yasemincim şu an 34+5 im yani dr. öyle diyor ama ben geç döllendiğimden eminim adetim 20 gün geçtide idrarda silik çıktı bu bebeğim milletin adeti bir gün geçince çıkıyor testte benim 20 gün dle kolay kilosu fazla olduğundan uyumlu gidiyor gibidir bencemaşallah canım ...eylül 22 mi ağustos 22 mi ben onu anlayamadım canım çünkü benimde sezeryan ama bebeğim satımla uyumlu gittiği halde ki bende de dediğim gibi geç döllenme var dr.dedi zaten başta ben yani kendim demiyorum ama 9 eylül 40 hft.oluyor ne zaman alır bilemiyorum ama seninkini anlayamadım bu yüzden...bebeğinde maşallah çok iyi kilolu satın kaç bilmiyorum benimki gibi felansa kilolu yani ..önden gidiyor bile olabilir çünkü ecrinde bu aylarda 32 hft.lıken 2600 felandı sonra dahada arttı kilosu dr.37 hft.aldı 3 buçuk sdoğmuştu 40 hft.lık görünüyordu 3 haft.aöden gidiyordu senin kızda maşallah sanki önde gibi geldi bana...
ağustosun 22sinden sonra dedi yasemincim şu an 34+5 im yani dr. öyle diyor ama ben geç döllendiğimden eminim adetim 20 gün geçtide idrarda silik çıktı bu bebeğim milletin adeti bir gün geçince çıkıyor testte benim 20 gün dle kolay kilosu fazla olduğundan uyumlu gidiyor gibidir bence
selam kızlar
ayşegülcüm seninde az kalmış artık inş. gününü istediğin gibi ayarlayabilirsin bende kadir gecesi doğsun çok isterdim ama biz o kadar bekleyemicez sata göre 23 ağustos zaten doktorda 12 yada 13 ü gibi alırız dedi bende cuma günü olsun diye 12 sinde olsun istiyorum bakalım herşeyin hayırlsı
yasemincim dediğin gibi yemek değil de dinlenmek kilo aldırıyo bide bol bol protein alın oda baya kilo aldırıyomuş bebeğe valla ben denedim 3 haftada 1 kilo almıştı tabi yanında dinlenmek şart:)) evde yaramazlar olunca zor tabi ama fırsat buldukça uzan
biz yarın tekrar kontrole gidiyoruz.. inşallah sorunsuz geçer beni gören herkes 12 sini bekleemz daha erken gelir diyor..
bu arada 18 kilo aldım ben yaa bugün tartıda 80 i gördüm hayatımda ilk defa 8 li rakam görüyorum(( ama karnım çok çok büyük değil ben basenli olduğum için kalçam baya büyüdü hehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?