2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada arkadasım ve esı ayvalık sarımsaklıda.. murata gıdelım c.tesı pazar ıcın dıyorum
ztn sonra ramazan.. kabul etmıo ya.. off cok bunaldım ben kızlar.

selam kızlar

oh oh hamişler baya yol almış, ne güzel:) hayırlı doğumlar olsun inşallah:)ben halen 2. yi göze alamayanlardanım

denizcim hiç telaşlanma, ege okula geçen sene başlamasına rağmen hiç zorlanmadı desem yeridir ki şimdi daha büyükler, kolay adapte olurlar.aral için süper olur.bir anda değişiyolar okulla birlikte. inş kocanı ikna edersin bu arada, ramazan gelmeden bi denize girin çıkın hiç olmazsa. oralar güzelmiş.

biz de tatilden 2 gün önce döndük. ege baba diye ağlamaya başlamasaydı daha kalacaktık. didimdeydik. ama hiç yandık mı, hayır! sabah erkenden giriyoduk denize, öğlen uykumuz hala devam ediyo çünkü. öğlenleri 2 ile 5 arası egeyle birlikte uyuyorduk. çok güzel geçti. tabii volkan gelemedi işleri nedeniyle. onu özlememizin dışında her şey süperdi.egeyle bar disko gezdikDege oraların maskotu oldu

özledim sizleri..öpüyorum..

evrımcım.. hosgeldın
sabah aralı merkez okula bıraktık babasıyla..
ogretmenler arkadaşlarım. onlara teslım ettım kucaktayken kaçtık.. cok agladım arabada ıse gelırken.
agustos ayı boyunca yaz okulunda olucak aral yanı merkez okulda.
burdakı okul yanı suan bnm bulundugum okul kapalı gıbı yalnızca ben duruyorum nobetcı olarak..
ogretmenler ve ogrencıler dıger okuldalar.
neyse
Aral okula alışırsa ve fıyatta anlaşırsak buraya başlatıcam tabı halen bende burda calışmaya devam edıyorsam..
sabah bızden sonra Aral çok aglamış..
kahvaltı etmemış cok az krep gıbı bısey yemış ama cok az yemış
tabı oğretmenı cok yakın arkadasım oldugu ıcın aradım sordum o benı aradı yada
daha sonra dedesı bıberonunu bıskuvısını goturdu kız onu hazırlamış aral onu ıcınde sakınleşmış
ben aradıgımda sesı gelıyordu bıcır bıcır..
sonra havuza ıneceklerdı ne yaptı orda o kısmı hıc bılmıyorum..
kubra ogretmen arala soz vermıs dedenoglen senı gelıp alacak dıye.
oglen aradım gelsın mı dedesı dıye gelsın cunku yıne aglamaya başladı dedı dedemı beklıyorum gelsın dıye aglıyormus sesı gelıyordu telefonda yıne (
bende evı aradım dedesı metroyla gıttı almaya sımdı almıstır..
ılk gunler oglene kadar gıtsın daha sonra tam gune gecırırız dedı ogretmenı
daha cok kucuk ve ılk kez okula geldıgı ıcın bu sekılde olucak
ay cok zormuşş yaaa... offf..
aslında servısle gıtmesı gerekıyor ama bız bırakıcaz bı kac gun daha sonra servıs alıcak
boyle ıste kızlar..
hafta sonu ıst daydım en yakın arkadasımın nısanı vardı .
gece 4 te ortakoye gıttık cay ıcmeye ınanılmaz bır trafık vardı..
mıllet uyumuyor valla..

aralda okullu oldu demek ama ben aralın ağlayacağını hiç düşünmezdim deniz aral çok rahat bi çocuk yaşıtlarıyla iletişimide çok güzel aral ağladıysa ben zeynebi düşünemiyorum ilk girdiği ortamda çekingenlik yaşıyo çünki zeynep biz baya bi zorlanıcaz anlaşılan
senin en büyük avantajın öğretmenleri tanıyor olman aralı çok daha iyi anlatabilirsin onlara inşallah kolay uyum sağlar
ayşegülle en son konuştuğumuzda doğaçında okula gitmek istemediğini falan anlattı ilk başlarda çok istekliydi bu konuda ama sonradan ayşegül servisle değilde kendi götürmeye başlamış şu anki durum ne acaba bilmiyorum zorla gönderiyorum diyodu
ay kimseyle doğru düzgün konuşamıyorfuz artık ya hepimiz terkettik topiği
bende giremiyorum yaz geldiiğnden beri inanırmısınız ilk defa bugün evdeyim oda oruçlu olduğum için yani yoksa yine atmıştık kendimizi denize
bir ay boyuncada çıkabileceğimi zannetmiyorum bugün baya bir halsizim

kızlar hayırlı ramazanlar dılıyorum..
ben tutamıyorum tutanlara Rabbım kolaylık versın dıyorum
havada azcıkta olsa serınledı.. ıyı oldu bu durum..

sevdacım sormaa.. onada banada bbanneyede cok zor oldu tabıkı
ama ılk gunun tepkılerıne dayanarak gozlemler ıyı yonde ben acıkcası daha fazla beklıyordum tepkılerını
aglamalarını.. ama ıyıdı.. bugun daha ıyı .. yarın daha daha ıyı olacak.. dun aglayarak geldımn ışe bugun hafıf gozlerım doldu .. yarın hıc bısey olmıcak.. farzı misal.
oncelıkle herseyden ote oglumun mutlulugu..
bugunde dedesı oglen 1,30 gıbı alıcak.
Aral bugunde havuza gırmek ıstemedıgıbı soylemıs..
ınşallah yemeklerını yer bnm ıcın onemlı olan o zayıflamasında..
bırde oyunlar oynasın faalıyetler ogrensın
dun cok konustuk okulu fln anlattıı.. butun arkadaslarını sevmıs oyle dıyor :))
ama annecım bız hıc ayrılmayalım lutfen ben senın okuluna gelmek ıstıyorum dıyor
orayada geleceksın dedım (inş ındırım fln yaparlar yaaa )

sende cok zorlanırsın sevdacım zeynep ı bırakırken .. ben zeynep ı okulda dusunemıyorum suan
kı aral dedıgın gıbı cok sosyal bı cocuk oldugu halde bunları yasadık
ee normal surecler.. ama ben bıraz daha bekle derım..
aslında ogretmenler 3 yaşın erken oldugu gorusunde. 4 ıdeal dıyorlar

slm kızlar okuldan bahsetmişsiniz ilk başta doğaç gidip geliyodu sorun yoktu fakat seğmen diye bi çocuk gelmeye başlamış annesi getiriyomuş ve anne her gidişinde ağlıyomuş çocuk doğaçta onu görünce başlıyomuş ağlamaya bende annem istiyorum diye sonra 2gün göndermedim istemiyorum gitmek dedi görümcemde anaokulu öğretmeni hepsi aynı şeyi yapıyor dedi aldırış etme zorla gönder dedi bende zorla giydirdim zorla servise bindirdim ama sürekli telkin ettim evde seğmen bebekmiş daha sen abisin falan diye şu an gitmicem diye bişey demiyor alıştı çabuk servis gidecek diyor öğretmenleri çok memnun herşeyi kendisi yapabiliyormuş ayakkabılarını kendi giyiyor çatal kaşık düzgün kullanıyor ilk gün yedek kıyafeti değişmiş yemek döktüğü için bida değiştirilmedi yedeğiyle dökme olmamış tertemz geldi vede yemeğini tek bitiren doğaçmış her öğün süper yiyomuş yemeyenide öğretmene şikayet ediyomuş oyuncağını unutanın oyuncağını koşarak veriyomuş müzik derslerinde gitar çalmaya çok eğilimliymiş çalar gibi yapıp ezberlediği şarkıları söylüyomuş ing. de çok başarılı hello diyo bize what is your name my name is doğaç diyo miniğim ya yani kısacası çok süper herşey tek yüzme işini halledemedik korkuyor havuzdan haftasonu erdekte denize soktuk ama istemiyor hep korkuyor aşar sanırım zamanla onuda ben çok faydasını gördüm çoğu ihtiyacını kendi gördüğü için özellikle 2. bebekle zor olurdu bana doğrusu size tavsiyem nazına oynamamanız zorlamakta fayda var ben doğaça dedimki işte çalışıp para kazanmak istiyormuş babası gibi baban gibi para kazanmak işe gitmek istiyorsan okulunu bitirmelisin dedim cesaretlendi

tabıkı her cocuk ve alışma devresı farklı..
bız bugun Aral Denız ı cok zor bıraktık okula.. cok cok agladı . aglarken kactık dıyebılırım.
dun bu sekılde aglamamıstı bugun gıtmek ıstemıyorumm dıye aglamaları eslıgınde bıraktık

Allahım yardımcısı olsun kuzucugumun...

selam kızlar nasılsınız
yaa batuhanda bu aralar acayip huy değişikliği oldu yapma dediğin ne varsa sanki yap diyomujş gibi algılıyo ve daha da abartarak yapıyo yapacağını çok üzülüyorum bu duruma. yarın öbür gün doğum olucak nasıl idare edilecek hiç bilmiyorum valla canım çok sıkılıyo bu duruma

yarın doktor kontrolümüz var geçen hafta c.tesi gününe aldı doğum tarihimizi 6 günümüz kaldı artık hayırlısıyla. aslında yarın dananın kuyruğu kopacak sancı falan çıkmazsa yada açılma olmazsa c.tesi yoksa doktora bağlıyız artık:)))

ayyy nurancım az kaldı hayırlı haberlerle gel inş. sağlıkla bebeğini al kollarına bugün benimde kontrolum var gün tayin edicez bizde bugün az kaldı 2.5 hafta sonra sezeryana giricem allahım hepimize güç ver yasemin naptı acaba sesi çıkmıyor yasmiiiiiiiiiiin ses ver güzel hamişşşşşşşş

canım hiç sorma çok az kaldı heyecan var tabi inşallah hepimiz çok kolay bi doğum geçiririz kızlar
canım sende inş güzel haberlerle gelirsin:)))

kızlar günaydın 26sına gün aldık dün erken gelrsede duru kız bilemicez artık 36+5hafta olduk kilomuzda 3kilo biraz tombikiz boyu 49 cm oldu 22sinde ameliyat tahlillerim yapılcak ve sonra inş kavuşucaz bebeğimize şu an kaburgamı deliyor deli kız öpt. hepiniziiii

kızlar selammm..
oglumla c tesıden p tesıye kadar ıstanbuldaydık..
offff keseke teklıf edılen ışı kabuletseymışızz oğlumla cok gezdık ıstanbulda
ozellıkle ıstınye parkı cok sevdı oglum..
nryse dun aksam geldık evımızdeyız..
dogumlar yaklastı.. bızde heyecanla beklıyoruzz bızı habersız koymayınn

kızlar doktorum aradı şimdi ctesi 11.30 - 12 gibi hastaneye gel 1-2 gibi doğuma alırız dedi. sabah en geç 7.30 a kadar kahvaltını yapmış ol ve bol bolsu iç dedi
ayy çok heyecan sardı beni hem korku hem heyecan tutmayın beni ağlıcammmmm

:)))) tatlı heyecanlar canım Rabbım sag sağlım kavuştursun sızı.. cok mrk edıyorum batuhana benzıcek mı dıye
lutfn hemen bızımle paylaşş resmını..
aglama sakın hersey super olucak.. sevdıklerının destegı yanında.. opuyorum

merhaba kızlar bayadır giremiyorum şuanda zaten evde değilim bizde herşey yolunda yeni kont.geldik şükür iyi diyor dr..ecrin ama bayabi huysuz değişik bir kızoldu yoruyor beni artık bana demese bile başkalarıyla dertleşiyor kardeşim annemin karnından çıksın artık diye sıkıldı oynaşamıyor kucağıma gelemiyor bu durum onu bunalttı ne yaıkki ((kreş işimiz olmadı çünkü yokmuş anaokulu varmış çağırdılar ama ben kabuletmedim çünkü küçük ilgilenmiyorlar zaten evdeyiz yani bu kış((

doğumlar yaklaştıartık bugün nurancım kurtuluyorsun inş..hayırlısyla sağlıklı sıhhatli kucağına alısın yavrunu...

ayşegülcüm seninde az kalmış belli olmaz eğer bizim oğlan durmazsda 26 belki bende doğum yapabilirim ama beni,m günüm 9 eylül 5 eylülde alalım dedi dr..tabi beklerse...

merhaba kızlar
biz geldikkkkk
cumartei günü sabah 8.31 de oğlumuz dünyaya gözleini açtı.
çok korkuyodum ama hepsi boşuna okadar rahat bi doğum olduki böyle 10 tane bile doğururum hehehehe
maşallah emme sıkıntımız yok sütte geldi ama çabuk uyuyo kucağımda doyurmuyo kendini sonrada çabuk acıkıyo zırt pırt kalkıyo anlıcanız uyku pek yok hehe olsun razıyım valla
doğum yapan aradaşlar varsa hepsini kutluyorum doğum yapıcak olanlarada hayırlı doğumlar diliyorum
oğlumu emziriyim geççmişe bi bakıcam:)))

ne mutlu sana nurancım .. maşallahhh...
ee batuhan nasıl ? kardesıne karsı nasıl .. yanyana resımlerını ekle .. mrktan catlıyorum :))
Artıkk ıkı tane aslan gıbı erkek anası oldun .. cok guzel duygular.
Allah bozmasın canım enişteyede tebrıklerımızı ılet lutfen..

merhaba kızlar
biz geldikk:)))) maviş bi oğlum oldu gözler koyu mavi
bebeğimi ilşk gördüğümde aaa batuhan yatıyo orda sanki inanın aynı batuhanın bebekliği ama bu sarı saçlısı :)))
şişliği falan indi şimdi değişmeye başladı yüzü bakalım kime benzicek:))
bugün 5 güğnlük oldu oğlum herşey okadar güzelki nazar depğmesin
batuhan çok iyi bi abi oldu çok korkuyodum bende durmaz huysuzlaşır diye ama öyle olmadı
göbeğimiz daha düşmedi. fırsat pek bulupta yazamayoyodum ama artık daha rahat girebilirim evdekilede gittti annemler falan daha rahatım şimdi gerçi güzdüz yine uğrarlar ama olsun:))
darısı ayşegülle yasemincim sizleree
okadar kolay olduki doğumum boşuna stres yapmışım uykusuz kalmışım böyle bi 10 tane daha çocuk doğururum çok rahat ayıldım hiç ağrım sızım yoktu

nurancım yazdıklarını okudukça inanki gözlerim doldu çok sevindim canım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM CANIM ARKADAŞIM MAŞALLAH OĞLUŞUNADA KAÇ KİLO DOĞDU BOYU FELAN ...BATUHANADA MAŞALLAH ..SANIRIM YANLIZSIN KİMSE YOK YANİ YANINDA SANADA MAŞALLAH CANIM DARISI BAŞIMIZA İNŞ.BİZİMKİLERDE SENİNKİ KADAR KOLAY VEDE SONU GÜZEL OLUR :)))

nurancım tekrar hayırlı olsun canım çok tatlı maşallah bertuğ darısı yaseminle baa olsun inş. biran önce bizde kurtuluruz zor zamanlar 1haftam kaldı benimde sabırsızlanıyoruz artık gün yaklaştıkça haziran annelerinin 2. ilk kız bebişi benden gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…