nurancım tekrar hayırlı olsun canım çok tatlı maşallah bertuğ darısı yaseminle baa olsun inş. biran önce bizde kurtuluruz zor zamanlar 1haftam kaldı benimde sabırsızlanıyoruz artık gün yaklaştıkça haziran annelerinin 2. ilk kız bebişi benden gelicek
nurancım yazdıklarını okudukça inanki gözlerim doldu çok sevindim canım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM CANIM ARKADAŞIM MAŞALLAH OĞLUŞUNADA KAÇ KİLO DOĞDU BOYU FELAN ...BATUHANADA MAŞALLAH ..SANIRIM YANLIZSIN KİMSE YOK YANİ YANINDA SANADA MAŞALLAH CANIM DARISI BAŞIMIZA İNŞ.BİZİMKİLERDE SENİNKİ KADAR KOLAY VEDE SONU GÜZEL OLUR :)))
nurancım gözlerim doldu canım ya çok güzel yazmışsın benimde 2günüm kaldı cuma saat 8.30da gel dedi dr. sabah gidicem bakalım neler yaşıcam kızımı kollarıma almak düşüncesi çok güzel ya allah isteyen herkese nasip etsin 2. çocuğu yapmamış hatunlar hadi bakalım sizde çalışınbiz defteri kapattık artık spnal anestezi olucam nasipse kızlar dua edin olurmu ben hepiniz için ediyorum
kızlarrrrr bayramda bodruma gıdıyoruz Allah kısmet ederse
yıne forever clubta yer ayırttık.
ondan bıgun oncede marmarıste kalcaz :)))
ay inşallah cok guzel bı tatıl oluurrrr.. bana cok ıyı gelıcek .
:82:
doğum yaklaştıkça korkularım artmaya başladı. aslında doğurmaktan değildi korkum arkada beni bekleyen 3 yaşında oğlum var ya bişey olursa korkusuydu beni saran. planlı bir doğum oldu aslında ben hiç planlı gitmek istemiyodum günü ne zamansa o zaman gelsin oğlum diyodum ama eşim bırakmadı çünkü çok paniktir ilkinde yaşadığı için ikincide bu stresi bana yaşatma nolur diyodu. 13 ağustosa gün aldık ama içimden Allahım o gece bişey olsun yada doğuma giderken suyum nişanım gelsin diye hep dua ettim ama olmadı:)) neyse o akşam annemler gedli kayınvalidemler gelda bana mmoral vermeye ama gülüyorum neşeliyim fakat bide içime soruno gece zor geçti benim içinden sabaha kadar uyklu tutmadı hem oğlum kavuşma sevincim var diğer yandan diğer oğlum var aklımda ya bişey olursa diye.
artık sabah oldu annemler geldi kayınvalidem bizdeydi. toparlandık sabah 7 de yola çıktık evden çıkarken son kez dönüp evime baktım Rabbim evime sağsalim dönmeyi nasip et dedim ve bindim arabaya. yanıma oğlumu aldım sarıldım durdum çok korkuyodum çünkü. hastaneye vardığımızda daha sakindim artık olsun bitsin diyodum. odamı kendim süsledim daha da rahatlatıyodu beni nst ye tekrar bağlandım sancım falan yoktu sonradan doktorum geldi ve artık gitme vakti geldi dedi. o an tutamadım kendimi çok ağladım sedyeye uzandım. video kameramızıda verdik içerde çekim yapsınlar diye. asönsör kapısına gelirken "durun yaaa oğlum nerde batuhanı öpemedim dedim" hemen getirdiler oğlumu son kez öptüm beni bekle oğlum tamam mı kardeşinle berbaer gelicez dedim. tamam anne dedi bana ve asansöre bindik. ben indikten sonra beni istemiş annem gitmesin uyumasın istemiyorum gelsin annemi özledim demiş( asansörde doktorum göbek adını sordu oğlumun doğarken söyleyelim dedi. göbek adı kerim dedim. ameliyathaneye indik beni konuşturyolar ama ben habire canım çok yanmasın ağrılı uyanmak istemiyorum diye sürekli uyarıyodum doktorumda anesteziste hastam çok korkuyo biraz torpilli olsun dedi:)) narkozu verirken sersemleşmeye başdım ve uyudum. rüyamda büyük oğlumu gördüm sonra derinden bir ses "nuran hn uyanın nur topu gibi bi oğlunuz doğdu" diye. yaa bu kim uykumun içine ediyo derken aaa ben doğumdaydım diyerek direk ayıldım saati sordum oğlumu sordum herşey çok iyiydi ve 2 dk sonra yukarı çıktık herkes kapıda bizi bekliyodu ben gayet mutlu bişekilde herkese el sallıyorum bebeğimi soruyorum. odamıza geçtik ve oğlumu gördüm bir bebeğe gülmek bu kadar yakışırmı gülümsüyodu resmen hemen emzirdim ve o akşam kendi başıma gayet rahat yürüyodum ilk ayağa kalış zordu ama daha sonralarını hep kendim kalktım yataktan yürüdüm ve ytağa tekrar uzandım .çok rahat bi doğumdu
rabbim isteyen herkese yaşatsın bu kutsal anneliği.
doğumhanede çekim yapmışlar hergün izliyorum oğlumu çok büyük bi anı oldu bizim içinde
13 ağustos sabah 8.31 de oğlum bertuğ 47 cm 3080 gr olarak dünyaya geldi
Allah sizede yaşatır canım inşallah:)) msj alındığına sevindim hehehehoffffff cok duygulandım yaaa nurancım ne guzel yazmışşsınn.. batuhanla vedalaşman burnumu sızlattı yaa
Allah bızede ıkıncı bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp eylesın
yanı msj alınmıştırrr nurancım)))
bıraz daha çalışıp 2. çocugumu yapmayı ıstıyorum açıkçası.
sırada ayşegul ve yasemının dogum hıkayelerını okumak var.. hadı bakalım)
kızlar büyük gün yarın benim için sabah 8.30 da hastanede olucam kısmet olursa kızımı kollarıma alıcam ben beceremem doğum hikayesi yazmayı kızlar sadece olanı biteni yazabilirim beceremiyorum ben ya o duyguları anlatmayı neyse toparlanınca yazarım size denizcim tatile gidicekmişsin bizim yerimizede eğlen olurmu tadını çıkar biz yıllar öncesine döncez resmen allah hayırlısını versin sizede inş. 2. nin duygusunuda yaşarsınız ben kapatıcam çocuk sayfasını kısmetse allah isteyene versin sağlık sıhat içinde
slm kızlar ben doğurdum iyileştim bile yahu çok tatlı bi kızım oldu adı gibi duru oldu 4kg tosun prenses kendileri huysuz sayılmaz abisinin bebekliği gibi belli de olmaz ama değil daha erken biraz emme sorunu var ama niyetli emmeye sadece damakları güçsüz kaşıkla mama döküyoruz memeye emmye çalışıyor bugün braz daha iyi emdi şükür doğaç o kadarınıda görmemiştim çok şükür bugünlere doğaç çok mutlu çok seviyo kardeşini öpmelere doyamıyor uyandırıyor hep öpe öpe sonrada uyutuyor eeee eee kardeşime diyor anne duru çok tatlı diyor kardeşimi çok seviyorum diyor artık hep bzimle değilmi diyor
kızlar yaa batuhanda huy değiştiriyo sanki(
5 gündür gece gündüz altına işedi durdu ve kakasını yaptı. tuvalete zar zor götürüyoruz çişim yok diyo klozetin başında bekliyo ama yapmıyo tuvaletten çıkınca işemeye başlıyo gecede aynı yok diyo ama hemen altına yapıyo. kardeşinden mi acaba?? kıskançlık mı başladı? bende dayanamadım artık evin işenmedik yeri kalamdı hem onun yatağı hem bizim yatağımız sidikten geçilmiyo bez bağladım altını bağlayınca hemen gidip pişik kreminide getiriyo anne bundan da sür diyo çok bilmiş kardeşinden görüyo hep :)). bide kardeşi doğduğunda beri geceleri hep bizimle yatıyo. önceleri arada geliyodu ama yatağına geri götürüyoduk şimdi asla gitmiyo illa bizle yatıcak. zaten bertuğ da bizim oda da yatıyo. inşallah bu durumu atlatırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?