2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım bizde üzerine gitmiyoruz dünden beri altını bağlıcam zamanlarda bu bebekler için ben abiyim diyip bağlattırmadı ama gecede istemedi onda kaçırdı altına ( yavaş yavaş düzelicektir inşallah..

siz nasılsınız nasıl geçiyo zamanlarınız duru kızımız nasıl :))

iyi gidiyor doğaç emmedi derken duru kız fena emen bi bebek oldu maşallah memişler yara acıyor ya olsun tatlı duygular ama 2. kez anne olmak çok güzel bi duyguymuş umduğumdan kat kat güzelmiş hemde doğaçı zapdetmek zor oluyor tek sıkıntı o çok öpüyor çok seviyor başında zıp zıp zıplıyor ödüm kopuyo üstüne düşcek diye ama söz dilemiyo hiç en kötüsü uyuyan bebeği sürekli öpmekten uyandırıyor kreşe başlıcak yarın ordada hastalık kapıp evde kardeşini öpe öpe hasta edecek hijyene dikkat etme çabam var ama doğaç çok pasaklı hiç söz dinlemiyor leş leş geziyor durunun gözleri zaten enfeksiyon kaptı doğduğundan beri çapaklı iltihap gibi yeni geçiyor pis ellerle dokunuyor doğaç deliriyorum off offf nasıl alıştırcam bilemiyorum okulda süpermş öğretmeni öyle diyor yıkıyomuş elini yüzünü evde fena banyoya zorla sokuyoruz kardeşi olunca olan şeyler değil bunlar öncedende vardı ((

slm kızlar ne zamandır hep okuyorum ama yazamadım..

ayşegül
ve esteda cnm güle güle büyütün bebişlerinizi allahım ne güzel sağ salim kavuşturmuş ben de 14 haftalık hamileyim ayşegül ün dediği gibi gene 3 yıl önceki halimize döneceğiz bizde inşallah 6 ay sonra ben bir tane kaybettiğim için bunda da çok korkuyorum bişey olacak diye..ay ne güzel bir kız bir erkek var ayşegülcüm sende benim daha cinsiyet belli değil ama 2 li test için gittiğimde doktor erkeğe benziyor çıkıntı var dedi fakat kız da olabilir emin değilim dedi ben de ümitlendim bir kızım var bir tane de oğlum olur inşallah diyorum ama önemli olan sağlıklı ve hayırlı olmaları hep öyle dua ediyorum..eğer kız olursa bizim bey de 3.yü ister vallaama ben daha fazla istemiyorum açıkçası gerçi kısmet bu işler bakalım...

kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın..

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin allah herkesin gönlüne göre versin inş.

canım aynı durumlar bizde de var. uyurken öpmeler, başında zıplamalar, sürekli ellemek kulağıyla oynamak istiyo, bertuğ ağlarken ve ben onu sakinleştirmeye çalışırken batuhanın çığlık çığlığa kahkalar atması..
ama çok da seviyo kardeşini bayramda kayınvalidemlere gitmiştik ordan çıkarken kardeşim nerde onuda evimize götürücez dedi eşimin kuzenide bertğu aldı yok vermicem dedi batuhan kıtameti kopardı. sonra eşim bertğu aldı önden çıktı arabaya pusetini yerleştirmek için. batuhan başladı yine baba kardeşimi götürme dur baba diye bi ağladı apartman yıkıldı resmen zar zor babasının yanına götürdükte kardeşini gördü rahatladı:))

streetpit canım hayırlı olsun bebeğin inşallah sağsalim kucağına alırsın

kızlar yaz bitti;memleketlerden dönüldü,tatillere gidildi,yazlıklardan gelindi,çocukların bazıları kreşe başladı,hamileleler var veeeee ikinci bebeler dünyaya geldi
yani konuşulacak çokkkkk konu var haydin buyrun sohbete kaldığımız yerden devam edelim

sibelcim yeni hamileliğin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay ve sağlıklı bi hamilelik olur
batuhanla doğaç anlattıklarınıza göre çok iyi abiler oldular aferin onlara
zeynepte acayip kardeş istiyo milletin yanında sürekli anne bana kardeş alalım deyip duruyo bu kış bişeyler düşünücez bide çevremde herkes hadi artık yap bi tane daha diye bana baskı yapmaya başladılar benden daha meraklılar bu konuda :)sizede bunu söyleyenler varmı kızlar ?

ee canım baksana sizinde sıranız gelmiş:))) zeynep kardeş istiyo:))
canım benim çevremde şimdiden 3 baskısı başladı 3 kız olsun diye sanki siparişle oluyo bu işler :)))

yaa yaseminden hiç haber yok doğurdu mu acaba??

etraf yine rahat bırakmıyo desene yandık o zaman :)
bence doğurmuş olmalı yasemin yakında güzel haberlerini alırız inşallah

nurancımm canım bnm . aynı seyler aralda da 3 gun okula gıttıkten sonra başladı... tabı ben bazı nedenlerden dolayı aldım okuldan cunku devamı olmayacaktı ucret ıstıyorlardı bızım okul baya tuzlu maaşımı oraya mı yatırıyım yanı.. neyse o yuzden aldık gerı anlasamadık kurucuyla bu konuda bende daha fazla gıtmesın dedım hem aral okulu hıc ama hıc ıstemedı cok buyuk tepkıler verıyordu . yanı gece yatana dek sabah olmasın okula gıtmeleylım dıyordu mesela.. okuldan aldık ya o gun bugundur altına ciş yapıyor kaka yapıyor .. ne yağıcagımızı şaşırdık .. neyse yazıcam daha sonra. face e yenı gırdım kac zamandr .. marmarıs bodrum resımlerımızı eklıyorum .
aral yookken hemen eklıyım bı suru var cunku

denizcim hoşgeldin tatilin nasıl geçti:)) bende bakarım facedki fotolarınıza:))

çok şükür batuhan normale döndü 3 gün aralıksız gece gündüz bez koydum. sonra kendisi istemedi bu bebekler için ben bebek değilim dedi çıkarttı. çok şükür yine çişini gece gündüz yapıyo artık tuvalete ama bizim her zaman ki sorunumuz kaka. bir türlü yapmıyo tuvalete korkuyorum diyo.geçenlerde tuvalete yapıcam dedi götürdüm yaptı ama çok ağladı çok korktum istemiyorum diye daha da yapmadı tuvalete. halen kakası gelince bez bağlıyorum(

kızlar biz 1 aylık olduk :)) ne çabuk geçti zaman yaa ama cidden sanki hep varmış gibi oğlum hep hayatımızdaymıiş gibi geliyo Allah yokluklarını acılarını göstermesi hiç bir anneye...

nurancım bir aylık oldu demek bertuğumuz zaman çok çabuk geçiyor yaa
bugün kağanla teoman okula başladılar ikisde çok mutlu görünüyolardı fotolarda her zaman böyle istekli giderler inşallah artık onlarda okullu oldu doğaç zaten gidiyordu 3 çocuğumuz okula başladı
bende zeynebi son anda göndermekten vazgeçtim kızlar her şey hazırdı ama ben kıyamadım yaaa ben yarım gün göndermeyi düşünüyordum 2008 doğumlularıda yarım gün olunca sabahçı yapıyolar çünki tam gün giden çocuklar olduğu için onlar öğleden sonra uyuyorlarmış bu yüzden yarım günler sabahtan öğlene kadar oluyormuş baştan tamam olur dedim ama zeynep 10-11 gibi kalkıyor sabah yani biz güne öğlende başlıyoruz sayılır.yarım günlük okul için sabah 7 de kaldırıp servise bindirmeye kıyamadım tam gün olsa sorun değil okulda mecbur uyucak öğlenleri ama sabah okula gidip öğlende gelse bile asla uyumaz öğlende nerdeyse bir yıldır öğlen uykusu yok zeynebin.şimdilik okul işini askıya aldık bakalım ilerleyen zaman ne göstericek.çokta istekliydi kuzum günlerdir hep okulla ilgili konuşuyoruz evde okula giderken giyeceği kıyafetlerini bile ayarlamıştı :)işi gücü kıyafet oldu bizim kızın kıyafet ayırıyo sürekli bunu markete giderken giyerim bunu okula giderken bunu carrefoura giderken vs.vs.evde kesinlikle eşofmanla durmuyo illa etek yada şort giyecek bide askılı tişört hastası bu kış işimiz var bakalalım nasıl giydiricez kışlıkları

günlerdir kimse yazmadı giriyorum bakıyorum hep aynı yerdeyiz.şimdide okul telaşı başladı değilmi eeğee okul işi nasıl gidiyor derya selcan alıştımı çocuklar tecrübelerinizi paylaşın ihtiyacımız olacak

bugün 40 mız çıktı
ay ne çabuk geçti zaman yaaa geçen hafta kontrolde 5100 gr 55 cm çıktı oğlum maşallah doğduğunda 3080 gr vr 47 cm di. ilk ay 2 kilo almış batuhan 1400 almıştı ilk ayda. bu batuhanda da boğazlı olcak desene

Slmm kızlarrrr
uzun zaman oldu size bir türlü yazamadım aslında yazacak çok şey var ama zaman yok ev kalabalık ablamlar bizde kalıyorlar akçaydan beraber döndük evleri hala bitmedi 7kişi aynı evdeyiz(bu yaza yapışık ikiz gibi olduk ablamla:)) çocuklarda çok alıştı onlar evlerine geçince zorlanacaklar eminim..bir yandan onların eve gidip hergün yerleştirmeye çalışıyoruz bir yandan tam pişmiş tavuk yada bahtsız bedevi misali gibiler..ablam cuma günü ayak parmağını kırdı ,cumartesi arabalarına gece araba çarpmış bir sürü masraf çıktı(çarpan adam ödeyecek durumda değil),pazar günü evlerine hırsız girdi vs..hergün terslik üzerine terslik yaşadık..çocuklar okula başladı onların okul bizim eve uzak ,araba tamirde zaten ablamın ayağı sargıda kullanabilecek gibi değil,teo bizim burda okula gidiyor falan derken karıştık valla..
bizim okulumuzu sorarsanız ilk günden itibaren maşallahımız var ilk gün zaten hiç beklemiyorduk millieğitim bakanı,valiler tüm tv kanalları falan açılıştaydı pek fiyakalıydı ilk günümüz..teo okula hoplaya zıplaya gidiyor,çok eğlendim annecim bugün diyerek çıkıyor çok şükür beni yine yanıltmadı kuzum hemen uyum sağladı ağlayanlara abilik yapıyorum onlar sanırım bebek diyor:)) ben hergün o çıkana kadar okulda bekledim bir sorun çıkarmı diye ama baktım duruyor bugünden itibaren bırakıp işlerime bakacağım..
zaten bugün hastane işlerim falan vardı onları hallettim kan verdim falan kadındoğuma gittim regl dönemim çok kısa sürüyor artık(1,5gün kadar) hormonlara falan bakılacak erken menepoza falan girmesem bari..siz de böyle bir durum yaşayan var mı? bir yandan çok pis nezleyim burnum sebil çeşme gibi valla..

Kuzular doğmuş hepsi çok çok güzeller Allah uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah..Ama yaseminden hbr göremedim naptı kızlar sizin hbriniz var mı hiç yazmamış?
NUran ve Ayşegül ikiniz de boncuk boncuk doğurmuşsunuz şaşırdım valla ilk görüşte ikisi de çok ama çok tatlı zaman nasıl da geçiyor ve geçmiyor..daha dün gibi hamileyim hbri vermeniz yaa öyle bakınca bende bi an önce doğurasım geliyor ama ya sonrası?!!! zaten sizden çok etkileniyorum bilesiniz rüyalarımda hep doğuruyorum Asrın zaten her küçülen kıyafetini kardeşime diye saklıyor :)) çok istiyor kuzum..

Ben halaiş arayışındayım 2 yerden hbr bekliyorum bakalım nolcek?
benden bu kadar Asrını uyandırmam lazım ,sonra gece uykusu kaçıyor hepiniziçok çok öptüm fırsat buldukça yazarım kızlar..

kızlar ben geldim her şey iyi oğlumuz doğdu küçük tosunum 3500gr 50cm ama huysuz ama süper emiyor...en kötüsü ecrin aşırı kıskandı ben küsmeler uyku düzeni bozldu çok içerliyor her şeyi..kreşede başladı hiç aramıyor orada bizi maşallah uyum süper ama hiç yemek yemiyor hasta oldu buyüzden oğlumuzda hafif nezleoldu bu yüzden şimdi ananede kalıyor atlatsın oğlumuzun diye...ama 2.çok zormuş kızlar yaa valla geç bile kalmışız diyorum ben çok zor büyüyecekelr ilkler şımarık ilgili olunca çok zor oldu ecrine...amleytımız oldukça riskli geçti sorunlu oğlumda bende ölümlerden döndük gün vermişti 5 ne o gün kan akışıda kalbide yavaşlamış oğlumuz acil gerdik hemen sezeryana ..benimde kalp çarpıntım vardı biliyorsuzun iyidi sezeryana girerken ama uyutunca 160 olmuş nabız bana müdale etmek zorunda almışlar oldukça zor bir doğum oldu oğlumda ne yazık ki ilk başta doğunca nefesini alamaış ölü doğmuş sonradan müdale etmişler canlanmış şükürki çok bualmış karnımda 55 dk.bile daha doğuma geç kalınasamıştı tamamiyle kaybedebilirmişizdi (( kendim toparlandım 19 gnülük olduk kont.gittik dünde nezle olunca götürdük iyi maşallah herlşey yolunda sarışın ecrine hiç benzemiyor...

Son düzenleme:

Tekrar hayırlı olsun Yasemincim bende senden ses çıkmayınca merak etmiştim..Allah korumuş oğlumuzu da size bağışlamış çok şükür..neyse sonuçta şu an ikinizde iyisiniz ya gerisi önemli değil.maşallah emiyormuş da inşallah böyle devam eder.Ecrine gelince olması muhtemel durumlar canım zamanla kardeşine ve sizi paylaşmaya alışacaktır kardeşiyle ilgili ona da sorumluluk ver herşeyi beraber yapın belki bi faydası olur daha çok benimser..
bu arada üçünüzde 2.leri farklı çıkardınız ya renkli gözler,sarışınlık falan..bizimkilerde de öyle olurmu ki:))

yasemıncım.. Allah analı babalı buyutmenızı nasıp eylesın..
cok zor bır dogum olmus ama ıkınızınde suan ıyı olması en onemlı sey..
emmesınede cok sevındım
ecrınde kardesıne alısıcak .. bak gor seneye o bakıcak kardesıne.. o cımcımeden beklerım ben bunu..

aralı cok mrk edıyorum kardesı olursa nasıl olur dıye.. ben 2012 de ıstıyordum bakalım Rabbım nasıl uygun gorecek..
umarım benımde sarışın bır kızım olur..
duruya bayıldım dogrusu ..
hepınızın cocuklarına maşallahhh.. çok ozendırıyorsunuz..
ama ben ıyıce alıştım ış hayatına bakalımmm

yasemincim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün oğlunu. sorunlar yaşamışsınız ama çok şükür iyisiniz şimdi. ecrin alışacaktır kardeşine biliyosun batuhanda altına işemeye falan başlamıştı atlattık çok şükür onları

evet kızlar yaa 2.ler farklı çıktı abi ve ablalarına göre:) deryacım denemeden bilinmez dene bakalım sende belki yeğenlerine benzer renkli gözlü olur bebeğin:))

sizde deneyin kızlar farklı modeller çıkıyor 2.lerde benim kız boncuk gözlü olcak gibi her gören öyle diyor baya bi açık mavi duruyor ailedede mavi yok belki dönse dönse rengi ela yada yeşile dönebilr annem yeşil gözlü bide denizin babannesi yeşil gözlüymüş

yasemincim allah analı babalı büyütsün canım sende kurtuldun çok şükür oh be ya hepimiz sonladık hamişliği yükler elimize geldi sonunda benim süt sorunum var doğaç emmedi emmedi derken kızım süper emen bi bebek ama sütüm yetmiyor emzirdikten sonra doymuyor ve mama takviyesi yapıyoruz mecbur ilk iki hafta hiç kilo almadı kuzum yetmediğindenmiş çoğaltmak için herşeyi yaptık ama bünye işi demekki gittiği yere kadar emziricem ama kkda biri çemen otu tableti yazmış süper süt yapıyomuş onu bulcam denicem bide

denizcim bence senin 2. senin gibi boncuk olucak içime doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…