nurancım doğaçta yok öyle şeyler ama anlattığın kadarıyla kıskançlık belirtileri kızmayın yaptıklarına onada bebek gibi davranın zamanla değişecektir doğaç emziği ağzına alıyor mesela oto koltuğuna yatıyor beşiğine yatıp iniyor ama biz tepki vermiyoruz va zamanla azalıyor bu tür davranışlar ben sende büyük bebeğimsin diyorum ona onada bebek muamelesi yapıyorum ters tepiyor ben abiyim diye düzeliyor :)
haklısın canım bizde üzerine gitmiyoruz dünden beri altını bağlıcam zamanlarda bu bebekler için ben abiyim diyip bağlattırmadı ama gecede istemedi onda kaçırdı altına( yavaş yavaş düzelicektir inşallah..
siz nasılsınız nasıl geçiyo zamanlarınız duru kızımız nasıl :))
slm kızlar ne zamandır hep okuyorum ama yazamadım..
ayşegül ve esteda cnm güle güle büyütün bebişlerinizi allahım ne güzel sağ salim kavuşturmuş ben de 14 haftalık hamileyim ayşegül ün dediği gibi gene 3 yıl önceki halimize döneceğiz bizde inşallah 6 ay sonra ben bir tane kaybettiğim için bunda da çok korkuyorum bişey olacak diye..ay ne güzel bir kız bir erkek var ayşegülcüm sende benim daha cinsiyet belli değil ama 2 li test için gittiğimde doktor erkeğe benziyor çıkıntı var dedi fakat kız da olabilir emin değilim dedi ben de ümitlendim bir kızım var bir tane de oğlum olur inşallah diyorum ama önemli olan sağlıklı ve hayırlı olmaları hep öyle dua ediyorum..eğer kız olursa bizim bey de 3.yü ister vallaama ben daha fazla istemiyorum açıkçası gerçi kısmet bu işler bakalım...
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın..
iyi gidiyor doğaç emmedi derken duru kız fena emen bi bebek oldu maşallah memişler yara acıyor ya olsun tatlı duygular ama 2. kez anne olmak çok güzel bi duyguymuş umduğumdan kat kat güzelmiş hemde doğaçı zapdetmek zor oluyor tek sıkıntı o çok öpüyor çok seviyor başında zıp zıp zıplıyor ödüm kopuyo üstüne düşcek diye ama söz dilemiyo hiç en kötüsü uyuyan bebeği sürekli öpmekten uyandırıyor kreşe başlıcak yarın ordada hastalık kapıp evde kardeşini öpe öpe hasta edecek hijyene dikkat etme çabam var ama doğaç çok pasaklı hiç söz dinlemiyor leş leş geziyor durunun gözleri zaten enfeksiyon kaptı doğduğundan beri çapaklı iltihap gibi yeni geçiyor pis ellerle dokunuyor doğaç deliriyorum off offf nasıl alıştırcam bilemiyorum okulda süpermş öğretmeni öyle diyor yıkıyomuş elini yüzünü evde fena banyoya zorla sokuyoruz kardeşi olunca olan şeyler değil bunlar öncedende vardı((
sibelcim yeni hamileliğin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay ve sağlıklı bi hamilelik olur
batuhanla doğaç anlattıklarınıza göre çok iyi abiler oldular aferin onlara
zeynepte acayip kardeş istiyo milletin yanında sürekli anne bana kardeş alalım deyip duruyo bu kış bişeyler düşünücez bide çevremde herkes hadi artık yap bi tane daha diye bana baskı yapmaya başladılar benden daha meraklılar bu konuda :)sizede bunu söyleyenler varmı kızlar ?
kızlar yaa batuhanda huy değiştiriyo sanki(
5 gündür gece gündüz altına işedi durdu ve kakasını yaptı. tuvalete zar zor götürüyoruz çişim yok diyo klozetin başında bekliyo ama yapmıyo tuvaletten çıkınca işemeye başlıyo gecede aynı yok diyo ama hemen altına yapıyo. kardeşinden mi acaba?? kıskançlık mı başladı? bende dayanamadım artık evin işenmedik yeri kalamdı hem onun yatağı hem bizim yatağımız sidikten geçilmiyo bez bağladım altını bağlayınca hemen gidip pişik kreminide getiriyo anne bundan da sür diyo çok bilmiş kardeşinden görüyo hep :)). bide kardeşi doğduğunda beri geceleri hep bizimle yatıyo. önceleri arada geliyodu ama yatağına geri götürüyoduk şimdi asla gitmiyo illa bizle yatıcak. zaten bertuğ da bizim oda da yatıyo. inşallah bu durumu atlatırız...
nurancımm canım bnm . aynı seyler aralda da 3 gun okula gıttıkten sonra başladı... tabı ben bazı nedenlerden dolayı aldım okuldan cunku devamı olmayacaktı ucret ıstıyorlardı bızım okul baya tuzlu maaşımı oraya mı yatırıyım yanı.. neyse o yuzden aldık gerı anlasamadık kurucuyla bu konuda bende daha fazla gıtmesın dedım hem aral okulu hıc ama hıc ıstemedı cok buyuk tepkıler verıyordu . yanı gece yatana dek sabah olmasın okula gıtmeleylım dıyordu mesela.. okuldan aldık ya o gun bugundur altına ciş yapıyor kaka yapıyor .. ne yağıcagımızı şaşırdık .. neyse yazıcam daha sonra. face e yenı gırdım kac zamandr .. marmarıs bodrum resımlerımızı eklıyorum .
aral yookken hemen eklıyım bı suru var cunku
kızlar ben geldim her şey iyi oğlumuz doğdu küçük tosunum 3500gr 50cm ama huysuz ama süper emiyor...en kötüsü ecrin aşırı kıskandı ben küsmeler uyku düzeni bozldu çok içerliyor her şeyi..kreşede başladı hiç aramıyor orada bizi maşallah uyum süper ama hiç yemek yemiyor hasta oldu buyüzden oğlumuzda hafif nezleoldu bu yüzden şimdi ananede kalıyor atlatsın oğlumuzun diye...ama 2.çok zormuş kızlar yaa valla geç bile kalmışız diyorum ben çok zor büyüyecekelr ilkler şımarık ilgili olunca çok zor oldu ecrine...amleytımız oldukça riskli geçti sorunlu oğlumda bende ölümlerden döndük gün vermişti 5 ne o gün kan akışıda kalbide yavaşlamış oğlumuz acil gerdik hemen sezeryana ..benimde kalp çarpıntım vardı biliyorsuzun iyidi sezeryana girerken ama uyutunca 160 olmuş nabız bana müdale etmek zorunda almışlar oldukça zor bir doğum oldu oğlumda ne yazık ki ilk başta doğunca nefesini alamaış ölü doğmuş sonradan müdale etmişler canlanmış şükürki çok bualmış karnımda 55 dk.bile daha doğuma geç kalınasamıştı tamamiyle kaybedebilirmişizdi(( kendim toparlandım 19 gnülük olduk kont.gittik dünde nezle olunca götürdük iyi maşallah herlşey yolunda sarışın ecrine hiç benzemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?