sizde deneyin kızlar farklı modeller çıkıyor 2.lerde benim kız boncuk gözlü olcak gibi her gören öyle diyor baya bi açık mavi duruyor ailedede mavi yok belki dönse dönse rengi ela yada yeşile dönebilr annem yeşil gözlü bide denizin babannesi yeşil gözlüymüş
yasemincim allah analı babalı büyütsün canım sende kurtuldun çok şükür oh be ya hepimiz sonladık hamişliği yükler elimize geldi sonunda benim süt sorunum var doğaç emmedi emmedi derken kızım süper emen bi bebek ama sütüm yetmiyor emzirdikten sonra doymuyor ve mama takviyesi yapıyoruz mecbur ilk iki hafta hiç kilo almadı kuzum yetmediğindenmiş çoğaltmak için herşeyi yaptık ama bünye işi demekki gittiği yere kadar emziricem ama kkda biri çemen otu tableti yazmış süper süt yapıyomuş onu bulcam denicem bide
denizcim bence senin 2. senin gibi boncuk olucak içime doğdu
Çok tsk ederim Sevdacım sözlerin için umarım herşey güzel olur..işin şartları,koşulları,maaşı,çalışma saati daha bunlar hiç konuşulmadı ve umarım ortam güzel olur yoksa sıkıcı bir iş ortamı,patron vs..beniderya sen başarılı azimli ve zeki birisin eminim bu işin üstesinden gelirsin asrında okula başladı çok rahat çalışma hayatına atılabilirsin kuzum.
sana güveniyorum :)
deroşşş senin kızında zeytin gözlü olsunnn... ay keşke böyel sipariş edebilsekkk:))
iş için sevdaya katılıyorum sen bi atıl ilk haftanın stresınden sonra herşeyin üstesinden gelirsin
face de ki tatil resimlerine bitttim dogrusu yenilenmiş tazelenmiş döndun oralardan bu gazla birde iş bul ..
o zaman tamam olucak işte
bızde bu aralara emıneyle cokg orusur olduk ama kısa gorusmeler . o bnm okula gelıyor ortak arkadsımızın kızını almaya gelıyorlar
araba aldı emıne kendıne . cokkk zayıflamış yaaa ve maşallahh genç kız gıbı gozukuyor kokoşş oldu ıyıce başımıza :))
yeni bebişleri kokluyorum..
tüm anneleride opuyorum
Cuma günü çok yakın bir arkadaşımın oğluşlarının sünnet düğünü var akşam ve ankara bu aralar iyice soğudu akşam akşam hasta olmadan dönebilirsek bu soğukta ne mutlu bize..bir de hava soğuk olunca ne giycem sıkıntısı var tabi açık giysem donacam,kapalı giysem ne giycem yakın arkadaşım sonuçta..offf kıyafet aranıyorum şuan..
Bir de son anda çocukların slayt işini bana giydirdiler daha dün resim gönderdiler hadi yap dediler şimdi onunla uğraşacağım biraz acele ve özensiz olacak ama napıyım artık..
Kızlar doğum sonrası kilolar ne alemde merak ettim?
ayşegül ben senin yerinde olsam doğaçı yakındaki kreşe verirdim canım.benim göndericeğim kreşte mudanyadaydı servisle gitmesi gerekiyordu bensiz bi arabaya binmesini gitmesini ben çok gözümde büyüttüm çok zor geldi.bide sabah yani uzak olduğu için daha erken kalkıp hazırlanması gerekicek ama yakın olunca 5 dakika kalada çıksan olur evden.keşke bizimde öyle dibimizde olsa .
Çok tsk ederim Sevdacım sözlerin için umarım herşey güzel olur..işin şartları,koşulları,maaşı,çalışma saati daha bunlar hiç konuşulmadı ve umarım ortam güzel olur yoksa sıkıcı bir iş ortamı,patron vs..beni
kasar..offf yaaa ben ne zaman kendi işimin patronu olacağım hep hayalim bu!
bakalım eşim şu ses sistemi olayını büyütecek bu yaz güzel iş yaptı önümüzdeki yaz işi büyütürse firma kurup organizasyona dönebiliriz beraber,yani inşallah!
Evet valla keşke sipariş üzerine olsa..:)) Asrınım gibi zeytin olsun o da bıcır bıcır bir kız çocuğu..umarım içimde kalmaz!
Tatilde aslında çok saldım kendimi Denizcim 2-3 kg aldım malesef ama şimdi yine toparlıyorum tekrar başladım diyet ve spor moduna geçtim..her sabah 7 de kalk,kahvaltı hazırla,doyur,giydir Asrını okula bırak ve sonrasında her sabah 1 saat yürüyorum umarım hedefe ulaşırım artık yavaş yavaş ilerliyorum ama sonuçta ilerliyorum dimi! :))
Eminenin resimlerini gördüm gerçekten çok güzel olmuş zaten güzel,kilolar gidince daha da güzelleşmiş araba da yakışırr! off şu araba olayını ben ne zaman halledicem yaaa bu konudaki cesaretsizliğim beni deli ediyor ama olmak zorunda belki iş için bile isteyecekler cv de ehliyet var yazıyor ama kullanmıyorum yazmıyor :)) Asrında anne beni sen gezdir arabayla babam gelmesin diyip duruyor..ee çocuk görüyor teyzesinden,kayınun annesinden vs..benim annem niye kullanmıyor ki diyor doğal olarak sırf onun için oturacağım direksiyon başına zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?