2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizimkide mavi gözlü bahsetmiştim eşimin babaannesi arnavut benim görümceyle kaynımda mavi gözlü onlara çekti herhalde iyide oldu:)))
canım süt için bizim topiktede bir sürü şeyden bahsettiler. dut pekmezi, rezene, hem bunlar gazıda alıyo. dere otu, tere, roka çok süt arttırıyo dediler ama en önemli faktör su, uyku ve moral. ama kapasite neyse de o kadar süt çıkıyo sonuçta. hem anne sütüde verebiliyosun çok şükür.
denizicm valla sen yeşil gözlüsün ee aralda öyle 2. de bence kesin renki olur ve inşallah hayırlısıyla nur topu gibi bi kızın olur:)))

Kızlar ben renkli göz falan aramıyorum zaten bizden renkli göz çıkmaz sanırım ben sadece bi kızım olsun o da bana benzesin istiyorum:) Asrın aynı baba ve dedesi benimle alakası yok bari,belki,bi ihtimal..:)) 2.bebiş zor benim için yani en azından şimdilik daha işe falan gircem çalışcam,para kazancam..zamanı var ama o zaman gelip çatınca bebiş olur mu bilemem:)))
kızlar her an işe girebilirim bu sefer başka bir firma uluslararası taşımacılık firması..hiç bilmediğim bir alan ama deniyeceğim firma çok sağlam umarım hayırlısı olur..

yasemin çok zor günler geçirmişsin canım ama önemli olan ikinizinde şu an çok iyi olması ecrinin davranışlarıda çok normal bence oda her çocuk gibi anne babasını paylaşmak istemiyor zamanla alışacak bunlara hiç üzülme .bi fotoğrafını eklede görelim paşamızı

benim eşimin ttarafının hepsi renkli göz yeşilde var mavide zeynebin gözleride benim gibi kahverengi boşverin iykide bana benziyo :))bu taraf fazla havalara girmesin :)
zeynep ısrarla kardeş istiyorum deyip duruyor kızlar ama bilemiyorum ya kendime güvenemiyorum ben benim hamilelik dönemim çok sıkıntılı geçmişti ben çok stres yapmıştım bişey olacak diye (ilkki düşük olmuştu ya ) bu yüzden hamile kalmaya korkuyorum acaba yine stres yaparmıyım bu sefer zeynepte var daha dikkatli olmam gerekecek.bakıcaz artık çaresine

derya sen başarılı azimli ve zeki birisin eminim bu işin üstesinden gelirsin asrında okula başladı çok rahat çalışma hayatına atılabilirsin kuzum.
sana güveniyorum :)

deroşşş senin kızında zeytin gözlü olsunnn... ay keşke böyel sipariş edebilsekkk:))

iş için sevdaya katılıyorum sen bi atıl ilk haftanın stresınden sonra herşeyin üstesinden gelirsin
face de ki tatil resimlerine bitttim dogrusu yenilenmiş tazelenmiş döndun oralardan bu gazla birde iş bul ..
o zaman tamam olucak işte

bızde bu aralara emıneyle cokg orusur olduk ama kısa gorusmeler . o bnm okula gelıyor ortak arkadsımızın kızını almaya gelıyorlar
araba aldı emıne kendıne . cokkk zayıflamış yaaa ve maşallahh genç kız gıbı gozukuyor kokoşş oldu ıyıce başımıza :))

yeni bebişleri kokluyorum..
tüm anneleride opuyorum

derya sen başarılı azimli ve zeki birisin eminim bu işin üstesinden gelirsin asrında okula başladı çok rahat çalışma hayatına atılabilirsin kuzum.
sana güveniyorum :)
Çok tsk ederim Sevdacım sözlerin için umarım herşey güzel olur..işin şartları,koşulları,maaşı,çalışma saati daha bunlar hiç konuşulmadı ve umarım ortam güzel olur yoksa sıkıcı bir iş ortamı,patron vs..beni
kasar..offf yaaa ben ne zaman kendi işimin patronu olacağım hep hayalim bu!
bakalım eşim şu ses sistemi olayını büyütecek bu yaz güzel iş yaptı önümüzdeki yaz işi büyütürse firma kurup organizasyona dönebiliriz beraber,yani inşallah!

Evet valla keşke sipariş üzerine olsa..:)) Asrınım gibi zeytin olsun o da bıcır bıcır bir kız çocuğu..umarım içimde kalmaz!

Tatilde aslında çok saldım kendimi Denizcim 2-3 kg aldım malesef ama şimdi yine toparlıyorum tekrar başladım diyet ve spor moduna geçtim..her sabah 7 de kalk,kahvaltı hazırla,doyur,giydir Asrını okula bırak ve sonrasında her sabah 1 saat yürüyorum umarım hedefe ulaşırım artık yavaş yavaş ilerliyorum ama sonuçta ilerliyorum dimi! :))

Eminenin resimlerini gördüm gerçekten çok güzel olmuş zaten güzel,kilolar gidince daha da güzelleşmiş araba da yakışırr! off şu araba olayını ben ne zaman halledicem yaaa bu konudaki cesaretsizliğim beni deli ediyor ama olmak zorunda belki iş için bile isteyecekler cv de ehliyet var yazıyor ama kullanmıyorum yazmıyor :)) Asrında anne beni sen gezdir arabayla babam gelmesin diyip duruyor..ee çocuk görüyor teyzesinden,kayınun annesinden vs..benim annem niye kullanmıyor ki diyor doğal olarak sırf onun için oturacağım direksiyon başına zaten..

Cuma günü çok yakın bir arkadaşımın oğluşlarının sünnet düğünü var akşam ve ankara bu aralar iyice soğudu akşam akşam hasta olmadan dönebilirsek bu soğukta ne mutlu bize..bir de hava soğuk olunca ne giycem sıkıntısı var tabi açık giysem donacam,kapalı giysem ne giycem yakın arkadaşım sonuçta..offf kıyafet aranıyorum şuan..

Bir de son anda çocukların slayt işini bana giydirdiler daha dün resim gönderdiler hadi yap dediler şimdi onunla uğraşacağım biraz acele ve özensiz olacak ama napıyım artık..

Kızlar doğum sonrası kilolar ne alemde merak ettim?

şimdiden hayırlı olsun işin deryacım bencede sana benzeyen bi kızın olursa çok tatlı olur ama 2.ler bence daha çok anneye benziyor dudaklar benim kızın aynı ben :)

benim kiloyu sorma deryacım 68 kiloyum istesem hemen veririm ama şu süt verme olayı yokmu kuzum elimi kolumu bağlıyor ya zaten az bide rejimle iyice gidecek

bizim doğaçta yan çizmeye başladı kızlar başladı kıskançlığımız bizi kıskanıyor kardeşini değil seviyor kardeşini ama daha fazla ilgi istiyor kardeşiyle ilgilendiğmizde yok çişim geldi yok su içicem falan kreşe gitmek istemiyor her gün bahane yaratıyor dün elini yaktı ocakta bilerekmi yaptı acaba diyorum bant taktırdı ve okula gitmicem elim acıyo dedi dizim acıyo deyip 2gün önce yine bant taktırdı ve okula gitmicem dedi dizinde bişey yok inanın bu okuldan alıp ben yine lojmanın okulunamı geçirsem diyorum yakın ya sorun olursa alması kolay olur diyorum 1kişilik kontenjaı varmış aradım öyle dediler bide ben doğaç gelince kızın beslenmesi dışında doğaçla ilgileniyorum öpüyorum oyun oynuyorum eşimde diğer odada kızla ilgileniyor ne yapacağımı şaşırdım ayakta sallatıyor kendini sallıyorumda biberon istedi geçen verdim içmedi bardağa koy gene dedi emzikle geziyor evde memeden gelen sütün tadını merak etti onuda yalattım ne yapıcam şaşırdım normalmiş kıskanması ama anne babaya çok zor gerçekten pedagog olayıda burda aylar sonra sıra geliyor 1tane dr. var off offf

deryacım sen her işin üstesinden gelirsin :)) inşallah bu işte içine siner para kazanmaya başlarsın. bende kendi paramı kazanmak istiyorum ama iki çocukla biraz zor görünüyo ama seneye çalışma hayallerim var:))

bende 23 kilo almıştım 62 ile hamile kalıp 85 le doğum yaptım benim için çooooooook fazlaydı:) ama 10 kilo gitti 75 kilodayım şuan kaldı 13 kilo ama emzirdiğim için veremiyorum ama hani vermesemde olur zamanla veririm ama yeterki bu kilonun üstüne alıyım çok dikkat ediyorum yediklerime

ayşegül ben senin yerinde olsam doğaçı yakındaki kreşe verirdim canım.benim göndericeğim kreşte mudanyadaydı servisle gitmesi gerekiyordu bensiz bi arabaya binmesini gitmesini ben çok gözümde büyüttüm çok zor geldi.bide sabah yani uzak olduğu için daha erken kalkıp hazırlanması gerekicek ama yakın olunca 5 dakika kalada çıksan olur evden.keşke bizimde öyle dibimizde olsa .

ama sevdacım düşündüm ben bu seferde yakın diye sürekli eve gelme isteği olmasıda olabilir ki kaçsa evi bulur gelir 2 adım mesafe bugün komşuyla konuştum oraya gönderiyo bende alıcam oğlumu ordan dedi tavsiye etmem dedi üst üste yaşıyo çocuklar dedi eğitim sıfır dedi bide fiyatı artmış 300 olmuş bizim kaloriferlere sayaç takıldı üşüyoruz diye artık herkes yaktığı kadarını kendi ödüyecek doğal gaz gibi kreşinkinide ailelere yüklemişler öyle olunca devam etsin dedim olduğu okula bide dün rehber öğretmenle konuşturmuşlar doğaçı doğaç eve çok pozitif geldi baya bi değişmiş geldi hemen beni öptü gelince şok oldum bakalım biraz daha duruma diyorum

çok sağolun allah razı olsun. çok zordu ama sadece ben uyanıncaya kadar çünkü ben uyurken hepsi olmuş bitmişti uynınca sadece dr.anlattı şükürki bişey olmamıştı dr.muz çok ilgilendi sağolsun çocuk dr.da öyle şükürki atlattık o saatleri yani :))

oğlum uyku uymuyor geceelri gündüz iyi beni zorluyor sütüm yeterli gibi kilo aldı maşallah boyuda uazadı dr.kont.çok iyi almış dedi..ama çok sık emiyor sütüm şimdi biraz yetmemeye başladı haftalar geçtikçe bende humananın süt arttırıcı çayını aldım ecrinde de içmiş faydasını gördüm diğer rezene felan heprsini zaten içiyorum ama aynı süt (
ecrini kreşe göndermedik birz çünkü kendisi başımızdan atıyormuş gibi geldi ona herşeyden haberdar cadı bu yüzden göndermedik eşimde istemedi öğretmenide kaç oldu aradığı getirin diye yakın zaten bize kreş ama böyle olsun bakalım bu sene yoksa bize karşı tavırları değişecek evde iyi maşallah tabi kıskanıyor ben ama kardeşe bişey yapmıyor yemeklerini yiyor uyuyor ama gece benimle yatıyor efede çok ağlıuyor uyanıyor zaten uykusu dağılıyor sabahta erkenden kreşe yollamak hiç iyi gelmedi bana doğrusu orada çünkü uyumyormuş ( daha çok düzeni bozuldu kreşe gidince evde olunnca ne zman isterse kalkıyor geçte olsa en azından uykusunu alıyor bana yardımediyor bayılıyor kardeşinin altını almaya sallamaya ama çok yoruluyorum sürekli bişeyelr istiyor yalnızım bende ikiye bölünsem yeri var yani o derecede :))

Son düzenleme:
ayşegülcüm senin işinde zor kardeşi olunca gitmek istemeiştir canım alsan bi dert almasan bi dert aynı durumdayız aslında seninle ama biz yollamadık dediğim gibi ecrine başımızdan atıyormuşuz gibi geldi kaardeşi olunca ecrinle çok ilgileniyorum evde birde onu arıyor tabi o yüzdende gitmek işine gelmiyor ama kreşe gidincede hi aramıyor bizi ağlama yok gayet memnun aslında evde yapıyor bizimki bu tğür tavırları...

amann dert ettıgın seye bak.. sende sadece cesaret yok bırazda ertelıyorsun bır ıkı derken yapamayacagın bısey deıl araba kullanmak .
bak yıne aynı seyı soylıcem ama sen onuda becerırsın alimallahhh
işten haber varmı ?
dugun ıcın ıyı eglenceler....

aysegulcum doğaç ta başladı demek .. olsun bu kadar olgunluk bıle cok ıyı bır ılerleme.. o tepkılerde cok normal hangı cocuk olsa bu tepkılerı verırdı
Aral denız mesela kardesim oslun dıye yırtınıyordu sımdılerde de kardesım olsun ama ıyı cocuk olursa öldurmıcem kötu cocuk olaaaarsaa öldurcem annecım dıyor
valla ben bu ıs yerınden cıktıgımda hamılelıgımle bırlıkte ayrılıcam gıbı gelıyor ...
emıne annemın yanındayken ıkısını beraber buyuturum dıyorum ztn aralı 4 yaşında okula gonderıcem.
hayallarım bunlar bakalım nasıl gelışecek durumlar
aysegul okulunu degıstırme bence.. sımdı bu gecıcı bır surec.. ve okul degısıklıgı bır cocuk ıcın hıc ıyı bısey deıl oraya ogretmenıne ve arkadalarına alıstı.
bunu ona yapmamalısın bence.
ben ısın ıcınde olunca semınerle flnda cok sey ogrendım..
cıddı cıddı oturup karar verılecek bısey .
doğaç ı yerıme op.. ısır koklaa. duruyuda öpmee hıhhhh bızım doğaçımız varrrrrr

Ben buralardayımmm... ama kimsecikler uğramıyor o yüzden bende yazmıyorum

Nasılsın yasemincim?durumlar nasıl,hani bebişin resmi göremedik daha oğlumuzu..

merhaba kızlar,

ben bu aralar pek nete giremiyorum.egeyi şimdi okula gönderdim, fırsat bu fırsat size yazayım dedim.

egecim bu sene de geçen seneki gibi doğaya gidiyor. tabii masraflar da su gibi........dün 750 lira kitap parası istediler. ingilizce eğitim setiymiş.. sürekli masraf çıkıyor sormayın. okul forması istediler bi de.. o da 150 lira galiba, tam bilmiyorum.. bizimkiler de paztesi cuma törene katılacaklarmış! e okulun parası zaten kabus gibi biliyosunuz.. servis ücreti hariç:S tüm bunların yanında, masraf konusunu geçersek okuldan çok memnunuz. ege çok değişti. ben müzik öğrtmeni olmama rağmen egenin repertuarı benden geniş maşallah:))) ingilizceyi de ilerletti. yemek yemesi, oturup kalkması, davranışları, insanlarla iletişimi falan çok şükür tam istediğimiz gibi. maşallah diyim..okul gerçekten çok faydalı kızlar.. imkan varsa mutlaka bi kreşe göndrin diyim.. erken falan değil inanın.2-4 yaş arası çocuk gelişimi çok önemliymiş.ne alırsa o dönemde alırlarmış.

bugün benim boş günüm. akşam 5 buçukta geliyor ege, bugün biraz ev işi yapıcam..

sinüzit olmuşum, 2 haftadır toparlayamadım ben.. grip salgını da var biliyosunuz. aşılansak mı ne yapsak..

hamişlerimiz doğurmuş bile maşallah.. hepsinin gözü aydın olsun.. ben de derya gibi şu an 2. yi düşünmüyorum, fikrim değişmezse 2. bebeği yapmıycam. 1 tane yeter:)) zor geliyo tekrar hamilelik..

bursalılar, biz taşınalı 1 yıl olacak, halen tanışamadık.. ne zaman tanışalım ya,, sizleri merak ediyorum:)

bende burdayım hergün bakınıyorum kimsecikler yok

yarın 2. ay aşılarımız var. 3 aşı birden olucak 1 kol 2 bacak off yandı kuzucum((
batuıhan hastalandı grip oldu çok öksürüyo birde burun akıntısı var kardeşine yaklaşma bak oda hasta olur diyorum. o da hayır anne ben hasta değilim kardeşimi öpücem diyo:)) ondan da bana geçti boğazlarım çok acıyo hafif burun akıntımda başladı bertuğ ageçirmesek bari(

sizler neler yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…