Ben buralardayımmm... ama kimsecikler uğramıyor o yüzden bende yazmıyorum
Nasılsın yasemincim?durumlar nasıl,hani bebişin resmi göremedik daha oğlumuzu..
bende burdayım hergün bakınıyorum kimsecikler yok
yarın 2. ay aşılarımız var. 3 aşı birden olucak 1 kol 2 bacak off yandı kuzucum((
batuıhan hastalandı grip oldu çok öksürüyo birde burun akıntısı var kardeşine yaklaşma bak oda hasta olur diyorum. o da hayır anne ben hasta değilim kardeşimi öpücem diyo:)) ondan da bana geçti boğazlarım çok acıyo hafif burun akıntımda başladı bertuğ ageçirmesek bari(
sizler neler yapıyosunuz
bakıyorum kimse yazmıyo bende yazmıyorum kızlar :)
aslında hergün açıyorum mutlaka haziran annelerini grip bizdede var malesif ilk önce murat yakalandı o iyileşti şu an zeyneple ben dökülüyoruz dün akşamdan beri ateşi var zeynebin ama korkulacak kadar değil en fazla 38,7 ye kadar çıktı ateş düşürücüyle idare ediyoruz şimdilik inşallah daha fazla ilerlemez
geçen akşam carrefourda denizlerle karşılaştık ben kotonda bayramlık bişeyler bakıyordum muratta zeynebi oyalamak için jokerde oyuncak bakıyorlardı orda deniz aral ve eşiyle karşılaşmışlar sonra murat beni aradı hemen gittim yanlarına denizcimle sarılıp kucaklaştık :)çocuklarda birlikte çok güzel vakit geçirdiler oyuncaklara bindiler top havuzunda oynadılar aral top havuzunda lambaları kapatıp açtı :) hala zıpırlıklara tam gaz devam ediyo hiç değişmemiş:)ama o yaramazlıkları yapan koşup coşan aral bazı oyuncaklara binmeye korktu çok şaşırttı beni :)zeynebin bindiği bazı oyuncaklara başta binicem dedi sonrada fikir değiştirdi araldan hiç beklenmicek bir davranış.:))bide napıyormuş biliyormusunuz yürüyen merdivenler çalışırken stop düğmesine basıp durduruyormuş :):)denizin işi çok zor kızlar
bizde çocuklar oynarken biraz muhabbet etme fırsatı bulduk çok güzeldi deniz bana buraya kadar geliyorsun bana niye haber vermiyosun diye kızdıııı ama :)
denizcim sizle ayrıldıktan sonra zeynep eve gitmek istemedi bu seferde yukarıdaki top havuzuna girmek istedi ordada biraz oyalandık ben etek aldım bi tane batikten bayramlık ama üzerime bişey bulamadım daha sonra ayakkabı ve üst için tekrar çıkıcaz
bende bakıp çıkanlardanım kızlar ben bittim resmen kızımda arıza yapıyor artık gece krizler başladı gaz krizleri sabaha kadar annemle nöbetteyiz doğaç gündüz ağlardı bu gece napıcam ben bu çocuklarla yav ama kızım abisinin yanında masum yinede reflüsü var kızımın o zorluyor bizi çok kusuyor dün bi damla aldım yararlı bakteriymiş sindirim sistemi için iyi geldi geceden beri kusmadı şükür devam edicem bakalım gazada iyi geliyomuş grip olayına gelince yine eşim ve doğaç grip doğaçı kardeşinden uzak tutmak çok zor eminim aynı şeyi nuranda yaşıyordur laf dinlemiyolar oğlum diyorum mikrop gelr kardeşine diyorum evet gelir demi anne diyor uzaktan sevicem diyor arkamı bi dönüyorum öpüyor hemen allaha emanet valla zor 2side evladım 2side ana kuzusu vay be 2çocuk annei oldum şaka maka derken çok zormuş ama 2.yi düşünenlere duyurulur güzelliği çok güzel bi duygu ama zorluğu da baya zor gece kızı uyutana kadar doğaç uyumuyor kızda gece 11e kadar uyumuyor o uyuyunca doğaç şimdide beni salla diyor annanesini istemiyor lla annem diyor sonra gece uykusuzluğu sabah doğaçın okula hazırlanması servise gönderilmesi çok uykusuzum anlıcanız bugü 2ye kadar uyumuşum arada emzirmeler tabi oyy oyyy
duru 5.5 oldu canım ama ilk 2hafta hç almadı ve doğum sonrası 300gr vermişti yeni toparlıyor kiloyu mama sayesinde
demekki ikincide abiler durmuyo:)) batuhanda aynı elini ayağını çekiyo bertuğ un mıncıklıyo falan. uyurken bağırıyo sesler çıkarıyo ama alıştı artık bertuğda bu duruma hehehehemaşallah sana ya demekki 2aylıkken baya değişiyolar az kaldı kızımında 2ayına şimdi baya bakıyor takip ediyor herşeyi kızda grip oldu doğaç sağolsun ayrılmıyor başından zarar veriyor doğaç bide bilerek kızmamıza rağmen elini ayağını sıkıyor durunun allahtan duruda iri bebek nazlı değil çok fazla etkilenmiyor doğaçın şiddetinden :) severkende hırpalayarak seviyoruz gıkı çıkmıyor doğaçta severdi hırpalanarak sevilmeyi çok tatlı bebek sevmek ya doğaçta anlamadım ama bunda yaşıyorum pamuk gibi yaaaa
ehhh kızlar benide özendirdiniz ikinci çocuğa:)
okuyunca sizin adınıza çok seviniyorum ne güzel iki çocuk annesi oldunuz etrafımdada herkes ikinci çocuktan sonra dahada tam bir aile olduğunu hissediyor insan diyolar
şu hamilelik zor gelmese hemen çocuk doğurasım var :)
muratta acayip istiyo artık bide ben sizleri anlatınca hepten üstüme geliyo sen hala bekle bekle bakalım diyo :)
ben hamilelikte ve sonrasında çok zorlanırım kızlar çünki zeynep şimdiye kadar inanmıcaksınız ama 1 saat bile yanımdan ayrılmış bir çocuk değil hiçkimseyle durmuyor ben kontrollere giderken bile peşimden gelicek doğumyaptığımda bile hastanede benimle kalır o kadar yani artık odaya bir yatakta zeynep için koydururuz
sırf bu sebeplereden erteliyorum işte yaşta 31 oldu bu arada biraz daha beklersem bu seferde hamilelik riskli olucak diyede korkuyorum
öffff kafam karıştı
slm kızlar..uzunn zaman oldu..doğum izninden sonra yogun bir iş temposuna girdim..aile hekimi olmak zormuş sorumlulugu daha fazla..
bu arada yeni bebişlerimiz olmuş nuran yasemin ayşegül hayırlı olsun mutlu ve huzur dolu ömürleri olsun..
bizde 7 aylık olduk ablamız kıskanmaktan perişan oldu..zarar boyutuna geçti başta öyle değildi babası viyanaya gitti başladı belkide bi annesi kaldı elinde onuda kardesiyle paylaşmak zor geliyo nede olsa işten eve girince ilk işim onu emzirmek oluyo..
hatice zeynebi bu yüzden kreşe verdim yarım gün oynayıp geliyo 2 hafta kadar oldu büyük bir sevinçle gidiyo çok seviyo..
ehhh kızlar benide özendirdiniz ikinci çocuğa:)
okuyunca sizin adınıza çok seviniyorum ne güzel iki çocuk annesi oldunuz etrafımdada herkes ikinci çocuktan sonra dahada tam bir aile olduğunu hissediyor insan diyolar
şu hamilelik zor gelmese hemen çocuk doğurasım var :)
muratta acayip istiyo artık bide ben sizleri anlatınca hepten üstüme geliyo sen hala bekle bekle bakalım diyo :)
ben hamilelikte ve sonrasında çok zorlanırım kızlar çünki zeynep şimdiye kadar inanmıcaksınız ama 1 saat bile yanımdan ayrılmış bir çocuk değil hiçkimseyle durmuyor ben kontrollere giderken bile peşimden gelicek doğumyaptığımda bile hastanede benimle kalır o kadar yani artık odaya bir yatakta zeynep için koydururuz
sırf bu sebeplereden erteliyorum işte yaşta 31 oldu bu arada biraz daha beklersem bu seferde hamilelik riskli olucak diyede korkuyorum
öffff kafam karıştı
maşallah sana ya demekki 2aylıkken baya değişiyolar az kaldı kızımında 2ayına şimdi baya bakıyor takip ediyor herşeyi kızda grip oldu doğaç sağolsun ayrılmıyor başından zarar veriyor doğaç bide bilerek kızmamıza rağmen elini ayağını sıkıyor durunun allahtan duruda iri bebek nazlı değil çok fazla etkilenmiyor doğaçın şiddetinden :) severkende hırpalayarak seviyoruz gıkı çıkmıyor doğaçta severdi hırpalanarak sevilmeyi çok tatlı bebek sevmek ya doğaçta anlamadım ama bunda yaşıyorum pamuk gibi yaaaa
kırkımız çıktı bizde artık çıktık dışarı ananesi babaannesine gittik dünde alışveriş yaptık hepimize yavrulama bayramlıklarını aldım erkeke çocuğun olmasıda bir başka bişey mont felan aldık küçücük ama yinede biiraz büyük aldık daha bir sürü şey ...bu ay çocuk drmuz çağırmadı bizi bir daha ki ay dedi bayramdan sonra hem sağlık oacağına hem çocuk dr.muza gideceğiz bakalım inş..iyi şeyelr der..
enes efede maşallah daha 4günlükken başını tutmaya çalışıyordu bayadırda çok dikkatli herşeye bakıyor ellerini takipediyor lafdinliyor paşammm uyumak istemiyor zaten hep konuşsunlar benimle istiyor gülüyor uuuu uuu uu diye sesler çıkarıyor konuştukça biz onunla heycanlanıyor ellerini ayakkalırını oynatıyor maşallah çok hareketli..önünü bişey salladık mı elleriyle tutuyor..
yasemin koysana oğlumun adaşı efenin resmini görelim bi kuzumu ben kaç gündür uykusuz ölüyodum kızımın ağlamalarından sorunu kendi çözdü sonunda cicimem diet yaptı sadece beni emdi mama almadı biberon almadı biraz aç kaldı ama dayandı maması ar mamaydı kusturmayan mama meğer o dokunuyomuş kuzuma normal mamayıda kusuyor anne sütünüde aynen kusuyor kabız olmuştu mamadan neyse dr. ilaç verdi reflü için normal mamaya katıp veriyorum fazla kusmuyor eskisi gibi ilaç iyi geldi kakasınıda normal yaptı huyumuzda düzeldi bende güzel uyku çektim sonunda allah beterinden saklasın çok zor ya keşke sütüm yetse dün dr.a sordum göğsümde silikon var dedim ondan az geliyor olabilirmi diye muhakkak ondan dedi dr. off offf plastik cerraha gideyim bi diyorum kendileri koyuyolar bu meletleri koyarkende emzirirsin sorun olmaz diyolar belki bi yöntemi bişei vardır bi baksın bakalım :)
canım pc sorun var hiç bir fotoyu atamıyorum bi atsak koyacağım inş...kuzum benim yaa demekki mamadandı zaten bu mamar hemen heme hepsi kabız yapıyor canım.reflüde zor her bebekte zaten olurmuş ama işte bazılarında çok oluyor neyseki sizinki erken teşhis inş.iyi olur küçük kızımız..canım neden silikon takılmıştı sana merakettim :))) demek sütü etkiliyor çıkarttırsan olur mu acaba önceden felan hamile kalmadan önce felan mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?