geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar
ama bizim hastalığımız halan devam ediyor hisal ve kusma birleşince çocukla hal kalmadı dürekli anne kucağına al diyor bide olduğu yerde uyuyor bugün yine doktora götürecek babası bakalım idrar tahlili yapmıştık ama kan yapmadık bugün belki kan verebilir böyle zamanlarda kızımın yanında olmamak çok üzüyor benimafoldumben
gülümsecim bende çok korkuyorum ateşlenince birden yükselip iniyor anlam veremiyorum ecemin ateşine birde
konuşma anlamında ecem çok net konuşuyor cümlede kurabiliyor derdini sıkıntını anlatabiliyor 19 aylıkken iki kelimeyi yanyana getirip konuşabiliyordu ama geç yürüdü 17 aylıken yürümüşdü her çocuk bir olmaz benimki geç yürüdü çok erken konuşdu bence dert etme zamana bırak herşeyi öğrenirlerher çocuk bir olmaz
canım geçmiş olsun, ilaçların etki etmesi 3-4 günü buluyor, beklemekten başka çare olmuyor, ilaç olarak şurup mu kullanıyorsun, inşallah bir an önce iyileşir, benim de oğlum hastalandığında çok çekiyor, bizde onunla beraber tabi, allah şifa versin canım
gulsum canim toparlanmaya baslamis insallah bebisin daha iyi olacak annesi insallah
saol edacigim sabirla bekliyorum yolluklarimi kaldirdim dun koltugun onundeki hali kaldi egilipte hali silmeye falan halim yok laminati silmek daha kolay biri gelirse oyle serecegim :kedi:
kizim suan bezi takmamla odasina gidip cikariyor sevdi tabiki bezsiz gezmeyi zaten soyunuk gezmeyi cok sever bir bakmissin pantalon tsort cikmis geliyor bebeklikten bu yana cok terler zaten hic kalin giydiremem ben usuyunce onuda giydirirdim bebekken simdi kiziyor giydirtmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?