2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim Dr Um Sibel Zorbaş Ilk Görüşte Soğuk Biri Gibi Algilayabilirsin Ama Ii Bi Dr Normal Doğumcu Diye Biliyorum Mecbur Kalinmadikça Sezeryan Istemiyo Benim Mecburiyetim Var 2 Defa Bel Fitiği Ameliyati Geçirdim Risk Taşiyorum O Yüzden Ama Ona Bile Dr Dan Kağit Istedi Hastane Ssk Anlaşmali Ve Ssk Da Mecbur Kalinmadikça Sezeryan Kabul Etmiyomuş O Yüzden Bildiğim Normal Sen Ne Düşünüyodunki

teşekkürler canım.alınca bekliyorum.

Ben ısrarla bir aksilik olmazsa normal doğum istiyorum. Epidural konusunda bile emin değilim,

sims ben artık lohusa takımlarına bakmıyorum, önden düğmeli güzel modellerin büyük bedenlerinden alacağım. Üzerinede beğendiğim bir sabahlık, sonrada seve seve kullanabilirim hiç olmazsa, sizede tavsiye ederim. Hatta sabahlığıma karar verdim, bir takım pijamada beğendim onları alacağım.

Inşallah Bi Aksilik Olmaz O Zaman Epidural Doğum Konusuda Bana çok Ters Geliyo Hem çoğu Dr Riskli Olduğunu Savunuyo Hayirlisi

Bu Arada Kizlar çilek Mobilyaya Hiç Baktinizmi Pembe çilek Serisinde çok şirin Oda Takimlari Var Ama Malesef Büyüyen Karyola Yok üretimini Durdurmuşlar Ama Dişariya Oranla Fiyatlari çok Cazip 2500-3000 Ytl Den Bahsediyolar Bi Oda Takimina çilekte Tülü Perdesi Pufu Lambasi Dahil 1750-1850 Civari Takimlar Vra Hemde 5 Yil çilek Garantisi Tavsiye Ederim Bakin Bi

ben pijamamı aldım bile ama yedekte bitane daha olsun istiyorum tek pijama olmaz önden düğmeli bu arada bende edacım bende hastanemi değiştirmeye karar verdim ve bizim burda 500evlerde şafak hastanesi var kadın doktor var ve görüncem şimdi ona başladı gitmeye bende bu hafta randevu alıp bidahaki cumartesi gidicem kontrole ve doğumhaneyi falan gezmem lazım hijyenik alarak temizme değilmi ama temiz olduğuna eminim yinede içim rahat eder o zaman bende kesinklikle normal doğum düşünüyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa.

selam kızlar bende allah kısmet ederse ocak sonu kavuşacağım meleğime beklersek o zamana kadar tabi.Ben 41 kiloyla hamile kaldım şimdi 51 oldum tam on kilo aldım rekoru bendde herhalde ama bu kiloya rağmen sadece karnım var yüzüme bakanlar hamile olduğumu anlayamıyorlar.Bebişimde bende çok iyiyiz bütün testlerimiz bitti artık sadece ultrasonda gelişimini takip ediyoruz gayette iyi çok şükür.
Kızlar ben henüz çanta hazırlamadım başlamalımıyım sizce?

ayşe erken doğum gibi bir durumun yoksa 30 lu haftaları bekle derim.

bugün ben de pijama aldım 30 ytl.normal önden düğmeli kaliteli bişey.ama bir tane daha sabahlığıyla almak lazım..

şimdilik öyle sorunumuz yok inşallahda olmaz zamanında sağlıklıca gelir meleğim.
biraz daha beklemeliyim o zaman hazırlıklar için.Ben pijama, sabahlık birde gecelik almayı düşünüyorum normal doğumda gecelik daha rahat oluyormuş pansuman için doğum yapanlar öyle söylüyorlar.

Kızlar bugün doktora gittik Allaha şükür herşey younda gidiyor benim Yağmurum 1 kilo 230 gr olmuş açlık ve tokluk kan şekerim de normal sınırlar içinde çıktı doğuma kadar diyete devam bu arada 1 ay içinde hiç kilo almamışım diyetten dolayı en azından doğumdan sonra kilo problemim olmayacak inşallah zorunlu diyetin güzel tarafı da bu

kızınla sana allah uzun ömür versin arkadaşım meğer çocuklar hayatımızın anlamıymış bunu geçte olsa anladım

masallah canim bebisine herseyin yolunda gitmesine cok sevindim boyle devam etsin insallah ne guzel kilo almaman daha benim bebisin kilosunu hic soylemediler iyi diyolar 7.aydan itibaren bile biliriz dediler bende cok merak ediyorum bebisimin kilosunu :1rolleyes:

Canım çok teşekkür ederim :))

Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun
İnşallah hepimiz vatana, millete, cumhuriyete hayırlı evlatlar dünyaya getiririz.

Şüko umarım hep güzel haberlerle gelirsin.
Öyle böyle derken vakit yaklaşıyor kızlar biz hazırlıkları hızlandırdık (ama hala hastanemiz belli değil)

Edacım teşekkürler canım inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız biz de hazırlıklara başladık ama hastane çantamı hazırlamadım daha gecelik mi pijama mı karar veremedim sanırım 1 gecelik 2 pijama takımı yeterli olur bir de evdekilerden de yedek götürürüz .Peki sizler bebişlerin eşyalarını yıkayıp ütülediniz mi ben onları 8.ayım dolunca yapayım diyorum çok mu geç olur acaba?

Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun
İnşallah hepimiz vatana, millete, cumhuriyete hayırlı evlatlar dünyaya getiririz.

amiiiin inşallah herkezin bayramı kutlu olsun:teytey:

Aslında benim de içim rahat etmiyor pek yavaş yavaş başlamak en iyisi galiba dediğin gibi canım

Ben bu hafta bebek deterjanı alacağım. Dalinin sıvı bebek deterjanı ve yumuşatıcısı varmış, ya ondan alacağım ya da hacı şakir. Şööyle rahat bir zamanımda yıkayıp ütüleyeceğim. Ben henüz maşallah rahatım, işimi gücümü zorlanmadan yapıyorum. Ama yinede kendimi fazla zorlamıyorum, işlerimi biriktirmeden yapıyorum, günüm günümü tutmasada şükürler olsun. Çarşamba günü dr. dayız. Çok uzun zaman geçmiş gibi geldi bu ay çok özledim kızımı. Birde uzun zaman ara verince panikliyorum ben, nasıl iyimi bilmem ne mi.

edacım bu deterjan işini bende merak ediyordum iyimi dalin peki? inşallah bebişinde iyidir merak etme sen.bu arada 4 boyutlu ultrasona girmek istiyorum bu hafta uygun dedi doktorum bakalım nasılmış prensesim bende onu merak ediyorum yuzunu falan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…