canım burada öyle sıradan bir mağaza ama alınca markasını falan sölerim netten falan bakabilirsin.fiyatta iyi bence 100 falan.ayrı ayrı sabahlık falan sordum 130 faln oluyo bu daha mantıklı geldi.birde ben hep düşünürdüm hastanede millet beşımdayken emziremem utanırım derdim.iyi olur heralde.
suya gelince bende azalttım suyu iyice.zorluyorum kendimi ama içeyim diye.bazen unutuyrum
ayşe erken doğum gibi bir durumun yoksa 30 lu haftaları bekle derim.
bugün ben de pijama aldım 30 ytl.normal önden düğmeli kaliteli bişey.ama bir tane daha sabahlığıyla almak lazım..
Kızlar bugün doktora gittik Allaha şükür herşey younda gidiyor benim Yağmurum 1 kilo 230 gr olmuş açlık ve tokluk kan şekerim de normal sınırlar içinde çıktı doğuma kadar diyete devam bu arada 1 ay içinde hiç kilo almamışım diyetten dolayı en azından doğumdan sonra kilo problemim olmayacak inşallah zorunlu diyetin güzel tarafı da bu
masallah canim bebisine herseyin yolunda gitmesine cok sevindim boyle devam etsin insallah ne guzel kilo almaman daha benim bebisin kilosunu hic soylemediler iyi diyolar 7.aydan itibaren bile biliriz dediler bende cok merak ediyorum bebisimin kilosunu :1rolleyes:
şüko 2 pijama 1 gecelik yeterli aslında.
yalnız bebek giysilerini yıkamayı sonlara bırakma.ne olur ne olmaz.bir de son aylarda ne olacağımız belli değil.belki çok fazla ağırlaşabiliriz.onun için yavaş yavaş başlamanı tavsiye ederim.ben de bugün başlıycam yıkamaya.
dün farkettim ki biraz fazla dolanınca karnımda sertleşme oluyor.artık kendimi yormamam gerek sanırım.
şu çamaşır ütü işlerimi de halledeyim dinlenmeye başlıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?