2008 Şubat Anneleri Beraber Zayıflıyor

yalel aynen bende kımseye sormadan bıraktım ama yaptıgım arastırmalar zaten coğu kişiye drlarının bıraktrdıgı yönunde.zaten bu ilaç bana yarada bebege fazydalı olmadı galıba dıyorum:))) ben kılo aldım:)) benım demır hapı gunde bır baskada bişey almıyorum...yememe içmeme dıkkat edıyorumm

:) ohh ne mutlu.
benim demirim.. günde 3
bir de omega3 var..
bir de magnezyum arada bi içiyorum artık.

2100 KALORİLİK GESTASYONLE DİABET DİYETİ 'M

sabah aç karnına 1 bardak su içine 1 çay kaşığı elma sirkesi karıştırılıp yudum yudum içilecek
yarım saat sonra kahvaltı yapın ( ben bunu 1 kere yaptım midem yanıyo yapmıyorum zaten midende sorun olursa veya ishal bırak demişti )

KAHVALTI : ıhlamur (şekersiz)
1 kibrit kutusu peynir (30g) (tercihen keçi peyniri veya yarım yağlı) ben ezine keçi peyniri yiyorum
1 adet haşlanmış yumurta
2adet ceviz veya 5adet zeytin veya 6 adet badem veya 5 adet fındık (tercihim zeytin genelde )
3dilim çok tahıllı uno ekmek
domates salatalık vb. çiğ sebze bol miktarda
4 adet kuru kayısı veya 1 porsiyon meyva

KUŞLUK : 1 porsiyon meyve
1 su bardağı şekersiz süt veya yoğurt (ben günlük süt içiyorum )

ÖĞLE : 2 köfte büyüklüğünde et (60gr) ( haftada 2 kez balık eti omega 3 aldığım için balığı nadir yiyorum)
4 çorba kaşığı susuz etsiz sebze yemeği
1 çay bardağı yoğurt (1 kase) veya 1 su bardağı ayran veya 1 kase cacık
yağsız salata (serbest)
3 dilim çok tahıllı uno ekmek

İKİNDİ : 4 adet kepekli büskivi yada 1 çay bardağı beyaz veya sarı leblebi
1 porsiyon meyva

AKŞAM : öğle ile aynı

GECE : 1porsiyon meyve
1 su bardağı günlük şekersiz süt

NOT : öğle ve akşam yemeğinde yemeğin yanına 2 kaşık bulgur pilavı yenirse ekmek 1 dilim azaltılacak
yada 1 kase çorba içtik diyelim yine 1 dilim ekmek azaltılacak
günde 1 fincan yeşil çay ana öğünlerden sonra
yemeği çok kaçırdığımız düşünüyosak limonlu su - limonlu çay- yada madem suyu içilecek şeker için

veee her öğünden önce 2 bardak su içilecel 6 öğün 6*2: 12 bardak toplam

pirinç patates üzüm kavun karpuz muz yasak !

ara öünlerde istenirse o öğün yerine mavi yeşil light çikolata yenilebilir :)

neye gore arttirdi canim senin kalorini.ben kilo almiyorum ya.cocuk icin endise ediyorum.cuma insallah cocuk iyi cıkar.

neye gore arttirdi canim senin kalorini.ben kilo almiyorum ya.cocuk icin endise ediyorum.cuma insallah cocuk iyi cıkar.

canım ilk şekerim çıktığında 1800 kaloriydi
o hafta diyetle ölçümlerim dengelenince diyetisyen sen gebesin kiloda alman gerek diye 2100 e çıkarttı sadece 1 hafta 1800 lük yaptım şimdi 1 aydan fazladırda bu
salı günü kontrolüm var haftaya bakalım o zaman ben kaç kilo almış çıkıcam en son 2 kilo vermştim
ama arada kaçamak yapıyorum
bugünde zaruriyetten öğle yemeğimde hiç uyamadım hiç :1no2:

sabah aç karnına 1 bardak su içine 1 çay kaşığı elma sirkesi karıştırılıp yudum yudum içilecek
yarım saat sonra kahvaltı yapın ( ben bunu 1 kere yaptım midem yanıyo yapmıyorum zaten midende sorun olursa veya ishal bırak demişti )

bunu ne maksatla yapacaksın semiha?
elma sirkeli suyun yararı ne için acaba?
bana böyle bişey söylenmedi ama... ben de yapsam mı faydalı bişeyse...

ben yine tıkandım bugünlerde kızlar? yakında hemoroid olucam bu gidişle ben valla.

canım sende sabah kahvaltısında 4 adet kuru kayısı ye
dr şekeri düşürmeye yardımcı dedi elma sirkesi için bide toksin atıyo
ama kokusu beni mahvediyo be canım
dene istersen sakın fazla katma ama

canım sende sabah kahvaltısında 4 adet kuru kayısı ye
dr şekeri düşürmeye yardımcı dedi elma sirkesi için bide toksin atıyo
ama kokusu beni mahvediyo be canım
dene istersen sakın fazla katma ama

benim diyetimde kahvaltıda kayısı yok.
ara öğünde yiyebiliyorum... yiyorum zatn, 3 tanesi 1 porsiyon benim için. ama... bi faydasını görmedim henüz.
bu böyle giderse, ilaç milaç kullanmam gerekecekmiş, öyle dedi doktorum.

arkadaşlar size bir sorum olacak.şu an 34 haftalık hamileyim.bende de hamilelik şekeri var.1 aydır diyetisyenimin verdiği 2100 kalorilik diyeti yapıyorum.şekerim normal sınırlarda seyrediyo.2 kilo kadar da vermiştim en son tartıldığımda.
ben hamileliğimin sonuna kadar aynı diyetimi yapıcam.diyetisyen beni tekrar şu gün gel diye çağırmamıştı çünkü.ayrıca kadın doğum doktoruma sordum dahiliye doktoru kontrolünde olmam gerekiyomu doğuma kadar.oda bana hayır dedi.sizler nasıl bir takiptesiniz

Merhaba. Kaç sene öncesinin topiği bu ama yine de belki eskilerden bir göz atan olur.
Hamileliğinde bu yazılan tüm sorunları yaşamış arkadaşların çoktan çocukları olmuştur. Belki yazıp bizi de aydınlatırlar. Şekeriniz bebekte bir sorun yarattı mı, ya da doğumda bir sorun oldu mu? Normal doğum mu yaptınız?

öncelikle geçmiş olsun sağlıcakla bebeğine kavuş inşallah
aslında takipte olman lazım yada senin şekerini açlık tokluk ölçmen lazım yükselmemesi gerekiyo
bende sonuna kadar uygulayacağımmı derken uyguladım canım zorlandım doğru tatlıyı bırakın pirincin patatesin bile yasak olduğu meyvaların bile porsiyonla olduğu bi diyet
istersen diyetin kalorisi yükslet son zamnalrda doyulmuyo ama şekerli şeyler tüketmemeye gayret göster

yoo açan arkadaş olmuş baya ama biz 6-7 ay evveline paylaşıyorduk bu topiği
dr um beni çok korkuttu harfiyen diyetime uydum
dr um 39. haftada sezeryan yapacakken suyum geldi 38 de Allahım ya ciğerleri gelişmediyse diye çok korktum ama çok şükür
eğer bebeğiniz usg de çok kilolu değilse sorun olmaz bence
bide diyetinize uymaya çalışın arada kaçamaklar yapın ama dengeli olsun
ben başka sebepten dolayı sezeryan oldum ama normal doğuma şekerin bi engeli yoktu
çok şükür şimdi kucaklarımızda eğer şekerinizi ölçtüğünzde çok yüksek değilse iyi bence

arkadaslar ggebelık sekerı cıkmayanlar bu dıyetlerı ygulayablır mı

neden uygulamasın ama şekeri düşük bu diyetin siz kaloriyi yükseltin
aslında diyette bütün yararlı şeyler var et sebze
abur cuburla kilo almaktan iyidir
ben 1 ay 1800 kalori sonra 2100 kalori diyet yaptım o aylarda kilo almadım
şuan st olsun diye önme gelen herşeyi yiyorum keşke diyete devam edebilsem kiloda verirdim
herşey bebekler için

yoo açan arkadaş olmuş baya ama biz 6-7 ay evveline paylaşıyorduk bu topiği
dr um beni çok korkuttu harfiyen diyetime uydum
dr um 39. haftada sezeryan yapacakken suyum geldi 38 de Allahım ya ciğerleri gelişmediyse diye çok korktum ama çok şükür
eğer bebeğiniz usg de çok kilolu değilse sorun olmaz bence
bide diyetinize uymaya çalışın arada kaçamaklar yapın ama dengeli olsun
ben başka sebepten dolayı sezeryan oldum ama normal doğuma şekerin bi engeli yoktu
çok şükür şimdi kucaklarımızda eğer şekerinizi ölçtüğünzde çok yüksek değilse iyi bence

Sizin adınıza çok sevindim, gözünüz aydın, güle güle,sağlıkla büyütün bebeğinizi. Son zamanlarınızda kaçtı şekeriniz? Diyete başladıktan sonra kaçlara düşmüştü?

KREACHER
canım ben diyetime çok katı şekilde uydum uyduğum sürece açlığım 110 üstüne çıkmadı pek
tokluğum ise 120 küsur olduğu oluyordu
çok şükür

sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah

Bana diyet vermediler. Öncesinde bu konuda deneyim sahibi olduğum için kendi kendime bir şeyler yapıyorum işte. 156 dan 146 ya düştü açlık şekerim. Dikkat edince oluyor, hem de bu 2-3 gün gibi sürede oldu. Bir dahaki ay bu gün kontrolüm var, o zamana kadar düşecek diye umut ediyorum. Çok katı uyamıyorum biraz esnek davranıyorum ama sonuç iyi olacak gibi.
İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…