neye gore arttirdi canim senin kalorini.ben kilo almiyorum ya.cocuk icin endise ediyorum.cuma insallah cocuk iyi cıkar.
sabah aç karnına 1 bardak su içine 1 çay kaşığı elma sirkesi karıştırılıp yudum yudum içilecek
yarım saat sonra kahvaltı yapın ( ben bunu 1 kere yaptım midem yanıyo yapmıyorum zaten midende sorun olursa veya ishal bırak demişti )
bunu ne maksatla yapacaksın semiha?
elma sirkeli suyun yararı ne için acaba?
bana böyle bişey söylenmedi ama... ben de yapsam mı faydalı bişeyse...
ben yine tıkandım bugünlerde kızlar? yakında hemoroid olucam bu gidişle ben valla.
canım sende sabah kahvaltısında 4 adet kuru kayısı ye
dr şekeri düşürmeye yardımcı dedi elma sirkesi için bide toksin atıyo
ama kokusu beni mahvediyo be canım
dene istersen sakın fazla katma ama
öncelikle geçmiş olsun sağlıcakla bebeğine kavuş inşallaharkadaşlar size bir sorum olacak.şu an 34 haftalık hamileyim.bende de hamilelik şekeri var.1 aydır diyetisyenimin verdiği 2100 kalorilik diyeti yapıyorum.şekerim normal sınırlarda seyrediyo.2 kilo kadar da vermiştim en son tartıldığımda.
ben hamileliğimin sonuna kadar aynı diyetimi yapıcam.diyetisyen beni tekrar şu gün gel diye çağırmamıştı çünkü.ayrıca kadın doğum doktoruma sordum dahiliye doktoru kontrolünde olmam gerekiyomu doğuma kadar.oda bana hayır dedi.sizler nasıl bir takiptesiniz
yoo açan arkadaş olmuş baya ama biz 6-7 ay evveline paylaşıyorduk bu topiğiMerhaba. Kaç sene öncesinin topiği bu ama yine de belki eskilerden bir göz atan olur.
Hamileliğinde bu yazılan tüm sorunları yaşamış arkadaşların çoktan çocukları olmuştur. Belki yazıp bizi de aydınlatırlar. Şekeriniz bebekte bir sorun yarattı mı, ya da doğumda bir sorun oldu mu? Normal doğum mu yaptınız?
arkadaslar ggebelık sekerı cıkmayanlar bu dıyetlerı ygulayablır mı
KREACHER
canım ben diyetime çok katı şekilde uydum uyduğum sürece açlığım 110 üstüne çıkmadı pek
tokluğum ise 120 küsur olduğu oluyordu
çok şükür
sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?