biz kullanıyoruz kraft marka memnunuz. fakat benim oğluşun sesi gür hani telsiz olmasa da olacakmış almak sana kalmış. eviniz çok geniş ve bebeğin yatacağı oda oturduğunuz odaya uzak kalıyorsa alabilirsin. bu arada park yatak almışsınız bence yatak odasına onu koyuyorsanız baska seye gerek yok. bizde sepet beşik yatak odasında mobilya yatak da odasında ama eğer oda açmayacaksanız park yatak en iyi şekilde ihtiyacınızı görür. ayrı bir seye ihtiyaç yok derim. park yatak 2 arkadasım kullandı çok pratik.
kızlar ben şimdi oda yapmıycam bebişe yatak odama bi tane karyola alıcam ama kararsız kaldım park yatak mı alsam yoksa normal beşikmi
park yatak çekmece filan olayından dolayı kullanışsız geliyor bana bebeğin eşyalarını nereye koyarım diye düşünüyorum ekstradan birde şifonyer koyacak yerim yok odamda napsam ki ya 4 çekmeceli bi beşik mi alsam
Didemcim yeğenime odası için 4 çekmeceli beşik ve salonda kullanmak için parkyatak almıştık
Şimdi 11 aylık oldu ve geçen gün beşikten belinden aşağı sarkarken yakaladık
Allah korudu
Onu o halde görünce beşiği kaldırıp yerine park yatağı getirdik
şimdi onun içinde uslu uslu yatıyo,
uyandığında da boyuna geldiği için çıkamıyo, oyun oynuyo kendi kendine
Bende oda yapmayı düşünüyodum, yeğenimi o halde görünce aklım çıktı
ve aniden oda fikrinden vazgeçtim istemem, ben park yatak alıcam
Bebeğin eşyaları konusunu bende düşündüm benim yatak odamdaki aynalı dolabımı boşaltıcam eşyalarını oraya koyabilirim yada küçük bi şifonyer tarzı bişiyde alabilirim
tatlım şu kenarı yükselen beşiklerden değilmiydi ay ya bende korktum şimdi ne yapsamki aslında benim şifonyerdede bisürü gereksiz eşya var orayı boşaltabilirim kuzuya kararsız kaldım valla
kızlar ben şimdi oda yapmıycam bebişe yatak odama bi tane karyola alıcam ama kararsız kaldım park yatak mı alsam yoksa normal beşikmi
park yatak çekmece filan olayından dolayı kullanışsız geliyor bana bebeğin eşyalarını nereye koyarım diye düşünüyorum ekstradan birde şifonyer koyacak yerim yok odamda napsam ki ya 4 çekmeceli bi beşik mi alsam
kızlar sonunda karar verebildim park yatak alıcam bu yatağı beğendim sizce nasıl
Eki Görüntüle 60911
canım çok güzel bence çok begendim. ayy sonunda bnde alıcam bu park yataklardan galiba:))) ya ben oda yapıyorum birde annem süslü beşik yaptırıyormus yatak odası için.. ama benim evim dubleks ve ben genelde hep yukarıdayım ve in çık yaptırmam çok zor. telsiz alıcam ama sürekli yanımda dursun gerekir mi bilmiyorum. ben birde o salıncaklı beşik ana kucagı gibi bişey alırım yanımdayken orda durur mutfaga bile götürürüm diyordum ama bir taraftanda oyun parkı park yatak tarzı mı bişey alsam diyorum. fikir verin lütfen bana...
banada arkadaşımdan geldi yatak odası için sepet beşik tatlım
bence o sallanan ana kucaklarından alma tatlım hiç kullanışlı olmuyo arkadaşım birsürü para verdi ona çocuk üstünde durmadı bile düşün
bence park yatak al alt kat için daha iyi olur
inamaöıyorum ya geçen yıl o kadar çok şey paylaştıkki bu ve buna benzer topiklerde.şimdi bugün oğlumun dişi çıktı kocaman oldu.....
canım okurken çok duygulandım maşşallah oğluşunayazdıkların inanılmaz önemlibizim için
Didemcim yeğenime odası için 4 çekmeceli beşik ve salonda kullanmak için parkyatak almıştık
Şimdi 11 aylık oldu ve geçen gün beşikten belinden aşağı sarkarken yakaladık
Allah korudu
Onu o halde görünce beşiği kaldırıp yerine park yatağı getirdik
şimdi onun içinde uslu uslu yatıyo,
uyandığında da boyuna geldiği için çıkamıyo, oyun oynuyo kendi kendine
Bende oda yapmayı düşünüyodum, yeğenimi o halde görünce aklım çıktı
ve aniden oda fikrinden vazgeçtim istemem, ben park yatak alıcam
Bebeğin eşyaları konusunu bende düşündüm benim yatak odamdaki aynalı dolabımı boşaltıcam eşyalarını oraya koyabilirim yada küçük bi şifonyer tarzı bişiyde alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?