gizze canım dogum şeklimizide eklesen olurmu acaba mesela normal veya sezeryan gibi sadece bir öneri benimki
ellerine sağlık bitanem...
gizze hani ben hani ben ben unutulucak kadınmıyım yahu pek ufak tefekde degilimki gözden kaçırdın diyeyim
canım benim yazık sana.bu arada allahım o günleri nasip ederse normal doğum yapacağım inşallah...
ellerıne saglık gizzecim.. emek isteyen ama harıka bır fıkır..bu arada ben 13 numara çedene.. ilk dogumum sezeryan oldugu için buda sezeryan olacak kanımca..kolay gelsin..
kızlar listemiz bayağı gelişmiş bebişimin cinsiyetine başka bir doktor baktı dün büyük ihtimal erkek dedi iki hafta sonra kendi doktor randevum yani bebeğim büyük ihtimal erkek hep erkek hissttim zaten Allahım sağlıkla hayırla kavuştursun hepimizi inşallah...amin ... ismi alp dora hamile kalmadan belliydi zaten tabiii büyüklerin haberi yok son anda bir muhalefet olup fikir değiştimezsek ikili testimi yaptırdım sonuçları iyi çıkınca beim doktorum üçlüyü yapmadı yaşında iyi dedi bende dinledim hayırlısı sağlık ocağına başvurmadım ne zaman bu aşılar..bide ogtt nedir onu bilemedim cahilliğime verin doğum konusunda kendimi bildim bileli kısmetse normal derdim ama hamile kalınca atmak o kadar kolar değil bakalım yinede aksi giden bir şey yoksa normalden yanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?