2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederım bılgı ıcın.. Allah razı olsun.

Ferfinimmm.. nutella dıe dıe aldırttınız bana da gecen gun bı nutella, kapağını acmadım desem sana. 30 undan sonra ınsan degısmıyor ıste.. aldım duruo, gondereyım de canına bi oku üfle..

bugun hıc ıstahım yok, sabah kahvaltısı ıle duruyorum.. bı muz yedım az once, bısı yemıs olayım dıe..

Pervin bi cay demle de cay ıcelım be karsılıklı.. olma mı?

olmamı hicc hemde nasıl olur yaa .... bak sımdı hayalını kurdum soyle ıcıos cayları yıyos coreklerı kuzyle ecede odada oyuncaklarla oynuolar bızde rahat rahat takılıos :) ne guzel hayal dımı

dolapta acılmamıs yedegım var daha demın dusundumkı eger nutellanın agacı olaydı ıcımden cıkardı :))) benımkı bunalımdan galıba ya habıre bısıler yemek ıstıorum ama yemek deıl yanı abur cubur hırt hışt cıkolata vs

sen yınede sakla onu bıgun yerım. turkıyede cok komıktı sevdıgım bılıolar annemlere gıdıom kavanoz kardesıme gıdıom kavanoz kayınvaldemlerde kavanoz kendı evımde kavanoz hepsınıde yıyen ben. bura geldım kavanozlar kaldı oyle keske toplayıp getırseydım

pervincim ece yastıktamı yatıyor bazen yastıkta terletıyo.ama dıkkat ettım şevvalınde arada ense ve bası terlıyo,bazense emerken bıle terlıyo,boncuk bomcuk.encok sac ensesındeydı şevvalın,dedık artık kesınldı heralde terlemez.ama sacıylada alakası yokmus terledıgı oluyo hala arada

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
minik_kelebek
gözlerim yaşardı gunun bu saatinde ve misafir bıle yok

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir) eftelya66
şimdikte bi ben kaldım allahtan meşhur gizli misafirlerimiz var

miniş evet yastıkla yatıo dedigin gibi emerkende terlio aynı. yastıkla sallıorum oylece bırakıorum cok rahat yatıo yastıkla

olmamı hicc hemde nasıl olur yaa .... bak sımdı hayalını kurdum soyle ıcıos cayları yıyos coreklerı kuzyle ecede odada oyuncaklarla oynuolar bızde rahat rahat takılıos :) ne guzel hayal dımı

ne vardı herbırımıs sole ıkı cadde kadar falan uzak olsaydık

Olabılır, haketen sıkıntı ben de tam tersıne ıstah kesıoo, bazısında tam tersı tepkı gosterır.. sende de tam tersı.. sabah 9 da kahvaltı yapmıstım, yenı bısıler yedım.

Ozy ıkı gundur yok, Ankara da ıdı. Inanılmaz bunalmıs durumdayım. Kuzy benı uzen bı cocuk degıl ama halıyle enerjık bı anne ıstıyor, e bende sarj olamadıgımdan, habıre zorlayarak cocuguma guluyorum.. boş boş sokaklarda yurumek ıstıyorum cogu kez..

31 yasından sonra nutella kasıklyıorum bende.. arz ederım,Pervinim.. sayende annem.. ıkı lafından bırı nutella oldugu ıcın karpuz kabugu esek mısalı!!

minikim mende burdayım
oğlusun nasıl fazla gırmıyon kk ya,gercı vakıt bulamıyosundur bıse kalmadı eşinin gitmesıne sanırım
miniş evet yastıkla yatıo dedigin gibi emerkende terlio aynı. yastıkla sallıorum oylece bırakıorum cok rahat yatıo yastıkla

ben ayagımda salladıgım yastıkla yatırmıyorum,cunku ayakta sallanırken bızım vücud ısımız cok fazla terletıyo.bırde salladıgın yastıkla yatırma baska yastıga yatır bakalım terlemesınde azalma olacakmı.

Süte yuzde yuz zaman gelmış, herseye korkunc zamanlar geldı, bı maaslara zam gelmıyor,ne olcak bu ınsanların halı, nereye gıdıyoruzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…