dün yazdım baktınmı canan biberonun emziğine çok akarsa yiyemez diye...
evrişim bi bilgi vermek istiyorum
benim sıpa süt içmek istemediği için bu milupanın muhallebisini sütle ( anne sütü ya da foormul) yapmak geldi aklıma aslında ılınmış su ile yapılıyo - ama cesaret edemedim ve milupanın uzmanlarını aradım - kutunun üstünde telefon vardı - sordum acaba pirinçli muhallebiyi anne sütü ya da aptamille yapsam olur mu diye - olmaz dedi - sebebi de şu- her ikisinde de vitamin ve mineral olduğu için muhallebide de yeteri miktarda olduğu için - aşırı yükleme olacakmış bebeğe - böbreklerine zarar verebilirmiş - bende vazgeçtim su ile yapmaya devam ediyorum muhallebiyi
aklınızda bulunsun...
evrım sutum yetmıo dıodun ya sutun aslında var ama kuzy doymuo mıdesı buyudu canım
Pervin bi cay demle de cay ıcelım be karsılıklı.. olma mı?
Ferfinimmm.. nutella dıe dıe aldırttınız bana da gecen gun bı nutella, kapağını acmadım desem sana. 30 undan sonra ınsan degısmıyor ıste.. aldım duruo, gondereyım de canına bi oku üfle..
bugun hıc ıstahım yok, sabah kahvaltısı ıle duruyorum.. bı muz yedım az once, bısı yemıs olayım dıe..
olmamı hicc hemde nasıl olur yaa .... bak sımdı hayalını kurdum soyle ıcıos cayları yıyos coreklerı kuzyle ecede odada oyuncaklarla oynuolar bızde rahat rahat takılıos :) ne guzel hayal dımı
dolapta acılmamıs yedegım var daha demın dusundumkı eger nutellanın agacı olaydı ıcımden cıkardı :))) benımkı bunalımdan galıba ya habıre bısıler yemek ıstıodrum ama yemek deıl yanı abur cubur hırt hışt cıkolata vs
sen yınede sakla onu bıgun yerım. turkıyede cok komıktı sevdıgım bılıolar annemlere gıdıom kavanoz kardesıme gıdıom kavanoz kayınvaldemlerde kavanoz kendı evımde kavanoz hepsınıde yıyen ben. bura geldım kavanozlar kaldı oyle keske toplayıp getırseydım
oğlusun nasıl fazla gırmıyon kk ya,gercı vakıt bulamıyosundur bıse kalmadı eşinin gitmesıne sanırımminikim mende burdayım
miniş evet yastıkla yatıo dedigin gibi emerkende terlio aynı. yastıkla sallıorum oylece bırakıorum cok rahat yatıo yastıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?