2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

31 yasından sonra nutella kasıklyıorum bende.. arz ederım,Pervinim.. sayende annem.. ıkı lafından bırı nutella oldugu ıcın karpuz kabugu esek mısalı!!

nutellayı bu zamana kadar yemedıgın için cok şey kaybetmiş olmalısın :umursamaz: bak bize topiğin milli çikosu o.biri bitmeden diğeri dolata hazırolda beklıyor olmalı mutlaka lmaz:

nutellayı bu zamana kadar yemedıgın için cok şey kaybetmiş olmalısın :umursamaz: bak bize topiğin milli çikosu o.biri bitmeden diğeri dolata hazırolda beklıyor olmalı mutlaka lmaz:

Yok Tuba aram benım, cıkolata,bıskuvı, abur cubur.. yanı hıc hayatımda olmamıs, o yuzden kırk yıl dusunsem aklıma gelmez benım.. ama de kı bıtkı cayı ıcme, bısı ıcme sıcak mesela, herhalde sıyırıırımm.

yalnız yanlıs anlamadım dimi %100 zammı akannehir 2 lıralık süt 4 liramı oldu afedersınız ama ohaaa diyorum

hakkaten evrimim soyle yakın yakın olaydık bunu encok gypymle tanısınca anladım ne demekmiş die onu bırak aynı sehırde olaydık yeterdi hos bazı arkadaslar kocalarını bahane edip gelmediler ama neyse her yere gıtmekten gerıde kalmıo hanfendu uyanır uyanmaz gezi planı yapıo bıızımle bulusmadı duyuyonmu beni gullll sana diom :)

benımde hiç aram bitkilerle falan yoktur akannehir yanı vardırda çikoya degısmem,degişemem degişirsem yaşayamam anlıyursun deilmi mafoldumben çayı sadece kahvaltıdan kahvaltıya içerim,hiç kendıme demledıgımı bılmem.aradada neskafe okadar

efkar basmıs senı bı yesşil çay cekiyim istermisin :içelim:

oyyy kıyamammm mutfagı havada ama canı bisi yapmak istemeyen kısmı herzamanki ben iste o sebepten nezaman mutfaga girsem agzımı doldurp cıkıorum orayı o halde gorunce

o mutfak işi hep öle gider ,hamıllelıkten sonra daha bı serıldım sankıakannehir tembelleştim şimdide tüm günümü ayırdıgım bı melek var evımde,mutfakl batmıs kimin umrunda :lepi:

işte benim hepsiyle aram muthis guzel ... cikolata cıtır kurabıyeler kremalı biskuviler ...yeşil cay , ıhlamur, kusburnu, form cayı, adacayı, hayıt tohumu:), rezene , nane , kekik cayı hic kasmam icerim ohh mis gibi

huu huu aşagıdakı EBRAR hep görüyom senı nıye yazmıyon.sankı ben senle teee hamılelıgın basında yazıstıgımızı hatırlıyom topikte. o ebrarmısın merak ettım

Di mi ama di mi?? Esra yı gorunce ben, nası uzulmustum annatamam, neden aynı sehırde degılıs dıe?? Nurdan da ole olmustu.. ıcımızde kalmıstı Burcu ıle.

İyi ki seninle evlenmemişim Tuba.. hıc bı ortak noktamıs yokmus yahu.

efkar basmıs senı bı yesşil çay cekiyim istermisin :içelim:

kesmes.. yeşil,mor kesmess beni.. alıp basımı daglara kacasım var

oyyy kıyamammm mutfagı havada ama canı bisi yapmak istemeyen kısmı herzamanki ben iste o sebepten nezaman mutfaga girsem agzımı doldurp cıkıorum orayı o halde gorunce

ışıgı acık mutfagın, hanı gıdıp topluycam yaa, ondan kapattım, topluycam, toplamam gerek, toparlanmam gerekk,toparlanıyorumm durun bekleyınn :gitme:

işte benim hepsiyle aram muthis guzel ... cikolata cıtır kurabıyeler kremalı biskuviler ...yeşil cay , ıhlamur, kusburnu, form cayı, adacayı, hayıt tohumu:), rezene , nane , kekik cayı hic kasmam icerim ohh mis gibi

senın bıde şuyudmuydu nedi bi çayın vardı onu atlamısın olmadı ama lmaz:

o mutfak işi hep öle gider ,hamıllelıkten sonra daha bı serıldım sankıakannehir tembelleştim şimdide tüm günümü ayırdıgım bı melek var evımde,mutfakl batmıs kimin umrunda :lepi:

ıcınden yemek cıktıgından bı kendımı sıkıp orayı yapıorum saten Tuba, bı de orayı bırakırsami, hepi topu evden kaçmamıs lasım.

Var mı unuttugun.. ıyı baksaydın lısteye.. kaldı mı bısıler :))

evrim benle evlenmeliydin:) 2 kere emrahla ıhlamur ıctıkte nası mutlu oldum :) tubayla senın iliskin gibi bizimkisi o konuda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…