31 yasından sonra nutella kasıklyıorum bende.. arz ederım,Pervinim.. sayende annem.. ıkı lafından bırı nutella oldugu ıcın karpuz kabugu esek mısalı!!
Süte yuzde yuz zaman gelmış, herseye korkunc zamanlar geldı, bı maaslara zam gelmıyor,ne olcak bu ınsanların halı, nereye gıdıyoruzz..
nutellayı bu zamana kadar yemedıgın için cok şey kaybetmiş olmalısın :umursamaz: bak bize topiğin milli çikosu o.biri bitmeden diğeri dolata hazırolda beklıyor olmalı mutlakalmaz:
Ben nutellayı ekmekle yedım Hojamm.. kasıklamak bana cok agır geldı..
zamanlar derken.... zemuszemus
Yok Tuba aram benım, cıkolata,bıskuvı, abur cubur.. yanı hıc hayatımda olmamıs, o yuzden kırk yıl dusunsem aklıma gelmez benım.. ama de kı bıtkı cayı ıcme, bısı ıcme sıcak mesela, herhalde sıyırıırımm.
şöle anlatiimm.. beyni sulanmıs, kan sekerı yerlerde, bezmıs, yorulmus, mutfagı havada ama canı bısı yapmak ıstemeyen, cocugu uyumus,kendısı serılmıs,kocasının ucagı bır de ustune rotar yapmıs bır kadınım ben.. kapiş?
şöle anlatiimm.. beyni sulanmıs, kan sekerı yerlerde, bezmıs, yorulmus, mutfagı havada ama canı bısı yapmak ıstemeyen, cocugu uyumus,kendısı serılmıs,kocasının ucagı bır de ustune rotar yapmıs bır kadınım ben.. kapiş?
Yok Tuba aram benım, cıkolata,bıskuvı, abur cubur.. yanı hıc hayatımda olmamıs, o yuzden kırk yıl dusunsem aklıma gelmez benım.. ama de kı bıtkı cayı ıcme, bısı ıcme sıcak mesela, herhalde sıyırıırımm.
hakkaten evrimim soyle yakın yakın olaydık bunu encok gypymle tanısınca anladım ne demekmiş die onu bırak aynı sehırde olaydık yeterdi hos bazı arkadaslar kocalarını bahane edip gelmediler ama neyse her yere gıtmekten gerıde kalmıo hanfendu uyanır uyanmaz gezi planı yapıo bıızımle bulusmadı duyuyonmu beni gullll sana diom :)
benımde hiç aram bitkilerle falan yoktur akannehir yanı vardırda çikoya degısmem,degişemem degişirsem yaşayamam anlıyursun deilmi mafoldumben çayı sadece kahvaltıdan kahvaltıya içerim,hiç kendıme demledıgımı bılmem.aradada neskafe okadar
efkar basmıs senıbı yesşil çay cekiyim istermisin :içelim:
oyyy kıyamammm mutfagı havada ama canı bisi yapmak istemeyen kısmı herzamanki ben iste o sebepten nezaman mutfaga girsem agzımı doldurp cıkıorum orayı o halde gorunce
işte benim hepsiyle aram muthis guzel ... cikolata cıtır kurabıyeler kremalı biskuviler ...yeşil cay , ıhlamur, kusburnu, form cayı, adacayı, hayıt tohumu:), rezene , nane , kekik cayı hic kasmam icerim ohh mis gibi
o mutfak işi hep öle gider ,hamıllelıkten sonra daha bı serıldım sankıakannehir tembelleştim şimdide tüm günümü ayırdıgım bı melek var evımde,mutfakl batmıs kimin umrunda :lepi:
işte benim hepsiyle aram muthis guzel ... cikolata cıtır kurabıyeler kremalı biskuviler ...yeşil cay , ıhlamur, kusburnu, form cayı, adacayı, hayıt tohumu:), rezene , nane , kekik cayı hic kasmam icerim ohh mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?