mavis o dedıgın pırınc unu oyle hazırlanıodur belkı ben hıc duymadım muzluyu
çok şükür öksürüğümüz yok..kızım hasta öksürüyor onu iyileştiremedim zaten bir yakalandımı 3 ayda anaca düzelir zaten yaz geliyor...-tatlicadiarzu-derya al bızdende okadar gece basagrım tuttu bu 2. oluyo ısıgı bıle kapadım yattım ece oksurerek uyandı yıne butun gece mıkırdadı durdu uykusuzluktan ölüyorum yatak odasına gectık oranın havasımı yapıo anlamadım bugun yıne salonda yatırabılırım sereserpe bakayım duruma...
:1shok:-tatlicadiarzu-maviş işte uyutuyorlar neva'yı ondan yapıyor pasta börek.bir yandan da uyuması iyi tvYe maruz kalmyor diye seviniyorum.
pervin evet az kaldı.inşallah baıcımızla daha iyi olur herşey.
sabah sabah kafa şişrdim ama ilginç bir anekdotu paylaşmadan geçemeyeceğim.benim çatal bıçak takımlarımın biri amboss biri jumbo.bunlar beğenip bunlarla yemek yemiyorlar.kaynatam ben bunlara para vermezdim demişti hatta. anlamadım ama beğenmiyorlar.şu adi kaşıklar varya onlarla yiyorlardı.ben onlarla yağ falan eritirm.bu kaşık çatalda ağızlarını kesiyormuş.sonra gittik bu haşmetmaaplar için karacadan,ellerine hoş gelen,beğendikleri bir takım aldık.nasıl????
ya bitiyorum bu yavrularadelikafadulden
sizi kıskanıyorum valla ne güzel yakınsınız birbirinize istediğiniz zaman görüşebiliyorsunuz :çok üzgünüm:
amaan dikkat gerçi sen tecrübeli kadınsın önlemini almışsındır hemen
terruk ederim şimdi iyi uyuyor bakalım..
ek gıday neden gçtin bebeğin kilosu çok iyi hemde daha küçük annesi acele etme büyüyünce zaten bol bol bunlardan yiyecekler sen mamasını vermey devam et derim ben erken çünkü senin yavruya ....canım bunlar yeni çıkmış elmalısı falan var hatta arı markasında sebzeli pirinç unu bile var ama ben gogly kullanıyom zaten ilk defa aldım şurda 1 haftadır veriyom ek gıda
geçmiş olsun inşallah iyileşir...zaten tırnak batma sebelerinden biriside hamilelik olarak gösteriliyor...sabah dra gıttık ayagım ıcın baska bır profa emrahın patronunun tanıdıgıymıs adam baktı dedı cekilmeye gerek yok ben cekmem tr dede burdada hemen cekme yoluna gıdıolar. adam ayagımı gordum hamılelık gecırdınmı dıe sordu hemen . sonrada asıstanına rusca napması gerektıgını anlattı bı laserı anladım. asistanın odasına gıttın laserle ıslem yaptı acıdı aynı laser epılasyon gıbı sızladı ama cekseler daha cok acırdı.. sonrada oraya bısışler surdu kız sonra sprey gıbı ılac verdıler onu sıkıorum . prof dedıkı ordakı tırnagı erıtıcı ılac var bende gunlerdır laserı arastırıodum ama burda nerde bulurum dıe dusunuodum hemde dua edıodum allahım cekmeden ıılestırsınler dıe..cok sukur karsıma cıkardı istegimi. ptesı tekrar gıdıcem bakalım.
bıde adam dedıkı senın yıne ıı kımısı var 10 tırnagı bırden batık. bıde tr ye mok attı tr de ıı bır derı doktoru yok herseyde 1 numara saglıkta ama deride deil dedi :)
valla derya şu an benimki mecburiyetten çalışma.ama mesleğimi de çok seviyorum.isteyerek okudum.isteyerek seçtim.inşallah gçecek bu dar vakitler.sağol desteğin için.
]
ek gıday neden gçtin bebeğin kilosu çok iyi hemde daha küçük annesi acele etme büyüyünce zaten bol bol bunlardan yiyecekler sen mamasını vermey devam et derim ben erken çünkü senin yavruya ....
Teoş canıım çok mu sevdin sen kreşiii, hoşuna mı gitti , huzurlu buldunda ondan mı uyudun aferim kuzu sana.kres maceramiz
bugun asi sonrasi saat 10 gibi biraktik, bi kadina bi bana bakti, sonra tekrar kadina bakti ve anladi krese geldigini aglamaya basladi, perdolan vermelerini soyledim, mamasini da yiyince bi mucize gerceklesmis ve kendi kendine uyumus:)))
ama o yorgunluk ve sersemlikle, neyse babasi 2 de almis eve birakmis..
ama dun eve geldiginde bi muddet kimseye gulmemis, ben geldigimde bana da gulmedi, cok mahsun ve soguk durdu, sonradan acildi ben binbir sebeklik yaptim, optum kokladim, oyunlar oynadik, sonradan kendine geldi:))bakalimbugun ne tepki vericek..ama bugun daha iyi gibi, yani uyumasi bile bi mucize:))
Minik yiğit uyusunda büyüsün minik yiğit annesinin kollarında büyüsün mü:)bu arada ailemiseviyorum diye bi site var kızlar. orda isme özel ninni var. indirdim ben yiğitinkini çok güzel tavsiye ederim. ama üye olmanız gerekiyor iki dakikada.
Tutacak yeri neden daha ince değil bu aletlerin yahuTamam canım, güle güle kullanın :ecrin_bebek:
Hoşgeldiniz.nasilsiniz kizlar!!uzun bir aradan sonra tekrar beraberiz..olumunekankayizsmilecok güzel bir türkiye tatilinin ardindan bu soguk memelekete geri döndük..:1no2: cok sükür cocuklari hasta etmeden hicbir problem yasamadan süper bir tatil gecirdik..bu arada hepinizin yeni yili kutlu olsun...bakiyorum cekilis yapilmis hediyeler yollanmis kimbilir daha neler var neler...önemli olayklari bana kisaca bir özetlerseniz sevinirim..ayrica kizim tatilde beni hic üzmedi ve gelincede eski düzenine geri döndü..tek degisiklik sütüm yeterli gelmemeye basladi ve ek gidalari simdi yemeye basladi..
Canım Allah kolaylık versinDeryacım şimdi sana günlük yemek planımızı yazacam - yanlız sakın aaa nekadar çok yiyo diye düşünme çünkü bunları yerse mükemmel besleniyo benim için - çok nadir tüm bu yazdıklarımı harfi harfine yiyo - genelde bunların yarısını yiyo içiyo ve ozaman da iyi beslenmedi diye kabul ediyorum
Benim ölçüm püre kavanozu (125ml) çünkü yoğurdu da çorbayı da ona koyuyorum - böylece nekadar yediğini görebiliyorum - süt diye tabir ettiğim ise anne sütü ya da formul mama hangisi denk gelirse ondan veriyorum - hoş son 4-5 gün anne sütü diye bişey de kalmadı - sütüm okadar azaldı ki günde anca 250 cc sağıyabiliyorum (yani 250 çıkarsa mutlu oluyorum)
saat 8.00-8.30 : 100-120 cc süt
saat 10.00 : karışık meyve püresi - yarım kavanoz ( 60 ml) ( Ece kesinlikle taze meyve sularını reddediyo - hepsi olduğu gibi önlüğüne gidiyo - meyva püresini sevdi o yüzden mecbur onu yediriyorum)
saat 12.00 : 100-120 cc süt
saat 14.00 : çorba 1 püre kavanozu (125 ml) (kendim hazırlıyorum - genelde tek sevdiği şey bu onu yiyo herzaman tam kavanoz bitiyo)
Ahanda akordu bozuk dr lardan biri!ben de son muayenede pipiyi gösterip "şurda bir yağ bezesi var" diyecektim,cümlemi bitiremeden doktor " ohaoldumsmile sakın haaaa,dokunmaaaa,sıyırmaaaaaaaa" dedi. :uhm:
Valla dodi çok kızmış Kuzinin biralarını götürmesine.maşallah ikinizede.Dodi ıle bugun bıra keyfı yaptık.. ben yıne üçü beşi görmeden götürmüşüm şişeleri, yannışlıkla Dodı nınkılerı de yutmuşum, o sinirli idi, ben cakır keyif, bakınız göbemeee :)))
İyi geceler a.s. geçmişe pek bakamadım umarım bir sorun yoktur...
Bugün benim için yoğundu.. Önce sağlık ocağında açılış yaptım oradakilere göre Özde 7100gr geçen ay 6500grdı.. Geçen ay boyu 64 cmdi bu ay 66 cm ...Aldığı kilo oradakilere göre iyiydi... Gelişimi her şeyi iyi bence bu ay başlama ek gıdaya dedi... Gece çok sık uyandığından bana yetiyorsa neden huysuz olduğu geldi... Sonra doktora götürdüm ilk kez gittik bayan doktor yeni doğum yapmış Özdeyle 200 gün falan var aralarında.. O tarttı 6700 gr 68 cm boyu gayet iyi ama kilosunu pek beğenmedi sanırım birde çok sık uyandığını söylediğim için ek gıda olayına başladık.. Hem tatlara alışsın dedi.. Bana aç karnına ver dedi ama ben önce meme sonra bunları denemeyi düşünüyorum doyuyorsa zaten almaz... Doktora göre farklı tatları açken daha kolay alırmış ama lalece arkadaşımızın anlattıklarından sonra sütümün kesilmesinden korktuğum için aç karnına vereceğim..
Geceleri muhallebi ver dedi ama tarif bana bir tuhaf geldi paylaşıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum...
canım sizin orası nasıl bilmem ama bizim burdaki sağlık ocasğındaki değerler pek sağlıklı gelmiyor bana. Oğlum bir haftalıkkken hastanede tartıldık sabah öğlen topuk kanı için sağlıkm ocağına gittik 3 kilo olan oğlum orda 4 kiloya yakın çıktı .Söyledim hemşireye aa tartının ayarı bozulmuş e bi zahmet her bebekte ona bi göz atta öyle tart demi. İnşallah sizin ordaki sağlık ocağı burdaki gibi değildir.
İnşallah hava şahanedir planlarınız bozulmaz.Hafta sonlarını ne kadar seviyorum yaa, eskiden hiç sevmezdim. Şimdi iple çekiyorum, yavru bebekle vakit geçirebileceğim için kaydirigubbakcemile2
Yarın istanbulda hava nasıl olacak acaba bilen var mı? Güzel bir plan yaptım, inşallah hava engeli çıkmaz önümüze.
Öğlen saatlerinde veterinerde randevumuz, 2 kedimizin aşısı ve traşı var. Oraya gideceğiz kızımla, oradan yurtdışından izinli gelen bir arkadaşımla buluşmaya gideceğiz. İnşallah kuzumun da keyfi yerinde olur da güzel güzel gezeriz bayanssulusmile
yav arkadaşlar bu evde kaygana ve kaynata olayı bana çok tersmiş.büyük hata yaptık.direk birşey yaptıkları yok.Ama ben çok geriliyorum salonumda 24 saat tv izleyen,sürekli kürler yapan ve sana da anlatan bu insanlardan.Bir de kaygananın dengesiz ruh halleri beni delirtiyor.bir gün neşeli,birgün somurtkan.arada bana cins cins bakışlarını yakalıyorum.nedir anlamadım? beni hala kabulenemedi içten içe biliorum,biliyorum oğlu onun gözünde daha iyilerine layıktı.en azından çalışmasam evde otursam pasta börek yapıp şişsem üstüne de kür yapsam isterdikaydirigubbakcemile3.
neva'yı gündüz çok uyutmaları gece uykularını çok zorlaştırıyor.bu da beni çok yorduğundan sütüm azaldı.Allahtan buzlukta hatırı sayılır bir depo mevcut.
heergün eve geliyorumçeşit,çeşit yemekler,börekler,tatlılar,perde pilavları.nevayla ilgilenilsin istiyorum ben.yemek benim neyime.o kdar yeyip bir de içilinen sebze suları,kürler yok mu daha fena.
bir de bu benim kaynana insanı bir sürü kürü bir arada yapıyor.sonra yok ayağım ağrıdı yan etki yaptı,yok başım ağrıdı diye nazlanıyor.kocası etrafında pervane tabi.
ha bir de 2 tane taş aldı antepten biri zayıflama taşıymış boynuna taktı.diğeri ise tansiyon taşıymış koluna taktı.sonra bunların ikisi bana ağır geldi başım ağrıyor demeye başladı.ulan taştan kayadan medet umacağınıza,soğan suyu,lahana suyu,sirke,maydonoz suyu içeceğinize boğazınıza teh deyin.ama nerrrrrdeee.
bu aralar sık sık bakıcımıza gidiyoruz nevayla alışsın diye.çok iyi anlaşıyorlara kadınla.bir de gittiğimizde kendi kendine uyuyor orada.istisnasız her defasında.umutlanıyorum.
velhasılıkelam sıkıldım arkadaşlar.şimdi bazılarınız çalışma o zaman diye düşünebilirler,hatta söyleyebilirler.Ama ben bu işi başaracağıma inanıyorum,Önce Allah'a sonra kendime güveniyorum.Bu gün bir arkadaşa ghideceğim.ve geç saatte döneceğim.umrumda değil.hatta gece de kal dedi arkadşım ama ayıp olur bunlara diye kalmayacağım.
ben de durumlar böyle.bu bir süreç geçecek hepsi amamirmirmirmir
hepimiz kıyısından köşesinden yaşıyoruz illaki sorunlar biliyosun paylaşıyoruz işte ama bitecek.Allah sabır versin.maviş işte uyutuyorlar neva'yı ondan yapıyor pasta börek.bir yandan da uyuması iyi tvYe maruz kalmyor diye seviniyorum.
sabah sabah kafa şişrdim ama ilginç bir anekdotu paylaşmadan geçemeyeceğim.benim çatal bıçak takımlarımın biri amboss biri jumbo.bunlar beğenip bunlarla yemek yemiyorlar.kaynatam ben bunlara para vermezdim demişti hatta. anlamadım ama beğenmiyorlar.şu adi kaşıklar varya onlarla yiyorlardı.ben onlarla yağ falan eritirm.bu kaşık çatalda ağızlarını kesiyormuş.sonra gittik bu haşmetmaaplar için karacadan,ellerine hoş gelen,beğendikleri bir takım aldık.nasıl????
Hadi geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsabah dra gıttık ayagım ıcın baska bır profa emrahın patronunun tanıdıgıymıs adam baktı dedı cekilmeye gerek yok ben cekmem tr dede burdada hemen cekme yoluna gıdıolar. adam ayagımı gordum hamılelık gecırdınmı dıe sordu hemen . sonrada asıstanına rusca napması gerektıgını anlattı bı laserı anladım. asistanın odasına gıttın laserle ıslem yaptı acıdı aynı laser epılasyon gıbı sızladı ama cekseler daha cok acırdı.. sonrada oraya bısışler surdu kız sonra sprey gıbı ılac verdıler onu sıkıorum . prof dedıkı ordakı tırnagı erıtıcı ılac var bende gunlerdır laserı arastırıodum ama burda nerde bulurum dıe dusunuodum hemde dua edıodum allahım cekmeden ıılestırsınler dıe..cok sukur karsıma cıkardı istegimi. ptesı tekrar gıdıcem bakalım.
bıde adam dedıkı senın yıne ıı kımısı var 10 tırnagı bırden batık. bıde tr ye mok attı tr de ıı bır derı doktoru yok herseyde 1 numara saglıkta ama deride deil dedi :)
maviş işte uyutuyorlar neva'yı ondan yapıyor pasta börek.bir yandan da uyuması iyi tvYe maruz kalmyor diye seviniyorum.
AYŞİN geçmiş olsun. Ben tavuk suyu çorba öneriyorum. Mümkünse limonlu! Tek geçerim! Umarım h.sonu hava güzel olur planlarını uygularsın. Sana şey attım bu arada!
günaydın..sancılı bir gecenin ardından günaydın..yine gaz sancımız tuttu..hafifte soğuk algılığı belirtileri var çünkü ablamız tekrar hapşurup tıksırıyor .....mecburen paranox fitili tam verdim baya ağlayark uyandı kaçkere ...burnumuzda tıkamış sprey sıktım fitildn sonrada uyudu yavrucak ..şimidede yatakta mıkırdanıp duruyor ...
derya geçmiş olsun.
kuzy ve dodo siz beni bitiriyorsunuz.çok güzelsiniz,latifsiniz.
yav arkadaşlar bu evde kaygana ve kaynata olayı bana çok tersmiş.büyük hata yaptık.direk birşey yaptıkları yok.Ama ben çok geriliyorum salonumda 24 saat tv izleyen,sürekli kürler yapan ve sana da anlatan bu insanlardan.Bir de kaygananın dengesiz ruh halleri beni delirtiyor.bir gün neşeli,birgün somurtkan.arada bana cins cins bakışlarını yakalıyorum.nedir anlamadım? beni hala kabulenemedi içten içe biliorum,biliyorum oğlu onun gözünde daha iyilerine layıktı.en azından çalışmasam evde otursam pasta börek yapıp şişsem üstüne de kür yapsam isterdikaydirigubbakcemile3.
neva'yı gündüz çok uyutmaları gece uykularını çok zorlaştırıyor.bu da beni çok yorduğundan sütüm azaldı.Allahtan buzlukta hatırı sayılır bir depo mevcut.
heergün eve geliyorumçeşit,çeşit yemekler,börekler,tatlılar,perde pilavları.nevayla ilgilenilsin istiyorum ben.yemek benim neyime.o kdar yeyip bir de içilinen sebze suları,kürler yok mu daha fena.
bir de bu benim kaynana insanı bir sürü kürü bir arada yapıyor.sonra yok ayağım ağrıdı yan etki yaptı,yok başım ağrıdı diye nazlanıyor.kocası etrafında pervane tabi.
ha bir de 2 tane taş aldı antepten biri zayıflama taşıymış boynuna taktı.diğeri ise tansiyon taşıymış koluna taktı.sonra bunların ikisi bana ağır geldi başım ağrıyor demeye başladı.ulan taştan kayadan medet umacağınıza,soğan suyu,lahana suyu,sirke,maydonoz suyu içeceğinize boğazınıza teh deyin.ama nerrrrrdeee.
bu aralar sık sık bakıcımıza gidiyoruz nevayla alışsın diye.çok iyi anlaşıyorlara kadınla.bir de gittiğimizde kendi kendine uyuyor orada.istisnasız her defasında.umutlanıyorum.
velhasılıkelam sıkıldım arkadaşlar.şimdi bazılarınız çalışma o zaman diye düşünebilirler,hatta söyleyebilirler.Ama ben bu işi başaracağıma inanıyorum,Önce Allah'a sonra kendime güveniyorum.Bu gün bir arkadaşa ghideceğim.ve geç saatte döneceğim.umrumda değil.hatta gece de kal dedi arkadşım ama ayıp olur bunlara diye kalmayacağım.
ben de durumlar böyle.bu bir süreç geçecek hepsi amamirmirmirmir
Bu sabaaahh yağmur var İstanbuldaaa
Gözleriim dolu dolu oluyoor, bizim gezme işi yattı diyeee
Nırıınnıımm nırıınımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?