2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sabah dra gıttık ayagım ıcın baska bır profa emrahın patronunun tanıdıgıymıs adam baktı dedı cekilmeye gerek yok ben cekmem tr dede burdada hemen cekme yoluna gıdıolar. adam ayagımı gordum hamılelık gecırdınmı dıe sordu hemen . sonrada asıstanına rusca napması gerektıgını anlattı bı laserı anladım. asistanın odasına gıttın laserle ıslem yaptı acıdı aynı laser epılasyon gıbı sızladı ama cekseler daha cok acırdı.. sonrada oraya bısışler surdu kız sonra sprey gıbı ılac verdıler onu sıkıorum . prof dedıkı ordakı tırnagı erıtıcı ılac var bende gunlerdır laserı arastırıodum ama burda nerde bulurum dıe dusunuodum hemde dua edıodum allahım cekmeden ıılestırsınler dıe..cok sukur karsıma cıkardı istegimi. ptesı tekrar gıdıcem bakalım.

bıde adam dedıkı senın yıne ıı kımısı var 10 tırnagı bırden batık. bıde tr ye mok attı tr de ıı bır derı doktoru yok herseyde 1 numara saglıkta ama deride deil dedi :)

hapsuruorum tekrar sabah sogugunda dısarı cıktım saolsun kankam yasemın geldı eceyle durdu sımdı hapsuruk basladı ecede hapsuruo burnunun kenarında ıslaklık gordum ins ilerlemezz cok korkuyorum ıhlamur rezene pekmez verdım cocuga

kaynata kalktı khvaltı hazırlıyor,kaygana yatak keyfi yapıyor.bakalım bugün neresi ağırıyor nazenin sultanımızın.haydi hoşçakalın

mavis o dedıgın pırınc unu oyle hazırlanıodur belkı ben hıc duymadım muzluyu

canım bunlar yeni çıkmış elmalısı falan var hatta arı markasında sebzeli pirinç unu bile var ama ben gogly kullanıyom zaten ilk defa aldım şurda 1 haftadır veriyom ek gıda

çok şükür öksürüğümüz yok..kızım hasta öksürüyor onu iyileştiremedim zaten bir yakalandımı 3 ayda anaca düzelir zaten yaz geliyor...-tatlicadiarzu-
sizede geçmiş olsun acaba dişmi çıkaracak pervin soğuk algınlığı gibi olabiliyor bazen belirtileri burun akması öksürük ...:uhm:
:1shok:-tatlicadiarzu-

şimdi kkda bi yerde okudum goglde içinde yani devam maması var diyor bi kutuya bakayım ne yazıyor

kuzy ve dodo ikilisine bayıldım çok seviorum ben bu 2 kankayı. maşallah ya..

birde kuzy nin pooh ham yapan resmide süpper olmuş...

]

canım bunlar yeni çıkmış elmalısı falan var hatta arı markasında sebzeli pirinç unu bile var ama ben gogly kullanıyom zaten ilk defa aldım şurda 1 haftadır veriyom ek gıda
ek gıday neden gçtin bebeğin kilosu çok iyi hemde daha küçük annesi acele etme büyüyünce zaten bol bol bunlardan yiyecekler sen mamasını vermey devam et derim ben erken çünkü senin yavruya ....
geçmiş olsun inşallah iyileşir...zaten tırnak batma sebelerinden biriside hamilelik olarak gösteriliyor...
tr den ne istedi şimdi bu adam işin ebaksın o gerisinden ona ne turkbayragi
valla derya şu an benimki mecburiyetten çalışma.ama mesleğimi de çok seviyorum.isteyerek okudum.isteyerek seçtim.inşallah gçecek bu dar vakitler.sağol desteğin için.

geçer geçre neler geçmiyorki şu hayatta tek sıkıntın böyle şeyler olsun ..kayganalar gider rahatlarsın sıkma kendini

]

ek gıday neden gçtin bebeğin kilosu çok iyi hemde daha küçük annesi acele etme büyüyünce zaten bol bol bunlardan yiyecekler sen mamasını vermey devam et derim ben erken çünkü senin yavruya ....

canım doktor tavsiyesi üzerine geçtik kıvanç 4 ayını doldurdu doktorumuz bize mamayla büyüyen bebekler ek gıdaya 4 ay biter bitmez geçmesi gerektiğini söyledi senin bebeğin iri ve mamayla büyüyen bir bebek anne sütü almıyor bundan dolayı vitamin alması gerekir sadece verdiğin mamayla olmaz dedi yetersiz olur dedi bende az az ek gıdaya başladım
ben bu doktorları bi anlasammmmbilmiyorumkismile

Teoş canıım çok mu sevdin sen kreşiii, hoşuna mı gitti , huzurlu buldunda ondan mı uyudun aferim kuzu sana.
bu arada ailemiseviyorum diye bi site var kızlar. orda isme özel ninni var. indirdim ben yiğitinkini çok güzel tavsiye ederim. ama üye olmanız gerekiyor iki dakikada.
Minik yiğit uyusunda büyüsün minik yiğit annesinin kollarında büyüsün mü:)
Tamam canım, güle güle kullanın :ecrin_bebek:
Tutacak yeri neden daha ince değil bu aletlerin yahu Benim eşşek sıpası lifli kısmı değil kenarındaki sert kısmı sokuyo ağzına.

Hoşgeldiniz.
Canım Allah kolaylık versin
ben de son muayenede pipiyi gösterip "şurda bir yağ bezesi var" diyecektim,cümlemi bitiremeden doktor " ohaoldumsmile sakın haaaa,dokunmaaaa,sıyırmaaaaaaaa" dedi. :uhm:
Ahanda akordu bozuk dr lardan biri!

Valla dodi çok kızmış Kuzinin biralarını götürmesine.maşallah ikinizede.

İnşallah hava şahanedir planlarınız bozulmaz.

hepimiz kıyısından köşesinden yaşıyoruz illaki sorunlar biliyosun paylaşıyoruz işte ama bitecek.Allah sabır versin.
Hadi geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir

yorumsuz - çok tuhaf insanlar!!

Pervincim geçmiş olsun cnm - inş artık iyileşir de rahatlarsın

Elif ciiiiiiim

ahh kıyamam sana ya. sen kadar sıkılmışsın. yazından öyle bi ruh halini yansıtmışsıknki canım benm ya.
en kısa zamanda evlerine giderlerde sende kendine gelirsin. ama inan anlıyamıyorum nasıl bi hanım senn şukaygana.. o yatıyor kaynata kahvaltı hazırlıyor heyy ya Rabbim...
şu çatal kaşık olayına oha falanoldum yani. ya benm annem böylelerine bi sıfat takar ama söylemyiyim neyhsem..

sana ne kadar rahat ol sıkma canını sen al kıznı geç odana demekden başka bişey gelmes elimizden.

ama bakıcıyla nevanın anlaşmasına çok çok sevindim. umarım daha iyi olacak herşey..

pervincim umarım bu kez iyileşir ıtrnagın tamamen.

AYŞİN geçmiş olsun. Ben tavuk suyu çorba öneriyorum. Mümkünse limonlu! Tek geçerim! Umarım h.sonu hava güzel olur planlarını uygularsın. Sana şey attım bu arada!

Burcu ! Akşam tavuk suyu çorba içtim, hem de limonlu! Gündüz annemi arayıp annee galiba hasta oluyorum diye miyavlamıştım, aşama sağolsun tavuk suyuna şehriye yapmış, içine de limon katmış. Misss miisss kaydirigubbakcemile3

Yaşasın! Artık benim de şeyim var olumunekankayizsmile

Amaaann şu bebekler hasta olmasalar yaa
Bizde geceyi gayet gazlı geçirdik, kıyamam yavrum gazdan kıvrandı, niye oldu anlamadım, acaba muhallebi mi çok geldi, karnından gurul gurul sesler geliyordu.

Artık sabaha karşı dayanamadım, aldım yatağa, konuşa konuşa uyudu.. Sabah kalktı, emzirdim ama az emdi, mama yaptım onu da yemedi, yeniden uykudu.

Ah Elifim.. Enerji alanları hakkında fikrin var mı?
Enerji alanına girmişler, özellikle kayınvaliden. Bu yüzden gerilmişsin, herşeyşer batıyor sana. Bu zamana kadar senin olan herşeyi, geçici de olsa paylaşmak ve bunu saygılı bir şekilde yapmak zorundasın, çok iyi anlıyorum seni..
Git arkadaşına, rahatla, ama bu konulardan konuşmayın orda. Enerjini topla yeniden.

Bu sabaaahh yağmur var İstanbuldaaa
Gözleriim dolu dolu oluyoor, bizim gezme işi yattı diyeee
Nırıınnıımm nırıınımmm

Elifim allah sabır versin gülüm..ben olsam kafayı yerdim..kalabalıkla yaşamak çok zor gerçekten..az daha dayan çok az kaldı bak.

Bu sabaaahh yağmur var İstanbuldaaa
Gözleriim dolu dolu oluyoor, bizim gezme işi yattı diyeee
Nırıınnıımm nırıınımmm

ahh ya sorma bugun için ne planlarım vardı. dün hava çok çok güzeldi ama malesef kayınvalidemn misafirleri vardı.:umursamaz:
pişmanmıyım?
eveeeettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…