hapsururken 2dir alttan kacıo iimi , ne oluyoeyvahedigeldismile
senın bıde şuyudmuydu nedi bi çayın vardı onu atlamısın olmadı amalmaz:
evrim benle evlenmeliydin:) 2 kere emrahla ıhlamur ıctıkte nası mutlu oldum :) tubayla senın iliskin gibi bizimkisi o konuda :)
İyi ki seninle evlenmemişim Tuba.. hıc bı ortak noktamıs yokmus yahu.
:
şüyüd = dereotu :) şüyüd cayıda dereotu rezene karısımı :)
huu huu aşagıdakı EBRAR hep görüyom senı nıye yazmıyon.sankı ben senle teee hamılelıgın basında yazıstıgımızı hatırlıyom topikte. o ebrarmısın merak ettım
kaydirigubbakcemile2 evlenelım bencede kaydirigubbakcemile2 paket paket çikoları götürüz sonrada zayıflamak için spor yaparısss hihoyyytMİniş, evlenelim mi =)) çok iyi anlaşırız bence.?
Bİz bugün karar verdik, iğne olacağım. Artık kararı nasıl bir anda aldığımızı asla söylemeyeceğim.?
bizde cok uyumluyuz kocacımlaa :)) ikimizde cayı sadecec sabahları içeriz,sıyah cay ve ıhlamur dısında cay içmeyız :))daa benım kocam çiko abur cubur sevmez okadaaValla biz kocamla o kadar uyumluyuz ki, o bitki çayı da içer. Bİrlikte ıhlamur (aramızdaki adı 'ıhlamış' :)) da, rezene de, adaçayı da içeriz. Kendisi bu çayları pek sever. Bi tek yeşil çay sevmiyoruz. Ben de pek sevemedim.
düşük yapanlar topiğinden ve bu topikten hatırlıyorsun. bi ara girememiştim siteye. sonra da ortadan lafa dalmak istemedim. böyle uzaktan okuyorum. bi kızım oldu ağustosta. senin de kızın olmuş Allah bağışlasın çok tatlı.
saol canım. sen düzcenin merkezinde mi oturuyorsun. bizde boludayız
Ozy de de yok o ruh..hep yannısım bu konuda, o kola ıcmeyı sever, bende o huyundan nefret edıyorum,keske senınle evlenseydım haketen...
hayır canım akçakocada oturuyorum.bılıyosundur belkı akçakocayı
evet biliyorum çok güzel olduğundan bahsediyorlar burda.
düşük yapanlar topiğinden ve bu topikten hatırlıyorsun. bi ara girememiştim siteye. sonra da ortadan lafa dalmak istemedim. böyle uzaktan okuyorum. bi kızım oldu ağustosta. senin de kızın olmuş Allah bağışlasın çok tatlı.
ay emrahta kola sever ben ayran :)
evet güzel ama küçük.imkanlar cok kısıtlı.kışın ölü şehır gibi yazın dolup taşıyor bı nevi.ama herhalükarda cok sevıyorum burayı.denıze bakmak sahıl kordonunda dolasmak yetıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?