2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim benle evlenmeliydin:) 2 kere emrahla ıhlamur ıctıkte nası mutlu oldum :) tubayla senın iliskin gibi bizimkisi o konuda :)

Ozy de de yok o ruh.. hep yannısım bu konuda, o kola ıcmeyı sever, bende o huyundan nefret edıyorum,keske senınle evlenseydım haketen...

hellooo ben geldim. metro'ya gittik onurla. 1 paket çikolatayı bitirdim içerde gezerken, 1-2 paket de eve diye aldık, onları da yarıladım.

Mıniş, evlenelim mi =)) çok iyi anlaşırız bence.

Pervin, bakıyorum da benimle aynı şehirde hayallerin yok ??? Evrim seni -her konuda- anlayamaz bebeğim. Gel, arada bana takıl :))))

Bız bugün karar verdik, iğne olacağım. Artık kararı nasıl bir anda aldığımızı asla söylemeyeceğim.

hiç keyfim yok, fücudum kırılıyo sanki! Acaip uykum var. ıhlamur yapsam içsem iyice mayışır mıyım, ne dersiniz?

Valla biz kocamla o kadar uyumluyuz ki, o bitki çayı da içer. Bırlikte ıhlamur (aramızdaki adı 'ıhlamış' :)) da, rezene de, adaçayı da içeriz. Kendisi bu çayları pek sever. Bi tek yeşil çay sevmiyoruz. Ben de pek sevemedim.

huu huu aşagıdakı EBRAR hep görüyom senı nıye yazmıyon.sankı ben senle teee hamılelıgın basında yazıstıgımızı hatırlıyom topikte. o ebrarmısın merak ettım

düşük yapanlar topiğinden ve bu topikten hatırlıyorsun. bi ara girememiştim siteye. sonra da ortadan lafa dalmak istemedim. böyle uzaktan okuyorum. bi kızım oldu ağustosta. senin de kızın olmuş Allah bağışlasın çok tatlı.

Mİniş, evlenelim mi =)) çok iyi anlaşırız bence.?
kaydirigubbakcemile2 evlenelım bencede kaydirigubbakcemile2 paket paket çikoları götürüz sonrada zayıflamak için spor yaparısss hihoyyyt
Bİz bugün karar verdik, iğne olacağım. Artık kararı nasıl bir anda aldığımızı asla söylemeyeceğim. ?

Şeniz söleme söleme... yerimseniben

bizde cok uyumluyuz kocacımlaa :)) ikimizde cayı sadecec sabahları içeriz,sıyah cay ve ıhlamur dısında cay içmeyız :))daa benım kocam çiko abur cubur sevmez okadaa

dogru hatırlamısım demek.nıye okuyon uzaktan canım.dal muhabbetın ortasına.senınde bebvişin hayırlı olsun

ebrar sen calısıyomusun yoksa izindemısın,azcık bahset bebişinden falan.nekadarlık oldu nezaman dogdu emıyormu? böle böle girersin konusmaya.anlat accuk

Ekmege zam gelıyormus gelecek ay.. yuzde 15..

Asla akıllanmaz bu mıllet,napalım yasarız derler.. hersey mustahak

Varsa zamanın yaz.. en az bır sene yazanlar yazabılır dıe bı sart yok kı.. sonradan ne arkadaslarımız katıldı aramıza.. lütfen sen de katıl.. sevınırız.

ay emrahta kola sever ben ayran :)

Tamam ıste.. sen boşver Burcu yu.. gel bız evlenelım..

evet güzel ama küçük.imkanlar cok kısıtlı.kışın ölü şehır gibi yazın dolup taşıyor bı nevi.ama herhalükarda cok sevıyorum burayı.denıze bakmak sahıl kordonunda dolasmak yetıyor

bence de cok cok guzel.. ben cok severım sakin sahil yerlerını.. bı yaştan sonra en buyuk ıdealım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…