2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

analdım banada aynısını söylemişti doktor ama muhallebi değil canım ya meyve suyu yoğurt önce onlarla başla zaten vitamin onlarda ..pirinç unu kilo yapar sadece..gece uyumuyorsa akşam ara ara verebilirsin..bebeciğe vitamin vermedimi pek....

o kuzy de dodo yuda yerim ben.yannıs çakır keyıf olan kuzy e bayıldım,dorukta hakket pek gergın:))ne yapsın cocuk aslan sütü gitmiş sanırsam.ohh mamalarda yenıs afıyet olssun bol bol süt ossun
ben hiç muhallebı yapmadım ama banada bıraz fazla gıbıu geldı.pre aptamıl erken dogan bebekler için die bılıyorum sanırım 6 aya kadar 1 numara alınıyor.
bunalmıs gerilmiş kürlerle ugrasan kaynana yüzünden diplerde gördüm senı.inşallah enkısa zamanda kurtulursun neva hanımda sevmıs nasılsa bakıcıyı.zorlamısycak annesını üzmiycek bellı
akannehir akannehir akannehir sölemek istedıklerım cok ama ayıp olmasın akannehir

cokmsevındım inşalah iyileşir canım cekılmeye gerek kalmadan

Son düzenleme:

Eger sutun az gelyorsa neden devam sutu ıle devam etmıyorsun ki.. nacızane.

Gecmıs olsun yavrum ya.. bı raat edemedın sen de bu konuda, evde ıkı cocuk olmanın bazen bole dezavantajı oluyor ıste.. kıyamam sana.

Ya nıye gıdıp takım falan alıosunuz kı .. cok mu lazım, ne bıcım ınsanlar bunlar yaa!! zıkkım yesınler, rahatsızlar!!!

Çok sevındım.. gozun aydın.. ama ayak konusunda haketen haklı doktor.. bızde bole bı bolum bıle yokmus, gecen tv da duymustum, saglık programında.

O pekmezden sen de ıc.. sabah ıkı kasık yuvarla..

Bu sabaaahh yağmur var İstanbuldaaa
Gözleriim dolu dolu oluyoor, bizim gezme işi yattı diyeee
Nırıınnıımm nırıınımmm

ahh ya sorma bugun için ne planlarım vardı. dün hava çok çok güzeldi ama malesef kayınvalidemn misafirleri vardı.:umursamaz:
pişmanmıyım?
eveeeettt

kaydirigubbakcemile3 ne alem kadınlarsınıs sıs yaa

kuzy dodo ikilisine bayılıorum .evrim taza ikilisinede oyleboshayallersmile bizde kızımla grubunuza girmek istios oyle fotolar istiosss

gelin, buyrun, her zaman bekleriz :) ayrıca biz de grup olarak analı - kızlı sise bayılıyoruz :)

yuhhh! arkadşım siz de hatalısınız! ne varsa onunla yesin ne münansebet! gidip kaynanam için yeni takım alacağım?

Ayrıca sana "çalışmasaydın" diyen varsa önce bana desin de, benzeteyim! Bu devirde kim kime fazladan 5 TL veriyor? Ne demekmiş o? Bırak allah aşkına!

çok sevindim PErvin! Bence de drlar kolayına kaçıyor "çekelim" diyerek

ya ıyıce corba oldu bu ısler.. ama benım sutum olmadıgı zaman devam sutu verıyorum.. muhallebıyı de mılupa nınkını aldım, gece de devam sutunun ıcıne katıp ondan vermeye basladım.Nurdan ın onerısıyle.
Evdekı pırınc unundan yapılıp yedırılenden vermek ıstemıyorum, cocugu tok tutmaktan baska bı ıse yaramayacak. Zaten meyve suyunu veuroyum ben her gun Kuzy ye.. sımdı muhallebı de eklendı, daha sonra yogurtla da baslarım.. bana kalsa keske sut olsaydı da ıkı ay daha bu zımbırtılarla ugrasmasaydım..

sağol efrimm
aynen be kuzum iki çocuk yaş aralığı fazla olunca böyle oluyor biri okuldan alıp getiriyor diğeride bebek olunca ....ıhlamur kaynattım pekmezle vericem...

şincik sadece pirinç unundan olandan bahsettim onda vitamin yok...ama sizlere değil bağyanlar mavişin oğlu hem kilosu iyi hemde 1 eylül doğumlu diye biliyorum..yoksa sisin yaptığınısı bisde yapıyorus...a.syerimseniben

ya bu devam sütü içine ne kadar katıyorsunuz ben birtürlü tuturamadım bi diyiverin hatunlar..

Aslında seslı dusundum ben.. ben yazarken sen yazmıssın onu.. özleme ıstınaden yazmıstım.. muck.

ya bu devam sütü içine ne kadar katıyorsunuz ben birtürlü tuturamadım bi diyiverin hatunlar..

120 cc lık devam sutunun ıcıne bır olcek attım pırınc ununu.. kendımce ole yaptım, bı yere dayanmadı acıkcası.

gecmş olsu dileklerine cok ama cok tskler canlarım ins ii oluda kurtulurum.

salona yer yatagımızı serdik tekrar cunku ece hanım gece yatak odasında oksurdugu ıcın vede gunduzde bu saate kadar uykuları yarım saat surdugu ıcın yer yatagında daha uzun ve keyıflı oldugu ıcın yarın pazar oldugu ıcın vede hastayız mısafır kabul etmıycemız ıcın tuvalanmcas kızımla guzel guzel :))

kıvamı tutturamadımdı ondan sordum..
şinci>k bi koşu gidip tavuk suyu çorba yapıp sıpalara yedireceğim...

ben sincik 1 bardaga yakın suya 1 tatlı kasıgı pirinc unu koyuyorum kaynayıp ılıyınca 3 olcek devam maması koyuyorum bıde seker ekledım gecen gun . guzel oldu zaten yarısı zıyan oluyo o yapılanında 6 olceklı tarıfınde hepsı zıyan oluyo olan gıden mamaya oluyo nekadar yıycek sankı. yni ece cok yemio

baybim cokkkk geçmiş olsun canıma.s.

evrişim bi bilgi vermek istiyorum
benim sıpa süt içmek istemediği için bu milupanın muhallebisini sütle ( anne sütü ya da foormul) yapmak geldi aklıma aslında ılınmış su ile yapılıyo - ama cesaret edemedim ve milupanın uzmanlarını aradım - kutunun üstünde telefon vardı - sordum acaba pirinçli muhallebiyi anne sütü ya da aptamille yapsam olur mu diye - olmaz dedi - sebebi de şu- her ikisinde de vitamin ve mineral olduğu için muhallebide de yeteri miktarda olduğu için - aşırı yükleme olacakmış bebeğe - böbreklerine zarar verebilirmiş - bende vazgeçtim su ile yapmaya devam ediyorum muhallebiyi
aklınızda bulunsun...

yorumsuz - çok tuhaf insanlar!!

Pervincim geçmiş olsun cnm - inş artık iyileşir de rahatlarsın
evet tuhaflar.ama farknda değilller.ben tuhaım onlara göre
sağol tadlum güllü
doğru söylüyorsun.
Bu sabaaahh yağmur var İstanbuldaaa
Gözleriim dolu dolu oluyoor, bizim gezme işi yattı diyeee
Nırıınnıımm nırıınımmm
burada hava çoğunlukla olduğu gibi güzel.birazdan kızımla dışarı çıkacağım.yalnız ikimiz.kafile ve kabile işine sonnnnn
Elifim allah sabır versin gülüm..ben olsam kafayı yerdim..kalabalıkla yaşamak çok zor gerçekten..az daha dayan çok az kaldı bak.
efet tesellim bu.

düşün sofradasın.getirdiğin kaşıklar geri gidiyor.adi kaşıklar geliyor.bu seferde ağzımızı kesti falan kime zıkkım oluyor bize.neyyyyyse ben dışarı çıkıyorum.kızımla sürteceğim.babamız bizi uzaklara bırakacak kedi yavruları gibi.eve de saat 12 sularında geleceğim.alkisalkisalkis

dunden yarısı kalan nutella kavaonuz itinayla bitirilmistir arzederim :)
afiyet olsun süt olsun bol bol ecoşakaydirigubbakcemile5

sende bendensin bende onları arayıp soruyorum ...ama bunu sormak aklıma gelmedi terruk ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…