Tamam ıste.. sen boşver Burcu yu.. gel bız evlenelım..
saateenn biz evlenıyorus burcuyla:dilcikar: senlen ortak nokta bulamadık ama burcuyla bi çiko aşkımız var.sen al pervini şüyud içersiniz bol bol karsılıklı :içelim:
Ekmege zam gelıyormus gelecek ay.. yuzde 15..
Asla akıllanmaz bu mıllet,napalım yasarız derler.. hersey mustahak
Pervin.. hulya avsar 53 kılo olmus annemm ole yazıodu bugun gazetede.. sımdıde tv de ya.. aklıma geldı yazıyım dedımmm 53 kılo olmuss yaaaa eyvahedigeldismile
Pervin.. hulya avsar 53 kılo olmus annemm ole yazıodu bugun gazetede.. sımdıde tv de ya.. aklıma geldı yazıyım dedımmm 53 kılo olmuss yaaaa eyvahedigeldismile
Varsa zamanın yaz.. en az bır sene yazanlar yazabılır dıe bı sart yok kı.. sonradan ne arkadaslarımız katıldı aramıza.. lütfen sen de katıl.. sevınırız.
Tamam ıste.. sen boşver Burcu yu.. gel bız evlenelım..
O kadar kiloyu hayatımda sadece çocukken gördüm...Ben birgün o kiloya düşsem Zerrin Özer gibi istiklal caddesinde kombinezonla dolaşıciiiim kaydirigubbakcemile3
ebrar sen calısıyomusun yoksa izindemısın,azcık bahset bebişinden falan.nekadarlık oldu nezaman dogdu emıyormu? böle böle girersin konusmaya.anlat accuk
kaçamak yap belkı tanısmayada fırsatımız olur.benım kızımda 13 agustosta dogdu,cogumuz ek gıdaya basladı sayılır.bizimde persembe gunu randevumuz var duruma göre bızde baslayabılırız.eskısı kadar cok yok sütüm,yınede Allah a şükür yetıyor şimdilikben de baharda bebeğimizle oraya kaçamak yapmak istiyorum nasip. evet çalışıyorum. işe başladım. şimdi annem bakıyor. biraz büyüyünce bakıcıya verceğim çünkü annemler ankarada yaşıyor. 17 ağustosta doğdu haftaya 5 ayı dolacak. emiyor ama kilo alımı az o yüzden ek gıdaya başladık yavaş yavaş. öyle işte.
bu arada normal doğum yaptım.
kaçamak yap belkı tanısmayada fırsatımız olur.benım kızımda 13 agustosta dogdu,cogumuz ek gıdaya basladı sayılır.bizimde persembe gunu randevumuz var duruma göre bızde baslayabılırız.eskısı kadar cok yok sütüm,yınede Allah a şükür yetıyor şimdilik
aa bı normal dogum daha varmıs aramızda.bıze nasip olmadı milli dogum şeklı sezeryan olduk maalesef
merhabalar bende 2009 ağustos annesiyim sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum bir türlü yazamadım çk kötü günlerdi üçlü testim kötü çıktı ultasona beyin kistleri gözüktü falan derken kimseyle konuşmak istemiyordum ama sizlerin yazışmalarını hep izledim. maaşallah şimdi nur topu gibi bir oğlum var hiç bir problemimiz yok ayın 18inde 5. ayımıza giriyoruz 2tane dişimiz var dönüyoruz 7600gr olduk 67cm iz şimdi o günleri düşünüyorunda doktora rağmen iyiki aldırmamışım hepinize sevgilerrr
valla ben doğum şeklim yüzümden çok çektim. o yüzden milli doğum şekli daha iyidir. yani ak gıda derken herkesin verdiği kadar yoğurt, meyve püresi falan. mama vermedim bundan sonra da vermem galiba. kızının saçı kesilmiş halini çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?