2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pervin.. hulya avsar 53 kılo olmus annemm ole yazıodu bugun gazetede.. sımdıde tv de ya.. aklıma geldı yazıyım dedımmm 53 kılo olmuss yaaaa eyvahedigeldismile

Pervin ve Derya geçmiş olsun... :teselli:
Ayşin bugün hava kötüydü planlar suya düştü desene... :çok üzgünüm:
Mutfak durumu kaç günden beri evde yemiyorum bende o yüzden iş çıkmıyor annemlere gidiyoruz :jeyyar: Dolap yapıldı önceden soğutmuyordu şimdi her şeyi donduruyor :bbo:
Elif işin zor ama sen üstesinden gelirsin güçlü kadınsın :1hug: Seninki allahtan başka bir yerlere gidince birşey demiyor bizimki ben yalnız çıksam bozulur beni niye götürmedin diye klava: Habire gel gezelim modunda bilmiyor ki ben nefes almaya çıkıyorum... Benimkiler gelince 2 ay kalırlardı... ılk evlendiğim sene zoruma gitmişti belki önemli işlerimiz var ama değil mi??? Belki her odayı değerlendirmek istiyoruz kaydirigubbakcemile3 :kedi: 10 saat çalıştığım halde hizmet etme yemeği yaptığım halde tabağına bile koymaya üşenen kayınvalide + tv kumandasına hükmeden kayınpeder... Evde rahat hasret gideremeyen biz... alsanaalsanasmile Ama bakıcısıyla araları iyi olacak galiba anlattığın kadarıyla inş. iyi olur.. Bugün iyi kafa dağıtmışsındır nefes almışsındır bugün.. opuyorumnanaktan
Dün Özde muhallebiyi yutmasına rağmen 4 saat dayanabildi dedim tüüm gece uyanmaz belki zemuszemus
Evrim sormuşsun devam sütü niye vermediğimi ama dedim ya hiçbirşey anlamadım dr. dedi muhallebiye biberon maması koy... Anlamadım bende devam sütü ne?? Biberon maması ne oluyor?? Birdekaşık maması vardı ne karışık ya bu işler...
Yaptığım yoğurt çöpe gitti beğenmedi kusacaktı bende zorlamadım sonra soğumasın kaşıkla birşey yemekten... Bu hafta elma suyundan devam ederim önümüzdeki hafta yoğurt veririm... Halbuki ben bayılırım.. Hatta babam yoğutcuya verelim bu kızı diye takılırdı... zemuszemus
Hava soğuk sayılırdı bugün ama çıktım alışsın sıpa eve girince ağladı zaten gezmeye iyiden iyiye alıştı...

Ben kiminle evleneyim? kaydirigubbakcemile3 Denizle ben ii anlaşırız o bir poşet dolusu abur cubur alır ben hepsini yerim o yemez ona kalmaz yani... kaydirigubbakcemile3 Tek anlaştığımız nokta bu o da benim açımdan kaydirigubbakcemile2

koymuycakmısız ıste ozlem, canan yazmıs, cok yogun oluyormus vıtamın bakımından, ayrı yedırmek gerekıyormus, bence sutun yetmedıgı zaman, devam sutu ıle bırlıkte elma suyu ver sadece,gecede muhallebı ver derım, ben ole yapmaya basladım.sonra sonra artırırsın..

Pervin.. hulya avsar 53 kılo olmus annemm ole yazıodu bugun gazetede.. sımdıde tv de ya.. aklıma geldı yazıyım dedımmm 53 kılo olmuss yaaaa eyvahedigeldismile

O kadar kiloyu hayatımda sadece çocukken gördüm...Ben birgün o kiloya düşsem Zerrin Özer gibi istiklal caddesinde kombinezonla dolaşıciiiim kaydirigubbakcemile3

sağol evrim artık yazarım o zaman. ben zaten sizin hakkınızda çoğu şeyi biliyorum. yavaş yavaş katılırım

ebrar sen calısıyomusun yoksa izindemısın,azcık bahset bebişinden falan.nekadarlık oldu nezaman dogdu emıyormu? böle böle girersin konusmaya.anlat accuk

ben de baharda bebeğimizle oraya kaçamak yapmak istiyorum nasip. evet çalışıyorum. işe başladım. şimdi annem bakıyor. biraz büyüyünce bakıcıya verceğim çünkü annemler ankarada yaşıyor. 17 ağustosta doğdu haftaya 5 ayı dolacak. emiyor ama kilo alımı az o yüzden ek gıdaya başladık yavaş yavaş. öyle işte.

bazıları var doğum yapmamış gibi şu anda. nasıl beceriyorlar bilmiyorum. ben doğum yapınca adeta başka birisi oldum. önceki halimden eser yok.

merhabalar bende 2009 ağustos annesiyim sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum bir türlü yazamadım çk kötü günlerdi üçlü testim kötü çıktı ultasona beyin kistleri gözüktü falan derken kimseyle konuşmak istemiyordum ama sizlerin yazışmalarını hep izledim. maaşallah şimdi nur topu gibi bir oğlum var hiç bir problemimiz yok ayın 18inde 5. ayımıza giriyoruz 2tane dişimiz var dönüyoruz 7600gr olduk 67cm iz şimdi o günleri düşünüyorunda doktora rağmen iyiki aldırmamışım hepinize sevgilerrr

kaçamak yap belkı tanısmayada fırsatımız olur.benım kızımda 13 agustosta dogdu,cogumuz ek gıdaya basladı sayılır.bizimde persembe gunu randevumuz var duruma göre bızde baslayabılırız.eskısı kadar cok yok sütüm,yınede Allah a şükür yetıyor şimdilik
bu arada normal doğum yaptım.

aa bı normal dogum daha varmıs aramızda.bıze nasip olmadı milli dogum şeklı sezeryan olduk maalesef

valla ben doğum şeklim yüzümden çok çektim. o yüzden milli doğum şekli daha iyidir. yani ak gıda derken herkesin verdiği kadar yoğurt, meyve püresi falan. mama vermedim bundan sonra da vermem galiba. kızının saçı kesilmiş halini çok merak ettim

ii akşamlar bakıyorum kilolardan konuşulmuş bende havamı atıyım dedimkaydirigubbakcemile3bende 74 ile doğuma girdim şimdi 58 oldum 54 ilede hamile kalmıştım ama ben yemiyorum iştah sıfır yaa aslında ii bi durum deil tabii

hoşgeldın aramıza.maşşalah oğluşuna,bebegıne kıymadıgın için bence Rabbım nurtopu gıbı evlat nasip etsı sana.buna cok ınanıyorum.keşke ozamanlarda bızle konussaydın konusup rahatlardın.burda bı aile gıbı olduk,bırbırımıze verdıgımız moral sayesınde cogumuz neler atlattık.neysekı sende kurtulmussun kötü gunlerden.yanlız dişlerinize maşşalah bır degıl 2 tane :1shok: bizim daha hıcbırımızın cıkmadı dişi.ilk diş nasıl olur görünce ne hıssederım cok merak edıyorum.nezamn cıktı ilk dişiniz

eklıycem keltoş prensesımı.alıstım artık halıne,zaten bebişim her halınde gözümde dünya güzelı zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…