minnişim bu günü saymazsan 41 gün kaldı oğluşumda ii biraz mıçarken zorlanıo bu ara onun için popomuz kızrmış bonyo yaptırdım şimdi mışıl mışıl uyuyor bende kahvemi aldım pcye oturdum gökhanda dışarda o gelene kadar takılıyım azıcıkoğlusun nasıl fazla gırmıyon kk ya,gercı vakıt bulamıyosundur bıse kalmadı eşinin gitmesıne sanırım
ben ayagımda salladıgım yastıkla yatırmıyorum,cunku ayakta sallanırken bızım vücud ısımız cok fazla terletıyo.bırde salladıgın yastıkla yatırma baska yastıga yatır bakalım terlemesınde azalma olacakmı.
Eger sutun az gelyorsa neden devam sutu ıle devam etmıyorsun ki.. nacızane.
ii akşamlar bakıyorum kilolardan konuşulmuş bende havamı atıyım dedimkaydirigubbakcemile3bende 74 ile doğuma girdim şimdi 58 oldum 54 ilede hamile kalmıştım ama ben yemiyorum iştah sıfır yaa aslında ii bi durum deil tabii
ii akşamlar bakıyorum kilolardan konuşulmuş bende havamı atıyım dedimkaydirigubbakcemile3bende 74 ile doğuma girdim şimdi 58 oldum 54 ilede hamile kalmıştım ama ben yemiyorum iştah sıfır yaa aslında ii bi durum deil tabii
nesrincim hemen hemmn herkez milupa aptamıl 1 kullanıyo.yanı 6. aya kadar 1 numara kullanılıyo.doktorlarda genelde ya sma yada milupa öneriyo devam sütü biberonla verılıyo
(evrim yok atladım cvp verdım gıbı oldu.bildiğimi paylasıyım dedim)
hayırlı olsun ilk inciniz gelmiş çok erken değilmi ?ilk dişimiz 4 ay 1 haftalıkken çıktı ishal oldu hiç bir şekilde doktor anasağlıktaki ebe anlamadılar bi arkadaş dedi diş çıkarıyosunuz diye amadoktor diş yerlerine bakıp en az 2 ay daha var dedi ama resmen bizi kemiriyordu patlayınca gördüm ve öyle bi çığlık attımki ama çok erken iyi olmaz derler hayırlısı
ilk dişimiz 4 ay 1 haftalıkken çıktı ishal oldu hiç bir şekilde doktor anasağlıktaki ebe anlamadılar bi arkadaş dedi diş çıkarıyosunuz diye amadoktor diş yerlerine bakıp en az 2 ay daha var dedi ama resmen bizi kemiriyordu patlayınca gördüm ve öyle bi çığlık attımki ama çok erken iyi olmaz derler hayırlısı
oğlumu babasıyla gezmeye gönderdim 20 dk gezdiler bana çok iyi geldi kafa dinledim
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir) eftelya66
şimdikte bi ben kaldım allahtan meşhur gizli misafirlerimiz var
Olabılır, haketen sıkıntı ben de tam tersıne ıstah kesıoo, bazısında tam tersı tepkı gosterır.. sende de tam tersı.. sabah 9 da kahvaltı yapmıstım, yenı bısıler yedım.
Ozy ıkı gundur yok, Ankara da ıdı. Inanılmaz bunalmıs durumdayım. Kuzy benı uzen bı cocuk degıl ama halıyle enerjık bı anne ıstıyor, e bende sarj olamadıgımdan, habıre zorlayarak cocuguma guluyorum.. boş boş sokaklarda yurumek ıstıyorum cogu kez..
İyi ki seninle evlenmemişim Tuba.. hıc bı ortak noktamıs yokmus yahu.
hapsururken 2dir alttan kacıo iimi , ne oluyoeyvahedigeldismile
Pervin ve Derya geçmiş olsun... :teselli:
Ayşin bugün hava kötüydü planlar suya düştü desene... :çok üzgünüm:
Mutfak durumu kaç günden beri evde yemiyorum bende o yüzden iş çıkmıyor annemlere gidiyoruz :jeyyar: Dolap yapıldı önceden soğutmuyordu şimdi her şeyi donduruyor :bbo:
Elif işin zor ama sen üstesinden gelirsin güçlü kadınsın :1hug: Seninki allahtan başka bir yerlere gidince birşey demiyor bizimki ben yalnız çıksam bozulur beni niye götürmedin diyeklava: Habire gel gezelim modunda bilmiyor ki ben nefes almaya çıkıyorum... Benimkiler gelince 2 ay kalırlardı... İlk evlendiğim sene zoruma gitmişti belki önemli işlerimiz var ama değil mi??? Belki her odayı değerlendirmek istiyoruz kaydirigubbakcemile3 :kedi: 10 saat çalıştığım halde hizmet etme yemeği yaptığım halde tabağına bile koymaya üşenen kayınvalide + tv kumandasına hükmeden kayınpeder... Evde rahat hasret gideremeyen biz... alsanaalsanasmile Ama bakıcısıyla araları iyi olacak galiba anlattığın kadarıyla inş. iyi olur.. Bugün iyi kafa dağıtmışsındır nefes almışsındır bugün.. opuyorumnanaktan
Dün Özde muhallebiyi yutmasına rağmen 4 saat dayanabildi dedim tüüm gece uyanmaz belki zemuszemus
Evrim sormuşsun devam sütü niye vermediğimi ama dedim ya hiçbirşey anlamadım dr. dedi muhallebiye biberon maması koy... Anlamadım bende devam sütü ne?? Biberon maması ne oluyor?? Birdekaşık maması vardı ne karışık ya bu işler...
Yaptığım yoğurt çöpe gitti beğenmedi kusacaktı bende zorlamadım sonra soğumasın kaşıkla birşey yemekten... Bu hafta elma suyundan devam ederim önümüzdeki hafta yoğurt veririm... Halbuki ben bayılırım.. Hatta babam yoğutcuya verelim bu kızı diye takılırdı... zemuszemus
Hava soğuk sayılırdı bugün ama çıktım alışsın sıpa eve girince ağladı zaten gezmeye iyiden iyiye alıştı...
sağol evrim artık yazarım o zaman. ben zaten sizin hakkınızda çoğu şeyi biliyorum. yavaş yavaş katılırım
merhabalar bende 2009 ağustos annesiyim sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum bir türlü yazamadım çk kötü günlerdi üçlü testim kötü çıktı ultasona beyin kistleri gözüktü falan derken kimseyle konuşmak istemiyordum ama sizlerin yazışmalarını hep izledim. maaşallah şimdi nur topu gibi bir oğlum var hiç bir problemimiz yok ayın 18inde 5. ayımıza giriyoruz 2tane dişimiz var dönüyoruz 7600gr olduk 67cm iz şimdi o günleri düşünüyorunda doktora rağmen iyiki aldırmamışım hepinize sevgilerrr
Pervin.. hulya avsar 53 kılo olmus annemm ole yazıodu bugun gazetede.. sımdıde tv de ya.. aklıma geldı yazıyım dedımmm 53 kılo olmuss yaaaa eyvahedigeldismile
oğlumu babasıyla gezmeye gönderdim 20 dk gezdiler bana çok iyi geldi kafa dinledim
dido çok enteresan insanlarmış jumboyu beğenmediler karaca aldırdılar demek
Allah sana sabır versin
Canan cannım inşallah iştahı açılır Ece'nin arkadaşlarda söylemiş çok sık yediriyorsun gibime geldi
Çağan ek gıdayı reddedince bende senin panik yapıp zorla yedirmeye uğraşmıştım senin farklı tabi sütüde almıyorsa Allah kolaylık versin canım inşallah değişir huyları
Özlem benimde kafam karışıyor bazen devam maması yok biberon maması
şimdi hangisini vermelim diye
milupanın 45 grlık küçük pakette sütlü pirinçli muhallebisi var ılık suyla hazırlanıyor
şimdi akşamları onu yediriyorum hazırlamasıda kolay hemde vitaminli
evriş devam sütünü biberonlamı veriyorsun ? sana zahmet adını yazamısın aldıgın mamanın
mamalar konusunda kafam çorba oldu, sütüm azaldı iştahım azaldı : (
Çağan ıhlamuru içince cesaretlendim elma suyu yerine püre vereyim dedim
suratının şeklini görmeliydiniz : )) buruşturdu ama yuttu çay kaşıgının ucuyla çok az verdim
2.verişimde istemedi güldürdüm ağzını açtıgında tıkadım hemen onuda yuttu 3. kaşıkta dudaklarını bükerek ağladı zorlamadım
acaba elmanın tadınımı beğenmiyor? püreyemi hazır değil ? püre yaptıktan sonra benmari üsulü ısıtmammı gerekiyor soğukmu geldi ? bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?