EBRAR ve MERTOĞLU,hoşgeldiniz.
ÖZLEM,yazmadan geçemedim.aynı arızayı benim buzdolabım da yapmıştı.en güzeli de çiğ yumurtayı haşlanmış gibi soyabilmekti kaydirigubbakcemile3
Çağan'ın uyku düzeni değişti 8-9 saat uyanık kalıyor uyutamıyorum o da uyumak istiyor ama uykuya dalamıyor çok vızırdanıyor kendine ninni söylüyor yavrum, kafasını bi sağa bi sola çevirip duruyor gözlerini zorla kapatıyor..en fazla 15 dk uyudu öğlen problemi ne anlayamadım
ama oğlumu terruk edin 4 çay kaşıgı pekmezli ıhlamur içti bugün : ) umarım öksürüğüne iyi gelir
uyumadan öncede 4 tatlı kaşığı muhallebi götürdü daha da yerdi ama zorlamak istemedim babasının kucağında yedi bunları, galiba aynı mesafede oldugumuz için rahat yedi, daha önce arabasına oturtuyordum ben yukarıda kalıyorum mesafe olarak kafasını çeviriyordu, baba kıucağı rahat gelmiş olabilir
mama sandalyemiz p.tesi gelecek ozman rahat ederiz inşallah darısı Canan'ın başına : ))
Çağan ıhlamuru içince cesaretlendim elma suyu yerine püre vereyim dedim
suratının şeklini görmeliydiniz : )) buruşturdu ama yuttu çay kaşıgının ucuyla çok az verdim
2.verişimde istemedi güldürdüm ağzını açtıgında tıkadım hemen onuda yuttu 3. kaşıkta dudaklarını bükerek ağladı zorlamadım
acaba elmanın tadınımı beğenmiyor? püreyemi hazır değil ? püre yaptıktan sonra benmari üsulü ısıtmammı gerekiyor soğukmu geldi ? bilemedim
sağol tatlım bilgi verdiğin için bende alayım ama drbrown biberonuna böğürüyor ÇAğan bey
şu anne gögsü gibi olan biberondan alayım önce hem meyve sularınıda onunla içer
O kadar kiloyu hayatımda sadece çocukken gördüm...Ben birgün o kiloya düşsem Zerrin Özer gibi istiklal caddesinde kombinezonla dolaşıciiiim kaydirigubbakcemile3
sağol evrim artık yazarım o zaman. ben zaten sizin hakkınızda çoğu şeyi biliyorum. yavaş yavaş katılırım
merhabalar bende 2009 ağustos annesiyim sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum bir türlü yazamadım çk kötü günlerdi üçlü testim kötü çıktı ultasona beyin kistleri gözüktü falan derken kimseyle konuşmak istemiyordum ama sizlerin yazışmalarını hep izledim. maaşallah şimdi nur topu gibi bir oğlum var hiç bir problemimiz yok ayın 18inde 5. ayımıza giriyoruz 2tane dişimiz var dönüyoruz 7600gr olduk 67cm iz şimdi o günleri düşünüyorunda doktora rağmen iyiki aldırmamışım hepinize sevgilerrr
ii akşamlar bakıyorum kilolardan konuşulmuş bende havamı atıyım dedimkaydirigubbakcemile3bende 74 ile doğuma girdim şimdi 58 oldum 54 ilede hamile kalmıştım ama ben yemiyorum iştah sıfır yaa aslında ii bi durum deil tabii
dido çok enteresan insanlarmış jumboyu beğenmediler karaca aldırdılar demek
Allah sana sabır versin
Canan cannım inşallah iştahı açılır Ece'nin arkadaşlarda söylemiş çok sık yediriyorsun gibime geldi
Çağan ek gıdayı reddedince bende senin panik yapıp zorla yedirmeye uğraşmıştım senin farklı tabi sütüde almıyorsa Allah kolaylık versin canım inşallah değişir huyları
Özlem benimde kafam karışıyor bazen devam maması yok biberon maması
şimdi hangisini vermelim diye
milupanın 45 grlık küçük pakette sütlü pirinçli muhallebisi var ılık suyla hazırlanıyor
şimdi akşamları onu yediriyorum hazırlamasıda kolay hemde vitaminli
evriş devam sütünü biberonlamı veriyorsun ? sana zahmet adını yazamısın aldıgın mamanın
mamalar konusunda kafam çorba oldu, sütüm azaldı iştahım azaldı : (
nesrincim hemen hemmn herkez milupa aptamıl 1 kullanıyo.yanı 6. aya kadar 1 numara kullanılıyo.doktorlarda genelde ya sma yada milupa öneriyo devam sütü biberonla verılıyo
(evrim yok atladım cvp verdım gıbı oldu.bildiğimi paylasıyım dedim)
ilk dişimiz 4 ay 1 haftalıkken çıktı ishal oldu hiç bir şekilde doktor anasağlıktaki ebe anlamadılar bi arkadaş dedi diş çıkarıyosunuz diye amadoktor diş yerlerine bakıp en az 2 ay daha var dedi ama resmen bizi kemiriyordu patlayınca gördüm ve öyle bi çığlık attımki ama çok erken iyi olmaz derler hayırlısı
belden altıdır o :)))
Yazdım Nesrincim sende oku şeker.
canım anne memsi gibi olan biberon için boşuna paranı verme - Ece sütünü içmek istemiyo diye biberondan olabileceğini düşünerek evin içi biberon doldu taştı çeşit çeşit aldık - helese chicconun anne memsine benzeyen biberonuna 27 lira para verdik 1 defa kullandım duruyo - hatta istersen yollayabilirim sana 1 defa kullandık diyorum ama kullanamadık bile - sonuçta benim aptallığım anne memesini reddeden çocuk neden anne memesine benzeyen biberonu alsın ki - işte aklıma gelen herşeyi denemeye çalıştım
Çağan da 99 takla ile emiyodu seni dimi - Dr Brawn biberonunu reddeden çocuk anne memesine benzeyen biberonu asla almaz
ama burcuu şeyde napıyosunuzzz şey neresı :çok üzgünüm:
bende burdayım alıntı yapamadım minikim suan teldenyazıorum
Millet sigarayı bırakacak sinirden oraya buraya çatacak diye hemen nasılda geri çektiler zammı ama dediğin gibi bencede bize müstahakSüte yuzde yuz zaman gelmış, herseye korkunc zamanlar geldı, bı maaslara zam gelmıyor,ne olcak bu ınsanların halı, nereye gıdıyoruzz..
saol canım. sen düzcenin merkezinde mi oturuyorsun. bizde boludayız
Hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlısıyla büyütün kuzularınızımerhabalar bende 2009 ağustos annesiyim sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum bir türlü yazamadım çk kötü günlerdi üçlü testim kötü çıktı ultasona beyin kistleri gözüktü falan derken kimseyle konuşmak istemiyordum ama sizlerin yazışmalarını hep izledim. maaşallah şimdi nur topu gibi bir oğlum var hiç bir problemimiz yok ayın 18inde 5. ayımıza giriyoruz 2tane dişimiz var dönüyoruz 7600gr olduk 67cm iz şimdi o günleri düşünüyorunda doktora rağmen iyiki aldırmamışım hepinize sevgilerrr
Aynı adaşı valla öğrenirsen nedenini paylaş nolurÇağan'ın uyku düzeni değişti 8-9 saat uyanık kalıyor uyutamıyorum o da uyumak istiyor ama uykuya dalamıyor çok vızırdanıyor kendine ninni söylüyor yavrum, kafasını bi sağa bi sola çevirip duruyor gözlerini zorla kapatıyor..en fazla 15 dk uyudu öğlen problemi ne anlayamadım
Ah Cananım ya Allah sana kolaylık versin ne diyem canım yacanım anne memsi gibi olan biberon için boşuna paranı verme - Ece sütünü içmek istemiyo diye biberondan olabileceğini düşünerek evin içi biberon doldu taştı çeşit çeşit aldık - helese chicconun anne memsine benzeyen biberonuna 27 lira para verdik 1 defa kullandım duruyo - hatta istersen yollayabilirim sana 1 defa kullandık diyorum ama kullanamadık bile - sonuçta benim aptallığım anne memesini reddeden çocuk neden anne memesine benzeyen biberonu alsın ki - işte aklıma gelen herşeyi denemeye çalıştım
Çağan da 99 takla ile emiyodu seni dimi - Dr Brawn biberonunu reddeden çocuk anne memesine benzeyen biberonu asla almaz
EBRAR ve MERTOĞLU,hoşgeldiniz.
ÖZLEM,yazmadan geçemedim.aynı arızayı benim buzdolabım da yapmıştı.en güzeli de çiğ yumurtayı haşlanmış gibi soyabilmekti kaydirigubbakcemile3
Ama ama Canan.. o fiferon hakaten dıerlerınden cok farklı... dudaklarının degdıgı yer resmen anne memesı kıvamında yumusaklıgında, Kuzy ondan bı emısı var, aynı anne memesı gıbı gıdıs gelısleri, bence bi denesin Çağan..
.
Hayvancılığı bıtırdıler ulkede.. dört bır yanı verımlı topraklarla dolu oldugu bır memlekette tarımı bitirdiler.. dısarının "boktan" mallarına bızı mecbur bıraktılar!!
Doluyum.. neyse,susayım.
gel efrimim gel başımızın üstünde yrin var telden zor oluyor ama sizdende ayrılamıyorum yawff
canım benim biberon kendi çapında super ama benim çocuğum bi başka model :umursamaz: sıpa anne memesini istemiyo o biberonu hiç istemedi - Çağan da çok zor alıyo anne memesini öyle biliyorum ondan dedim biberonu da istemeyebilir
bunlar iyi günlerimiz canım
canim bizede doktorumuz devam mamasinin icine koy dedi, paketin ustundede devam mamasi,meyvepuresi, sebze puresi icne katabilirsiniz diyor..bilemedim, belki milupa farklidir??evrişim bi bilgi vermek istiyorum
benim sıpa süt içmek istemediği için bu milupanın muhallebisini sütle ( anne sütü ya da foormul) yapmak geldi aklıma aslında ılınmış su ile yapılıyo - ama cesaret edemedim ve milupanın uzmanlarını aradım - kutunun üstünde telefon vardı - sordum acaba pirinçli muhallebiyi anne sütü ya da aptamille yapsam olur mu diye - olmaz dedi - sebebi de şu- her ikisinde de vitamin ve mineral olduğu için muhallebide de yeteri miktarda olduğu için - aşırı yükleme olacakmış bebeğe - böbreklerine zarar verebilirmiş - bende vazgeçtim su ile yapmaya devam ediyorum muhallebiyi
aklınızda bulunsun...
kaydirigubbakcemile3.
Pervin, bakıyorum da benimle aynı şehirde hayallerin yok ??? Evrim seni -her konuda- anlayamaz bebeğim. Gel, arada bana takıl :))))
?
tibet pepsi sever ben colaay emrahta kola sever ben ayran :)
o kadar buyuk konusuyorum iyosun yani...O kadar kiloyu hayatımda sadece çocukken gördüm...Ben birgün o kiloya düşsem Zerrin Özer gibi istiklal caddesinde kombinezonla dolaşıciiiim kaydirigubbakcemile3
ben diek veriyorum isitmadan..Çağan ıhlamuru içince cesaretlendim elma suyu yerine püre vereyim dedim
suratının şeklini görmeliydiniz : )) buruşturdu ama yuttu çay kaşıgının ucuyla çok az verdim
2.verişimde istemedi güldürdüm ağzını açtıgında tıkadım hemen onuda yuttu 3. kaşıkta dudaklarını bükerek ağladı zorlamadım
acaba elmanın tadınımı beğenmiyor? püreyemi hazır değil ? püre yaptıktan sonra benmari üsulü ısıtmammı gerekiyor soğukmu geldi ? bilemedim
canım anne memsi gibi olan biberon için boşuna paranı verme - Ece sütünü içmek istemiyo diye biberondan olabileceğini düşünerek evin içi biberon doldu taştı çeşit çeşit aldık - helese chicconun anne memsine benzeyen biberonuna 27 lira para verdik 1 defa kullandım duruyo - hatta istersen yollayabilirim sana 1 defa kullandık diyorum ama kullanamadık bile - sonuçta benim aptallığım anne memesini reddeden çocuk neden anne memesine benzeyen biberonu alsın ki - işte aklıma gelen herşeyi denemeye çalıştım
canim bizede doktorumuz devam mamasinin icine koy dedi, paketin ustundede devam mamasi,meyvepuresi, sebze puresi icne katabilirsiniz diyor..bilemedim, belki milupa farklidir??
..
Ben de şimdi cıkıyorum pc den.. bende telden gırıp yazıcamm.. benim çükümün ne eksiği var.. bekleyin,geliorum.
nuk damaklı biberon tavsiye olunur kauçuk
Yapma be yavrum ya.. ıyı gun mu kaldı, bıttı ulke için için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?