2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nesrincim, yatırarak vermeyi denesene. Ben muhallebi ve meyve pürelerini halen yatırarak veriyorum, doktorumuz böyle deneyin demişti.

Çağan zaten yeni tadlar konusunda oldukça katı, bence çay kaşığı yerine bebekler için olan silikon kaşıklardan kullansan daha iyi olur..

sağol tatlım bilgi verdiğin için bende alayım ama drbrown biberonuna böğürüyor ÇAğan bey
şu anne gögsü gibi olan biberondan alayım önce hem meyve sularınıda onunla içer

canım anne memsi gibi olan biberon için boşuna paranı verme - Ece sütünü içmek istemiyo diye biberondan olabileceğini düşünerek evin içi biberon doldu taştı çeşit çeşit aldık - helese chicconun anne memsine benzeyen biberonuna 27 lira para verdik 1 defa kullandım duruyo - hatta istersen yollayabilirim sana 1 defa kullandık diyorum ama kullanamadık bile - sonuçta benim aptallığım anne memesini reddeden çocuk neden anne memesine benzeyen biberonu alsın ki - işte aklıma gelen herşeyi denemeye çalıştım
Çağan da 99 takla ile emiyodu seni dimi - Dr Brawn biberonunu reddeden çocuk anne memesine benzeyen biberonu asla almaz

bende burdayım alıntı yapamadım minikim suan teldenyazıorum

O kadar kiloyu hayatımda sadece çocukken gördüm...Ben birgün o kiloya düşsem Zerrin Özer gibi istiklal caddesinde kombinezonla dolaşıciiiim kaydirigubbakcemile3

Sen var ya senn kaydirigubbakcemile3

sağol evrim artık yazarım o zaman. ben zaten sizin hakkınızda çoğu şeyi biliyorum. yavaş yavaş katılırım

Nası ıstersen.. ole kasıntı bı durum yok aramızda.ne zaman ne sekıl ıstıyorsan o sekıl kapımız acık.. yeter kı nıyetler ıyı olsun.

Çok çok gecmıs olsun.. ne dıyecegımı bılemedım, ıyı olmanıza cok sevındım.

Artis miisn sen?? de bi hele.

Yazmıs Tubam.. aynen o dur kuzum..

atlayacaksın tabı.. sen ben dıe bısı yok..

belden altıdır o :)))

delü kaydirigubbakcemile3

Yazdım Nesrincim sende oku şeker.

Sensin şeker bu arada.
Terruk da ederım ayrıca..

Ama ama Canan.. o fiferon hakaten dıerlerınden cok farklı... dudaklarının degdıgı yer resmen anne memesı kıvamında yumusaklıgında, Kuzy ondan bı emısı var, aynı anne memesı gıbı gıdıs gelısleri, bence bi denesin Çağan..

ama burcuu şeyde napıyosunuzzz şey neresı :çok üzgünüm:

Gıtme sen oralara... tekin yerler deil oralar.. otur oturdugun yerde be kadın.. :umursamaz:

bende burdayım alıntı yapamadım minikim suan teldenyazıorum

Ben de şimdi cıkıyorum pc den.. bende telden gırıp yazıcamm.. benim çükümün ne eksiği var.. bekleyin,geliorum.

Süte yuzde yuz zaman gelmış, herseye korkunc zamanlar geldı, bı maaslara zam gelmıyor,ne olcak bu ınsanların halı, nereye gıdıyoruzz..
Millet sigarayı bırakacak sinirden oraya buraya çatacak diye hemen nasılda geri çektiler zammı ama dediğin gibi bencede bize müstahak
saol canım. sen düzcenin merkezinde mi oturuyorsun. bizde boludayız

Hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlısıyla büyütün kuzularınızı
Aynı adaşı valla öğrenirsen nedenini paylaş nolur
Ah Cananım ya Allah sana kolaylık versin ne diyem canım ya

EBRAR ve MERTOĞLU,hoşgeldiniz.
ÖZLEM,yazmadan geçemedim.aynı arızayı benim buzdolabım da yapmıştı.en güzeli de çiğ yumurtayı haşlanmış gibi soyabilmekti kaydirigubbakcemile3

Bunu ayrıca almak ıstedım.. sevıyorummmmmmmmm senı kadınnn kaydirigubbakcemile3 hele o zekanııı opuyorumnanaktan

Hayvancılığı bıtırdıler ulkede.. dört bır yanı verımlı topraklarla dolu oldugu bır memlekette tarımı bitirdiler.. dısarının "boktan" mallarına bızı mecbur bıraktılar!!

Doluyum.. neyse,susayım.

gel efrimim gel başımızın üstünde yrin var telden zor oluyor ama sizdende ayrılamıyorum yawff

canım benim biberon kendi çapında super ama benim çocuğum bi başka model :umursamaz: sıpa anne memesini istemiyo o biberonu hiç istemedi - Çağan da çok zor alıyo anne memesini öyle biliyorum ondan dedim biberonu da istemeyebilir

gel efrimim gel başımızın üstünde yrin var telden zor oluyor ama sizdende ayrılamıyorum yawff

demam gelıyorum fekle

dogrudur kuzum.. ne bılem, dıyeyım dedım bende.

bunlar iyi günlerimiz canım

Yapma be yavrum ya.. ıyı gun mu kaldı, bıttı ulke için için.

canim bizede doktorumuz devam mamasinin icine koy dedi, paketin ustundede devam mamasi,meyvepuresi, sebze puresi icne katabilirsiniz diyor..bilemedim, belki milupa farklidir??

.

Pervin, bakıyorum da benimle aynı şehirde hayallerin yok ??? Evrim seni -her konuda- anlayamaz bebeğim. Gel, arada bana takıl :))))
?
kaydirigubbakcemile3
ay emrahta kola sever ben ayran :)
tibet pepsi sever ben cola(ama ikimizde kolayi severiz, bu nasil??

O kadar kiloyu hayatımda sadece çocukken gördüm...Ben birgün o kiloya düşsem Zerrin Özer gibi istiklal caddesinde kombinezonla dolaşıciiiim kaydirigubbakcemile3
o kadar buyuk konusuyorum iyosun yani...

ben diek veriyorum isitmadan..

nuk damaklı biberon tavsiye olunur kauçuk

canim bizede doktorumuz devam mamasinin icine koy dedi, paketin ustundede devam mamasi,meyvepuresi, sebze puresi icne katabilirsiniz diyor..bilemedim, belki milupa farklidir??
..

belkide farklı mamalarda farklıdır - ben özellikle Milupa Sütlü pirinçli için sordu - o su ile hazırlanıyo sütle olmaz dedi - ama 6. aydan itibaren sütle hazırlanan bir kaşık mamamız var işte 6. ayını doldurunca ona katabilirsiniz bu şeilde anne sütünü de almış olur dedi - hiç sormuyo senin sütün kalır mı 1 ay sonrasına diye ... neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…