Pervin.. hulya avsar 53 kılo olmus annemm ole yazıodu bugun gazetede.. sımdıde tv de ya.. aklıma geldı yazıyım dedımmm 53 kılo olmuss yaaaa eyvahedigeldismile
O kadar kiloyu hayatımda sadece çocukken gördüm...Ben birgün o kiloya düşsem Zerrin Özer gibi istiklal caddesinde kombinezonla dolaşıciiiim kaydirigubbakcemile3
canım anne memsi gibi olan biberon için boşuna paranı verme - Ece sütünü içmek istemiyo diye biberondan olabileceğini düşünerek evin içi biberon doldu taştı çeşit çeşit aldık - helese chicconun anne memsine benzeyen biberonuna 27 lira para verdik 1 defa kullandım duruyo - hatta istersen yollayabilirim sana 1 defa kullandık diyorum ama kullanamadık bile - sonuçta benim aptallığım anne memesini reddeden çocuk neden anne memesine benzeyen biberonu alsın ki - işte aklıma gelen herşeyi denemeye çalıştım
Çağan da 99 takla ile emiyodu seni dimi - Dr Brawn biberonunu reddeden çocuk anne memesine benzeyen biberonu asla almaz
onu da almadı
Saygılar....
canım benim biberon kendi çapında super ama benim çocuğum bi başka model :umursamaz: sıpa anne memesini istemiyo o biberonu hiç istemedi - Çağan da çok zor alıyo anne memesini öyle biliyorum ondan dedim biberonu da istemeyebilir
kızlar biz sabah kahvaltısı için peynir verirken eziyoruzx sonra biraz anne sütü ekleyip karıştıryoruz
aynısını patates püresinde de yapıyoruz ece biberonu zor tuttuğu için alternatif anne sütü içirme yöntemleri ayarlıyoruz
belkide farklı mamalarda farklıdır - ben özellikle Milupa Sütlü pirinçli için sordu - o su ile hazırlanıyo sütle olmaz dedi - ama 6. aydan itibaren sütle hazırlanan bir kaşık mamamız var işte 6. ayını doldurunca ona katabilirsiniz bu şeilde anne sütünü de almış olur dedi - hiç sormuyo senin sütün kalır mı 1 ay sonrasına diye ... neyse
acele etmemek lazım çok reddedince 1 hafta ara verdim işe yaradı çok şükürOoooh darısı başıma ... Bu arada mama konusu gerçekten karışık değil mi? Sorun bende yani bilmiyorumkismile Çağanıma yarasın bu çocukların neye nasıl tepki verecekleri belli değil dün muhallebiyi yaladı yuttu bugün isteksiz zorla verdim baktım olmayacak bıraktım emmek istedi emzirdim bende sonra... Kaşıkla vereceğim herşeyi redderer diye korkuyorum zorlamıyorum alıştırma aşaması nasıl olsa...
Yazdım Nesrincim sende oku şeker.
ben muz verdım oda sıcaklıgındaydı.
bırde tvde ek gıdaya gecısı anlatan doktor knusuyoduda,pürelı bıse verırken önce dudagına degdırıp cekın dıodu.dudagondan berı yalanıcakmıs.o şekılde konusa konusa eglendıre eglendıre tadını alıcakmıs.yavas yavas kasıktakı mıktarıo arttırın agzını kıtlerse bı müddet ara verın 5 dakıka sonra tekrar deneyın dıodu.o arada kafasını dagıtıcakmıssın.ben hep öle verıyorum az bıse dudagına sürüyom yalanıyo yalanıyo 3. veya 4.kerede kasıgı agzına sokuyorum.denemekte fayda var işine yarayabılır
Nesrincim, yatırarak vermeyi denesene. Ben muhallebi ve meyve pürelerini halen yatırarak veriyorum, doktorumuz böyle deneyin demişti.
Çağan zaten yeni tadlar konusunda oldukça katı, bence çay kaşığı yerine bebekler için olan silikon kaşıklardan kullansan daha iyi olur..
canım anne memsi gibi olan biberon için boşuna paranı verme - Ece sütünü içmek istemiyo diye biberondan olabileceğini düşünerek evin içi biberon doldu taştı çeşit çeşit aldık - helese chicconun anne memsine benzeyen biberonuna 27 lira para verdik 1 defa kullandım duruyo - hatta istersen yollayabilirim sana 1 defa kullandık diyorum ama kullanamadık bile - sonuçta benim aptallığım anne memesini reddeden çocuk neden anne memesine benzeyen biberonu alsın ki - işte aklıma gelen herşeyi denemeye çalıştım
Çağan da 99 takla ile emiyodu seni dimi - Dr Brawn biberonunu reddeden çocuk anne memesine benzeyen biberonu asla almaz
ece ler biberondan sorunlu benimki de alıyor derken nuk u uyurken alıyor sadece
Valla biz kocamla o kadar uyumluyuz ki, o bitki çayı da içer. Bİrlikte ıhlamur (aramızdaki adı 'ıhlamış' :)) da, rezene de, adaçayı da içeriz. Kendisi bu çayları pek sever. Bi tek yeşil çay sevmiyoruz. Ben de pek sevemedim.
cnm peynir için erken değil mi? sen tabi araştırmışsındır vermeden ama ben 6.7. ayda veriliyo gibi biliyorum sanki - yanılıyo da olabilirim ama
doktor verebilirsin dedi
pekmez ve yumurta sarısı da veriyoruz
pervin biliyom canım. öyle her akşam değil zaten. ayda 1 içelim mi dersem içer onur da, o şekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?