2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz sabah kahvaltısı için peynir verirken eziyoruzx sonra biraz anne sütü ekleyip karıştıryoruz
aynısını patates püresinde de yapıyoruz ece biberonu zor tuttuğu için alternatif anne sütü içirme yöntemleri ayarlıyoruz

Pervin.. hulya avsar 53 kılo olmus annemm ole yazıodu bugun gazetede.. sımdıde tv de ya.. aklıma geldı yazıyım dedımmm 53 kılo olmuss yaaaa eyvahedigeldismile

neee???

O kadar kiloyu hayatımda sadece çocukken gördüm...Ben birgün o kiloya düşsem Zerrin Özer gibi istiklal caddesinde kombinezonla dolaşıciiiim kaydirigubbakcemile3

ben cok gordum cokta severdim kendilerini ama aramızda yaklasık 9-10kg var

sanırım bebelac çavdarlı mısırlı ve hipp sütsüz tahıllı mamalar anne sütü ile hazırlanıyor bi ara bayağı araştırmıştım

burcu sende gectın aklımdan tabiki gecmezmısın ama lafı uzatmadım ahh ahh nerde o gunlerr yaa. ama obur konuda haklısın o konuda evrimle anlasamasdık cocuktan cocugaa pehh :))

onu da almadı
Saygılar....

ece ler biberondan sorunlu benimki de alıyor derken nuk u uyurken alıyor sadece

cnm peynir için erken değil mi? sen tabi araştırmışsındır vermeden ama ben 6.7. ayda veriliyo gibi biliyorum sanki - yanılıyo da olabilirim ama

kızımla babasıının 1 ssaatlık oyunları son buldu.artık kızımı uyutmalıyım.herkezxe delıksız uyku dılkıyorum bırde bol emen karnı doyan bebek.bıberon meme farketmez yetrkı doysunlar kuzularımız.öpyorum nanaktan hepinixzi

belki dedigin gibi farklidir, icinde vardir mama belki

acele etmemek lazım çok reddedince 1 hafta ara verdim işe yaradı çok şükür

Yazdım Nesrincim sende oku şeker.

mersü şeker : )

sağol tatlım onu bende duydum ama kafasını çevirip dudaklarını kitlediği için yalayamadı
ağzını açınca tıkadım ılık vermeyi akıl edemedim yarın ılık denicem

yatırarak yedirmek kulaklarına zararlı diye biliyorum onun için hiç denmedim
silikon kaşıgımz var ama çay kaşıgını tercih ediyor Çağan bey

hmm sağol canım bi deniyeyim diyorum hçiko değilde evrişin bahsettiği biberonu

adacayı erkeklere vsıye edılmıo kadınlık hormonunu tetıkledıgı ıcın bılgıne canım.ostrojen salgısını artırıo

nuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
tazefasulye, babymom+, cerendk, dnzyildizi84+, Ebruska, eeylem2007, eftelya66+, evriş+, fasulyeko, jenny_sh+, kedici+, keops35+, mermaid09, minik_kelebek+, norraa+, petrik+

hey maşallah!!!!!

HATIRA anarşik misin kızım sen :) ne o motor falan? düzgün konuş! Sen Türkiyesin, çok düşünme bunları :içelim:

ecenın uykusu alt ust oldu bugun. sabah uyandı bız gıderken ama uykusunu alamadan.. sonra eve geldım yasemın uyutalı 10 dk olmus o gıttı 10dk sonra uyandı ama uykuyu alamadı1 saat olmadan mızıkladı salladım 10 -15 dk uyudu sonra yıne uykuyu alamadan uyandı.. sonra 2 saat uyanık tuttum uyuttum 40dk uyudıu. oda yıne arada salladım mızıkladı. sonra 2 saat uyanık kaldı 2 saat uyudu ve gunduz alamadıgı uykuları aldı . sonramı 11de uyudu 11bucukta cıngoz oldu ve 1bucukta uyudu..okadar halsız dusurdukı beni inanamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…