ecenın uykusu alt ust oldu bugun. sabah uyandı bız gıderken ama uykusunu alamadan.. sonra eve geldım yasemın uyutalı 10 dk olmus o gıttı 10dk sonra uyandı ama uykuyu alamadı1 saat olmadan mızıkladı salladım 10 -15 dk uyudu sonra yıne uykuyu alamadan uyandı.. sonra 2 saat uyanık tuttum uyuttum 40dk uyudıu. oda yıne arada salladım mızıkladı. sonra 2 saat uyanık kaldı 2 saat uyudu ve gunduz alamadıgı uykuları aldı . sonramı 11de uyudu 11bucukta cıngoz oldu ve 1bucukta uyudu..okadar halsız dusurdukı beni inanamazsınız
cnm peynir için erken değil mi? sen tabi araştırmışsındır vermeden ama ben 6.7. ayda veriliyo gibi biliyorum sanki - yanılıyo da olabilirim ama
Meltem peynir tuzlu gelmezmi Ece'ye ??
tuzsuz peynirmi veriyorsunuz ?
Bunu ayrıca almak ıstedım.. sevıyorummmmmmmmm senı kadınnn kaydirigubbakcemile3 hele o zekanııı opuyorumnanaktan
ecenın uykusu alt ust oldu bugun. sabah uyandı bız gıderken ama uykusunu alamadan.. sonra eve geldım yasemın uyutalı 10 dk olmus o gıttı 10dk sonra uyandı ama uykuyu alamadı1 saat olmadan mızıkladı salladım 10 -15 dk uyudu sonra yıne uykuyu alamadan uyandı.. sonra 2 saat uyanık tuttum uyuttum 40dk uyudıu. oda yıne arada salladım mızıkladı. sonra 2 saat uyanık kaldı 2 saat uyudu ve gunduz alamadıgı uykuları aldı . sonramı 11de uyudu 11bucukta cıngoz oldu ve 1bucukta uyudu..okadar halsız dusurdukı beni inanamazsınız
Ferfinimmm.. nutella dıe dıe aldırttınız bana da gecen gun bı nutella, kapağını acmadım desem sana. 30 undan sonra ınsan degısmıyor ıste.. aldım duruo, gondereyım de canına bi oku üfle..
bugun hıc ıstahım yok, sabah kahvaltısı ıle duruyorum.. bı muz yedım az once, bısı yemıs olayım dıe..
bizim her market ziyaretimizde eşimin irademi ölçme aracıdır Nutella.. her seferinde alma derim, o da sen istemezsen yeme, ben yiyeceğim der.. her seferinde ben ondan çok yerim..dolapta acılmamıs yedegım var daha demın dusundumkı eger nutellanın agacı olaydı ıcımden cıkardı :))) benımkı bunalımdan galıba ya habıre bısıler yemek ıstıorum ama yemek deıl yanı abur cubur hırt hışt cıkolata vs
sen yınede sakla onu bıgun yerım. turkıyede cok komıktı sevdıgım bılıolar annemlere gıdıom kavanoz kardesıme gıdıom kavanoz kayınvaldemlerde kavanoz kendı evımde kavanoz hepsınıde yıyen ben. bura geldım kavanozlar kaldı oyle keske toplayıp getırseydım
hayranım sisin gibilerine, biliyor musunus? abur cubura yüz vermeyen iradeli insanlara.. hastasınısım .. boshayallersmileYok Tuba aram benım, cıkolata,bıskuvı, abur cubur.. yanı hıc hayatımda olmamıs, o yuzden kırk yıl dusunsem aklıma gelmez benım.. ama de kı bıtkı cayı ıcme, bısı ıcme sıcak mesela, herhalde sıyırıırımm.
iki pötibör bisküvi arasına sürüp yemeyi denedin mi hiç beybim ?afıyet olsun kasıklamak kesmdıgı zaman oyle yapıorum ben sankı daha bı mutluluk verıo oyle
hakkaten yaaa!! bütün gün evde olup da o mutfağa çeki düzen veremeyecek 10 dkyı bulamayışıma yanıyorum.. aslında utanıyorum.. öyle ki, yemekten sonra kocam bile tabağı sudan geçirirken ben onu bile yapmıyorum.. öyle tembelim yani..o mutfak işi hep öle gider ,hamıllelıkten sonra daha bı serıldım sankıakannehir tembelleştim şimdide tüm günümü ayırdıgım bı melek var evımde,mutfakl batmıs kimin umrunda :lepi:
arada bir wc ziyareti yapmayı unutma kaydirigubbakcemile3 erteleyip de unutuyorsundur belki..hapsururken 2dir alttan kacıo iimi , ne oluyoeyvahedigeldismile
bazıları var doğum yapmamış gibi şu anda. nasıl beceriyorlar bilmiyorum. ben doğum yapınca adeta başka birisi oldum. önceki halimden eser yok.
merhabalar bende 2009 ağustos annesiyim sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum bir türlü yazamadım çk kötü günlerdi üçlü testim kötü çıktı ultasona beyin kistleri gözüktü falan derken kimseyle konuşmak istemiyordum ama sizlerin yazışmalarını hep izledim. maaşallah şimdi nur topu gibi bir oğlum var hiç bir problemimiz yok ayın 18inde 5. ayımıza giriyoruz 2tane dişimiz var dönüyoruz 7600gr olduk 67cm iz şimdi o günleri düşünüyorunda doktora rağmen iyiki aldırmamışım hepinize sevgilerrr
bu büyüme evreleri yavrucakların düzenini sarsıyor galiba.. bizim de periyodik olarak öyle düzeni reddetme dönemlerimiz oluyor..sonra düzeliyor sonra gene bozuluyor.. :uhm:Çağan'ın uyku düzeni değişti 8-9 saat uyanık kalıyor uyutamıyorum o da uyumak istiyor ama uykuya dalamıyor çok vızırdanıyor kendine ninni söylüyor yavrum, kafasını bi sağa bi sola çevirip duruyor gözlerini zorla kapatıyor..en fazla 15 dk uyudu öğlen problemi ne anlayamadım
ama oğlumu terruk edin 4 çay kaşıgı pekmezli ıhlamur içti bugün : ) umarım öksürüğüne iyi gelir
uyumadan öncede 4 tatlı kaşığı muhallebi götürdü daha da yerdi ama zorlamak istemedim babasının kucağında yedi bunları, galiba aynı mesafede oldugumuz için rahat yedi, daha önce arabasına oturtuyordum ben yukarıda kalıyorum mesafe olarak kafasını çeviriyordu, baba kıucağı rahat gelmiş olabilir
mama sandalyemiz p.tesi gelecek ozman rahat ederiz inşallah darısı Canan'ın başına : ))
Defne de bazen ısırmak ister gibi yanağıma yapışır. sanki beni yemek istiiyormuş gibi. benim çok hoşuma gidiyor bu :)sağol tatlım bilgi verdiğin için bende alayım ama drbrown biberonuna böğürüyor ÇAğan bey
şu anne gögsü gibi olan biberondan alayım önce hem meyve sularınıda onunla içer
hayırlı olsun ilk inciniz gelmiş çok erken değilmi ?
Çağan'da ishal 2 gündür yüzümiısıraya çalışıyor amanın
oğlumu babasıyla gezmeye gönderdim 20 dk gezdiler bana çok iyi geldi kafa dinledim
Hayvancılığı bıtırdıler ulkede.. dört bır yanı verımlı topraklarla dolu oldugu bır memlekette tarımı bitirdiler.. dısarının "boktan" mallarına bızı mecbur bıraktılar!!
Doluyum.. neyse,susayım.
ben de sefiyorum seni kadın Şeniz ama dolap maceralarım süperdi,ah o zamanlar tanışsaydık...
donmuş yumurtanın sarısı nasıl ayrılır,donmuş yoğurt nasıl dondurma niyetine yalanır... hepsini anlatırdım kaydirigubbakcemile3
nacizane fikrim tuzsuz keçipeynirinden yanadır canlar.bir de labne var tabi..burcu muydu cheesecake yapan,labne deyince aklıma düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?