2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşin çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha tekrarlamaz aynı rahatsızlık.Kendine çok dikkat et Allaha emanet ol.
Hoşgeldin datlum.Çok geçmiş olsun

Ayşin çok çok geçmiş olsun.
yazının devamını böyle bitecegini hiç tahmin etmemiştim..
çok üzüldm..

yanında birilerin olması buyuk şans gerçekdende.
ama mide soruna genelde buyuk stres ve üzüntünn sebp oldugunu okumuştum bi yerde. nolur biraz
relaks ol.kıyammam ya. tekrar geçmiş olsun

azcık evi temizledim
oglumu yıkadım. uyuttum
evrimin meşhur tarifi ile puding yaptım evde biskuvi yokmuş altına kırıntı koycakdım
ama neyhse bu sefrlik öyle olcak.cokacimcoook
isteyen buyursun gelsin..
ögle yemeği yiyecegim

ayyy rapor veriri gibin yazmışım ne komedi ya...peeeeeeehhh

esra esraaaaaaa

eti puff yapmasını ögrendim canımm bi gun gel bizede yapıp yiyelim..
resminide koyarıs:..

bende bi foka yaramadi corekotu yagi isirgan ve kimyon tohumu kaynattim ictim, igrenc tadlari vardi(kalan isirgan tohumlarini bahara saksiya ekicem belki isirgan otu cikar da salatasini yaparim, bi ise yarasin, ama kimyon tohumunu napcam bilmiyorum:)))

şu süt bıraz fazlalassın da.. valla hı cbısı gozumde yok..

Nurdan ın bı lafı vardı, deseler kı mok ye artaacak.. haketen ona dondu durumum.

bilmiyorumkismile
Nurdanın bu lafı beni çok üzmüştü ya canım kıyamam ona.Teoş beyler bugün nasıllar acaba

hasmetmahap bu sabah yine farkina varinca oraya birakilacaginin aglmaya basladi, birasdan ariycam bakalim nasil gidiyor..

NURDANCIM teo bugün tam günmü kalacaktı kreşte... hadi sor bakalım anlat neler yapmış teo hepimiz merakla bekliyoruz.... inşallah ağlamadan güzel geçmiştir...

cok gecmis olsun belmacim..o mudurude allah bildigi gibi yapsin..
AYSIN cok gecmis olsun kuzum aman dikkat et kendine, dinlen bol bol, pekmez falan ic, stress yapma hicbiseye..

inşalllah kız kardeşin hayırlısıyla biran önce iş bulur rabbim yardımcınız olsunolumunekankayizsmile

yazmayı unuttum İstanbulda oturuyor

Milkshake saol canım benim

evet canim tam gun kalicak, ariyomù simdi..

hadi bakalım güzel haberlerle dön bize canımolumunekankayizsmile

yazmayı unuttum İstanbulda oturuyor

Milkshake saol canım benim

nette iş bulma siteleri var onlara falan da başvuru yapabilir....bizi bile birkaç yerden aramışlardı.... o istanbulda oturuyorsa daha çok seçenek olabilir.... yolu açık olsun kardeşinin işsizlik çok zor rabbim herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…