Ayşin çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha tekrarlamaz aynı rahatsızlık.Kendine çok dikkat et Allaha emanet ol.Çok mutsuzum bugün..
Sabah kızımı bırakıp işe gelmek bugün ayrı bir koydu niyeyse.
Dün gece bir karar verdim, asla ikinci cocuğu doğurmayacağım. Önümüzdeki hafta gidip spiral taktıracağım.
Bir çocuğun daha tüm sorumluluğunu - maddi,manevi,psikolojik,sosyolojik,fizyolojik- kaldırmaya gücüm yok.
Dün akşam saatlerinde, evde bayıldım durup dururken. Allah'tan evdeydim ve Allah'tan Deva kucağımda değildi. Gündüz hafif hafif başım dönüyordu ve bir kaç gündür çok midem ağrıyordu zaten. Annemle bir arkadaşım vardı yanımda. Bir dakika falan öyle kalmışım sonra gözlerimi açmışım ama bu süreyi hiç hatırlamıyorum. Ayılıp bişeyler söylemeye çalışmışım ama bunları da hatırlamıyorum. Sonra biraz kustum. Kusarken azıcık kan geldi. Apar topar hastaneye gittik, tahliller, tomografi falan.
Sonuç erken teşhis edilen mide kanaması ve ona eşlik eden ileri seviyede kansızlık.Kan tahlili sonuçlarını görünce inanamadım, bütün değerler alt üst olmuş. 1,5 sene önce kardeşim vefat ettiğinde de yine böyle bir mide kanaması geçirmiştim. O zamanda çabucak müdahale edilmişti ve daha kötü şeyler olmadan atlatmıştım. Bu seferdede doktor iyi ki bayılmışsın dedi.Yoksa geç kalabilirmişiz. Hastaneye yatmam gerekiyordu ama bebeğim olduğunu söyledim. Bir sürü nasihat ve ilaç reçetesi ile çıktım hastaneden. Yoğun bir tedavi dönemi bekliyor beni..
Bugün işe gelecek halde değildim ama biraz düşünmeye- kendimi dinlemeye ihtiyacım var, evdeyken böyle bir şansım olmuyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
Hoşgeldin datlum.Çok geçmiş olsunherkese merhaba güzel anneler
bir hafta oldu sanırım buralara uğramayalı ikince kez bu kadar ayrı kaldım topikten birincisi doğumdu ikinciside üzerime yapışıp kalan ağır bir girip ve ardından nişan telaşı vs oldu
ne kadar şanslıyım ne kadar muhteşem bağlarımız var ne arayanlarım ne msj atanlarım bitmedi Allahım okadar mutlu oldumki götüm kalktı kendimi bi bok sandım resmen delikafadulden
hepiniz çok ama çok sağolun sizleri çok ama çok seviyorum inann tüm samimiyetimle arayanlara ve msj atanlaratek tek döneceğim çünkü birkaç gündür insan sesine kavuştum daha doğrusu bir sese kavuştum kaydirigubbakcemile3
bu geçmiş okunurmu okunursa nasıl okunur atlanarakmıı zplanarakmı bakalım artık
niekii yaawff bebekten fırsat mı bulamıo işe başladımı ki nazaneftelya nazan topige katılmıo artıkk
esra esraaaaaaa
eti puff yapmasını ögrendim canımm bi gun gel bizede yapıp yiyelim..
resminide koyarıs:..
gülommm bekle geliyorummmmmmm
buyrunnnnnnnnn buyrun gelin.. seve seve...opuyorumnanaktanoy oyy oyy biri etif pufmu dedi bayılırım delikafadulden bende gelsem olmamı hemide uçarak geliyorum siz başlayın yapmaya ben yetirişim
Bana da öğret bayılırımm Eti Pufaesra esraaaaaaa
eti puff yapmasını ögrendim canımm bi gun gel bizede yapıp yiyelim..
resminide koyarıs:..
buyrunnnnnnnnn buyrun gelin.. seve seve...opuyorumnanaktan
Elıfımm.. ıyıdır annem, sen nasısınn??
Corekotunu ve ısırgan tohumunu bal ile karıstırıp yedıgınız zaman, hem süt artarmıs hem de sütün kalıtesı artarmıs.. bılgınıse.. çörek otunu yuttum az once,evde var dıe,ısırgan tohumu da Ozy ye soylendı. Bakalım..
şu süt bıraz fazlalassın da.. valla hı cbısı gozumde yok..
Nurdan ın bı lafı vardı, deseler kı mok ye artaacak.. haketen ona dondu durumum.
Nurdanın bu lafı beni çok üzmüştü ya canım kıyamam ona.Teoş beyler bugün nasıllar acaba
cok gecmis olsun belmacim..o mudurude allah bildigi gibi yapsin..3 gündür neler çektim neler :çok üzgünüm: Cuma gününden beri her 6 saatte bir acildeyim. Diş ağrım tavan yapıyor ve ağrı kesici iğne vurduruyorum. 20 lik dişim apse yapmış antibiyotik+iğne verdi doktor. Sabah 4 te gece 2 de ağrılarla hastaneye koştuk. Eşim de mahvoldu ben de.
İkinci bir vukuat, cuma müdür saat 15:00 de toplantı var dedi. o saatte çocuğa bakacak kimse yoktu. "Tamam siz gelmeyin" demesini beklerken müdür ne dedi biliyor musunuz "çocuğunu da al gel" akannehir nasıl geleyim dedim, adam inat ediyor illa geleceksin toplantıya diyor Çok üzgünüm çoook Beni getirecek kimse yok dedim. Müdür yardımcıları arabayla gelip aldılar. Toplantıya kızımla katıldık. 2 saat kucağımda. Mızır mızır mızırdandı toplantıda. ben ayakta onu pişpişliyorum, çok durmazsa dışarı çıkıp sonra tekrar giriyoruz, falan filan. Rezalete bakın. Didar çok yoruldu, ben çok hırpalandım, dişim ağrısı bir yandan.... Bugün de müdür gelmiş bana, "e çocuk kalabalığa girmeye alışsın yavaş yavaş" diyor. Ne manyak müdürler var ya. :mymeka:
AYSIN cok gecmis olsun kuzum aman dikkat et kendine, dinlen bol bol, pekmez falan ic, stress yapma hicbiseye..Çok mutsuzum bugün..
Sabah kızımı bırakıp işe gelmek bugün ayrı bir koydu niyeyse.
Dün gece bir karar verdim, asla ikinci cocuğu doğurmayacağım. Önümüzdeki hafta gidip spiral taktıracağım.
Bir çocuğun daha tüm sorumluluğunu - maddi,manevi,psikolojik,sosyolojik,fizyolojik- kaldırmaya gücüm yok.
Dün akşam saatlerinde, evde bayıldım durup dururken. Allah'tan evdeydim ve Allah'tan Deva kucağımda değildi. Gündüz hafif hafif başım dönüyordu ve bir kaç gündür çok midem ağrıyordu zaten. Annemle bir arkadaşım vardı yanımda. Bir dakika falan öyle kalmışım sonra gözlerimi açmışım ama bu süreyi hiç hatırlamıyorum. Ayılıp bişeyler söylemeye çalışmışım ama bunları da hatırlamıyorum. Sonra biraz kustum. Kusarken azıcık kan geldi. Apar topar hastaneye gittik, tahliller, tomografi falan.
Sonuç erken teşhis edilen mide kanaması ve ona eşlik eden ileri seviyede kansızlık.Kan tahlili sonuçlarını görünce inanamadım, bütün değerler alt üst olmuş. 1,5 sene önce kardeşim vefat ettiğinde de yine böyle bir mide kanaması geçirmiştim. O zamanda çabucak müdahale edilmişti ve daha kötü şeyler olmadan atlatmıştım. Bu seferdede doktor iyi ki bayılmışsın dedi.Yoksa geç kalabilirmişiz. Hastaneye yatmam gerekiyordu ama bebeğim olduğunu söyledim. Bir sürü nasihat ve ilaç reçetesi ile çıktım hastaneden. Yoğun bir tedavi dönemi bekliyor beni..
Bugün işe gelecek halde değildim ama biraz düşünmeye- kendimi dinlemeye ihtiyacım var, evdeyken böyle bir şansım olmuyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
Selamlar
Kızlar biliyorum yeri burası değil ama ben yinede yazayım belki bişey çıkar - kız kardeşim iş arıyor - 25 yaşında ingilizce işlertme mezunu - 2 yıl kadar da tecrübesi var - yani böyle iyi bir yer felan biliyosanız duyarsanız bana söylerseniz çok seviniriz - özelden dahada ayrıntılı yazabilirim
Teşekür ettim :))
evet canim tam gun kalicak, ariyomù simdi..NURDANCIM teo bugün tam günmü kalacaktı kreşte... hadi sor bakalım anlat neler yapmış teo hepimiz merakla bekliyoruz.... inşallah ağlamadan güzel geçmiştir...
Selamlar
Kızlar biliyorum yeri burası değil ama ben yinede yazayım belki bişey çıkar - kız kardeşim iş arıyor - 25 yaşında ingilizce işlertme mezunu - 2 yıl kadar da tecrübesi var - yani böyle iyi bir yer felan biliyosanız duyarsanız bana söylerseniz çok seviniriz - özelden dahada ayrıntılı yazabilirim
Teşekür ettim :))
evet canim tam gun kalicak, ariyomù simdi..
yazmayı unuttum İstanbulda oturuyor
Milkshake saol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?