2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun.. Diş ağrısı çok zordur.. umarım en temiz yoldan kurtulursun. Müdürün de pek anlayışlıymış, neyseki bırak evde yalnız yaşamaya da alışsın dememiş delikafadulden

evet benimmde tek derdim sütüm ama ben dert ediorum bu durumumu ..

Evet ben de o ikisini bir arada istiyorum. Doğaya aykırı bişi mi bu acaba? Bugün söz verdim kendime, gözü dönmüşler gibi herşeye saldırmayacağım diye.. ama kendimi zor tutuyorum

ust damagım fena acıooo. disetlerim ozeliklede bisey yerken sanki cop batıomus gıbı acıo ..ecenın bı agız jeli vardı onu surdum
Sıcak birşey yerken veya içerken mi yaktın canım? ben çok yaparım da.. geçmiş olsun..

suan yok canım ama laserden sonra oluyo şimdi daha iim. lazerde ilk basta acıtmıo ama sonra tavuk tutsu kokusu gelıo yakıo iltihabı
Bu tedavi ne kadar sürecek Pervin? inşallah kurtulursun da ayacıkların biraz rahat eder..

Geçmiş olsun Ayşin.. umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın. ama nacizane fikrim, böyle zamanlarda büyük kararlar vermemek gerek. bunların gelip geçici şeyler olduğunu düşün.. Allah çaresi olan dert versin yeter ki.. hayatta en zor şey çaresizlik olsa gerek..

hoşgeldin.. iyi ki geldin.. tekrar geçmiş olsun.. ağır grip derken H1N1 değildir umarım.. ne olursa olsun atlatmana çok sevindim. Yaho'dan ne haber? onun sağlığı yerindedir inşallah..

esra esraaaaaaa

eti puff yapmasını ögrendim canımm bi gun gel bizede yapıp yiyelim..
resminide koyarıs:..

Pek hamaratsın Güllüüü.. ama ne öyle pudingler, eti puflar.. fitim, istediğimi yerim diyorsun ama bizleri de düşün be bacı !!

hasmetmahap bu sabah yine farkina varinca oraya birakilacaginin aglmaya basladi, birasdan ariycam bakalim nasil gidiyor..

oyy kıyamam Teo'ya.. nasıl da anlıyorlar şimdiden.. ikiniz için de çok zor olsa gerek..

kresimizi aradim, oglumun dualari kabul olmus, allah akil fikir vermis:))mamasini yemis, 1 saat uyumus, simdi parkta oyun oynuyormus:)) allahim nasil mutlu oldum..insallah devam eder boyle:))annem almaya gidicek 1 saate kadar, ondanda ogrenirim

evet evet tüm gün iş bulma sitelerinde sürekli uygun bişey çıkmasını bekliyo - bir sürü yere başvurmuş bekliyo öyle - umarım bulur en kısa zamanda - hiç iyi görmedim onu yılbaşında gittiğimizde

kresimizi aradim, oglumun dualari kabul olmus, allah akil fikir vermis:))mamasini yemis, 1 saat uyumus, simdi parkta oyun oynuyormus:)) allahim nasil mutlu oldum..insallah devam eder boyle:))annem almaya gidicek 1 saate kadar, ondanda ogrenirim

ayy canım çok sevindim bak teo beklenendende daha kısa sürede alışmış kocaman bi aferim ve maşallah ona inşllah böyle devam edecek güzel haberlerinin devamını bekliyoruz canımolumunekankayizsmile

ah super ya :)) çok sevindim - Teonun iyi olması senin içinin rahat olması en önemli - böylece sende işine konsantre olabileceksin :) hadi daha iyi günler sizi bekliyo :)

Hadi gözümüz aydın maşallah akıllı ördeğe
ah super ya :)) çok sevindim - Teonun iyi olması senin içinin rahat olması en önemli - böylece sende işine konsantre olabileceksin :) hadi daha iyi günler sizi bekliyo :)
İnşallah kardeşin istediği gibi bir iş bulur hayırlısıyla canan

esrako esra ece kaç kilo doğdu şimdi kaç kilo
3530 50 cm doğdu
7000 67,5 cm oldu da ece

canım ece 3900 gr dogdu hastane çıkısında sanırım 3600 e geriledi, ve 3 hafta boyunca dogum kilosuna erisemedi ondansonra aylık 800-850 g r aldı yani alması gereken alt miktarı, su anda yani 5, ay itibari ile 7240 ve 68 cm
dr tam tamına gidiyor dedi
boyda %90 kiloda ise %60 persentil de ,
yani endise etmene gerek yok aksine bizimki iri dogdu ama az aldı

ERKEK BEBEK ANNELERI
bebiklerin pipilerini siyiriyormusunuz??doktor baa banyodan banyoua iyice siyir dedi..
birde sunnet icin dusunceleriniz nedir??

bence erken yasta yaptırın ilerde çok sorun çıkarıyor çocuklar buyudukca bakımı da zorlasıyor
ayrıca en ideal yas ya 1 yasından evel ya 6 yasından sonra
o arada yani 1-6 arasında herhangi bir tıkanıklık vs olursa acil sunnet gerekli ruh durumu acısından iyi degil bu yas aralıgı ybunu da riske atmamak için bence erken yaptırın
oglum olsa hemen yaptırcaktım

benim oglum yarım sunnetli dogdu pipisini yarısınınderisi yoktu sunnetili gibiydi peygamber sunneti de diyorlar ya o yuzden deri itme islemi yapmadık zaten 10 aylıkken ameliyat oldu sunnet de bu vesile ile olmus oldu

elif pes diyorum baska birsey diyemiyorum allah sabırlar versinarkadasım ne zama gidiyorlar ne zaman bakıcıya baslıyorsunuz ?

inanamıyorum yaaaa

kaynata kalktı khvaltı hazırlıyor,kaygana yatak keyfi yapıyor.bakalım bugün neresi ağırıyor nazenin sultanımızın.haydi hoşçakalın

)) bosver durymazdan gormezden gell sinirlerine hakim ol kızına geçer gerilimin sutunu etkilemis bile baksana

geçmiş olsun dilekleri iletenlere tekrar tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden

yahoya geçmedi mucize gibi birşey ama mamiyle ikimiz gece uyurken bile maske ile uyuduk düşünün artık iğrenç birşey bu maske ve aksilik gibi yaho illa yanımızda yatmak istedi ortamızda o mikropların içinde yattı resmen bebeğim ama başka çarem yoktu mamide grip bende ve yahoya bulaştırmadan atlattık maşallah diyeyim..

maşallah ya.. ayy çok şükür teobüyümüşde kreşlerde akıllı akıllı oynarmış uyurmuş.. ayyy canım ya...ördekkk

ebrucum tedavı sanırım 2 seans daha gidicem biri yarın biride dr nezaman derse ozaman.. sanırım bu hafta bıter. tırnagın arasına gazlı bez koydu lı ondan rahatladı tırnagım ama kenarında yara var o yarayı yakarak kurutuyolar.

annem aradi kresten almis teomani, ama annem gittigi sirada agliyormus anakucaginda, yaninda bakici varmis, ama kucaga almiyormus, yanindan ilgileniyormus..annemi gorunce gulmeye baslamis, boynuna sarilmis annemin eve gelene kadar, kadinlar bile sasirmis..off bunu duyunca icim cizz etti ya..

pervincim ayakta sallamiyorlar, yatakta uyutuyorlar uykusu gelince, biraz yatagini salliyorlar okadar, ama bu teknik evde ise yaramiyor(

elif seni araığımda salifo çıktı dedim rezil olduk ses tam travesti modunda ismim falan kayıtlıdı iiki adam yanlış anlıcak karım nasıl tiplerle görüşüyor diye ama sen bana dönüş yapmadım tüpürecem suratına

birde kayınvalidene söyle esrada sana uygun kaşıklar varmış kargo ile yollasınmı diye özel ebat kaşıklar itina ile monte ediliyor bilmem anlatabildimmi

selamlarrr

atlaya atlaya okuyorum yakalayacagım sizi insallah

son iki sayfam kaldıydı mesai bitti

yarından sonra gunu gunune sizleri yakalamak dilegiyle herkse selamlar sevgiler:)

güllü ne tarifi kız öyle eti puf şu bakkalda satılanmı
bu arada güllerini gördüm eline sağlık çikolat güzel hava katmış ama tezgahın çok karışık güllerden ziyade tezgah ilgimi çekti senin gibi temiz bir hatun cık cıkk gelecem teftişe ne öyle su bardakları falan birde nutellası var tam kışkırtmalık

yazacağım o kadar şey varki
diyetisyene gittim bir liste verdi tam bize göre eyvahedigeldismile
bissürü ikonlar gelmiş ne güzel
yahoyu götürdüm doktora onuda anlatacağım
nişanı anlatacağım
geçmişi okudum kısmen onlar hakkında yorumlar yapacağım
artık 3-5 gün beni dinlersiniz pardon okursunuz bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…