Geçmiş olsun.. Diş ağrısı çok zordur.. umarım en temiz yoldan kurtulursun. Müdürün de pek anlayışlıymış, neyseki bırak evde yalnız yaşamaya da alışsın dememiş delikafadulden3 gündür neler çektim neler :çok üzgünüm: Cuma gününden beri her 6 saatte bir acildeyim. Diş ağrım tavan yapıyor ve ağrı kesici iğne vurduruyorum. 20 lik dişim apse yapmış antibiyotik+iğne verdi doktor. Sabah 4 te gece 2 de ağrılarla hastaneye koştuk. Eşim de mahvoldu ben de.
İkinci bir vukuat, cuma müdür saat 15:00 de toplantı var dedi. o saatte çocuğa bakacak kimse yoktu. "Tamam siz gelmeyin" demesini beklerken müdür ne dedi biliyor musunuz "çocuğunu da al gel" akannehir nasıl geleyim dedim, adam inat ediyor illa geleceksin toplantıya diyor Çok üzgünüm çoook Beni getirecek kimse yok dedim. Müdür yardımcıları arabayla gelip aldılar. Toplantıya kızımla katıldık. 2 saat kucağımda. Mızır mızır mızırdandı toplantıda. ben ayakta onu pişpişliyorum, çok durmazsa dışarı çıkıp sonra tekrar giriyoruz, falan filan. Rezalete bakın. Didar çok yoruldu, ben çok hırpalandım, dişim ağrısı bir yandan.... Bugün de müdür gelmiş bana, "e çocuk kalabalığa girmeye alışsın yavaş yavaş" diyor. Ne manyak müdürler var ya. :mymeka:
evet benimmde tek derdim sütüm ama ben dert ediorum bu durumumu ..
Evet ben de o ikisini bir arada istiyorum. Doğaya aykırı bişi mi bu acaba? Bugün söz verdim kendime, gözü dönmüşler gibi herşeye saldırmayacağım diye.. ama kendimi zor tutuyorum
Sıcak birşey yerken veya içerken mi yaktın canım? ben çok yaparım da.. geçmiş olsun..ust damagım fena acıooo. disetlerim ozeliklede bisey yerken sanki cop batıomus gıbı acıo ..ecenın bı agız jeli vardı onu surdum
Bu tedavi ne kadar sürecek Pervin? inşallah kurtulursun da ayacıkların biraz rahat eder..suan yok canım ama laserden sonra oluyo şimdi daha iim. lazerde ilk basta acıtmıo ama sonra tavuk tutsu kokusu gelıo yakıo iltihabı
Geçmiş olsun Ayşin.. umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın. ama nacizane fikrim, böyle zamanlarda büyük kararlar vermemek gerek. bunların gelip geçici şeyler olduğunu düşün.. Allah çaresi olan dert versin yeter ki.. hayatta en zor şey çaresizlik olsa gerek..Çok mutsuzum bugün..
Sabah kızımı bırakıp işe gelmek bugün ayrı bir koydu niyeyse.
Dün gece bir karar verdim, asla ikinci cocuğu doğurmayacağım. Önümüzdeki hafta gidip spiral taktıracağım.
Bir çocuğun daha tüm sorumluluğunu - maddi,manevi,psikolojik,sosyolojik,fizyolojik- kaldırmaya gücüm yok.
Dün akşam saatlerinde, evde bayıldım durup dururken. Allah'tan evdeydim ve Allah'tan Deva kucağımda değildi. Gündüz hafif hafif başım dönüyordu ve bir kaç gündür çok midem ağrıyordu zaten. Annemle bir arkadaşım vardı yanımda. Bir dakika falan öyle kalmışım sonra gözlerimi açmışım ama bu süreyi hiç hatırlamıyorum. Ayılıp bişeyler söylemeye çalışmışım ama bunları da hatırlamıyorum. Sonra biraz kustum. Kusarken azıcık kan geldi. Apar topar hastaneye gittik, tahliller, tomografi falan.
Sonuç erken teşhis edilen mide kanaması ve ona eşlik eden ileri seviyede kansızlık.Kan tahlili sonuçlarını görünce inanamadım, bütün değerler alt üst olmuş. 1,5 sene önce kardeşim vefat ettiğinde de yine böyle bir mide kanaması geçirmiştim. O zamanda çabucak müdahale edilmişti ve daha kötü şeyler olmadan atlatmıştım. Bu seferdede doktor iyi ki bayılmışsın dedi.Yoksa geç kalabilirmişiz. Hastaneye yatmam gerekiyordu ama bebeğim olduğunu söyledim. Bir sürü nasihat ve ilaç reçetesi ile çıktım hastaneden. Yoğun bir tedavi dönemi bekliyor beni..
Bugün işe gelecek halde değildim ama biraz düşünmeye- kendimi dinlemeye ihtiyacım var, evdeyken böyle bir şansım olmuyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
herkese merhaba güzel anneler
bir hafta oldu sanırım buralara uğramayalı ikince kez bu kadar ayrı kaldım topikten birincisi doğumdu ikinciside üzerime yapışıp kalan ağır bir girip ve ardından nişan telaşı vs oldu
ne kadar şanslıyım ne kadar muhteşem bağlarımız var ne arayanlarım ne msj atanlarım bitmedi Allahım okadar mutlu oldumki götüm kalktı kendimi bi bok sandım resmen delikafadulden
hepiniz çok ama çok sağolun sizleri çok ama çok seviyorum inann tüm samimiyetimle arayanlara ve msj atanlaratek tek döneceğim çünkü birkaç gündür insan sesine kavuştum daha doğrusu bir sese kavuştum kaydirigubbakcemile3
bu geçmiş okunurmu okunursa nasıl okunur atlanarakmıı zplanarakmı bakalım artık
hoşgeldin.. iyi ki geldin.. tekrar geçmiş olsun.. ağır grip derken H1N1 değildir umarım.. ne olursa olsun atlatmana çok sevindim. Yaho'dan ne haber? onun sağlığı yerindedir inşallah..
azcık evi temizledim
oglumu yıkadım. uyuttum
evrimin meşhur tarifi ile puding yaptım evde biskuvi yokmuş altına kırıntı koycakdım
ama neyhse bu sefrlik öyle olcak.cokacimcoook
isteyen buyursun gelsin..
ögle yemeği yiyecegim
esra esraaaaaaa
eti puff yapmasını ögrendim canımm bi gun gel bizede yapıp yiyelim..
resminide koyarıs:..
Pek hamaratsın Güllüüü.. ama ne öyle pudingler, eti puflar.. fitim, istediğimi yerim diyorsun ama bizleri de düşün be bacı !!
hasmetmahap bu sabah yine farkina varinca oraya birakilacaginin aglmaya basladi, birasdan ariycam bakalim nasil gidiyor..
oyy kıyamam Teo'ya.. nasıl da anlıyorlar şimdiden.. ikiniz için de çok zor olsa gerek..