2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neyseki çok uzun süren bir tedavi değilmiş. kurtulacaksın sonunda şu batıklardan, gözün aydın :)

oyyy kıyamam ben onaa.. insanın içi cız ediyor gerçekten.. evde ayakta sallanabilme ihtimalinin farkındadır ondan evde işe yaramıyordur.. çok akıllı bunlar annesiii :)
selamlarrr

atlaya atlaya okuyorum yakalayacagım sizi insallah

son iki sayfam kaldıydı mesai bitti

yarından sonra gunu gunune sizleri yakalamak dilegiyle herkse selamlar sevgiler:)

Esra'cım hayırlı olsun, sen de işe başladın.. Ece'nin bakıcısıyla arası nasıl? eve döndüğünde seni nasıl karşılıyor, anlatsana biraz..

Adaçayı hamile bayanların ve emziren anne adaylarının kesin olarak uzak durması gereken bir bitkidir.

tazee bak ne dio

seni terbüyesüz seniiiiii lülülülülülü

kıyamam ben teosuma yaa anneannesını kurtarıcı olarak gordu yavrum benım

birazdan cikip kosucam yavruma..
asil bugun ben tisortumu birakicaktim butun hafta sonu giydim koksun iyice diye:)) kresten soylemislerdi aa unuttum, yarin vericemki yatagina koysunlar kokumu..

Nurdancım bi kaç arkadaşımız da sallamadan uyutmaya çabalıyordu denediler yatır kaldır yöntemi yapanlar olsu sonunda da kötü bi durum olmadı kuzular ağladı diye elbet üzüldük ama felaket sonuçlar doğmadı bundan için niye cız ediyo tabiki istemezsin ağlasın üzülsün ama senin yanındaykende ağlamıyomu bu ördek annesi .Of yaa ben yazı diliyle anlatamıyorum kendimi yüz yüze daha ii ifade edenlerdenim kahretsin(((

birazdan cikip kosucam yavruma..
asil bugun ben tisortumu birakicaktim butun hafta sonu giydim koksun iyice diye:)) kresten soylemislerdi aa unuttum, yarin vericemki yatagina koysunlar kokumu..

evet ıyı olur bak profesorde yazmıs koyun dıye. ben alıskanlık yapar dıe koyma taraftarı deıldım ama sen olmadıgın muddetce koymak mantıklı

2 gundur fırt orda fırt burda gezıyoruss kızımla zemuszemus dün ablama gıttık aksamda kayınvalıdeme gelıcek mısafır için bıkac mama hazırladım.öğlen kayınvalıdeme 4den sonrada bebek görmeye gıttık.ama kızım saat 2.5dan 7ye kadar uyumadı.darlandı ıyıce,ses bıyandan yatak yadırgadı falan.arabada gelırken uyudu cok şükür hala uyuyo.benımkafada kazan oldu,gezmeyı sevıyorum ama şevvalı uyutma çabalarım cok yordu benı.neyse şöle bı gecmişe göz atim gelıuyorum

gecmıs olsun,20 lık dişimden bende cok cektım.1 tanesı sadece 1 tanesı mahvettı benı,1 yıla yakın sürdü cıkması ve bu 1 yıl içinde ara ara apse yaptı yanagımı falan şişirdi berbattı yanı akannehir
ayrıca o müdüründe pek bi hoş,lafa bak kalabalıga alıssın akannehir
cok cok gecmıs olsun.aman kendıne dıkkat et,neysekı yalnız degılmıssın.inşalah bian önce iiyileşirsin canım :1hug:

Adaçayı hamile bayanların ve emziren anne adaylarının kesin olarak uzak durması gereken bir bitkidir.

tazee bak ne dio

evet sütü kesiyor ve nanee ama çok nane yemek yada çayını içmek çorbalardaki falan etki etmiyo.. doğum yaptığımda hastanede bana bilgi veren diyetisyen söylemişti..

ay maşallahh ne güzell biz gezme için hafta sonunu bekliyoruz babişkoyu bide ankara çok soğuk artık iyice zorlaşıyo gezmelerr...:sinifsinif:

hadı tekrardan cok gecmıs olsun canım,özledık senı yerimseniben topik pek bi sessız pek bı ıssızdı
yüzüme saldırınca sapık diyorum ben oğluma :)) benimde çok hoşuma gidiyor
aynen zemuszemus hırslanıyo yüzümü tutup agzına cekmeye celısıyo yanagımı cenemı ısırmaya emmeye yalamaya bayılıyo tabı bende Şeniz

süper ellerıne saglık.bu kadının fikirlerını desteklıyorum cok sevıyorum dınlemeyıde.doktorum programına cıktıgında kacırmamaya özen gösterıyorum.sen hangı kıtabından alıntı yaptın,bende alıcamda kıtabını isim tavsıyesı alabılrımyerimseniben
kresimizi aradim, oglumun dualari kabul olmus, allah akil fikir vermis:))mamasini yemis, 1 saat uyumus, simdi parkta oyun oynuyormus:)) allahim nasil mutlu oldum..insallah devam eder boyle:))annem almaya gidicek 1 saate kadar, ondanda ogrenirim
ohh maşaşallah teoya,topikcek ettgımız dualar ve tabıkı sızın ailecek ettıgınız dualr kabul oluyo işnşallah

gercekten mucıze,maşallah dıyelım nazar degmesın.
sen yahoyu alıstırdınmı yanında yatırmaya.inşallah alıskanlık halıne getırmez,kolay gelsın bacım :bbo:

mama sandalyesi kullanan varmı arkadaşlar nasıl kolaylık oluyormu önerirmisiniz bide ortalama fiyat ricii ediciimm.. yerimseniben

evet yaa bencede bana da dolarki kucağına alma alışır vırt zırt ya alışırsa alışsın bitane oğlum onu almicamda kimi alıcam kucağıma ,yok yatağına alma sonra ayıramazsın, ya o sabah oynaşmalarının yerini ne alabilir niye kendimi bu zevkten mahrum bırakiim ki yanii dimi... zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…