mama sandalyesi kullanan varmı arkadaşlar nasıl kolaylık oluyormu önerirmisiniz bide ortalama fiyat ricii ediciimm.. yerimseniben
ben kullanıyorum cok memnunum.daha ek gıdaya gecmedık ama kızım yatmayı pek sevmıyo oturup etrafı izlemek hoşuna gidiyo.zaten egık pozisyonda kullanıyorum.genelde herkezde chicco polly dı sanırım o var.ama ben e-bebekten ucuza buldum,hemde genel özellıkler aynı.marka dısında cokda fazla bı farkı yok,işimizi görüyo sonucda.99liraya aldım markası crespo.ama arkadas bıttı demıstı varmı bılmıyom
mama sandalyesi kullanan varmı arkadaşlar nasıl kolaylık oluyormu önerirmisiniz bide ortalama fiyat ricii ediciimm.. yerimseniben
saol miniğim :))canancım maşalla eceye.cok tatlı olmus,tam bı cimcimee
hoşgeldinhayırlı akşamlar ben geldim
furkan hastalandı 2 gün önce ya
ağlaya ağlaya havale geçirdi ateşide 39 buçuktu
çok kötüydü ilk gittiğim doktor bişeyi yok dedi.2ci doktorada gece 3te götürdük idrarında iltihap varmış
bir sürü ilaç aldık.bide sünnet olması gerekiyomuş
furkan hastalandı 2 gün önce ya
ağlaya ağlaya havale geçirdi ateşide 39 buçuktu
çok kötüydü ilk gittiğim doktor bişeyi yok dedi.2ci doktorada gece 3te götürdük idrarında iltihap varmış
bir sürü ilaç aldık.bide sünnet olması gerekiyomuş
hayırdır inşallahama anlatmakta istemiyorum
kresimizi aradim, oglumun dualari kabul olmus, allah akil fikir vermis:))mamasini yemis, 1 saat uyumus, simdi parkta oyun oynuyormus:)) allahim nasil mutlu oldum..insallah devam eder boyle:))annem almaya gidicek 1 saate kadar, ondanda ogrenirim
Adaçayı hamile bayanların ve emziren anne adaylarının kesin olarak uzak durması gereken bir bitkidir.
tazee bak ne dio
yirim siziiii
misafir geliyormuş hayırlı işler bol güneşler ben kaçar kıl oldum
ama anlatmakta istemiyorum
bilmiyorum ya çok kötüydügecmıs olsun,ama havale gecırmedı galıba,yalnıs yazdın sanırım,okadar cıktımı atesı ya,havale 41 derece atesle oluyo sanırım.neyse farkedılmıs enazından atesın neden cıktıgı.niye oluyomus bu idrar yolu iltahaplanması? bıan önce iyileşir oğlusun inşallah
Manyaklar gibi tatlı istiyorum geceleri. Bu nedir, neden olur anlamıyorum. Güzelce yemeğimi yedim, kahvemi içtim, sütümü içtim, bolca su içiyorum. 1 tane de elma yedim. E daha ne? Hayır, bu nereye kadar devam edecek böyle? Bir yerde durmalıyım ama çok zor geliyor. Dİlim damağım çikolataaaaaa, kakaoooooo, süüüüttttttt, keeeekkkkkkk diye bağırıyor. Bunların karışımını istiyorum. Pasta gibi bişi evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?