hoşgeldinSöylemiş miydim, ben geldim!
bende burdayım oğlum zorca uyudu ne oluyo anlamıyorum ah bi anlatsa derdinibak misafirlere laf ettin kalmamış kimse
acil soru : sebze çorbasına pirinç ya da irmik koymak şart mı??? benimki çorbayı geçti püre oldu da - irmik te koyarsam iyice katılaşacak - ne yapsam??
süper ellerıne saglık.bu kadının fikirlerını desteklıyorum cok sevıyorum dınlemeyıde.doktorum programına cıktıgında kacırmamaya özen gösterıyorum.sen hangı kıtabından alıntı yaptın,bende alıcamda kıtabını isim tavsıyesı alabılrımyerimseniben
ohh maşaşallah teoya,topikcek ettgımız dualar ve tabıkı sızın ailecek ettıgınız dualr kabul oluyo işnşallah
gercekten mucıze,maşallah dıyelım nazar degmesın.
sen yahoyu alıstırdınmı yanında yatırmaya.inşallah alıskanlık halıne getırmez,kolay gelsın bacım :bbo:
mama sandalyesi kullanan varmı arkadaşlar nasıl kolaylık oluyormu önerirmisiniz bide ortalama fiyat ricii ediciimm.. yerimseniben
furkan hastalandı 2 gün önce ya
ağlaya ağlaya havale geçirdi ateşide 39 buçuktu
çok kötüydü ilk gittiğim doktor bişeyi yok dedi.2ci doktorada gece 3te götürdük idrarında iltihap varmış
bir sürü ilaç aldık.bide sünnet olması gerekiyomuş
bende kullanıyorum canım mama sandalyesi - bizim topiğimizin sandalyesi chicco poly magic - ben çok memnunum sanırım arkaaşlar da öyle - o sandalye olmasa çok zor yedirirm çünkü benim çocuğum 1 saniye durak durmuyo kıpır kıpır - kolay oluyo sandalye ile - ben 220 ye aldım ama internette daha ucuz bulunur mu bilmiyorum - bi araştır istersen
Nasılsınız kızlar, bebeklerinizin gelişimi nasıl, neler yapabiliyorlar, herkes teker teker yazabilir miiiiiiii? -tatlicadiarzu-
günaydın furkanı üçüncü kez doktora götürcez durmuyo bakalım nolcek kendi doktoru da bi mıncıklasın belki bi fikri olur
Canım maviturkuaz renk olnından kalmamıştı geçende baktım kırmızı pembe stokta varmış.Arkadaşlarına söyle.ben kullanıyorum cok memnunum.daha ek gıdaya gecmedık ama kızım yatmayı pek sevmıyo oturup etrafı izlemek hoşuna gidiyo.zaten egık pozisyonda kullanıyorum.genelde herkezde chicco polly dı sanırım o var.ama ben e-bebekten ucuza buldum,hemde genel özellıkler aynı.marka dısında cokda fazla bı farkı yok,işimizi görüyo sonucda.99liraya aldım markası crespo.ama arkadas bıttı demıstı varmı bılmıyom
Çok çok geçmiş olsun Furkana inşallah tez zamanda atlatırfurkan hastalandı 2 gün önce ya
ağlaya ağlaya havale geçirdi ateşide 39 buçuktu
çok kötüydü ilk gittiğim doktor bişeyi yok dedi.2ci doktorada gece 3te götürdük idrarında iltihap varmış
bir sürü ilaç aldık.bide sünnet olması gerekiyomuş
aşıdan geldik ayy çok şükr çabuk sakinleşen bi bebeğim var. çok fazla aglamadı..
genel kontrolleri güzel çok şükr.
4.5 aylık takibiz;
700 gr alarak toplamda 7200 olmuş boyumuz 2 cm uzamış 64 vebaşçevremizde 42geçen ayki ölçüm yanlışmış gecen ay 43 demişlerdi zaten anlamıştım bi yanlışlık oldugunu. tamam koca kafafda o kadarda değil dimiiiii
kan ilacını 6ci ay sonrası yapılacak kan tahlil sonucuna göre başlıcas.
ek besin verme dedi.kilosu gayet iyi dedi.halbuki ben başladım 5 gundur elma püresi veriyorum geceleride yatmadan önce yarım ölçek mama veriyorum ve gece uykusu resmen gelişti yavrum çok sık uyanıyordu.ama şimdi yatmadan önce emzirip mama besliyorum ve gayet uzun süre uyuyor
maşallah Çağan İlkeye. Dr kilosuyla ilgili ne dedi canım tahlil filan sitedimi niye bu kadar tombik diye,birde kaç kilo doğmuştu?geçmiş olsunn ya biz çok şişkoyuz o zman biz 9 kiloyuzz eyvahedigeldismile
üztsınırdaydık 4. ay kontrolümüzde aştık galiba üst sınırı sadece de anne sütü oysa... sadece doktor damak tadı gelişsin die elma suyu havuç suyu falan veriyorum cam rendede rendeleyip.. arada birde kendi yaptığım yoğurttan başka bişiy yok..
maşallah Çağan İlkeye. Dr kilosuyla ilgili ne dedi canım tahlil filan sitedimi niye bu kadar tombik diye,birde kaç kilo doğmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?