2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

acil soru : sebze çorbasına pirinç ya da irmik koymak şart mı??? benimki çorbayı geçti püre oldu da - irmik te koyarsam iyice katılaşacak - ne yapsam??

oğlum diş çıkarıyo galiba bu arada bazı alıntılarımm silindi modem bozuk internetim arada bi kopuyo cevap yazacakken çıkıyorum istemeden
perwn hastaydın galiba galiba geçmiş olsun be bişlernizn fotğrafı beni öldürcek ağustos bebeklerimiz çok tatlı maşallah

dide sessiz kalıyosun beni bu gruba çekenlerden biride sendn .sabır diliyorum sana üzme kendini güçlü ol bazen insanlar hep benm istediğim diolar sen kendi istediğine bak .seni kabullenemeyip hazmedemiyolarsa çiğnemeden yutsunlar

"çocuklarla iletişim" canım ... kitap benim sevdiğim dille yazılmamış ne yazık ki , tv den izlemek daha iyi geliyor. keşke daha çok çıksa ve çalışanlar için onun tekrarını verseler...

mama sandalyesi kullanan varmı arkadaşlar nasıl kolaylık oluyormu önerirmisiniz bide ortalama fiyat ricii ediciimm.. yerimseniben

cananında dediği gibi poly magic, memnunum, 240 tl ye aldım ben internetten.

günaydın herkese,
NURDAN,teo için sevindim.her geçen gün daha iyi olacak inşallah.
AYŞİN,geçmiş olsun,yaşadıklarına üzüldüm.
ESRA,hoşgeldin kuzum,özlettin kendini.
DAMLA,paylaşım için sağol.ben de takip ediyorum o programda sabiha hanım'ı ve yanlış hatırlamıyorsam geceleri tekrarımız var demişlerdi.
MELTEM,sorun her neyse en kısa zamanda çözülür inşallah.

günaydın furkanı üçüncü kez doktora götürcez durmuyo bakalım nolcek kendi doktoru da bi mıncıklasın belki bi fikri olur

meltemcim neyin var canım paylaş ki sıkıntın azalsın..hayy allah üzüldümşimdi

canım ya çok geçmiş olsun arada bir oğluşumuzun pipisini geriye çekmek gerekiyormuş ben yapıyorumda yapışıklık oluuormuş yoksa ve problem oluyomuş erken sünnet falan gibi ondan mı olduki..

teşekkür ederim bakiim bi...

Nasılsınız kızlar, bebeklerinizin gelişimi nasıl, neler yapabiliyorlar, herkes teker teker yazabilir miiiiiiii? -tatlicadiarzu-

valla biz ıkına ıkına patır patır süper kaka yapabiliyoruz
hareket çekebiliyoruz :jeyyar:
etrafa tükrük saçıyoruz - geniişş bi alana-
oturuyoruz artık yaşasınn
yattığımız yerden kafamızı ustaca kaldırıyoruz
parmağını cop cop emiyo engellesemmi bilemiyorum ???
oyuncağımıza uzanıyoruz yakalamaya çalışıyoruz..
bağıra bağıra konuşuyoruzz çığlık atıp ninni şarkı karışımı şeyler mırıldanıyoruz.. alkisalkisalkis
mızmızlanıyoruz..

günaydın furkanı üçüncü kez doktora götürcez durmuyo bakalım nolcek kendi doktoru da bi mıncıklasın belki bi fikri olur

gelince yaz bakalım ne dedi doktor inşallah çabuk iyileşir oğluşunn

aşıdan geldik ayy çok şükr çabuk sakinleşen bi bebeğim var. çok fazla aglamadı..

genel kontrolleri güzel çok şükr.
4.5 aylık takibiz;
700 gr alarak toplamda 7200 olmuş boyumuz 2 cm uzamış 64 vebaşçevremizde 42geçen ayki ölçüm yanlışmış gecen ay 43 demişlerdi zaten anlamıştım bi yanlışlık oldugunu. tamam koca kafafda o kadarda değil dimiiiii

kan ilacını 6ci ay sonrası yapılacak kan tahlil sonucuna göre başlıcas.
ek besin verme dedi.kilosu gayet iyi dedi.halbuki ben başladım 5 gundur elma püresi veriyorum geceleride yatmadan önce yarım ölçek mama veriyorum ve gece uykusu resmen gelişti yavrum çok sık uyanıyordu.ama şimdi yatmadan önce emzirip mama besliyorum ve gayet uzun süre uyuyor

Canım maviturkuaz renk olnından kalmamıştı geçende baktım kırmızı pembe stokta varmış.Arkadaşlarına söyle.
Çok çok geçmiş olsun Furkana inşallah tez zamanda atlatır

M.Akif ede maşallah

Hani Çingene Esradan inciler nerde hani oku oku bitiremiycektik niye kandırıyosun sen bizi yaaa

geçmiş olsunn ya biz çok şişkoyuz o zman biz 9 kiloyuzz eyvahedigeldismile
üztsınırdaydık 4. ay kontrolümüzde aştık galiba üst sınırı sadece de anne sütü oysa... sadece doktor damak tadı gelişsin die elma suyu havuç suyu falan veriyorum cam rendede rendeleyip.. arada birde kendi yaptığım yoğurttan başka bişiy yok..

maşallah Çağan İlkeye. Dr kilosuyla ilgili ne dedi canım tahlil filan sitedimi niye bu kadar tombik diye,birde kaç kilo doğmuştu?

maşallah Çağan İlkeye. Dr kilosuyla ilgili ne dedi canım tahlil filan sitedimi niye bu kadar tombik diye,birde kaç kilo doğmuştu?

3090 gr doğdu canım doktorda sadece üst sınırda dedi boyuda öyle ama eşimde uzun bende kısa sayılmam ondandır dedi.. tahlil falan istemedi bakalım bu c.mtesi kontrolümüz var tekrar nedicek doktorumuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…