2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

antalya nasıl eylemm çok özledim orayı annemlerde orda yaşıyoo evlenmeden önce bende 3 yıl ordaydım evlenince ankaraya geldim tekrar.. mirmirmirmir

gaza gelmek ümidiyle kk'nın diyet sayfalarında dolaşırken bunu buldum,sirkenin yerine denesek mi?

Malzemeler: 3 parça taze veya kuru zencefil, 1 yemek kaşığı bal, 1 dal veya rulo tarçın, 2 litre su, iri doğranmış 1 adet limonun kabuğu

Yapılışı: Taze veya kuru zencefil parçaları ve limon kabuğu 2 litre suda kaynatılır. ıçerisine rulo tarçın atılarak yaklaşık 10 dakika demlenmeye bırakılır. Su ılımaya yakın 1 yemek kaşığı bal ilave edilir ve karıştırılır. Süzüldükten sonra içime hazırdır. Ara öğünlerin ardından 1’er su bardağı tüketilmesi önerilir.

Etki Mekanizması: Artirit ağrıları. Menstural kramplar, soğuk algınlığı, grip, boğaz ve baş ağrısında etkilidir. Yağ yakımını hızlandırır, sindirimi kolaylaştırır, mide bulantısı, gaz ve hazımsızlık şikayetlerini azaltır
Uyarı: Kan sulandırıcı ilaç kullananların zencefil tüketmemesi önerilir.

demet şener bununla zayıflamışmış :uhm:

Güllüüüü, bu doktorlar çok biliyor canım! Ben ek gıdaya başladığımdan beri DOruk'un huysuzlukları son buldu. Sıpalarımızı en iyi biz tanırız. Sen de kuru fasulye vermiyorsun ya sonuçta! Bence başladığın sistemi uygulamaya devam et!

Cebimi evde unutmuşum, annemdeyim

NEVİN ben cumartesi diyetisyene başlıyorum. Umutluyum.

ben onu yapamıyorum çünkü elimde bir liste olduğunda kendimi prangaya vurulmuş hissediyorum.elimde çok ayrıntılı kalori listeleri var,istediğim şeylerin kalorilerini diğer öğünlerden eksilterek yiyorum.günlük aldığım kaloriyi azaltmak,harcamayı çoğaltmak gibi basit bir mantığım var,umarım işe yarar.
senin adına da sevindim,hadi kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

Bu arada gece taşşş gibi olan sol göğsüm, Doruk emmediği halde sabaha inmişti. Aman dikkat! Sütün çekilmesi bu oluyor sanırım. KEşke soldan emzirseydim.

ben son iki yıldır diyet takvimi tutuyorum.2 ya da 3 ayın aynı sayfada bulunduğu takvimlerden bir tane alıp yatak odama astım.her ölçümümü o günün yanına yazıyorum.böylece 1 hafta önce ne kadardım,1 ay önce ne kadardım görebiliyorum.topiğimizin milli fotomontaj sitesi en.picjoke.com'da takvim vardı,bu yıl kullanacağım takvimi kendim yapayım dedim.orada kullanmak üzere zayıf bir resmimi aradım,aradım.............bulamadım mafoldumben üniversitedeyken çekilmiş bir resmi taratacağım bu gidişle...

selam herkese kayınvalidemlere gittik 3 gündür yoktum bizde bebek arabası aldık oğluma çok sevdi.sanırım en geç puset alanlardan biride benim. yine geçmiş almış başını gitmiş ama hepsini tek tek okudum şimdi gelelim yorumlara...

canım ben zaten elma ve havuç suyu veriyorum ara öğün olarak bikaç çay kaşığı. birde öğlenleri patates havuç püresi vermeye başladım az az. akşamlarıda her akşam değil haftada 3 akşam falan pirinç unundan muhallebi yapıp veriyorum vitamin falan vermedi bunları önerdi
O kadar kiloyu hayatımda sadece çocukken gördüm...Ben birgün o kiloya düşsem Zerrin Özer gibi istiklal caddesinde kombinezonla dolaşıciiiim kaydirigubbakcemile3
bende sana katılıyorum ben hatta mayoyla bilem çıkarımdelikafaduldenyok biraz attım galibakafamçokkarıştı
ayşinciğim çok güzel açıklamışsın teşekkürlerzemuszemus
bende bir açarsam ağzımı susturamayacaklar valla memleket elden gidiyor arkadaşlar..Çok üzgünüm çoook
birkaç resim ekleyeyim bücürük kızımın

çok tatlı olmuş annesi büyümüş canan bu aynı sen opuyorumnanaktan
geçmiş olsun yusufuma uff ya şu grip varya.... artık havadanmı oluyor anlamadım gitti çocuklar bazen evde otururken bile gribe yakalanıyorlar
bızımkı bıberonla ıcmıo kasıkla verıorum ıhlamur su vs bıde kasıkla deneseydın keske
kıvançta su ıhlamur gibi şeyleri kaşıkla içiyor biberonla verince ağzını bile açmıyor hele suyu hiç sevmiyor kaşıkla zar zor veriyorum

elma suyu iciorus :))
ayy şuna bak ya maşallah elma suyu içen ağzını yiriiiiim ben senin
amannnnııınn nesrin kazaya kurban gitmedin inş. bence süt olayına sakın güvenme hemen önlemini al
kızlar kusurama bakmayın pat diye düştüm ama siz yemek ve beslemek ilgili ayrı bir topik açarsanız çok iyi olur.orda beslemek le ilgili herşey yazarsınız.
çok kızdım şimdi....:mymekaat diye geldim diyorsun bide topiğe karışıyorsun yemek ve beslenme ile ilgili ayrı topik açın demişsin iyi güzel hoş demişsinde yeri geliyor biz bu topiği zor takip ediyoruz birde başka bir yeri takip etmek o kadar zor olurki benim için bence arkadaşlarımdanda bana katılan mutlaka olur zor olmazmı kızlar sizce

sonunda kayınpeder sizi doktora götürdü demek bak ne güzel maşallah seline kan durumu da iyiymiş
arabanızı güle güle kullanın bizde dün aldık arabamızı sizin gibi geç kalanlardanız bizde

çok geçmiş olsun canım
ya bazı insanlarda neden hiç merhamet yokÇok üzgünüm çoook
çooook geçmiş olsun ayşin dikkat et kuzum kendine
geçmiş olsun esraaaa seni çok merak ettik
sensiz buralar çok sessiz kafiyeli oldu yakaydirigubbakcemile3
bizde seni aramak istedik fakat çok hasta olduğunu konuşacak durumda olmadığını söyledi arkadaşlar iyileşip aramıza tekrardan katılmana çok sevindim :lepi:
kresimizi aradim, oglumun dualari kabul olmus, allah akil fikir vermis:))mamasini yemis, 1 saat uyumus, simdi parkta oyun oynuyormus:)) allahim nasil mutlu oldum..insallah devam eder boyle:))annem almaya gidicek 1 saate kadar, ondanda ogrenirim
teo alıştı artık annesi adam oldu adammmm.
ah ah bende şu boğaza bi sahip çıkabilsemboshayallersmile
ne demek esracığım sen yaz biz okuruz sabahlara kadar zemuszemus
geçmiş olsun şu sünnet olayına bende takılmaya başladım bi araştırma yapacağım bakalım
m.akife maşallah annesi güllüm bunlar ne çabuk büyüdüler bi bakmışız askere gidiyolar ayy aklıma geldide bian nsl ayrı kalıcaz:gitme:
benim oğlanda 4,5 aylık 9 kg 68cm doktor iyi diyor 1 kg falan fazlalığınız var oda çok önemli değil emeklemeye başlayınca herşey normale girer diyor bu boy kilo olayı birazda genetik çok takılmamak lazım tabi ilerde obez olmaması için kontrolü elden de bırakmamalıyız yoksa benim gibi bütün hayatı diyetle geçerkafamçokkarıştı

babaannemizden dönerken...
ayy ne güzel çıkmışsınız yeşillerin arasında ohh içim ferahladı oğlunda temiz hava almıştır annesi ciğerleri oksijen dolmuştur gerçi siz izmir gibi güzel bir yerde oturuyorsunuz oksijeniniz devamlı vardır bizim istanbul gibi pis havası yoktur
maşallah

nevin artık ne deneyeceğimi şaşırdım bende her duyduğumu uygulamaya kalkıyorum midem çöp tenekesine döndükafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Nevin ama sadece kalori hesabı işe yaramaz kiii? Kan şekeri olayı var. Onu nasıl ayarlıyorsun? Örneğin yemek yerine tatlı yiyince belki kaloride aynı hesap oluyor ama yemekle 2 saat sonra açılacak iştahın tatlı ile yarım saatte açılmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…