2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kresimizi aradim, oglumun dualari kabul olmus, allah akil fikir vermis:))mamasini yemis, 1 saat uyumus, simdi parkta oyun oynuyormus:)) allahim nasil mutlu oldum..insallah devam eder boyle:))annem almaya gidicek 1 saate kadar, ondanda ogrenirim
inşallah devamı gelir.zor bir süreç ama alışacak galiba.güçlü bir çocuk o.
gideceklerdi ama fikir değiştirmişler galiba.gidecekmiş gibi de davranıyorlar,hiç gitmeyecekler gibi de.saldım gitti artık.nevyla takılıyoruz akşamları ana-kız
ahh nurdancığım.çok iyi anlıyorum seni.uamrım bu üzüntülerin sonu çok güzel olur.
hulen gadın! demişsin o beni aramasın ben onu ararım diye.sesin de kötü geliyormuş.aramadom ben de.özledim bebek seni.
Söylemiş miydim, ben geldim!

İyi akşamlar :)))

Nasılsınız kızlar, bebeklerinizin gelişimi nasıl, neler yapabiliyorlar, herkes teker teker yazabilir miiiiiiii? -tatlicadiarzu-

sütüm de sapıttı iyice bugün sadece 4 defa emzirebildim sabahtan beri.

herkes nerde yaaa ? misafir sayısı bile daha fazla!
delikafadulden sen varya sen.aklinialirimsmile

sevgili canlar biraz kendimden bahsedeyim.derdimi dökeyim.hani sınava girmiştimya şu anadolu liselerine,fen liselerine öğretmen seçme sınavı.ben fen lisesi istiyordum malum ve birçok meslektaşım da.sınav sonuçları dün açıklandı 80 almışım bana en yakın puan 71.çok sevindimortalama puanlar 62-63 civarı.Dedim kayganadan bunalmışken ilaç gibi geldi.
Ancak bugün bölümdeki arkadaşlar aman çok mu farklıymış fen lisesi,gitsek ne olur gitmesek ne olur.çok da matah değil falan dediler.beni en çok üzen ise salihin fen lisesin de öğretmenlikten eğitim uygulama okulunda müdür yardımcılığını tercih ederim demesi oldu.bu kadar önemsemiyordunuz niye hepiniz sınava girdiniz.Tebrik edeceklerine bu şekilde davranmaları beni üzdü.biraz olsun keyifleneyim demiştim.
en güzeli oğluna 20 puan fark attım diye kayna ve kaynatanın bozum bozum bozulmaları oldu.
o herkesin isteğip gidemediği fen lisesini yazacağım ve gideceğim.umarım benim için ve kızım için hayırlı olur.
en azından biraz da bilinçli,zeki öğrencilerle muhatap olayım.üniversiteyi kazanmayan öğrenci yok fen lisesinde.çok fazla tıp kazanan oluyor.sınıf mevcutları az,okul sakin.nevamın büyüme döneminde buna ihtiyacım olacak.

yaa çıldıracağım yaaaaaaaaaaaaaaaa yine gökhanla şu ara hep çatışıozzz vee sıkıldım artık son 39 günümüz ama biz birbirimizi yiyoruzz millet ii geçinir ayrılacaz die sanırım bizde stresten girioz birbirimizealsanaalsanasmile millet mersine biz tersineeeohaoldumsmile başım ağrıo sinirden lokma girmedi dünkü kahvahvaltıyla duruyorum yanarımda mustiye yanarım:ecrin_bebek:

haklısın canım ama gerçekten baskı altına girmek bende çok daha olumsuz etki yapıyor.bir de yeni yeni motive oluyorum zaten,başarısız olursam ben de gider bir prangaya vurdururum kendimi.

sen güçlü kadınsın vesselam tebrük ederim seni candan kutlarım :lepi: umarım herşey senin için hayırlı olur:Saruboceq:
kaynana ve kaynata da orta yerinden çatırdadı desene:roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissana kocaman alkış seni çekemeyenlerde koce bi anten taksın salla gitsin bence senin işin kedi uzanamıyacağı ete mındar dermiş yaa o hesap yapmış arkadaşların tekrar tebrik ediyorum senüüüa.s.a.s.opuyorumnanaktan

öncelikle sınavdaki başarını tebrik ederim.tavırlarda da kıskançlık mı var nedir CADIARZU
düşüncelerinde de yerden göğe haklısın canım,seçme öğrencilerle çalışmak gibisi var mı?sadece ders başarısı değil,öğrencinin ve ailenin bilinç düzeyi de çok yüksek oluyor bu tarz okullarda.sana ve uzmanlığına saygı duyan,ne demek istediğini anlayan bireylerle muhatap olacaksın.benim okuma-yazma bilmeyen birçok velim var.ders anlatmak değil,bu insanlarla ve onların yetiştirdiği çocuklarla uğraşmak yoruyor ve geriyor beni.
yalnız şuna takıldım,neva'yı büyütürken o okulda olmaktan bahsetmişsin.daha batıda bir yere tayin istemek gibi bir düşünceniz yok mu?

Çok üzüldüm.. hem de çok. Kendın ıcın en ıyısı sen kendın bıleceksın. Ama ıkı ayagının uzerınde durmaya mecbursun ıste. Allah yardımcın olsun.

evrimm ece gozumun icine baka baka sıcızlıo suan :) sanada opucuk yolluyos

eywallah gözüm..

kresimizi aradim, oglumun dualari kabul olmus, allah akil fikir vermis:))mamasini yemis, 1 saat uyumus, simdi parkta oyun oynuyormus:)) allahim nasil mutlu oldum..insallah devam eder boyle:))annem almaya gidicek 1 saate kadar, ondanda ogrenirim

Ben yaşlı bı kadınım, bı de ustune anne oldum.. burada cıva oluyorum Teo ya.

Delü kaydirigubbakcemile3

birazdan cikip kosucam yavruma..
asil bugun ben tisortumu birakicaktim butun hafta sonu giydim koksun iyice diye:)) kresten soylemislerdi aa unuttum, yarin vericemki yatagina koysunlar kokumu..

Çok çok gecmıs olsun.. ıhlamurun ıcıne pekmez karıstırıp ıcır bu ara.. öksurugune ıyı gelecektır.

Nasılsınız kızlar, bebeklerinizin gelişimi nasıl, neler yapabiliyorlar, herkes teker teker yazabilir miiiiiiii? -tatlicadiarzu-

Sıyrıksınısss biliyin mü??

babaannemizden dönerken...

Yerim ben sisi... ah cıgerlerımm benım...

Çok dıyetvari gördüm sisi.. masallahh...

sevgili canlar biraz kendimden bahsedeyim.derdimi dökeyim.hani sınava girmiştimya şu anadolu liselerine,fen liselerine öğretmen seçme sınavı.ben fen lisesi istiyordum malum ve birçok ......................

Can-ı gonulden tebrık ederım.. cekemeyenlerin dötüne, batan çatallarından anten çek annem.. bak bundan anlarlar emın ol.. lahana kürü ile de kenarlarını sıvarsan, şahane olur.

FASÜLYEKO dün moralin bozuktu sanırım derdini anlatmasanda noldu bugün iyimisin....

TAZEM seni tebrik ederim... valla ben birşey yapamıyorum.. ne diyet ne spor... durumum çok vahim....

DİDEM canım benim sanada bu yakışırdı açık ara farkla herkesi sollamışsın.... bencede tercih etmelisin fen liselerini...bakalım fen lisesine göreve başladığında ki yüz ifadelerini inan bende görmek isterdim...

BABY bugün hiç girmedi ayağı nasıl oldu acaba....

NORRA çok yoğun sanırım oda yazmadı henüz teo naptı acaba kreşte....inşallah bugünde uslu uslu durmuştur..

bense işte gereksiz insanlara gereksiz laflarını dinlemek zorunda kalıyorum... işlerim çok... depresyondayım sanırım canım hiç iş yapmak istemiyor hatta işe bile gelmek istemiyorum... biraz dinlenmeye ihtiyacım ama nerde... angarya bir dünya iş var....

ELİFFFF cebim evde tebrik ederim, arayamıyorum. helal sana! tabi ki git fen lisesine! ne demek?
çok teşekkür ederim burcucum.
sen güçlü kadınsın vesselam tebrük ederim seni candan kutlarım :lepi: umarım herşey senin için hayırlı olur:Saruboceq:
kaynana ve kaynata da orta yerinden çatırdadı desene:roflol:
sositososito
moralim bozulmaya yer arıyor galiba benim.yoksa onlar kim? sağol canım
nevinciğim ben hep ilçelerde,küçük şehirlerde çalıştım artık büyük şehirlere gitmek istiyorum.fakat istediğimiz yerlere gitmek kolay olmuyor.o sebebpten istediğimiz yere gidene kadar burada da kalabiliriz.okuldan memnun kalırsam 2 sene daha kalabilirim.ha birde giderken isteyeceğimiz yerdeki fen liseleri de boş olmalı.malum fen liselerinin sayısı az.diyorum anadolu lisesi yazsam ama o fen lisesini önemsemeyen herifler hemen tercih edip yerleşirlerse kahrolurumm.okul çok güzel ve nezih gerçekten.ilk defa lisede çalışacağım
Can-ı gonulden tebrık ederım.. cekemeyenlerin dötüne, batan çatallarından anten çek annem.. bak bundan anlarlar emın ol.. lahana kürü ile de kenarlarını sıvarsan, şahane olur.
sırnaşık şey dün üst üste yaptığı kürlerden mütevellit kustu hazret.hala ders almadı.teşekkürler canım.
yav efrim biz ne zaman gidiyoz diyetisyene.yesem de süt yok zati bu aralar.şu ana humanayı tikiyorum

sibelciğim eyvallah gözüm.iyi ki varsınız.yastık işini ne yaptın?

DıDEMM dün akşam bakamadım anca hafta sonu bakarım olmazsa artık netten seninkinden alacağım ne yapayım....sende iyiki varsın.....

antalya nasıl eylemm çok özledim orayı annemlerde orda yaşıyoo evlenmeden önce bende 3 yıl ordaydım evlenince ankaraya geldim tekrar.. mirmirmirmir
Ben Alanyadayım havalar gayet ii gidiyor bugün yağdı biraz, biraz daha yağası var sanki ama şükür geçen seneki soğuk yok hala
Güle güle kullanın arabanızı Kıvanç bey içinde ınnn ınnnnn yapsın inşallah:))

hakkında hayırlısı inşallah Elif

aspirin bebegin cok tatlı ya masallah tombik ama fos bi tombiklik deil cok ama cok sekerrr

nevin sizde cok guzelsiniz masallah sizede

tazem seni tebrik ediorum ins diyet lsiten sutunu etkilemez

eliff sen bakma kıskenc insanlara tabiki fen lisesi bambaska olur...hayırlı olsun cok sevindim tebrikler

sibelcim ayagım bilmiorumki ya dr iilesio dio ama cok geciktirmisiniz deyipte duruyo kenardaki et cekilio yavas yavas ama her seferinde lazeri yiyorum cok acıo neyseki simdi 2-3 gun sonra arayıp gidicem. bide oyle yorulmsumki gunlerdir oglen eceyı uyutunca yanında uyudum oda bende 2 saate yakın uyumusuz . yer yatagını kaldırdık kadın geldi sabahtan hem eceye baktı ben dr dayken hem evı topladı ben uyandıgımdada utuleri yapıodu biraz rahatım bugun anca yemeklerimi filan yaptım eceyi fırsat buldum

iste budur!!!olumunekankayizsmileaferim sana elifim, en iyi fenlisesi cikar insallah kontejyanda, sanda nevayada moral olur, cekemeyenlerede kapak olur..benbizim rehberlik hocamizi cok severdim anadolu lisesindeyken, sadece dertlsemeye bile giderdim onunla, cok tatli bi bayandi..umarim bir suru iyi ogrencin olur, kafanda rahat olur..nerenin fen lisesini yazicaksin??

seni içten kutlarım elifcim - afferim kız sana göster günlerini :))

aaa çok ayıp çok - ne demek lokma girmedi - kuzuna kötülük ediyosun haberin yok !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…