sibelcim ayagım bilmiorumki ya dr iilesio dio ama cok geciktirmisiniz deyipte duruyo kenardaki et cekilio yavas yavas ama her seferinde lazeri yiyorum cok acıo neyseki simdi 2-3 gun sonra arayıp gidicem. bide oyle yorulmsumki gunlerdir oglen eceyı uyutunca yanında uyudum oda bende 2 saate yakın uyumusuz . yer yatagını kaldırdık kadın geldi sabahtan hem eceye baktı ben dr dayken hem evı topladı ben uyandıgımdada utuleri yapıodu biraz rahatım bugun anca yemeklerimi filan yaptım eceyi fırsat buldum
ah canım kıyamam....onca acı çekmene değerde inşallah bi ameliyatlık müdahaleye gerek kalmadan geçer.....yoruluyorsundur kolaymı daha gribi yeni atlattın vücut direncine yeni yeni kavuşuyor birde şu ayağın için koşturuyorsun hastaneye gidip gelmek bile başlı başına bi iş....allah kolaylık versin.... annen falan gelebilse keşke sende biraz dinlenmiş olursunolumunekankayizsmile
maşallah cok tatlı
cok hoşsunuz bacım.hava güzel siz güzel daha ne olsun maşallah
tebrık ederım elif alkisalkisalkis kıskanalar çatlasınn,ohh sefam olsun :1closedeyes:sevgili canlar biraz kendimden bahsedeyim.derdimi dökeyim.hani sınava girmiştimya şu anadolu liselerine,fen liselerine öğretmen seçme sınavı.ben fen lisesi istiyordum malum ve birçok meslektaşım da.sınav sonuçları dün açıklandı 80 almışım bana en yakın puan 71.çok sevindimortalama puanlar 62-63 civarı.Dedim kayganadan bunalmışken ilaç gibi geldi.
Ancak bugün bölümdeki arkadaşlar aman çok mu farklıymış fen lisesi,gitsek ne olur gitmesek ne olur.çok da matah değil falan dediler.beni en çok üzen ise salihin fen lisesin de öğretmenlikten eğitim uygulama okulunda müdür yardımcılığını tercih ederim demesi oldu.bu kadar önemsemiyordunuz niye hepiniz sınava girdiniz.Tebrik edeceklerine bu şekilde davranmaları beni üzdü.biraz olsun keyifleneyim demiştim.
en güzeli oğluna 20 puan fark attım diye kayna ve kaynatanın bozum bozum bozulmaları oldu.
o herkesin isteğip gidemediği fen lisesini yazacağım ve gideceğim.umarım benim için ve kızım için hayırlı olur.
en azından biraz da bilinçli,zeki öğrencilerle muhatap olayım.üniversiteyi kazanmayan öğrenci yok fen lisesinde.çok fazla tıp kazanan oluyor.sınıf mevcutları az,okul sakin.nevamın büyüme döneminde buna ihtiyacım olacak.
ne oldu meltem? paylas içini dök rahatlarsın:1hug:iyi geceler
benim moralim çok bozuk ya
Nasılsınız kızlar, bebeklerinizin gelişimi nasıl, neler yapabiliyorlar, herkes teker teker yazabilir miiiiiiii? -tatlicadiarzu-
dun ogluma oyuncak aldim, cok ciic bisi ya cok sevdi eve gidince sanki kenidimi affettirmek ister gibi(bugunde babasina sarilarak agladi krese verirlen, resmen tibetin yuzunu seviyordu, dudaklarini buze buze ( bakalim bugun nasil gecmis aricam birazdan, bugun tisortumu biraktim koklasin diye..
buaralar bunalımdayım ben hem gripti hem ayagımdı hem siskoluktu vs hepten serdim.. emrahlada nerdeyse 1 haftadır ayrı yatıos hastalıktan dolayı ondanda soguklugumda var gibi ona karsi.. yine kecilerim geldi buaralar. yani canım o koltukta otururken bileggece yanına sokulmak istemio obur koltukta uzanasım nefes alasım gelio bunların sebebide ecenin beni cok yorması esir almasi.. bilmiorum nasıl toparlıycam
yaa varya tam ben yazcaktım.bızde bı kac gece ayrı yatmıstık hakanla.hafıf burnu falan akıyodu grıp baslagıcıdır dıe yanasmadım neyse düngece yattık yıne beraber ama nedense gece 3 de uyandım şevval uyandırdı yanı.emzırdım uyttum ama benım uykum dagıldı ve aglama krizim tuttu kafamçokkarıştı aa hala şaşkınım nerden geldı dolup dolup taştımmı anlamadım. abartısız 1 saat boyunca durdum durdum agladım.yorgunluk bi yandan bıde psikolajık yorgunluk stres derken sabah 5.5da zor uyudum suan zombı gıbıyım.ama sabah hakanla baya güldük halıme.o aglam neyın nesıydı nerden geldı,bıde aglarken hakan kızıyporum hep ben yoruluyorum sen sadece cocukla oyun oynuyon aglayınca bana satıyon falan.daha hatırlamadıgım bırsürü şey sölemeşim -tatlicadiarzu- ama uykusuzluk dısında cook hafıflemıs olarak uyandım,asglamak bı nebze ıyı geldı
bulabilirsin umarım.öperim seniDİDEMM dün akşam bakamadım anca hafta sonu bakarım olmazsa artık netten seninkinden alacağım ne yapayım....sende iyiki varsın.....
inşallah.ha bir ara görüşelim Ereğli'dehakkında hayırlısı inşallah Elif
inşallah canım.bu ara böyleyim tatsız tuzsuzeliff sen bakma kıskenc insanlara tabiki fen lisesi bambaska olur...hayırlı olsun cok sevindim tebrikler
istediğimi yaabilirdim ama Doğu görevi bitmediğinden 3. ve 2. bölgeleri yazabiliyorum.Batman'ı yazarım sanırım.fen lisesine geçince bir daha hep fen liselerinde çalışma şansım var.batıya giderken avantaj olur bize inşallah.iste budur!!!olumunekankayizsmileaferim sana elifim, en iyi fenlisesi cikar insallah kontejyanda, sanda nevayada moral olur, cekemeyenlerede kapak olur..benbizim rehberlik hocamizi cok severdim anadolu lisesindeyken, sadece dertlsemeye bile giderdim onunla, cok tatli bi bayandi..umarim bir suru iyi ogrencin olur, kafanda rahat olur..nerenin fen lisesini yazicaksin??
kaydirigubbakcemile3seni içten kutlarım elifcim - afferim kız sana göster günlerini :))
galiba bu bir süreç.kolay değil yaşadıklarımız.sadece bedenimiz değil ruhumuz,beynimizde yoruluyor.şunu düşündüm bugün salih de çok seviyor neva'yı çok ilgileniyor ama tüm gün meşgul mü kafası benim gibi ek gıdalarla,uyku düzeniyle,acaba evde ne yapıyoduruyla,bakıcı nasıl bakarla,beyin gelişimiyle,kaaka rengiyle ve bir sürü şeyiylebuaralar bunalımdayım ben hem gripti hem ayagımdı hem siskoluktu vs hepten serdim.. emrahlada nerdeyse 1 haftadır ayrı yatıos hastalıktan dolayı ondanda soguklugumda var gibi ona karsi.. yine kecilerim geldi buaralar. yani canım o koltukta otururken bileggece yanına sokulmak istemio obur koltukta uzanasım nefes alasım gelio bunların sebebide ecenin beni cok yorması esir almasi.. bilmiorum nasıl toparlıycam
:sinifsinif:dun ogluma oyuncak aldim, cok ciic bisi ya cok sevdi eve gidince sanki kenidimi affettirmek ister gibi(bugunde babasina sarilarak agladi krese verirlen, resmen tibetin yuzunu seviyordu, dudaklarini buze buze ( bakalim bugun nasil gecmis aricam birazdan, bugun tisortumu biraktim koklasin diye..
inanırımaa teomanda tek elde amuda kalkiyo, sonra duz duvara tirmaniyo spiderman gibi..bide matrix egilmeleri yapiyor..parende de atiyor( haha aklima geldi eskiden ben buna parekende atmak derdim:)))..
sağol minimaşallah cok tatlı
tebrık ederım elif alkisalkisalkis kıskanalar çatlasınn,ohh sefam olsun :1closedeyes:
tabıkıde gıt fen lisesine,secılmıs öğrencılerle bırlıkte olmak cok daha iyi ayrıca bılınclı velilerlede tabıa.s
ne oldu meltem? paylas içini dök rahatlarsın:1hug:
:
ece makjay yapıo benim topuklularımı giyio saclarını tarıo sarkı soyluo dans edio cikolata yiyo simdilik bunları yapabilio :)
aa teomanda tek elde amuda kalkiyo, sonra duz duvara tirmaniyo spiderman gibi..bide matrix egilmeleri yapiyor..parende de atiyor( haha aklima geldi eskiden ben buna parekende atmak derdim:)))..
laelaelaelaelae yazamam malüm kızım hem emeklıyor hem dıkılıp koltuk kernarında sıralıyor,az kaldı yürüyecek.mazallah nazar falan degerlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?