2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kesin stresssstir canım sıkma bu kadar kendini oğlunu düşün
aynı sendromlar bendede oluyorkafamçokkarıştıyanlız değilsin pervin
minişim aynı durumlar bendede söz konusu artık kendimize pek vakit ayıramıyoruz tüm günmüz çocukla geçiyor insan bazen gerçekten değişiklik istiyor atlatacağız bugünleride

ben bunu dogumdansonra hep içtim
keciboynuzu pekmezi ve bu karısımdan aktar soylemisti aldık arada aklıma geldikce içtim ama ilk ay hep rrduzenli içtim sonra savsakladım acıkcasıhala evde var pekmezi yemek istemiyorum kilo vermeye calısıyorum ama tohumlrı agzıma atsam olmazmı acaba

ay pes diyorum belma nası is yapılır bebek sesinle diger kisiler rahatsız olmadımı sen ne isyapıyordun nerde calısıyordun ya unutmusum ??

mantıklı çok guzel yontemler en azından zarırının olmayacagı kesin
bende bulayım birseyler hemen

aysinn çok buyuk geçmis olsun yaa, kendine çok dikkat et sakın ilaclarını vs aksatma
ikinci içinde pesin hukum verme gun ola harman ola derler zamana birak bence bende senin gibi dusunuyordum ama yıllarsonra insan isteyebiliyor herseye ragmen calısan anne olsa bile

kresimizi aradim, oglumun dualari kabul olmus, allah akil fikir vermis:))mamasini yemis, 1 saat uyumus, simdi parkta oyun oynuyormus:)) allahim nasil mutlu oldum..insallah devam eder boyle:))annem almaya gidicek 1 saate kadar, ondanda ogrenirim

ay massalah nurdan ya kendi kendine minik yatak sallaması ile uyumussa bravo teo ya bunu evdede yapabilir demekki ama yapmaz eminim :)
tipki ece ğibi :)

esramm hasta olmussunn kuzumm ben anca geriden geriedn okuyorum bugun yakalayacagım sizi iki sayfam kaldı ve bir saatim var geçmis olsun iyimisin simdi
dun bira ara okudum senin hasta olusunu arkadaslar aramayın konusamıyor yazmıs aramadım o kadar yogunumki isleri bitirip aksam olsun diyebekliyorum aksam malum çocuklarla vakit geçiyor
gelmis geçmis olsun insallah hepinize

uzulme nurdann yanında bakıcı varmıs dedin bak yapayanlız bırakılmıs degil
bilerek isteyerekpek çok anne aglatma yontemi deniyor boye dusun

sagol ebrucum ya basladım aksam ece beni gorunce sırıtıyor kucagıma alınca elinle yuzumu oksuyor saclarıma dokunuyorf alanhatta dun oyle heyecanlandıkı suratımı tırnagı ile bir guzel çızdı her goren soruyor ve acayip acıyor
oysa kendi yuzunu çizinc birkaç saat sonra geçiyorud yaslı tabi benim cilt :)

yani simdilik iyyiz ec de mutlu gorunuyor aksamları uykulu oluyor ama uyumasın hemen diye gozunun içine bakıyorum yataga koyuyourm uyandıgı an hadi kalk oarada uykunu aldın yarım saat kolumda uyurken otur biraz dioyrum eskiden olsa of uyumadı diye çıldırırdım :) iste kaliteli sevgi vermek kaliteli zaman diyoralar ya bıkkın degilim artık aksamlarım hep onunla geçiyor dolu dolu

iyi geceler
benim moralim çok bozuk ya
eee bilmeden ne diyebilirniz meltemcimm ucundan anlatsann

kresi aradim mamasini yemis, meyce puresinin hepsini yememis, cunku bugun armut vari elmayla, teo armut sevmez(cok daha az uyumus dune gore..bakalim anneme nasil tepki vercek yine, cok ozledim pamigimi...

Nasılsınız kızlar, bebeklerinizin gelişimi nasıl, neler yapabiliyorlar, herkes teker teker yazabilir miiiiiiii? -tatlicadiarzu-

burcum
bizim ece yi anlatıyorum

10 gun evel 7240 gr 68 cm idi
arada bir donusyapıyor her dakika yapmıyor istedig ibirseye ulasmak amacında olursa daha çok yapıpyor
yani sırt ustu iken yuzu koyun oluyor kolunu kutarıp oyle duruyorama geri donemiyorhenuz

su an yattıgı yerden kafayı kaldırıp dogrulmaya calısıyor kendince kafayı omuzları haavada birkaç saniye tutuyor

eline uzatılan oyuncakları almaya cabaliyor uzanıyor falan

herkesi izliyor seslenince isminle bakıyor
aklında olsun ismini bol bol soyleyin diyor bizim dr
surekli sesleniyoruz ismiyle

aklıma gelenler bunlarbaska sorun varsa tek tek sor yanıtlarım

Yerim ben sisi... ah cıgerlerımm benım...

nevin sizde cok guzelsiniz masallah sizede

NEVIN cok sekersiniz ana ogul masallah..

cok hoşsunuz bacım.hava güzel siz güzel daha ne olsun maşallah

hepinize çok teşekkür ederiz.aynalarla ve fotoğraflarla aramız bozukken iyi geldi bayanssulusmile

didommm çok ama çok terruk ederim. gönülden kutlarım. hakkında hayırlısı olsun.
kaygana grubuna gösterdiğin sabır içinde ayrıca terruk ederim. nasılsa gideceklermiş. az daha sabret.. selametle gitsinler...

denis kolbastı oynuyo tazem koca göbeğini ve totosunu nasıl kaldırıyo hayret ediyorum.

bu kalabalıktan sıyrılıp monolog gibi bi hedefim yok ama unutmuşum pardon

didommmm sütün niye azaldı ???????

Hem de iki kere !! zemuszemus

Eeee, nasılsınız bakalım ?

Benim oğlum çükünü kaldırıyo! SÖylemiş miydim?

Selam kızlaaaar, gene beeeennnnn =) boshayallersmile

ben gidiyorum kızlar iyi akşamlar!

Yok yok burdayım, gitmemişim -tatlicadiarzu-

amanin,bu gadının canı çok sıkılmış laelaelaelaelae

Cebimi evde unutmuşum, annemdeyim

NEVİN ben cumartesi diyetisyene başlıyorum. Umutluyum.

bende bu cumartesi diyetisyenime baslıyorm hamile iken seker yuzunden gittigim diyetisyenime devam edecğim buhafta dunden beride kendimce aykırı seyler yemiyoru m tatlı borek çorek vs gibi aclıktan oluyorumsu anda mesela iki tane portakal yedim sadece demin hi ç kesmedii

tebrik ederimmmm bravo buyounlukta bu yorgun kafa ile dogum sonrası sınav kazanmak super gelmistir sana birilerinedecidden kapak olmustur :)
anadolu lisesined ogretmen iki arkadasım var çok farklı olduklarını soyluyorlar insallah sende memnun kalırsın orda daha mutlu olursun

allahım bitirdim tum geçmisi bitirdim gunu yakaladım yarın 8,30 itibari ile herseye anında cevap yazabilcek duruma gueldim yupppiiiii

ama arada alıntı yapmadıgım aklımda tutarım dediggimseyler oldu

pervincim ayagın için geçmis olsun insalah tırnak çekilmesine gerek kalmazz

doruk ve kzy nin resimlerine bayıldımm çok tatlılarr

pervinin ece sinin elma puresi yeme si de çok hos)) onlukmu yemis ece mi belli degil ;:))

nevin bebikinle çok hos çıkmıssınızz

baska resimlerde baktım ama hatırlamıyorummm

dunden beri diyete girdim gibi
cumarteside diyetisyene baslıycam insallahhh
su an acım çok ac hemde 1de yemek yedim az evel iki portakal yedim midemin kosesindekaldı:)
nasıl gevsetmisim mideyi yaa
ama artık tamam bunalıma girmek uzreyim halimi gordukce
tartıda 82 leri gormek istemiyorum korkunç kotu hissediyorum
herkes sut veriyorsun daha yapma falan diyor ama
sut simdilik yetiyor zaten ek gidalar baslandı su andan itibaren gece arada emzirsem kardır diyorum

su içiyorum bol bol zaten katı diyet yapmıyorum
saglıklı besleniyorum demek istiyorum yani
tatlı borek çorek kızartma falan asla yemiyorum çikolata da tabiii
ki evde nasıl çok var iboya yılbasında hediye gelir bol bol cesit cesit bakıp koklayarak geçircem gunlerimi artık onlara
berke yerken kenarından falan yalarım belki:))) allah sabır versin kilo vermeye calısan herkese azim versin ned iyelim mecburuz yapacaz diyet

sıkılmadım Nevinim, bi sanat yapıyom ama adı aklıma gelmiyi. tecahül-i arif mi desem, teşbih-i beliğ mi? Anla beni Nevinim, anla :)

Amin Esra! Allah sabır versin hepimize!

Az önce misafirlikten geldim. Annemin üst kat komşusuna gittik. 20 aylık kızı var. Dedim ek gıdaya başlıyoruz yavaştan "ayyyyyyy" diyor, yüzünü ekşitiyor. Doruk 'un çorbası vardı yanımda mızıklayınca ısıtıp verdim. 5-6 kaşık sonra gene mızıkladı Doruk. "Ayyyyyy, bak inat yapıyor, ayyy !!!" Kızı uyutmaktan gına gelmiş, ayyyyyyy... dedim kaç dk sallıyorsun "5-10 dk, ama sonra tekrar uyanıyor, bi 5 dk daha sallıyorum ayyyyyy"

Ne olacaktı pardon? Marketten bitki aldık da onları mı yetiştiriyoruz? Bu ne tahammülsüzlük? Neden çocuk yaptın öyleyse? Çok kızdım. Kız sürekli su içiyor, annem de diyor "Ceylin ne güzel içiyor, DOruk daha su içmeye alışamadı" EK gıdaya başlayalı 15 gün falan oluyor, su içmeye alışamadı oğlum! akannehir Benim sabır katsayım fazla yüksek galiba! Öğretmenliğime bağlıycam ama, onlar da öğretmen!

bulabilirsin umarım.öperim seni

inşallah.ha bir ara görüşelim Ereğli'de

İnşallah canım haberleşiriz belkide Eskişehirde

Dayımın kızı hamile 8. ayına girdi tam hatırlayamıyorum şimdi doğumu ne zaman olmalıydı. dru suyun azalmış demişti .Bugün kontrole gittiler az önce aradı acil sezeryana alınıcakmış dualarınızı esirgemeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…