Iyı de annem sen bu cocugu emzırrıyorsun zaten, nıe su verıosun kı o kadar cok, senın sutun su demek.. hadı mama versen eywallah ta.. daha mamaya gecmeden su verme bence. senı ıstahla emmek ıstemez o zaman,su emen bebegı tıkar.
Ayrıca Özdeninde benim gibi ilk azı dişi çıktı :bbo:
arkidişler yürüteç hakkındakı fikirlerinizi alabilermiyim.daha erken bılıyorum ama önümüzdekı aylarda almayı düşünen varmı?ben bu konuda ufak çaplı bi arastırma yaptım zararlı diyende var bebek asırı kılolu degılse ve gunde 2 saattenm fazla yürütece koyulmazsa zararı yok diyende.ben almayı düşünmüyorum aslında kararsızım,şu ilk arabam tarzında bıse daha iyi die düşünüyom ama oda 10.aydan sonra kullanılıyo sanırım.henüz kafam karısık,ayakları çarpık olur diolar bıde ondan sonra daha cok sogudum aslında
kayganadan yeni inciler.
1.tv'de bir doktor çocuk annenin odasında yatmalı,anne onun elini tutmalı demiş.
bizdeki durum ise neva odasında yatar gak dese yanındayızdır.elini tutarız,ninni söyleriz.sakinleşmezse yatağımıza götürürüz.uyuyunca yatağına koyarız
eve gittiğimde 1 saat kadar bizim yatağımızda nevayla uyuyorum.kaygananın yorumu o yatağa alışıyor kendi yatağında uyumuyor..enterasan değil mi*
2. Kİ BU ÇOK AĞIR OLDU.TEV DE İZLEMİŞ BİR KADIN DEMİŞKİ BEN ÇALIŞAN BİR ANNEYDİM ÇOCUĞUM 4 YAŞINA KADAR BANA ANNE DEMEDİ.İŞİ BIRAKTIM ANCA 1 YILDA DÜZELDİ
ESRAKO canım yazını şimdi okudum atlamışım... inan ben bile okurken çok kötü oldum...bizde selini ayrı yatırıyoruz geceleri bazen uyanmayınca birden yataktan fırlayıp yanına gidiyorum korkuyorum ya battaniyeyi kafasına falan çekerse diye allah korusun... ki seninki kafasını geçirmiş ucuz atlatmışsınız rabbim bütün evlatlarımızı korusun.... bir daha yaşatmasın....
evrim sen harikasın yavrum.diyeceğim kadına kendini tıbba bağışla diyeceğim.yapacağım bunu
NAÇİCANE TAVSİYEM
çocuk egitimi konusunda ben ADEM GÜNEŞ beyfendiyi takip ediyorum çokda faydalı
defnem damlam adem güneş uzman pedagogdur kendileri. ben radyo programından takip ediyorum kitaplarıda mevcut ben ço kçok faydalanıyorum ve çevremdeki tüm arkadaşlarım sıksık kendisinn görüşlerine tavsiyelerine başvururlar.
detaylı bilgi istersen sana özelde yazabileremmm
defnem damlam adem güneş uzman pedagogdur kendileri. ben radyo programından takip ediyorum kitaplarıda mevcut ben ço kçok faydalanıyorum ve çevremdeki tüm arkadaşlarım sıksık kendisinn görüşlerine tavsiyelerine başvururlar.
detaylı bilgi istersen sana özelde yazabileremmm
bebikleri dra goturdugunuzde yada saglık ocagına cıplakmı tartıolar yoksa oldugu gibimi yoksa ic badisiylemi.. ?
bebikleri dra goturdugunuzde yada saglık ocagına cıplakmı tartıolar yoksa oldugu gibimi yoksa ic badisiylemi.. ?
o kösteği ben varrr yaaaaaDİDE nasıl bi kaygana bu allah aşkına ya.... yok onu içerken bunuda içecekmiş hadi ya ne sinir kadın... beyni kaset gibi koca güne tv de izlediklerini sarıp duruyor desene....
haklısın anlamıyorlar anlamakta istemiyorlar... çalışan anneleri anne yerine bile saymıyorlar onlara göre... ne yapıyoruzki dimi ama hazır çocuğa kayganalar bakıyor... onlar sadece işin bu yanını düşünüyorlar... kendileri birkaç saat ayrı kalsalar biz torunumuzu özledik diyorlar şöyle diyorlarböyle diyorlar... ya bide bizi düşünen varmı... bizler saatlerce ayrı kalıyoruz yavrularımızdan hele ben 12 saat yokum göremiyorum kızımı düşünebiliyormusun kızım 12 saat babaannesiyle vakit geçiriyor bense işten gelince 3-4 saat birşey... sabahları ne zor çıkıyorum evden ayaklarım geri gide gide... akşam ise saatleri sayıyorum şu kadar kaldı diye afedirsiniz bacaklarım totomo vuruyor akşam otobüse yetişeyim diye koşuyorum deli gibi.... acaba ne yapıyordur keyfi yerindemi bugün deyip kaç kere evi arıyorum bazende yeter artık sibel deyip çekindiğimden arayamıyorum elimde olsa her dk. arayıp soracağım... bütün bunlara rağmen eve gelince bütün yorğunlumuzu bütün stresimi kapının dışında bırakıp kızımla oynuyorum onunla vakit geçirmeye çalışıyorum....ama kayganalar bunu düşünmüyor... ah ne var işte çocuk doğur biz büyütelim bired çocuk bakıyorum diyorsun diye düşünüyorlar ... ama işin içini hiç düşünmüyorlar... bizler çokmu meraklıyız keşke şartlar durumlar el versede kızımla daha çok vakit geçirsem herşeyini ilklerini beraber yaşasak.... onlar destek olacağına köste oluyorlar.....
devenin bale pabuçu küçük gelir bizim jumboyasırnaşık şey.ben de umursamaz görünüyorum o vakayı anlattığında.benim kızım akıllı yapmaz öyle şey dedim.gün içinde telefonla konuştujk dün diyor ki neva uyumuyor üşüdü mü acaba.evin içi 26-27 derece.dedim üşümez.dedi gazı var dedimk sanmıyorum.büyüme atağıdır bir şey olmaz dedim.ne umursamaz diyordur benim için.gün içinde arayamıyorum bu yüzden hep olumsuz birşeyler söylüyor.oysa bence uysal bir çocuk neva.maşallah sağlıklı da.yokkk devenin bale papucu
hasta ya hasta ruhlu resmen
ne demek istiyor seni acıtmayamı calısıyor
sakın uzulmusug ibi yapma soylediklerinin ustune sakın
dik dur umursamaz davran kaale almamaya calıs o f ne sinir bozucu
ya bakıca nez aman baslıyor bakıcınız yanıbasınızda niye hala bunlar sizde kalıyor
ne kadar sabırlısınnn ben neler derdim
ilk fırsatta söyleyeceğim.bencede söylemelisin... bakalım tepkisi ne olacak tabi anlarsa eğeraklinialirimsmile
cıkcıkcık çok kızdım şimdi bağyan size. yok cigerim özel yazmak istememdeki gaye şu ;Ben taze burcumun eskı bır şakasını dillendirdim.. bu yuzden ozelden yazmaya nıyetlenmedın umarım Gulıstanım?
cıkcıkcık çok kızdım şimdi bağyan size. yok cigerim özel yazmak istememdeki gaye şu ;
detayı buraya yazıp sıkmıyayım sizi.
şimdi ADEM GÜNEŞ sibelcim gümüş değil.google da arattıgın zaman tüm detaylı hayatını bilem bulrsun..
pervincim ben radyodan dinliyorum Burç FMde salı ve çarşamba gunleri çıkıyor.hatta internetteki arşivden kaçırdıgım haftalarıda dinliyebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?