2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yumurtayı ben her gün vermiyorum.ama omlet felan yapınca yediriyorum.maşallah benimki çok iştahlı bir bebek yemek konusunda hik beni üzmüyo çok şükür

ay sibel iboyla tum gun aynı isyerinde olsam ya katil olurum ya yine bosanırım :))

biz 9ay calıstık beraber..hem ii hem kotu . ii olması hiç ummadıgın anda zart die odana girmesi konusmak paylasmak.. kotu olması onun benim amirim olması vede 7-24 biarada olmak..ama eve asla iş goturmedik kapıdan cıkınca tek kelime iş konusmadık ama istemem herkesin yolu ayrı olsun

muayenede etirdim yusufu hafif geniz akıntısı var ..şimdilik takip edelim ateşi çıkarsa antibiyotiğe başlayacağız dedi doktor..

bezimiz 5 numaradan 4 de düştü geri bende vede tartıyorum almadığını tahmin ediyordum ama vermiş olması moralim,i bozdu.....:gitme:

cokk gecmiş olsun deryacım bizde aynı durumdayız seni oyle ii anlıyorumki inanamazsın icim sızladı resmen

dinare 2 senedir ordayım soktum cok sukur ama cok mecbur kalmadıkca konusmuorum:=) bazende mecburen konusuyorum turk oldugumu anlayınce hemen fazla para istiolar heryerde

nurdancım 11 nisan donusumuz nasipse..

8. aydan sonra bebiklerin derin uyku süresi uzuyormuş..

hasretle bekliyorum..Ruzy saat kurmuşsun gibi yarım saat uyuyor ya uyanıp ağlıyor ya da hafif uykuya geçiyor arada uyanıyor..pışpışla, kucağa al, salla, meme ver zorla uyutuyorum.. geçen uyku sürelerini yazmış Derya..Ruzy günde 13-14 saat uyuyor ama nasıl gelin bana sorun..zırt bırt gözleri kapalı ağlıyo uyut sonra gene sonra gene..öyle böyle günde 14 saat uyutuyorum işte ama bana o uyurken bişeyler yapma şansı bırakmıyo..

teşekkürler , denizde çok mutlu , kafasınıda çevirebiliyor. böyle kalsın. buda yeni çıktı. hay allahım ya...

ayçam kolay gelsin. bende taşındım denizle. annem yanımdaydı. sanada gelirse kolay olur. havalarda ısındı. yeni ev hayırlı gelir size inşallah. benim öyle takıntılarım vardır. yenilenmek herzaman iyidir. eşinde inşallah daha iyi bir iş bulur.

nurdan terruk ederim bebeeemm. başarılarının devamını dilerim. sunumda yaparım çocukda. hemde en güzelinden-en yakışıklısından!!! dedin.

pervin ne 58 i ne diyon sen annem bacakların kırılacak incelikden fotolarda gördük. rica ederim sen kapa bu kilo mevzunu. lüffen.

deniz laptopdan korktu. kaldırdım bende. bulamayan alamayan almak isteyen varsa yollayım.

deniz laptopdan korktu. kaldırdım bende. bulamayan alamayan almak isteyen varsa yollayım.

canımcım sesi çok yüksek o yüzden korkmuştur belki..pilsiz denedin mi..bizimki kapağını aç kapa yapıyo hoşuna gidiyor..sesler çok ciyak ciyak..bide klavye tuşları kötü kokuyor değil mi..ama yine de güzel bi oyuncak..tavsiye edenler saolsun..güllü galiba söylemişti..

bu arada iyi dileklerin için teşekkürler..

işte bu iyi haber!! ama eşinin işten çıkmasına üzüldüm. Hayırlısı olsun. Taşınmak konusunda ben de Damla gibi düşünüyorum. Bİr şeylere reset atmak iyidir.

Doruk da korktu!!

alllah yardimciniz olsun canim..insallah hersey yoluna girer..

Nurdan teoşun videosunu ben de yarım izleyebildim yaa..çooooook şebelek yaaaa....ama başını nasıl yıkadınız çok merak ettim... var mıydı videoda...
evet tatlim videoda var hepsi ben tasla dokuyorum suyu, basindan geriye dogru, yuzunu elimle yikiyorum, kulaklarini falan, oda cok keyif aliyor, hatta ilerleyen yerlerde kikir kikir guluyordu, niye boyle ciktiki bu video, evrimde az izleyebilmis(

Tırsık fareler.. ne korkuyorlar çük kadar laptop tan.. dermişim.. cocuktur işte.. Kuzey de böhh dıe bagırısın kıkırdar, kapı kendılgıınden kapanır tırsar ağlar..

Dursun DAMLA.. ömrü boyunca korkacak değil ye Deniz.. bı sure sonra cıkarrırsın.. cok cabuk sıkılıyorlar herseyden zaten.

Ayça, vardır hersey de bı hayır.. sıkma canını, bı kapı kapanır, dıgerı acılır.. üzme kendını.

canım ozeldende yazmıssın yanıtladım tozu nazan verdi dr ona yaz sen en iyis o yanıt verir
peki saglık ocagı harici knedi gittiginiz dr bu kilo durumna ne diyor pek i

birde 7olcek mama yedi demissin 7kasık yedi demek istedin heralde
ay allah yardımcın olsun canım ya bez numarası dusmesi bile sinir bozucu ama 5 e nasıl geçtiniz kac kiloki su an yusuf biz daha 4 deyiz

su Humana nin cayini söylemissiniz..bende icerken dikkat ettim bana sicak ictigimde daha cok fayda ediyor ve sütümü arttiriyordu..a.s soguk icilebiliyor ama ben pek faydasini göremiyordum..

ya bende soguk içtim birkaç kere hiç birsey farketmedi sicak devam edeceğim

su anda çok erken cidden evrim bunları fikren bile dusunmek içinbak ben 7 sene aslaa dedim kati birseklide çoucuk dyienlere bile sinir oluyordum
ne zor sey birtane daha aman allahım falan
7 sene sonra bir anda içime oyle bir dustuki çocuk istegi dr dr gezdim 15 ay olmadı, sonunda laporoskopi ameliyatı oldum ben bile hala kendime inanamıyorum ne çok istemisimben ece yi diye
yattım ameliyat oldum da zor zar ece oldu
o yuzden artık buyukkonusmuyorum sen bu hizla bi 10 sene sonra yine dogurursun diyormillet olabilir buyukkonusmuyorum artık diyorum:) insan yıllar sonra ne isteyeceğini bilemyior
ayrıcaa cekilen tum sıkıntılar bebek buyuturken zamanla unutulyor bak gor seneye bile hatırlamayacaksın

bize gore yanlıs degil ozgulcum ben oglum istedi diye yapmazdım diyorum yani dogru yanlıs diye birsey olmaz b u konuda zaten ben o kadar fedakar bsir insan degilm kendimi hayatımı çocugumun istegi uzerine sekilendirmem

birde su var bak senin kardeslerinle liskilerni çok guzelmis ondan sana kardeslik kavramı harika geliyor benim en yakın ailemde dayılarım amcalarımla annem babamın iliskilerine baktıgımda goruyorumki kardes var kardes var yani her kardes harika iliski içinde olmuyor
biri anyada biri konyada çok da kardes tanıyromu
hani iliskiler iyi bile olsa hayat gailesi yurt disinda yasayanlar sehir disinda olanlarayda yilda bir bir araya gelenler vs

ha ne var herksesin hep dilinde olan anne babaya birseyolunca tek basına yıpranmasın yorulmasın evlat hani tamam ama hayatta kısa bir donem yorulmasın yıpranmasın yanlız kalmasındiyede kardes yapmam ben, istedigim içinyaptım

aynennnn +1500 katılıyorum
hep de boyle olmustur benimhayatımda
bir ablam var tamam canım cigerim çok severim ama
basıma birsey gelse canım birseye sikilsa birseye çok sevinsem telefonu elime alıp alo diyeceğim ilk kisi ablam degil en yakın dostlarımdır,.

ay adas supersin salıları salıpazarı gunu ayrıca indirimmi var gitmek farz oldu oleyy
insallah bir mani çikmazsa
birde c a bakırkoye gitmek istiyordum
arabayla gitmeyceğiz olivuma bostandıdan deniz otobsu ile bakırkoye gidip ordan gideceğiz trafik vs ugrasmayalım in bin istedigimiz gibi takılalım diye bakırkoy ca ya da ugrarayım o zaman sagolsaınn

bugün anamlarda 3 saat uyudum süperdi
işin ilginç yanı yine uykum geldi
ancaak mimoza çiçeğim başladııı oyyy oyyy

ohh miss
bende bugun 11 e kadar uyudum ibonun bakma gunu cumartesileri
hehe tabi yarınsabah 6 itibari ile ayaktayım o ayrı
farzedelim pazar calısıyorum :) hpaftanın 6 gunu çalısan çok insan var degilmi:)

Teoman Laptopun kapagini kapatiyor surekli biz aciyoruz muzik caliyor o kapatiyor, sanirim oyle ouynandigini saniyor:))itinayla usanmadan kapatiyor..

Eywallah Esrakocum.. oyle dıyorsan cocuk ıcın oyledır.. sonucta sen o yolları gecmıs,yemıs, ıcmıs oturmus ınsansın.. Allah buyuk.. bakalım.

Eywallah Esrakocum.. oyle dıyorsan cocuk ıcın oyledır.. sonucta sen o yolları gecmıs,yemıs, ıcmıs oturmus ınsansın.. Allah buyuk.. bakalım.

asil bazen diyorum hemen 2 sene dolsun hemen yapayim digerinide, belkide rahata alisinca yeniden daha zor gelir, ikissi buyusn gitsin, du bakalim su trye bi gelelim, gaza gelirim belki:))off birde kizim olsa soyle en cilveli en cadisindan...

bowling setinden de aldınız mı o da çok güzel...yaşasın KK..ben de burdan okuyunca aldımm sevdi Rüzgar..

aldık ama daa kavusamadık.. Furcu da bızım set.

asil bazen diyorum hemen 2 sene dolsun hemen yapayim digerinide, belkide rahata alisinca yeniden daha zor gelir, ikissi buyusn gitsin, du bakalim su trye bi gelelim, gaza gelirim belki:))off birde kizim olsa soyle en cilveli en cadisindan...

Dur daa.. telefon bıle sarj olma ıhtıyacı hıssedıoo..

oyy guzel koç insanları bayılırım koclara

ibonun var 3 g li dokunmatik cart curt ayne salak telefon uyuz oluyorumm kendide beceremyior bir sey sor acacak telden iki saat olmuyor eli kayıyor falan sinir sey
birde servet verip aldı 1 civarına
beinmki de 100 tllik kapalkı eski samsung nerdeyse cafede ortada birakcam kimse calmaya tenezzul etmeziçim rahat elimden dusuyor yere hiçç uzulmuyorum tas gibi telefon
niye yazdımbunları kıl ım dokunmatiklere dokuluverdim birdenc:)
adamın odiyceği telefonu çok yuksek paray aalma bence yazık :)

hatunlar siz yumurtayı hep günşaırımı veriyorsunuz öyle okudum genelde ben hergün veriyorum zararı olurmu acaba??

bizim dr un istegi uzrernie her gun veryioruz berkeyede oyle verdik birsey olmadı am bilmiyorumki

her ay baş ölçüsü alınmak zorunda değilki oda nereden çıktı deryam??

bizim dr her ay alıyor basolcusu

oh gozun aydın tebriklerr

nasıyanibee:)))

ay ayca ozledik be kuzum nerelerdesinn
esin için uzuldum insalah issizliksureci çok kısa olur
allah yardımcınız olsun tasınma içnide

ay ben yolum dusup hala almadım muhtemelen kalmamıstır tuh bee

dinare necesen aygız :) balacan neterdir
ay ne diyonbacım ama olmazki turkce konuss:))

insallah nurdan ya kız olmasını sdilerim valla kızçok bambaskaa imiss

ayyy starda ne kadar salak bi yarisma baslamis, sunucuda ekstra antipatik..

off saatler aliniyor dimi, 1 saat az uyuycaz , pehhh zaten sabahin 6-7sinda kalkiyoruz(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…