ay sibel iboyla tum gun aynı isyerinde olsam ya katil olurum ya yine bosanırım :))
muayenede etirdim yusufu hafif geniz akıntısı var ..şimdilik takip edelim ateşi çıkarsa antibiyotiğe başlayacağız dedi doktor..
bezimiz 5 numaradan 4 de düştü geri bende vede tartıyorum almadığını tahmin ediyordum ama vermiş olması moralim,i bozdu.....:gitme:
deniz laptopdan korktu. kaldırdım bende. bulamayan alamayan almak isteyen varsa yollayım.
8. aydan sonra bebiklerin derin uyku süresi uzuyormuş..
hasretle bekliyorum..Ruzy saat kurmuşsun gibi yarım saat uyuyor ya uyanıp ağlıyor ya da hafif uykuya geçiyor arada uyanıyor..pışpışla, kucağa al, salla, meme ver zorla uyutuyorum.. geçen uyku sürelerini yazmış Derya..Ruzy günde 13-14 saat uyuyor ama nasıl gelin bana sorun..zırt bırt gözleri kapalı ağlıyo uyut sonra gene sonra gene..öyle böyle günde 14 saat uyutuyorum işte ama bana o uyurken bişeyler yapma şansı bırakmıyo..
deniz laptopdan korktu. kaldırdım bende. bulamayan alamayan almak isteyen varsa yollayım.
alllah yardimciniz olsun canim..insallah hersey yoluna girer..bikaç gündür giriyorum ama bişey yazamadan çıkıyorum..İstanbuldayız...Keyifsizim..
eşim işten ayrıldı ona canım sıkılıyo...10 gün sonra evden taşıncaz (ev sahibi inatla %15 zam istiyor kiraya..haydut) gözümde feci büyüyor bu taşınma haklı olarak.. Ruzy çok hareketli canımıza okuyor, benim depresif ruh halim falan filan...
evet tatlim videoda var hepsi ben tasla dokuyorum suyu, basindan geriye dogru, yuzunu elimle yikiyorum, kulaklarini falan, oda cok keyif aliyor, hatta ilerleyen yerlerde kikir kikir guluyordu, niye boyle ciktiki bu video, evrimde az izleyebilmisNurdan teoşun videosunu ben de yarım izleyebildim yaa..çooooook şebelek yaaaa....ama başını nasıl yıkadınız çok merak ettim... var mıydı videoda...
aylık doktorumuz var zaten esrako...ama geçen ay bir gün arayla hem sağlık ocağı hem doktora gittik aynı çıkmıştı kilo..350 gr almış görünüyordu hemde 17 günde onun için sorun olamdı ama şimdi..ne tozu bu pedisur veya fantomalt var ondanmı yada neyse dermsin bi sorayım doktora ..geöen ay minadex içirdik bu ay değiştim tekrar minedexe geçicem..mamayı yemiyor gece hiç beslenmiyor düm akşam 7 de kaşıkla 7 ölçek mam yedirm onunla sabahı etti hiçbirşey yemedi delirecem tabi yine uyumadıkta..
su Humana nin cayini söylemissiniz..bende icerken dikkat ettim bana sicak ictigimde daha cok fayda ediyor ve sütümü arttiriyordu..a.s soguk icilebiliyor ama ben pek faydasini göremiyordum..
Sanırım benn ıkıncı cocuk yapmayacagım arkadaslar, durum bunu gosterıyor, gücü bulamam bu yaştan sonra buyuk ıhtımal.. Esrako nun da dedıgı gıbı kardes olsun dıye de cocuk yapılmaz. Cok ısterdım aslında ama.. gücüm yok,cıddı cıddı kafama bu dusunce oturuyor.
bize gore yanlıs degil ozgulcum ben oglum istedi diye yapmazdım diyorum yani dogru yanlıs diye birsey olmaz b u konuda zaten ben o kadar fedakar bsir insan degilm kendimi hayatımı çocugumun istegi uzerine sekilendirmemcanim dogum sonrasi ben 5 yil sonra kendime geldim...öyle bikmistimki 2.cocugu yapacagimi bile bile erteledim..sonra bir zaman geldi annelik hislerim kabarmaya basladi ve ben cocuk istiyorum dedim..bence önemli olan bu..eger icinde böyle bir düsünce varsa bir zaman sonra kendini hazir hissettigin zaman basliyorsun cocuk istemeye..ayrica ne olursa olsun size göre yanlis olsa da ben 2.yi %90 oglum icin yaptim..onun bu dünyada yalniz olmasina dayanamazdim..cünkü kardes ayri bir bag ve sevgi..onu bundan mahrum edemem..zaten büyüdükcede o baski yapti..bak simdi kizim 8 aylik..daha ne isterimki..daha yeni dogum yaptigin icin böyle düsünmen cok normal..ama kuzy kardessiz olmasin..:gitme:
Şu cocuk yalnız kalmasın dıye bır kardes yapma olayına katılmıyorum. Ben kardesıme korkunc baglıyım, onsuz yasamaya zor alıstım, hala sacının telı düşse ıcım sızlar.
Ama, ınsan hayatta ıyı yerlere tutunur, dogru yerlerde olur, ıyı bır hayata sahıp olursa, kardes kadar guzel dostlara da sahıp olur. Kardesın hasına sahıp olmak ta şans işidir.
geçmişi anca okudum aklımda kalanları yazayımmm
adaşşş ne güzel demek salı olive gidiyorsunuz orda salı pazarı oluyor sakın kaçırma kanzda vs güzel indirimler oluyor ben 8 tlye tişörtler aldım yahoya kanzdan tavsiye ederim
güliii şapka çok pahalı falan demişsin ya
wenice ve c&a da şapkalar indirimde 5 tl 7 tl şeklinde wenicede sanırım 10 tl falan bir bakın isterseniz
birde c&a süper indirim var imkanı olan anneler kaçırmasın derim nacizane
bugün anamlarda 3 saat uyudum süperdi
işin ilginç yanı yine uykum geldi
ancaak mimoza çiçeğim başladııı oyyy oyyy
Eywallah Esrakocum.. oyle dıyorsan cocuk ıcın oyledır.. sonucta sen o yolları gecmıs,yemıs, ıcmıs oturmus ınsansın.. Allah buyuk.. bakalım.
bowling setinden de aldınız mı o da çok güzel...yaşasın KK..ben de burdan okuyunca aldımm sevdi Rüzgar..
asil bazen diyorum hemen 2 sene dolsun hemen yapayim digerinide, belkide rahata alisinca yeniden daha zor gelir, ikissi buyusn gitsin, du bakalim su trye bi gelelim, gaza gelirim belki:))off birde kizim olsa soyle en cilveli en cadisindan...
aydının dogum gunu yaklaşıyor hoş gerçi benimkide yaklaşıyor.
7 nisan aydının 11ide benim
aydına cep tlf almayı düşünüyorum
ama o bana ne alcak acep?
hangi cep alsam fikri olan bana bi yazıversin.
çok cancanlı olmasına gerek yok 3g olsun yeter:)
gerçi ben dokunmatik istiyorum ama aydın pek hoşnut değil o konuda malum erkekler narin şeyleri sevmezler...
pofff kararsızım bana fikir verinnnnnn
hatunlar siz yumurtayı hep günşaırımı veriyorsunuz öyle okudum genelde ben hergün veriyorum zararı olurmu acaba??
her ay baş ölçüsü alınmak zorunda değilki oda nereden çıktı deryam??
Heyyyoooo ben geldiimm:)) sunum super gecti ..Amerikadan profesor amcalar, bizim profesor amcalar birde benim gibi findik fistiklar vardi:)) ilk ben yaptim,amerikali amca teprik etti benim calismami:))sunumuda begendiler, ohh dun sizip kalmisim eve gelince yorgunluktan..
nasıyanibee:)))üye oldugum bi sitede orkid yaprak kullandıgımda beni feralatan gunu hikaye olarak yazarsam birçok ediye kazanma şansım var.
şimdi ben bu hikayeye ne yazayım töbvetövbe
orkid yaprak işte gunluk ped bunun ne hikayesi olurki sempatiksalakcinni
ben buna benzer bişey yaşadım ve Ruzy'yi neredeyse 1 aydan fazladır yüzüstü yatırıyorum. hatta gece uykusunda bile öyle uyuyor..ilk başlarda çok endişelendim ama öyle mutlu ki yüzüstü..hatta sırtüstü yatırınca uykusunda yüzüstü dönüyor...
bimdeki egitim setini millet kapış kapış etmiş.. 10bucukta gitti babam kalmamıs , kardesimin esi 3 bim gezdi yok ama nasip işte tesadufen baska yerde işi varken babamın ordan gecerken bi bakayım demiş almıs yigenimle ecise pembe mavi:) ece deli oldu ya cok sevdii
ay ne diyonbacım ama olmazki turkce konuss:))dinare necesen aygız :) balacan neterdir
asil bazen diyorum hemen 2 sene dolsun hemen yapayim digerinide, belkide rahata alisinca yeniden daha zor gelir, ikissi buyusn gitsin, du bakalim su trye bi gelelim, gaza gelirim belki:))off birde kizim olsa soyle en cilveli en cadisindan...
ayyy starda ne kadar salak bi yarisma baslamis, sunucuda ekstra antipatik..
Ammaannn sen sanıor musun kı bu ınsanlar gercek... hepsı duzmece, hepsı kurmaca... peahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?