2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ben yatar madem az uyuycaz 1 saat erken yatayim...mucksss

aa eve saatler alınıyor
peki bizim kiz her gun 6 da kalkar kurulmussaat gibi yarın kacta kalkacakbilinbakalım
bunu kime sorsam kimi 7 de kalkacak diyor kimi 5 de benim kafa kazan olmus durumda iboya sorsans salakmısın tabiki 7 de kalkacak diyor amabakalım :)

hellooo... hava hala rüzgarlı ve tatsız burada! bir haftasonu hava güzeldi, onda da biz hastaydık. Heyecanla bekliyoruz güzel günleri.

Dün keten pantolon almaya gittik bana. Sıyah keten pant çok giyilir ya, benimki iyice renk atmış artık. 38 beden denedim kalçalarıma lök diye oturdu beli fışkırıyo azcık ama, 40 bedenin de poposu folloş duruyo. Belimi inceltmenin daha mantıklı olduğunu düşündüm. 38 beden 2 tane pant aldım LCW den.

Kaç gündür 64.8 ile 65.2 arasında gidip geliyorum. Artık kaçaklara son vererek diyetime devam edicem. Yoksa zor gidiyor.

Benden şimdilik bu kadar öptüm sisiii

vaayyy 38 ha super..bende 65.8de kaldim, bu sabahta yumurtali ekmek yaptim( sanki bi pause olmus gibi..benimde toparlanmam gerek..

taze burcumm evet hava kötü bugn hatta yağmur yağıyo şu an evdeyisss bugün ama zaten lena hümüklendi kuzum ya minicik burnu akıyo dün temizlik yaparken yanıma gelmişti üşüttüm çocuğu sanırım gecede tam uyuyamadı mızmızlandı ağladı durdu yaa burnunu kaşıyıp duruyo napsamki ya

Geçmiş olsun Serap inşallah ilerlemez. ıhlamur - pekmez ikilisine dadan derim.

NURDAN ben de sabah nutella yedim, yarında itibaren sımsıkı devam edelim olur mu?

kızm ve oğlumuda yanıma alıp AVM ye gittim bir güzel alışveriş yaptım..birde kızcemle yemek yedik oh deymeyin keyfime ne güzelmiş insanın çocuklarıyla takılması..yusuf çok şükür bebek arabasında uyuyor uyanıncada etrafı seyrediyor..biraz yorulduk ama değdi...

pervin ne 58 i ne diyon sen annem bacakların kırılacak incelikden fotolarda gördük. rica ederim sen kapa bu kilo mevzunu. lüffen..

kapayamam damlam usgunumm bacaklar ince ama karın vs kalın yani incelmesi gereken bolgeler var. hemde herkes hedeflerinden bahsederken nie ben bahsedince ustume cullanıo herkes anlamadım..

BIB dede 60-65lerden bahsedenlere sinir oluyos diye muhabbeti duydum ama ses cıkarmadım kimseyi kırmak istemedigimden..herkesin vucut yapısı vs si farklı kaldıki ben hamileyken doguma kadar egzersiz yaptım yuruyus yaptım hergun yani vucudumun erken toplanması icin ozamanda dikkat ettim ona ragmen cocugum 4kg dogdu ..

bende sizden rica ediyorum benim kilo yorumlarıma destek olmayacaksanız kostekte olmayın lafta etmeyin lutfen arkadaslar . her koyun kendi bacagından...

ohh superr alısveriş gibisi yok walla..bende habire yapıorum cunku orda hersey 2 katı pahalı.. daaha kendime yazlıklara gecemedim oliviumdan almayı dusunuorum anca ecenin pacaları duzelttık biras

damlam yahoda hep yüzüstü uyuyor hatta bende hep öyle uyurumm mami diyor ana oğul aynı pozisyonda uyuyorsunuzz

pervin sana katılıyorum zayıfsın ama kocaman bir göbeeen var böbemmmm

bak bana her tarafım orantılı kocaman sempatiksalakcinni

Geçmiş olsun Serap inşallah ilerlemez. ıhlamur - pekmez ikilisine dadan derim.

NURDAN ben de sabah nutella yedim, yarında itibaren sımsıkı devam edelim olur mu?
bende epeydir salıyordum bu haftadan itibaren tekrar sıkı sıkı sarılacağım..
geçmiş olsun ıhlamur -bir dilim elma kaynat içir birde pekmez tabi...

valla süper di ..
hesra başımız bizim bıngıldaktan dolayı takip ediliyor her aya ölçüm mutlaka yapılıyor..

derya 7 olcek cok guzel ben eceye 4 saatte bir 3 olcek zor veriyorum . gunde 2 kez 7ser olcek icse zaten 500ml tamamlıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…