kapayamam damlam usgunumm bacaklar ince ama karın vs kalın yani incelmesi gereken bolgeler var. hemde herkes hedeflerinden bahsederken nie ben bahsedince ustume cullanıo herkes anlamadım..
BIB dede 60-65lerden bahsedenlere sinir oluyos diye muhabbeti duydum ama ses cıkarmadım kimseyi kırmak istemedigimden..herkesin vucut yapısı vs si farklı kaldıki ben hamileyken doguma kadar egzersiz yaptım yuruyus yaptım hergun yani vucudumun erken toplanması icin ozamanda dikkat ettim ona ragmen cocugum 4kg dogdu ..
bende sizden rica ediyorum benim kilo yorumlarıma destek olmayacaksanız kostekte olmayın lafta etmeyin lutfen arkadaslar . her koyun kendi bacagından...
derya 7 olcek cok guzel ben eceye 4 saatte bir 3 olcek zor veriyorum . gunde 2 kez 7ser olcek icse zaten 500ml tamamlıo
saol burcum ya inş.hemen atlatır ilerlemez ıhlamur,rezene accık anason karışımı her sabah kahvaltıda içiyo zaten..pekmezde veriyorum bi de havuç portakal elma sıkıp veriyrm iyi gelsinde...uyuyamıyo yazık yavrum..Geçmiş olsun Serap inşallah ilerlemez. ıhlamur - pekmez ikilisine dadan derim.
NURDAN ben de sabah nutella yedim, yarında itibaren sımsıkı devam edelim olur mu?
kızm ve oğlumuda yanıma alıp AVM ye gittim bir güzel alışveriş yaptım..birde kızcemle yemek yedik oh deymeyin keyfime ne güzelmiş insanın çocuklarıyla takılması..yusuf çok şükür bebek arabasında uyuyor uyanıncada etrafı seyrediyor..biraz yorulduk ama değdi...
sarkıklık geçer zamnal ..yağı karışımın baya çok muş bu kadra yağ işe yaramazsa zaten gel yanıma..deryam iste gobegime yeni krem surmeye basladım bugun alabalık ozlu ve ıcınde bisuru yag var bakalım deneyim etkili olcakmı. catlak icin zaten seatonic suruyorum bayagı toparladı esasen ton olarak ve gorunum olarak ama sarkıklık gecmio işte
saol burcum ya inş.hemen atlatır ilerlemez ıhlamur,rezene accık anason karışımı her sabah kahvaltıda içiyo zaten..pekmezde veriyorum bi de havuç portakal elma sıkıp veriyrm iyi gelsinde...uyuyamıyo yazık yavrum..
ohh maşaallh deryaa ne güzel şey ya bissde büyüsekte gezsekk ana kız...
pervinn kısdınmı sen kızma bak bende 47 kiloya düştüm ama kendiliğinden yapı benimkidekilo vermemek istiyordumm
eşin en yakın zamanda iyi bir iş bulur inşallah. sıkma canını. yani söylemek kolay tabi ama sen sıkılsan da durum değişmez. rabbim herkesin rızkını verir. taşınma konusunda çok haklısın. karnım burnumdayken taşınmıştık bizde. çok zor olmuştu. allah kolaylık versin.bikaç gündür giriyorum ama bişey yazamadan çıkıyorum..İstanbuldayız...Keyifsizim..
eşim işten ayrıldı ona canım sıkılıyo...10 gün sonra evden taşıncaz (ev sahibi inatla %15 zam istiyor kiraya..haydut) gözümde feci büyüyor bu taşınma haklı olarak.. Ruzy çok hareketli canımıza okuyor, benim depresif ruh halim falan filan...
burda çoktu ama biz almadık. eşim boşver çok oyuncağı var dedi. bende haklı buldum. ama bi tarafım da git al diyor hala :)bimdeki egitim setini millet kapış kapış etmiş.. 10bucukta gitti babam kalmamıs , kardesimin esi 3 bim gezdi yok ama nasip işte tesadufen baska yerde işi varken babamın ordan gecerken bi bakayım demiş almıs yigenimle ecise pembe mavi:) ece deli oldu ya cok sevdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?