2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fıstıkım kızma bende yazmıştım ya herkes kendini mutlu hisettiği kiloyu istiyor kimse buna yorum yapamaz elbette..kaydirigubbakcemile5ben 57 olcem hata 55 ..artık çocuk düşünmediğime göre ...göbeğine mutlak takviye bişeyler yap derim biberiye yağı yada inceltici krem ..kilon iyi ama göbek varsa her zaman çirkin durur benim görüşüm bu ..yerimseniben

bıngıldak 1.5 yasına kadar kapanırmıs die duymustum. bende heray goturmuorum hastalanmazsada gerek duymuorum acıkcası goturmeye.. sanki bizi heray dramı goturmusler

derya 7 olcek cok guzel ben eceye 4 saatte bir 3 olcek zor veriyorum . gunde 2 kez 7ser olcek icse zaten 500ml tamamlıo

hah işte tam üstüne bastın günlük 500ml için ..öyle vermeye çalışıyordum ..ama artık kaşıklada yemiyor mamayı sevmiyor ...:1no2:

deryam iste gobegime yeni krem surmeye basladım bugun alabalık ozlu ve ıcınde bisuru yag var bakalım deneyim etkili olcakmı. catlak icin zaten seatonic suruyorum bayagı toparladı esasen ton olarak ve gorunum olarak ama sarkıklık gecmio işte

Geçmiş olsun Serap inşallah ilerlemez. ıhlamur - pekmez ikilisine dadan derim.

NURDAN ben de sabah nutella yedim, yarında itibaren sımsıkı devam edelim olur mu?
saol burcum ya inş.hemen atlatır ilerlemez ıhlamur,rezene accık anason karışımı her sabah kahvaltıda içiyo zaten..pekmezde veriyorum bi de havuç portakal elma sıkıp veriyrm iyi gelsinde...uyuyamıyo yazık yavrum..

ohh maşaallh deryaa ne güzel şey ya bissde büyüsekte gezsekk ana kız...

pervinn kısdınmı sen kızma bak bende 47 kiloya düştüm ama kendiliğinden yapı benimkidekilo vermemek istiyordumm

Kırmızı Pullu Alabalık Yağı

Acı Elma Yağı

Yeşil CevizYağı

Biberiye Yağı

Doğal Kafur

Haşhaş Yağı

Isırgan Yağı

Kantoton Yağı

Kekik Yağı
Defne Yağı

Karanfil Yağı

Susam Yağı

Çam Terebentin Yağı

Jojoba Yağı

Okalüptüs Yağı

Fındık Yağı

Nane Yağı

Pelesenk Yağı

sarkıklık geçer zamnal ..yağı karışımın baya çok muş bu kadra yağ işe yaramazsa zaten gel yanıma..

büyütürde gezersinizde o günlerde gelir işnşallah....serap 47 kilo ne yav ..-tatlicadiarzu-

eşin en yakın zamanda iyi bir iş bulur inşallah. sıkma canını. yani söylemek kolay tabi ama sen sıkılsan da durum değişmez. rabbim herkesin rızkını verir. taşınma konusunda çok haklısın. karnım burnumdayken taşınmıştık bizde. çok zor olmuştu. allah kolaylık versin.

burda çoktu ama biz almadık. eşim boşver çok oyuncağı var dedi. bende haklı buldum. ama bi tarafım da git al diyor hala :)

burcu sen 64 kilo ile 38 beden aldım demişsin ya. benim kilom da 63 yani boyda 170 ama 38 beden eski kıyafetlerim bana hala olmuyor ( niye ki??

yiğit paşam uyuyor. dışarıda dolaşıp geldik. hava bugün çok güzel. artık hep güzel olsun ya çok sıkıldım. bu arada monolog yapıyorum.
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
misafirlerle başbaşayım..

kuru fasülye yiyorduk az önce. yiğite de az bişi suyundan banıp verdim. nasıl yiyor :) istediklerimizi yemiyor da yenmiyecekleri yiyor bizim bebişler.. gaz yapar diye vermedim ama. sadece bi tane verdim tanesinden ezerek..

bugün de kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartayım diyorum ama erken mi kızlar?

Fatma çünkü benim totom ve bacaklarım üst bedenime göre daha zayıftır. Sırtım, kollarım, belim hep kalın olmuştur.

hmm anladım Burcu. benim her yerim zayıftı ama şimdi bacakların üst kısmı özellikle de göbek kısmı eskiye göre kalın bi de ben eskiden hep böyle düşük ve baya dar giyerdim öyle olunca eski kıyafetlerimden umudu tamamen kesmek üzereyim artık.

o zaman hani iyice kalınlar var ya şimdilik sadece onları kaldırayım bari. diğerleri kalsın. burası yozgat ne olacağı belli olmaz..dolapta yer açmak istedim de.. kalınlar çok yer kaplıyor yaa

fatma aynı şehirdeyizama bence yozgatın sıcağına aldanma derim canım

hatunda küçücük toto var hamileykende öyleydi sinir olorrummm küçük toto görünceee
bide utanmadan benim koca totomun resmini çekmişlerdi pehhhh

hayatım boyunca hep kocaman totom oldu ilkokuldayken mavi bir önlüğüm vardı önü uzun arkası kısa gelirdi sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…