hiç güleceğim yoktu yaahayatım boyunca hep kocaman totom oldu ilkokuldayken mavi bir önlüğüm vardı önü uzun arkası kısa gelirdi sempatiksalakcinni
masallah sana..36 bedenide görürsün insallah..:Saruboceq:hellooo... hava hala rüzgarlı ve tatsız burada! bir haftasonu hava güzeldi, onda da biz hastaydık. Heyecanla bekliyoruz güzel günleri.
Dün keten pantolon almaya gittik bana. Sİyah keten pant çok giyilir ya, benimki iyice renk atmış artık. 38 beden denedim kalçalarıma lök diye oturdu beli fışkırıyo azcık ama, 40 bedenin de poposu folloş duruyo. Belimi inceltmenin daha mantıklı olduğunu düşündüm. 38 beden 2 tane pant aldım LCW den.
Kaç gündür 64.8 ile 65.2 arasında gidip geliyorum. Artık kaçaklara son vererek diyetime devam edicem. Yoksa zor gidiyor.
Benden şimdilik bu kadar öptüm sisiii
bak ne güzel..büyüdülerde bize gezmede eslik ediyorlar..gecen bende okuldaki kutlamaya hayatla gittim gören herkes bu ne uslu bebek diye sevdi..ama o gece hayat cok huysuzluk yapti malesef..kızm ve oğlumuda yanıma alıp AVM ye gittim bir güzel alışveriş yaptım..birde kızcemle yemek yedik oh deymeyin keyfime ne güzelmiş insanın çocuklarıyla takılması..yusuf çok şükür bebek arabasında uyuyor uyanıncada etrafı seyrediyor..biraz yorulduk ama değdi...
tabiki insan kendini güzel ve rahat hissettigi kiloda olmak ister..yani senin görüsünede saygi duymak lazim..sonucta burada birbirimize destek olmak icin variz..insallah istedigin kiloya kisa sürede ulasirsin..:Saruboceq:kapayamam damlam usgunumm bacaklar ince ama karın vs kalın yani incelmesi gereken bolgeler var. hemde herkes hedeflerinden bahsederken nie ben bahsedince ustume cullanıo herkes anlamadım..
BIB dede 60-65lerden bahsedenlere sinir oluyos diye muhabbeti duydum ama ses cıkarmadım kimseyi kırmak istemedigimden..herkesin vucut yapısı vs si farklı kaldıki ben hamileyken doguma kadar egzersiz yaptım yuruyus yaptım hergun yani vucudumun erken toplanması icin ozamanda dikkat ettim ona ragmen cocugum 4kg dogdu ..
bende sizden rica ediyorum benim kilo yorumlarıma destek olmayacaksanız kostekte olmayın lafta etmeyin lutfen arkadaslar . her koyun kendi bacagından...
hayatta su siralar hep yüzüstü yatiyor..ben ne kadar cevirsemde o hep dönüyor..kaydirigubbakcemile3damlam yahoda hep yüzüstü uyuyor hatta bende hep öyle uyurumm mami diyor ana oğul aynı pozisyonda uyuyorsunuzz
hayatta günde 6 sardan 12 ölcek iciyor..gecede ayri..demekki 500 ml.geciyor..hihoyyytderya 7 olcek cok guzel ben eceye 4 saatte bir 3 olcek zor veriyorum . gunde 2 kez 7ser olcek icse zaten 500ml tamamlıo
bende haftaici yapacagim..cok kalin ceketleri ve kazaklari kaldiracagim..a.sbugün de kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartayım diyorum ama erken mi kızlar?
ben tam armut tipiyim..o yüzden kilo cok igrenc oluyor..:1no2:Fatma çünkü benim totom ve bacaklarım üst bedenime göre daha zayıftır. Sırtım, kollarım, belim hep kalın olmuştur.
kaydirigubbakcemile3 eskiden yemegin salcalisi kadinin kalcalisi derlerdi..simdiyse kadinin kemiklisi makbul oldu malesef..hayatım boyunca hep kocaman totom oldu ilkokuldayken mavi bir önlüğüm vardı önü uzun arkası kısa gelirdi sempatiksalakcinni
hatunda küçücük toto var hamileykende öyleydi sinir olorrummm küçük toto görünceee
bide utanmadan benim koca totomun resmini çekmişlerdi pehhhh
hayatım boyunca hep kocaman totom oldu ilkokuldayken mavi bir önlüğüm vardı önü uzun arkası kısa gelirdi sempatiksalakcinni
canim senin tipin ayni benim ablam gibi..onunda poposu benden kücüktür ama gögüs ve bel kismi kalindir..yani türk kadininin genetik yapisi kayik bence..kaydirigubbakcemile3mesela alman kadinlarin suratlari pek bir poka benzemez ama vücutlari 7 de ne ise 70 de de odur..arkadan baksan genc kiz dersin yüzünü görünce korkup kacarsin..boy desen ayri...:umursamaz:eee bizde cok güzel yüzlü bagyanlar var ama tipimiz kayik..boy desen oda yok..kaydirigubbakcemile3ne yapalim bizde eldekilerle idare ederiz..kaydirigubbakcemile3Ay ilahi.. Çok güldüm :)))
Nazar etme ne olur, çalış senin de olur :)) Hem küçük, hem yuvarlak bu arada, bilmeyenler için açıklayayım :))) Kurtarılmış bölgem o benim :)
ÖZGÜL armut tipinin de elbise - etek avantajı var ama. Elbise ve etekler çok yakışıyor armutlara. İncecik bir üst beden de benim hayalim. Hepimiz 36 bedeni görelim inşallah! Ben de tam 38 sayılmam aslında, dediğim gibi belim fışkırıyo
hah alıntılarım gitti oğlum sağolsun.şimdide bozmalara kırmalara basladı.norrayıı merak ettım naptı nasıldı diye ama gelmemiş sanırım.
perviiinnn sen gell yapalımmm bir alışveriş çılgınlığııı bekliyorum seniii beybimmm
kapayamam damlam usgunumm bacaklar ince ama karın vs kalın yani incelmesi gereken bolgeler var. hemde herkes hedeflerinden bahsederken nie ben bahsedince ustume cullanıo herkes anlamadım..
BIB dede 60-65lerden bahsedenlere sinir oluyos diye muhabbeti duydum ama ses cıkarmadım kimseyi kırmak istemedigimden..herkesin vucut yapısı vs si farklı kaldıki ben hamileyken doguma kadar egzersiz yaptım yuruyus yaptım hergun yani vucudumun erken toplanması icin ozamanda dikkat ettim ona ragmen cocugum 4kg dogdu ..
bende sizden rica ediyorum benim kilo yorumlarıma destek olmayacaksanız kostekte olmayın lafta etmeyin lutfen arkadaslar . her koyun kendi bacagından...
deryam iste gobegime yeni krem surmeye basladım bugun alabalık ozlu ve ıcınde bisuru yag var bakalım deneyim etkili olcakmı. catlak icin zaten seatonic suruyorum bayagı toparladı esasen ton olarak ve gorunum olarak ama sarkıklık gecmio işte
hayatım boyunca hep kocaman totom oldu ilkokuldayken mavi bir önlüğüm vardı önü uzun arkası kısa gelirdi sempatiksalakcinni
herkese iyigeceler ben kaçar.
ayyy pervin yaz<madan gecemicem
tabiikide erkes hedeflerinden bahsedicek hepimizin kilo derdi var
hepimiz ayrı yapıda insanlarız.
bencede sen süpresinama azcık göbeeeni bende gördüm:)
benimkinden azcık buyuk muck
temiz hava çarptı sanırım afikim uyudu bende uyumak üzereyim
gypsym esram ve babym
benide alırmısınız yanınıza:)
bende sizin çılgınlıgınıza oratk olabilermiyim?
Anladıgım kadarıyla baska bısılere sınırlenmıssın sen.. ama Damla nın demek ıstedıgı bıraz mübala, bıraz şaka ıle karısık, takılma anlamında soyluyor..
yavrum seatonıc nedır annem.. paylasıver bı kuzum
Allah ta senı guldursun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?