2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

masallah sana..36 bedenide görürsün insallah..:Saruboceq:
bak ne güzel..büyüdülerde bize gezmede eslik ediyorlar..gecen bende okuldaki kutlamaya hayatla gittim gören herkes bu ne uslu bebek diye sevdi..ama o gece hayat cok huysuzluk yapti malesef..
tabiki insan kendini güzel ve rahat hissettigi kiloda olmak ister..yani senin görüsünede saygi duymak lazim..sonucta burada birbirimize destek olmak icin variz..insallah istedigin kiloya kisa sürede ulasirsin..:Saruboceq:
damlam yahoda hep yüzüstü uyuyor hatta bende hep öyle uyurumm mami diyor ana oğul aynı pozisyonda uyuyorsunuzz
hayatta su siralar hep yüzüstü yatiyor..ben ne kadar cevirsemde o hep dönüyor..kaydirigubbakcemile3
derya 7 olcek cok guzel ben eceye 4 saatte bir 3 olcek zor veriyorum . gunde 2 kez 7ser olcek icse zaten 500ml tamamlıo
hayatta günde 6 sardan 12 ölcek iciyor..gecede ayri..demekki 500 ml.geciyor..hihoyyyt
bugün de kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartayım diyorum ama erken mi kızlar?
bende haftaici yapacagim..cok kalin ceketleri ve kazaklari kaldiracagim..a.s
Fatma çünkü benim totom ve bacaklarım üst bedenime göre daha zayıftır. Sırtım, kollarım, belim hep kalın olmuştur.
ben tam armut tipiyim..o yüzden kilo cok igrenc oluyor..:1no2:
hayatım boyunca hep kocaman totom oldu ilkokuldayken mavi bir önlüğüm vardı önü uzun arkası kısa gelirdi sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 eskiden yemegin salcalisi kadinin kalcalisi derlerdi..simdiyse kadinin kemiklisi makbul oldu malesef..lmaz:

hatunda küçücük toto var hamileykende öyleydi sinir olorrummm küçük toto görünceee
bide utanmadan benim koca totomun resmini çekmişlerdi pehhhh

hayatım boyunca hep kocaman totom oldu ilkokuldayken mavi bir önlüğüm vardı önü uzun arkası kısa gelirdi sempatiksalakcinni

Ay ilahi.. Çok güldüm :)))

Nazar etme ne olur, çalış senin de olur :)) Hem küçük, hem yuvarlak bu arada, bilmeyenler için açıklayayım :))) Kurtarılmış bölgem o benim :)

ÖZGÜL armut tipinin de elbise - etek avantajı var ama. Elbise ve etekler çok yakışıyor armutlara. İncecik bir üst beden de benim hayalim. Hepimiz 36 bedeni görelim inşallah! Ben de tam 38 sayılmam aslında, dediğim gibi belim fışkırıyo

canim senin tipin ayni benim ablam gibi..onunda poposu benden kücüktür ama gögüs ve bel kismi kalindir..yani türk kadininin genetik yapisi kayik bence..kaydirigubbakcemile3mesela alman kadinlarin suratlari pek bir poka benzemez ama vücutlari 7 de ne ise 70 de de odur..arkadan baksan genc kiz dersin yüzünü görünce korkup kacarsin..boy desen ayri...:umursamaz:eee bizde cok güzel yüzlü bagyanlar var ama tipimiz kayik..boy desen oda yok..kaydirigubbakcemile3ne yapalim bizde eldekilerle idare ederiz..kaydirigubbakcemile3

ilahi özgül :) süper tespit kız.. almanlarda yüz güzelliği yok bizde vücut güzelliği..

hah alıntılarım gitti oğlum sağolsun.şimdide bozmalara kırmalara basladı.norrayıı merak ettım naptı nasıldı diye ama gelmemiş sanırım.

slm ya sana özel msj gönderecektim olmadı sen nasıl hamile kaldın anlatırmısın canım senin eski bir msj okumustum gögsümden sıvı geldi demistin daha sonra ne yaptında hamile kaldın merak ettim aynı sorun bende de var
mafoldumben

öffff!! canim sikiliyor ya!!:1no2: esim mac izlemeye gitti...evet evde var lig tv..ama ben galatasarayli o fenerli olunca olmuyor malesef..kaydirigubbakcemile3 muhakkak kapisiveriyoruz mac yüzünden..alsanaalsanasmile bunu söyleyecegim kirk yil düsünsem aklima gelmezdi ama insallah sismis bir sekilde gelir eve...kaydirigubbakcemile3

Rus kadınlarında hem yüz hem vücut güzelliği var ama onların da 40'ından sonra yüzüne bakılmıyormuş. Nedense?

bugun sabh erkenden yola çıktık hava süpperdi. dogru ağvaya gittik çok güzel vakit geçirdik oglum ve eşimle.

yeniden bahargelmesi çok güzel
her kışın sonu bahardır.

hayat boyu felsefem budur .herüzüntü sonrası sevinç keder sonrası mutluluk gibi.:)

temiz hava çarptı sanırım afikim uyudu bende uyumak üzereyim

gypsym esram ve babym
benide alırmısınız yanınıza:)
bende sizin çılgınlıgınıza oratk olabilermiyim?

herkese iyigeceler ben kaçar.

ayyy pervin yaz<madan gecemicem

tabiikide erkes hedeflerinden bahsedicek hepimizin kilo derdi var
hepimiz ayrı yapıda insanlarız.
bencede sen süpresinama azcık göbeeeni bende gördüm:)
benimkinden azcık buyuk muck

herkese merhaba ,,
benide aranıza alırmısınız,,epeydir nete giremiyodum,,benim oğluşum ancak uyudu :))

tabii benimde uykum geldi

Anladıgım kadarıyla baska bısılere sınırlenmıssın sen.. ama Damla nın demek ıstedıgı bıraz mübala, bıraz şaka ıle karısık, takılma anlamında soyluyor..

yavrum seatonıc nedır annem.. paylasıver bı kuzum

Allah ta senı guldursun kaydirigubbakcemile3

mucx gulim benimm

temiz hava çarptı sanırım afikim uyudu bende uyumak üzereyim

gypsym esram ve babym
benide alırmısınız yanınıza:)
bende sizin çılgınlıgınıza oratk olabilermiyim?

olabiler canımm olabilerrr tabikiside

ben damlaya yazmadımki hepsini genel yazdım. cok sabırlıyımdır hep susarım ama bi patlama noktam olur BIBde duymazdan geldim aslında ordan beri doluyum yoksa canım damlama kızmadım onun yazış seklinide anladım sadece yeri gelmişken icimi doktum :)

pyhtomer seatonic die benim kuafor bana almıstı bakudeyken . catlak giderici . deryayla konusmustukta topikte o bilio . kuaforun catlakları cok fenaydı ben doguma gitmeden gostermişti bide dogumdan geldim 3 aylıkken filan yok catlakları .. ben sana alırım krem dedi bunu aldı , karnımın gorunusunu duzeltti ama alttaki buzusukluk gitmii.. o vichy lipostrech le gitmisti ama kullanmayı bırakıncada yeniden buzustu kesin cozum olmadı.

şimdide annemler vakıf icin alabalıkozlu krem almıslar satıolar bende aldım icinde o yaglar var bisuru derde devaymıs krem genelde deri hastalıklarına onu sordum deryaya icindeki yaglar karna sursek ise yararmı die o yag konusunda cok bilgili cunku

evrim iyi geceler tadlum. bir bakıp kaçayım dedim sen varmışsın.
neva bowling setine bayıldı çığlık çığlıpa oynadı durdu.şu chicconun arabadan sonra en fazla oyalandığı şey oldu:) umarım kuzy de beğenir.laptop ise bence saçma sapan bir oyuncak.sesleri yanlış öğretiyor.okulöncesi çağda kullanılmamalı kanımca.artık B ye Be denmiyor.öperim seni

pervin 60-65 bence de kilo.yani bana göre de.63üm ve kendimi beğenmiyorum.bacaklarım çok ince ama göbeğim kocaman.ben hayatımda hiç 55 in üstüne çıkmadım.ve sevmiyorum bu halimi.Damla senin ne kadar fit göründüğünü bildiğinden öyle demiş.çok iyi görünüyorsun bence de.Ama herkes mutlu olduğu kiloda olsun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…