2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

walla benim kızım deli oluyo o laptoptan cıkan seslere de muziklerede.. hos onlar ne anlıycakki alfabeden simdiden cıkan sesler ilgilerini cekio oyle 2-5 yasına kadar kalacak bi oyuncak deilki zaten..

elifim ben damlaya kızmadımki eminim o beni anlayacak . damla bana bukadar takılma iisin demek istedi ama benim takık oldugum mevzu farklı, evrimin dedigi gibi baska mevzzuda doluydum ondan. o yazı sadece bahane oldu. bende 55in altındaki halimi seviorum ve ozluyorum

walla benim kızım deli oluyo o laptoptan cıkan seslere de muziklerede.. hos onlar ne anlıycakki alfabeden simdiden cıkan sesler ilgilerini cekio oyle 2-5 yasına kadar kalacak bi oyuncak deilki zaten..
neva çok sinirlendi ona.benim de kadının sesi sinirimi bozdu.böyle atıptutuyor kapağını kapatıyor açamayınca sinirleniyor:)
ben altta goruyorum ikimizin adınıda:)

bowlingle nasıl oynuolar ya bende alayım madem oyalanıolarsa . kimse almamıs bowlingleri bimde var. agzına sokar die almıorum

tam da dediğin gibi ağzına sokuyor.orjinal sünger bop ürünü.altında öyle yazıyor. Bir de böyle sağa sola fırlatıyor.bağırıp duruyor.topu skııyor iki eliyle falan.

bugun bizim komsu dediki muhallebisini sutten yapma kansızlık olur, keçi sutunden yapıodum yada inek sutunu sulandırarak yapıorum irmikte katıorum ...bu konuda bilginiz varmı

aman nedir bu kadınların derdi.yok kıl,tüy,yok kilo selülit,yok iyi anne iyi iş olma telaşı bir de iş hayatı ve onun sıkntıları.dünyanın heryerinde zor kadın olmak be.annelik mükafatı galiba

dorukla denizde korkmuslar demekki sevilmeyebilio ama cıkan muzik seslerini sevio harflere pek basmıorum muzikleri acııp eline veriorum oda cok sevinio oyalanıo..kadının sesi biraz gıcık :)

ozaman bende alayım bowlingden orj se ben dandık plastik bisiler sanıodum ondan pek oralı olmadım saolasın

pervin günde 2 bardaktan fazlası kansızlık yapabilirmiş.sulandırıyorsan bence birşey olmaz.kaç kere yapıyorsun muhallebiyi? ben gün aşırı 1 defa akşam saatlerinde.su,pirinçumu ana malzeme olmak kaydıyla yapıyorum

dışı meşin kaplama içi elyaf sanırsam pervin.6 labut 2 toptan oluşuyor.üstündeki sünger bop suratları çok şirin.kırılmaz yırtılmaz ileride dizip topu yuvarlayabilirler de.güzel bence.edin derim

sadece gece ogunu olarak yatmadan once veriorum 1 bardak.inek sutuyse yarı yarıya sulandırıorum keci sutuyle sulandırmıorum . bazen bebeleacın ballı irmikli kahvaltısından veriorum kasık maması gibi hafif yogun oluyo ama o , o kategoriye girmez sanırsam formul mama cunku

hemen alıorum yarın bowlingi. bide bulamazmısım :))

bende pirincunu irmik sutten yapıorum

zaten santafer ve vitamine basladıgımdan beri bişiler yemeye basladı yavastan. bugunku kakası bildigin kına tovbe tovbe. rengide kıvamıda :)

ya ben vermiyorum bu vitamini.veresim yok.karaciğere yüklenmeyeyim diyorum.hata mı ediyorum acaba?
bulamazsan ben göndereyim.burada hala vardı.laptop bile 4-5 tane vardı.çok ciddiyim.burada bir alışveriş merkezinde de gördüm aynısından bowlingin

ıyi geceler :))
Bende burada kimseler yok diye bebeğim büyüyor topiğini baştan sona okudum ne günlermiş ya! Beni yeni olduğum için pek tınlamamışsınız ama

günaydın..bir küçük toto benim ablam dar ve sıkı.. kot filan süper yakışır bende heryer eşit göğüsle pop hep aynı ölçüde belde incecik onun için hep toplu gösteririm..yussssssyuvarlak bir totom var amam cocoman değil.ve burcunun dediği gibi çalış seninde olur genç kızlığımdan beri basenim çıkmasın diye çok uğraştım ve sıfır basenim var .bu fiziğe azcukta boy olsaymış..neyse sabah sabah muhabbete bak..
arkaşalar yusuf bariz bir şekilde sütü içiyor uyanıkken biberonu elimden kapıyor ya tatlı değilya ondan diyorum..en azından sabaha kadar 125 cc iki biberon süt içip uyuyor uykusuzluğumuz açlıktanmış bende salak gibi mama yesin diye uğraşıyorum yemeyincede demekki aç değil diyorum suyu içip yatıyor susumaş diyip su veriyordum..ama sütü içipte uyumaya başlayınca acı gerçek ortaya çıktıı..şimid bu elimdeki mamayı bir ölçek bir ölçek süte ekleyip içirsemmi acep..

Son düzenleme:
günaydınl.....

sabahın ilk günaydını benden haftayı ben açıyorum inşallah güzel bi hafta olur...

SELıN canıma okuyor arkadaşlar... hafta sonu kafayı yedirmek üzereydi bana.... yine birşey yemiyor ya... 2 gün iyi 3 gün kötü nasıl olcak bu iş böyle bilmiyorum... yemiyor yemiyor yemiyor.. ağlamak istiyorum artık.. neler neler yapıyorum ama yediremiyorum.....kilo verecek bu gidişle....

pazar sabahı 5 de uyandı eşimle beni ayağa dikti... zaten gecede 2 de yatmıştık .... dün 3 saat uykuyla günü tamamladım..... akşama kadar selin kucakta... oturmak istemiyor, yatmak istemiyor, habire kucakta gezecek kollarım koptu artık....yemek bile yapmaya fırsatım olmadı...kahvaltıyı zor yaptık....durmuyor hiç....

TOPUK DıKENı için ortopedi dr. una bugün randevu aldım 10.30 da randevum var sizin sinerjinize güvenuiyorum inşalalh birşey çıkmaz hayırlı haberlerle geleyim dua edin bana .... bizden haberler böyle... geeçmişe bakamadım.. artık bundan sonrasını takip ederim... herkes iydir umarım...

akannehirakannehir derya aynı bizim tablo.. gece selin ağlıyor uyanıyor biberon maması yapıyoruz içmiyor diyoruz aç değil demekki ya su veriyoruz yada sallıyoruz garibim yeniden uyuyor.... ozaman benim kuzumda aç uyuyor.... mama yapıp yemeyince ben onu tok sanıyordum.... ne sütü vveriyorsun canım... bende deneyim hemen... selinde öyle akşam 5-6 gibi azıcık bi çorba içiyor bir adha sabaha kadar birşey yediremiyouz yemiyor.... :1no2:

ooohh sefan olsun gülistan. ya darısı başımıza artık biz de gezmek istiyoruz şöyle süpürgemiz olsaydı bari uçar gelirdikkaydirigubbakcemile3özellikle şu ağvayı çok merak ediyorum doğrusu. yaza istanbula gelme gibi bir planımız var. ilk iş adalar ve ağva...

herkese merhaba ,,
benide aranıza alırmısınız,,epeydir nete giremiyodum,,benim oğluşum ancak uyudu :))

tabii benimde uykum geldi
hoşgeldin..alırız tabi.

aman nedir bu kadınların derdi.yok kıl,tüy,yok kilo selülit,yok iyi anne iyi iş olma telaşı bir de iş hayatı ve onun sıkntıları.dünyanın heryerinde zor kadın olmak be.annelik mükafatı galiba
amaannnnn kesinlikle katılıyorum yaa.. kardeşim geldi ya ona acayip dert yandım. kuzum beni eskisi gibi zannediyor. abla diyor şu dolapta gördüklerimle (çeşitli iç çamaşırları) bana bir defile yap diyorkaydirigubbakcemile3 oy kuzum benim dedim ablan artık eskisi gibi değil tipi kaydısempatiksalakcinni gösterdim gösterdim bak şurama bak burama diye o da bana teselli verecek ya yok diyor bişi bu da ne ki. sen doğum yaptın bunlar bişi değil.. hadi dedim yeme beniiiohaoldumsmile

zaten santafer ve vitamine basladıgımdan beri bişiler yemeye basladı yavastan. bugunku kakası bildigin kına tovbe tovbe. rengide kıvamıda :)
ben de santaferi günde iki defa beş damla vermeye başladım son beş gündür. normalde tek sefer beş tamla veriyordum. kaşık mamalarını yemiyordu yemeye başladı maşallah oğluşum vitamin haftada bir kez veriyorum ama bir çay kaşığı. onun da yarısını çıkartıyor zaten sevmiyor.. devit veriyorum hergün. dün gittik bebelac kaşık mamalarından aldık üç çeşit. bakalım bunları sevecek mi. bitenler aptamildi.

santaferin tadı guzel cok kolay icio , ferro sanol icemeyenler santafer damla alsın derim .
kesinlikle öyle. ferro sanol vermeyin sakın haaa tadı iğrenççç
inşallah topuk dikeni değildir.. hayırlı haberlerle dön inş.

günaydın kızlar
önce geçmişe daldığım için alıntıları cevap verdim. hepiniz nasılsınız? yeni bir haftaya daha başladık. ama soğuk başladık. burda yağmur atıştırıyor. rüzgar bir yandan. ben de bu hafta sonu cam sildirmeyi düşünüyordum ama biraz daha bekliyim bari. nisan da mı çıksa ne? böyle de çok pislendi içime sinmiyor. daha tül perde yıkanacak. camları bekliyor onlar da.. off. napsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…