pervin yazıyor ama online görünmüyor
pervin 60-65 bence de kilo.yani bana göre de.63üm ve kendimi beğenmiyorum.bacaklarım çok ince ama göbeğim kocaman.ben hayatımda hiç 55 in üstüne çıkmadım.ve sevmiyorum bu halimi.Damla senin ne kadar fit göründüğünü bildiğinden öyle demiş.çok iyi görünüyorsun bence de.Ama herkes mutlu olduğu kiloda olsun tabi
neva çok sinirlendi ona.benim de kadının sesi sinirimi bozdu.böyle atıptutuyor kapağını kapatıyor açamayınca sinirleniyor:)walla benim kızım deli oluyo o laptoptan cıkan seslere de muziklerede.. hos onlar ne anlıycakki alfabeden simdiden cıkan sesler ilgilerini cekio oyle 2-5 yasına kadar kalacak bi oyuncak deilki zaten..
ben altta goruyorum ikimizin adınıda:)
bowlingle nasıl oynuolar ya bende alayım madem oyalanıolarsa . kimse almamıs bowlingleri bimde var. agzına sokar die almıorum
neva çok sinirlendi ona.benim de kadının sesi sinirimi bozdu.böyle atıptutuyor kapağını kapatıyor açamayınca sinirleniyor:)
tam da dediğin gibi ağzına sokuyor.orjinal sünger bop ürünü.altında öyle yazıyor. Bir de böyle sağa sola fırlatıyor.bağırıp duruyor.topu skııyor iki eliyle falan.
pervin günde 2 bardaktan fazlası kansızlık yapabilirmiş.sulandırıyorsan bence birşey olmaz.kaç kere yapıyorsun muhallebiyi? ben gün aşırı 1 defa akşam saatlerinde.su,pirinçumu ana malzeme olmak kaydıyla yapıyorum
günaydın..bir küçük toto benim ablam dar ve sıkı kot filan süper yakışır bende heryer eşit göğüsle pop hep aynı ölçüde belde incecik onun için hep toplu gösteririm..yussssssyuvarlak bir totom var amam cocoman değil.ve burcunun dediği gibi çalış seninde olur genç kızlığımdan beri basenim çıkmasın diye çok uğraştım ve sıfır basenim var .bu fiziğe azcukta boy olsymış..neyse sabah sabh muhabbete bak..
arkaşalra yusuf bari bir şeki,lde sütü içiyor uyanıken biberonu elimden kapıyor ya tatlı değilya ondan diyorum..en zaından sabah kadar 125 cc iki biberon süt içip uyuyor uykusuzluğumuz açlıktanmış bende salak gibi mama yesin diye uğraşıyorum yemeyincede demekki aç değil diyorum suyu içip yatıyor susumaş diyip su veriyordum..ama sütü içipte uyumaya başalyınca acı gerçek oryya çıktıı..
ooohh sefan olsun gülistan. ya darısı başımıza artık biz de gezmek istiyoruzbugun sabh erkenden yola çıktık hava süpperdi. dogru ağvaya gittik çok güzel vakit geçirdik oglum ve eşimle.
yeniden bahargelmesi çok güzel
her kışın sonu bahardır.
hayat boyu felsefem budur .herüzüntü sonrası sevinç keder sonrası mutluluk gibi.:)
hoşgeldin..alırız tabi.herkese merhaba ,,
benide aranıza alırmısınız,,epeydir nete giremiyodum,,benim oğluşum ancak uyudu :))
tabii benimde uykum geldi
amaannnnn kesinlikle katılıyorum yaa.. kardeşim geldi ya ona acayip dert yandım. kuzum beni eskisi gibi zannediyor. abla diyor şu dolapta gördüklerimle (çeşitli iç çamaşırları) bana bir defile yap diyorkaydirigubbakcemile3 oy kuzum benim dedim ablan artık eskisi gibi değil tipi kaydısempatiksalakcinni gösterdim gösterdim bak şurama bak burama diye o da bana teselli verecek ya yok diyor bişi bu da ne ki. sen doğum yaptın bunlar bişi değil.. hadi dedim yeme beniiiohaoldumsmileaman nedir bu kadınların derdi.yok kıl,tüy,yok kilo selülit,yok iyi anne iyi iş olma telaşı bir de iş hayatı ve onun sıkntıları.dünyanın heryerinde zor kadın olmak be.annelik mükafatı galiba
ben de santaferi günde iki defa beş damla vermeye başladım son beş gündür. normalde tek sefer beş tamla veriyordum. kaşık mamalarını yemiyordu yemeye başladı maşallah oğluşumzaten santafer ve vitamine basladıgımdan beri bişiler yemeye basladı yavastan. bugunku kakası bildigin kına tovbe tovbe. rengide kıvamıda :)
kesinlikle öyle. ferro sanol vermeyin sakın haaa tadı iğrençççsantaferin tadı guzel cok kolay icio , ferro sanol icemeyenler santafer damla alsın derim .
inşallah topuk dikeni değildir.. hayırlı haberlerle dön inş.günaydınl.....
sabahın ilk günaydını benden haftayı ben açıyorum inşallah güzel bi hafta olur...
SELİN canıma okuyor arkadaşlar... hafta sonu kafayı yedirmek üzereydi bana.... yine birşey yemiyor ya... 2 gün iyi 3 gün kötü nasıl olcak bu iş böyle bilmiyorum... yemiyor yemiyor yemiyor.. ağlamak istiyorum artık.. neler neler yapıyorum ama yediremiyorum.....kilo verecek bu gidişle....
pazar sabahı 5 de uyandı eşimle beni ayağa dikti... zaten gecede 2 de yatmıştık .... dün 3 saat uykuyla günü tamamladım..... akşama kadar selin kucakta... oturmak istemiyor, yatmak istemiyor, habire kucakta gezecek kollarım koptu artık....yemek bile yapmaya fırsatım olmadı...kahvaltıyı zor yaptık....durmuyor hiç....
TOPUK DİKENİ için ortopedi dr. una bugün randevu aldım 10.30 da randevum var sizin sinerjinize güvenuiyorum inşalalh birşey çıkmaz hayırlı haberlerle geleyim dua edin bana .... bizden haberler böyle... geeçmişe bakamadım.. artık bundan sonrasını takip ederim... herkes iydir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?