2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

siz normal inek sütü mü vermeye başladınız kızlar? daha erken değil mi? ben hiç vermedim henüz.

benim tatlı bıdış adet edindi kaçta yatarsa yatsın tam saat altıda uyanıyor yaa bugün de öyle yaptı. ben yedi de kalkacaktım güya işe gitmek için. bir saat oyalandık artık oğluşla. yedide uyudu geri. ama beni kaldırmış oldu işte.. sonra da uyudu iki saat. ben çıkacakken uyandı. iş mi yani şimdi bu?? ben istiyorum aslında ben işteyken uyusun.. zaten bugün 11de gideceğim. babannesine pirinç unu yap yedir dedim bakalım bir de yumurta. inşallah yedirebilir. diğer mamalardan yapamıyor.

Fatma çünkü benim totom ve bacaklarım üst bedenime göre daha zayıftır. Sırtım, kollarım, belim hep kalın olmuştur.

aynennn aynı ben iste .
su anda bacaklarım 42 beden pantalonlarına çok guzel oluyor popom da
ama ust hala 46 yani bel kısmı
5 kilo vermeden once her yerim 46 idi bir iki pantalon rahatca bulup almıstım ami ste su an bu sıkıntı var degisti olculerim çunku en son alan yerler bacaklarımda ilk onlar gitti

hatunda küçücük toto var hamileykende öyleydi sinir olorrummm küçük toto görünceee
bide utanmadan benim koca totomun resmini çekmişlerdi pehhhh

benim toto da kuçuk bu cussemi gorup totumun kuçuklugunu gorenler sasırıyor ama neye kime yararı var anacm koca bir bel cevresi var iken

ben altta goruyorum ikimizin adınıda:)

bowlingle nasıl oynuolar ya bende alayım madem oyalanıolarsa . kimse almamıs bowlingleri bimde var. agzına sokar die almıorum

ben aldım hepsini yikadınm sıktıkca hala sular çıkıyor iki gundur kalorife ustunde kurutmaya çalısıyorum
yıkarken berke gordu naptın anne ondan sular hiç çikmaz ki içine giriyor dedi biliyormus bu tarz oyuncakların dikis yerlerinden su girdigini akıl edemedim ben silerdim guzelce yoksa napalım artık kurusun oyniycak ece insallah:)

bizimkide laptop muzik caldıkca bayılıyor gulumsuyor hemen ama oyle aman aman oynamıyor

pervincim,
daha oncede yornumumu yazmıstım kilo konusunda. senin zaten kesin cizgilerin gorusun var bazı konularda hatırlarsan hamileykende normal dogum konusu olsun iste bir ara yag surme uyguluyordunuz ya kolay normal dogum olsun diye ondada bu sekin net ve kararlıydın ben sahsen karsı yorum yapmıyorum zaten herkesin gorusune saygı duyuyorum ki emin ol diger arkadaslarda latife yapıyorlar ciddi anlamda sen bahsetme kilodan demiyorlardır eminim. bu arada bib de kimle konusu oldu bilmem ben kaçırmısım heralde bebikleri uyuturken içerde kaynattınız o ara. ))

gercek gorus yazmak gerekirse bacakların 10 numara gorunuyorlardı hem ince hem duzgun gozumu alamadım bened ara ara takıldım :) ama bu ince bacaklara evet karın bolgen in destege ihtiyacı var insallah amacına ulasırsın bu cabalarla eminim ulasırsın canım.

dun berke nin veli toplantısı vardı okulun orda yolumun ustunde bim var gittim yok tabi bu minik laptoplardan kasadakı adam guldu cuma gunu kapıda bir kuyruk vardı dedi ç ok geç kaldınız dedi boyle biyik altından gulerek birde iyi be dedim çıktım :) dedim biz alamıycaz herhalde toplantdan çıktım buyuk beden falan satan ihrac fazlası bir magaza var ona ugrayacam park ettim aha bim gordum hemen girdim bir suru vardı iki renk mavi ve pembe inanamadım hemen aldım bovlingleride gordum onlarıda aldım berke guldu anne bu erkek oyuncagı hot wheels sembolleri var diyor dedim neyse ne oynar iste:) sonra tabi noldu getirdik eve her ikisinide berke elinden dusurmuyor ece garibim uzanıp duruyorb erke dur ece deyip kendi oynuyor :)) bu tablo bizim evde pek sık yasanıyor :)) bebek oglumuz ece nin oyuncaklara goz dikti: ))

minik pc yi sildim ama bowlingleri yikadım dikis yerlerinden su girdi haliyle kalorifer ustunde kurumak uzreler bu aksam verebelirim ece nin eline itina ile ısırır eminim baskada birsey yapmaz.)))

birde bu oyuncakta seslendirema yapan kisi kadınmı erkekmi yahu ne bicim bir ses ben ayırt etmekte zorlandım ))

ah sibel aynı iste ece
ama allanhtan bizimki corba kahvaltı yogurt yiyor
ama mama istemiyorr

ha bakıcı yediriyor inanamıyoruz nasıl oluyor bizim yanımızdada verdi içti zorlandı biraz ama içti bizden aslaa içmiyor
dedim sabah ogle aksam corba yapayım buna papatesli pirincli doysun uyusun bari çok komik yaa

oglum tam tersti mama içerdi habire 180-200 cc leri indirirdi kaasıkla birsey asla yemezdi uykusunda çorbaları biberona koyar dudagına degdirirdim hemen eemerdi çorba oldugun anlayana kadar iki uç çekerdi oyle oyle saat bası iteledim çorbaları çok alem bu da tam tersi mama dusmanı

simdi diyorum napcaz boyel sut iyice azaldı ne yiycek bu çocuk offff
aksam uyuyamıyor yemedigi için yatıyor yarim saat sonar aglıyor uyku agır geliyor bazen tekrar dalıyor ama ac yani
kilo sorunu yok ama misil misil uyyuamıyor od a bizde

ne zamanki saat 3 den sonar emzirmiyorum sut birikiyor 9 gibi falan emip uyursa o zaman guzel uyuyor

mama dusmanı
milumil de odeneme bouy verdim baanmısın demedi tadına bakmıyor bile

ama su biberonu uzatıyorum hemen anılyor çok çok suyu içiyor mama uzatma seytan gormus gibi oluyor çocuk

su keci sutu vs bende bir arastıryım dr la konusayım diyorum
insallah sutu sever yoksa halimiz harap

fatmacım bizimkide adet edindi aylardır 6 da ayakta
ama saatler alındı ya 7 olurmu o dedik gece 4 gibi uyanıp benim yanıma gelidgi için simdi farkı anlayamadık insalh 6 7 olurda biraz daha makul bir saat olur
ama yaz aylarınad gune erken baslamak keyifli oluyor kısın kotu oluyor kisa da daha buyuycekler alıp koynumuzda uyutma sansımız olurbelki dert etmiyorum o yuzden varsın erken kalksın

hatta dun saat 8 d e uyandım acıktım bakkalın servis saati 9 dan sonar çırak yok diye ekmek getirmediler gittik ece ile bakkala ama kolum kmoptu iki dk tasıdım kapılar ac iki saat site kapısı kilitli falan bizim yuru et pusetsiz hayat zormus yani ama keyifliydi sabah gunluk guneslikti hava sonra kapattı

evet canım yaz gelmesi avantaj ama insan bazen şöyle uyumak istiyor yaa. aylardır böyle erkenden kalkıyorum. ki ben hafta sonları onbirde onikide kalkan insandım yani düşün..

doruk ve deniz gibi afikde korktu laplapdan. müziğini seviyor ama konuşan kadının sesinden korktu yavrum.
bovling setini bizede yengesi alkmış tesadufen görüp afik oynar diye almış. biizmkide mavi olanı yani hot wheels:)erkek oyuncagı hehhe
afik bayıldı çok sevdi bowling setini. yumuşak oldugu için çokgüzel piyasadaki bowling setleri genelde plastik ve sert bunlar süper..
topik sinerjis diyeleim herkesde aynı oyuncak var.
çok sevişyorum ben bu haber erme işini.
bence hepimiz begendiğimiz oyuncak kitap vs yazarsak süper olur..

siz normal inek sütü mü vermeye başladınız kızlar? daha erken değil mi? ben hiç vermedim henüz.

ben sadece gece muhallebilerine katmaya basladım ama keci sutu yoksa , inek sutunu sulandırarak katıorum yarım inek yarım su ..içgudulerim dogrultusunda hareket ediorum canım . artık 8 aylık oldular nerdeyse

ben sadece gece muhallebilerine katmaya basladım ama keci sutu yoksa , inek sutunu sulandırarak katıorum yarım inek yarım su ..içgudulerim dogrultusunda hareket ediorum canım . artık 8 aylık oldular nerdeyse
anladım canım.. bakalım biraz daha bekleyeyim de bende vermeye başlayabilirim belki..

günaydin kizlar!!!
günaydın özgül

tr ye geldiğimden beri eceyle beraber yatıoruz gece sarılıo bana muthiş guzel bi duygu yaa.. burnumu tutuo saclareımla oynuo, mızıklayıncada sırtını kasıorum cok hosuna gidio mayısıo ..eve gidince ne olcak bilmem ..

insallah önemli birseyin yoktur canim..hadi bakalim haberini bekliyoruz..
bizimkide hep 6.45-7 arasi uyanir..hic sasmaz..dedigin gibi yazin zaten fazla uyunmuyor..ama kisin o karanliklarda ve sogukta uyanmak cok zor geliyordu bana..

sibelcim cok gecmiş olsun canım, insanın agrısı nerdeyse canı orda resmen. ayak cok fena ne ayakkabı gıyebiliosun ne bişey ins atlatırsın tez zamanda..

aman alışmasın bence.. bizim bi tanıdık var. oğlu altı yaşında ya da beş.. hala sırtını kaşıtarak uyuyormuş. annesi çok dert yakınmıştı.. bizim oğluş yanımızda yatmaktan hiç hoşlanmıyor. sanırım o duyguyu ben hiç tadamayacağım azcık sarılayım diyorum hemen mızıldanmaya başlıyor..

ins alısmaz yangın oldugunda arkadasta kaldık hep yanımızda yattı sonra eve gecince yatagında uyudu...

bugun bizim komsu dediki muhallebisini sutten yapma kansızlık olur, keçi sutunden yapıodum yada inek sutunu sulandırarak yapıorum irmikte katıorum ...bu konuda bilginiz varmı

inek sutu normalde 1 yasina kadar verilmez bebeklere cunku demir eksikligi anemisine yol acar anne sutu ve inek sutunun icerigindeki demir miktarlari ve emilimleri farklidir bu yuzden normal sut yerine formul mamalarin verilmesi onerilir..diger bir etkiside zaten sut allerjisi, laktoz intelornsi v.s... o yuzden zaten once sulandirilarak bagirsaklar alistirilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…