Fatma çünkü benim totom ve bacaklarım üst bedenime göre daha zayıftır. Sırtım, kollarım, belim hep kalın olmuştur.
hatunda küçücük toto var hamileykende öyleydi sinir olorrummm küçük toto görünceee
bide utanmadan benim koca totomun resmini çekmişlerdi pehhhh
ben altta goruyorum ikimizin adınıda:)
bowlingle nasıl oynuolar ya bende alayım madem oyalanıolarsa . kimse almamıs bowlingleri bimde var. agzına sokar die almıorum
dorukla denizde korkmuslar demekki sevilmeyebilio ama cıkan muzik seslerini sevio harflere pek basmıorum muzikleri acııp eline veriorum oda cok sevinio oyalanıo..kadının sesi biraz gıcık :)
ozaman bende alayım bowlingden orj se ben dandık plastik bisiler sanıodum ondan pek oralı olmadım saolasın
siz normal inek sütü mü vermeye başladınız kızlar? daha erken değil mi? ben hiç vermedim henüz.
anladım canım.. bakalım biraz daha bekleyeyim de bende vermeye başlayabilirim belki..ben sadece gece muhallebilerine katmaya basladım ama keci sutu yoksa , inek sutunu sulandırarak katıorum yarım inek yarım su ..içgudulerim dogrultusunda hareket ediorum canım . artık 8 aylık oldular nerdeyse
günaydın özgülgünaydin kizlar!!!
insallah önemli birseyin yoktur canim..hadi bakalim haberini bekliyoruz..günaydınl.....
sabahın ilk günaydını benden haftayı ben açıyorum inşallah güzel bi hafta olur...
SELİN canıma okuyor arkadaşlar... hafta sonu kafayı yedirmek üzereydi bana.... yine birşey yemiyor ya... 2 gün iyi 3 gün kötü nasıl olcak bu iş böyle bilmiyorum... yemiyor yemiyor yemiyor.. ağlamak istiyorum artık.. neler neler yapıyorum ama yediremiyorum.....kilo verecek bu gidişle....
pazar sabahı 5 de uyandı eşimle beni ayağa dikti... zaten gecede 2 de yatmıştık .... dün 3 saat uykuyla günü tamamladım..... akşama kadar selin kucakta... oturmak istemiyor, yatmak istemiyor, habire kucakta gezecek kollarım koptu artık....yemek bile yapmaya fırsatım olmadı...kahvaltıyı zor yaptık....durmuyor hiç....
TOPUK DİKENİ için ortopedi dr. una bugün randevu aldım 10.30 da randevum var sizin sinerjinize güvenuiyorum inşalalh birşey çıkmaz hayırlı haberlerle geleyim dua edin bana .... bizden haberler böyle... geeçmişe bakamadım.. artık bundan sonrasını takip ederim... herkes iydir umarım...
bizimkide hep 6.45-7 arasi uyanir..hic sasmaz..dedigin gibi yazin zaten fazla uyunmuyor..ama kisin o karanliklarda ve sogukta uyanmak cok zor geliyordu bana..fatmacım bizimkide adet edindi aylardır 6 da ayakta
ama saatler alındı ya 7 olurmu o dedik gece 4 gibi uyanıp benim yanıma gelidgi için simdi farkı anlayamadık insalh 6 7 olurda biraz daha makul bir saat olur
ama yaz aylarınad gune erken baslamak keyifli oluyor kısın kotu oluyor kisa da daha buyuycekler alıp koynumuzda uyutma sansımız olurbelki dert etmiyorum o yuzden varsın erken kalksın
hatta dun saat 8 d e uyandım acıktım bakkalın servis saati 9 dan sonar çırak yok diye ekmek getirmediler gittik ece ile bakkala ama kolum kmoptu iki dk tasıdım kapılar ac iki saat site kapısı kilitli falan bizim yuru et pusetsiz hayat zormus yani ama keyifliydi sabah gunluk guneslikti hava sonra kapattı
aman alışmasın bence.. bizim bi tanıdık var. oğlu altı yaşında ya da beş.. hala sırtını kaşıtarak uyuyormuş. annesi çok dert yakınmıştı.. bizim oğluş yanımızda yatmaktan hiç hoşlanmıyor. sanırım o duyguyu ben hiç tadamayacağımtr ye geldiğimden beri eceyle beraber yatıoruz gece sarılıo bana muthiş guzel bi duygu yaa.. burnumu tutuo saclareımla oynuo, mızıklayıncada sırtını kasıorum cok hosuna gidio mayısıo ..eve gidince ne olcak bilmem ..
aman alışmasın bence.. bizim bi tanıdık var. oğlu altı yaşında ya da beş.. hala sırtını kaşıtarak uyuyormuş. annesi çok dert yakınmıştı.. bizim oğluş yanımızda yatmaktan hiç hoşlanmıyor. sanırım o duyguyu ben hiç tadamayacağımazcık sarılayım diyorum hemen mızıldanmaya başlıyor..
bugun bizim komsu dediki muhallebisini sutten yapma kansızlık olur, keçi sutunden yapıodum yada inek sutunu sulandırarak yapıorum irmikte katıorum ...bu konuda bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?