benim oglanda yanimda yatmaya alismisti..tam 3 yasina kadar bizimle uyudu sonra odasini ayirdim ve oda bizde rahat ettik..kaydirigubbakcemile3aman alışmasın bence.. bizim bi tanıdık var. oğlu altı yaşında ya da beş.. hala sırtını kaşıtarak uyuyormuş. annesi çok dert yakınmıştı.. bizim oğluş yanımızda yatmaktan hiç hoşlanmıyor. sanırım o duyguyu ben hiç tadamayacağımazcık sarılayım diyorum hemen mızıldanmaya başlıyor..
evet bende öyle biliyordum..1 yasindan sonra baslarim yine..a.sinek sutu normalde 1 yasina kadar verilmez bebeklere cunku demir eksikligi anemisine yol acar anne sutu ve inek sutunun icerigindeki demir miktarlari ve emilimleri farklidir bu yuzden normal sut yerine formul mamalarin verilmesi onerilir..diger bir etkiside zaten sut allerjisi, laktoz intelornsi v.s... o yuzden zaten once sulandirilarak bagirsaklar alistirilir..
inek sutu normalde 1 yasina kadar verilmez bebeklere cunku demir eksikligi anemisine yol acar anne sutu ve inek sutunun icerigindeki demir miktarlari ve emilimleri farklidir bu yuzden normal sut yerine formul mamalarin verilmesi onerilir..diger bir etkiside zaten sut allerjisi, laktoz intelornsi v.s... o yuzden zaten once sulandirilarak bagirsaklar alistirilir..
ruyamda işe baslıodum geri donuyodum alemlere , anca ruyamda gorurum zaten :)
gunaydin cok kotu bir gece gecirdik..Teoman gece 2.5 da bir uyandi sabaha kadar 5 dk uyudu 50dk agladi 5 dk uyudu agladi( biryerimi agriyor sancisimi var anlamadim, sabah hastaneye goturelim dedik, buharini yaptim gozleri kapaniyor nasil bana bi sarilip ic cekisi var bende agladim (sonra biraz sakinledi, krese biraktik, birakirken yakama bir yapisti beni birakma der gibi, penceren arkamdan nasil agliyor, ise gelene kadar bende agladim arabada (
hem uykusuzum hem moralim yok..insallah kreste sakinler, gelin alin diye aramazlar..
canim ece söyle biraz büyüdükten sonra isine dönersin insallah..:Saruboceq:ruyamda işe baslıodum geri donuyodum alemlere , anca ruyamda gorurum zaten :)
canim kiyamam ben ona..gercekten senin icinde cok yipratici oluyor bu günler..keske hep yaninda olabilse...:Saruboceq:gunaydin cok kotu bir gece gecirdik..Teoman gece 2.5 da bir uyandi sabaha kadar 5 dk uyudu 50dk agladi 5 dk uyudu agladi( biryerimi agriyor sancisimi var anlamadim, sabah hastaneye goturelim dedik, buharini yaptim gozleri kapaniyor nasil bana bi sarilip ic cekisi var bende agladim (sonra biraz sakinledi, krese biraktik, birakirken yakama bir yapisti beni birakma der gibi, penceren arkamdan nasil agliyor, ise gelene kadar bende agladim arabada (
hem uykusuzum hem moralim yok..insallah kreste sakinler, gelin alin diye aramazlar..
İyi geceler :))
Bende burada kimseler yok diye bebeğim büyüyor topiğini baştan sona okudum ne günlermiş ya! Beni yeni olduğum için pek tınlamamışsınız ama
pervin eger imkaniniz varsa hic baslama hep kizinla kal, bugun okadar cok istedimki yavrumla kalabilmeyi(
ha unutmadan ayrica verilmesi cok gerekiyorsa imkansizliklar vs.. gunde 1 bardaktan fazla inek sutu verilmemelidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?