2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim oglanda yanimda yatmaya alismisti..tam 3 yasina kadar bizimle uyudu sonra odasini ayirdim ve oda bizde rahat ettik..kaydirigubbakcemile3
evet bende öyle biliyordum..1 yasindan sonra baslarim yine..a.s

gunaydin cok kotu bir gece gecirdik..Teoman gece 2.5 da bir uyandi sabaha kadar 5 dk uyudu 50dk agladi 5 dk uyudu agladi( biryerimi agriyor sancisimi var anlamadim, sabah hastaneye goturelim dedik, buharini yaptim gozleri kapaniyor nasil bana bi sarilip ic cekisi var bende agladim (sonra biraz sakinledi, krese biraktik, birakirken yakama bir yapisti beni birakma der gibi, penceren arkamdan nasil agliyor, ise gelene kadar bende agladim arabada(
hem uykusuzum hem moralim yok..insallah kreste sakinler, gelin alin diye aramazlar..

ayrica formul mama alan bebeklerde de demir eksikligi bu yuzden gorulmez cunku iceriginde demir bebklerin tum ihtiyacini karsilar..

saol tatlım

ha unutmadan ayrica verilmesi cok gerekiyorsa imkansizliklar vs.. gunde 1 bardaktan fazla inek sutu verilmemelidir..

kıyamam sana en cok sana senin aglamana canım benim...ins teosumuzada b,sey olmazda atlatır huysuzlukla kalır sadece..

Sibel sizede gecmis olsun ya nedir anlamadim bende(dismi baska biseymi??

insallah pervinim..ayagimda salliyorum uyuyor, yanima aliyorum bana sariliyor 5 dk sonnra yine aglamaya basliyor, nasil uykusuda var, niye boyle yapti anlamadik, insallah hastalik vs bisey degildir, tek iyi olsunlarda uykusuzluk vs gecer gider bizim icin..

ruyamda işe baslıodum geri donuyodum alemlere , anca ruyamda gorurum zaten :)
canim ece söyle biraz büyüdükten sonra isine dönersin insallah..:Saruboceq:
canim kiyamam ben ona..gercekten senin icinde cok yipratici oluyor bu günler..keske hep yaninda olabilse...:Saruboceq:

İyi geceler :))
Bende burada kimseler yok diye bebeğim büyüyor topiğini baştan sona okudum ne günlermiş ya! Beni yeni olduğum için pek tınlamamışsınız ama

hiç karsılasamıoruz ozlemim yaa ...ne oldi plates seni devirdi walla

pervin eger imkaniniz varsa hic baslama hep kizinla kal, bugun okadar cok istedimki yavrumla kalabilmeyi(

canımsın ya.. yok baslama gibi durumum zaten olamaz bakude. trye gelirsemde kendi isimi yapma konusunda planlarım var bakalım

ha unutmadan ayrica verilmesi cok gerekiyorsa imkansizliklar vs.. gunde 1 bardaktan fazla inek sutu verilmemelidir..

ben alıssın yavastan die bide tadı tada guzel oluyo die yarım sulandırarak verıorum zaten muhallebi yemiodu sevdirmenin yollarını arıorum hiçbisey yemioki dogru duzgun.esrada guli de gorduler

buarada regl oldum rahatladim sislik gitti sanki ama tartilmadim sabah firsat olmadi, yarina bakalim..
bugunden itibaren yine dikkat edeyim dedim ama sabah sekerim dustu yorgunluktan ise gelirken bi kurasan aldim cukulatali(kahveyle goturdum zaten keyfim yoktu, iyi geldi:))

günaydınn ,zor bı gece gecırdık.2 gundur kızım baya ıyıydı öksürük vardı ama ilaç bıtınce gecer dıe düşünğyorum fakat du aksam 12de bı hırıltı basladı,yavrum uyuyamıyo.uyuyo aglayarak uyanıyo,gögsü hırr hırr edıyo.acıle gıdıcektık.bıraz uyudu yıne uyandı 3de daldı derın uykyuya ama bende mahvoldum erken kalktım uykum dagıldı.Şevval hala uyuyo ama ben bıtık haldeyım.tekrar doktora gıdıcez,bronşite cevırmemıstır umarım cok korkuyorum.aslında alerjık bronşit olmasndan korkuyorum cunku tam polen mevsımınde geldı bu hastalık ve hırıltı basladı.artık cocukların en moda hastalıgı allerjık bronşit.korkuyorum inşallah öle degıldır.randevu alıcam doktordan bakalım ne olcak.kuzum iyi olana kadar gıremıycem sanırım onunla ılgılenmekten hıc bı iş bıle yapamıyorum.neysekı neşesı yerınde ama iştah sıfır benı emıyor sadece.zayıflamamıstır inş.zoramakta istemıyorum yoksa benı emdıgını kusacak.arada yedıklerımızden falan agzına 2 lokma versem kar sayıyorum.

püff ya kac gundur gırıyorum hastalıktan baska bı laf edemıyorum.yavruların hasta olması cok zormus gercekten.Rabbım hepsıne saglık versın.Allah tan ekstra bı ates huysuzluk yok.normal hayata devam.

Ayrica gecen hafta soylemeyi unuttum, Tibet askerlik islemlerini yaptirdi, Temmuzda askere gidiyor, bu yaz da tatilimiz olmiycak, belki 2-3 gun kacariz askerlik sonrasi(sonra izni bitiyor geri donucek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…