2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Minigim cok gecmis olsun, seni cok iyi anliyorum teonun 4. bronsiyoliti ve allerjik nedenli, ama refluden hala supheleniyor doktor..içnsallah en kisa zamanda duzelir..biz 10 gundur buhar tedavisi uyguluyoruz hala hirliyor...

ah nurdanım ya artık diyecek bisey bulamayıorum içim parcalanıyor

tubacım çok geçmis olsun

ayrica gecen hafta soylemeyi unuttum, tibet askerlik islemlerini yaptirdi, temmuzda askere gidiyor, bu yaz da tatilimiz olmiycak, belki 2-3 gun kacariz askerlik sonrasi(sonra izni bitiyor geri donucek..

ay askerlik mi vardı onunuzde bilmiyordum
simdiden allah kavustursun

Ne guzel cuma sabahı 79,0 ı gormustum çok sevinmistim . cuma aksamı gittigimiz ocakbası sayesinde ki etten çok sıcak lavaslardan yedim çok pismanım ( cumartesi 79,7 idim bugun ancak 79,3. yerimde saymıs gibi oluyorum iste birkaamakla burcunun dedigi gibi aldıgın gr lar bir haftada gidiyor ve yerinde saymıs oluyorsun kacamaklarım olmasa iki ayda bir iki kilo daha verirdim kesinn . bundan sonra bozmak yokk

ben ruyamı soylesem urkersiniz :)

tam yattım dalar ya insan tam yattıgında bir anda sıcrar falan
gozumun onunde bir sahne ece dogrulmus ayaga kalkıyor aaa ayaga kalktı diyorum pat yere yıgılıyor . bir anda sıcrayıp uyandım tam da yeni yatmıstım nasıl bir sacma goruntu oldu boyle bilmiyorum.

dun tum gun emekleme pozisyonu almaya hatta ayaga kalkacak gibi atletler hani nasıl kosmadan evel hazırlanırlar diz uzerinde oyle birseyler yapıyordu onun etkisinde kaldım sanırım

bizim de var buna benzer bişi ama söylediğin gibi oynuyor ağzına götürüyor ayaklarıyla tepiyor henüz

çok geçmiş olsun elif.. inşallah biran önce iyileşir. öksürük konusunda burda arkadaşlar birşeyler tavsiye etmişlerdi ama hatırlamıyorum. belki sen hatırlarsın. gerçi doktora götürecekmişsin zaten ama.doktorun söyleyeceklerini paylaşırsan sevinirim bu arada canım. birkaç gündür yiğitte yapıyor böyle öksürük ama seyrek. gece de yaptı. götürsem mi bilemedim. bi iki gün daha beklemeyi düşünüyorum..

Ayrica gecen hafta soylemeyi unuttum, Tibet askerlik islemlerini yaptirdi, Temmuzda askere gidiyor, bu yaz da tatilimiz olmiycak, belki 2-3 gun kacariz askerlik sonrasi(sonra izni bitiyor geri donucek..
nurdan alıntı yapmıştım bitane daha ama gitmiş. teo inşallah kreşte rahat eder. rahatsız olmaz.. eşinin askere gideceğini bilmiyordum.. zor olacak asker yolu beklemek. ben nişanlıyken beklemiştim. hatta yarısını nikahlı düğün olmadan..

inanamayacaksınız ama
cumartesi gunu kendime yeni bir hamile pantalonu aldım çok acı degilmi .

çunku mevcut giydigim hamile pantalonları artık iyice ustumden dokulmeye basladılar. dar kalıp bacakları ve poposu çok guzel oturan ama beli hamile modeli olan ince kanvas turu bir pantalon aldım çok guzel oldu nasılsa beli kisa bir bluz giycek halim yokzaten kemer yeri falan var gomlek içime sokmayagıma gore body lerle giyebiirim dedim bir surude para verdim elim titreyerek ama yapacak birsy yok ise rezil gibi geliyordum artık kendimi kotu hissediyordum. son olurbu umarım hamile butiklerle son birlikteligim olur :)

bu hormon spirali yüzünden benimde reglim gec geldi bu ay..ama regl sonrasi insan baya rahatliyor..
cok gecmis olsun canim..insallah dedigin gibi degildir..:Saruboceq:
Ayrica gecen hafta soylemeyi unuttum, Tibet askerlik islemlerini yaptirdi, Temmuzda askere gidiyor, bu yaz da tatilimiz olmiycak, belki 2-3 gun kacariz askerlik sonrasi(sonra izni bitiyor geri donucek..
evet murat ta bu ocak ayinda gidecek askere..

Normalde 37 yasina kadar tecil hakki vardi hersene erteliyirdu ama turkiyeye donus plani olunca artik sart oldu yapmasi, birde teo'da oldu yoksa ogluyla bir giderdi askere filmdeki gibi:))

Normalde 37 yasina kadar tecil hakki vardi hersene erteliyirdu ama turkiyeye donus plani olunca artik sart oldu yapmasi, birde teo'da oldu yoksa ogluyla bir giderdi askere filmdeki gibi:))
ayni bizde de öyle..sürekli erteledik..esim daha 28 yasinda ama yine de yapsin biran evvel..sonucta masraflida oluyor..yilbasinda izini vardi o arada o da yapacak..kaydirigubbakcemile3

boşver bak şirin bir cimcime doğurdun ya değer yani. ben böyle diyorum artık dünden sonra. dün en kalın kışlıkları kaldırdım da. bu arada hamilelik öncesi kıyafetleri kaldırmıştım önceden. bir umut bi deneyeyim dedim. üşenmedim hepsini tek tek giydim. ama hiçbirisi olmadı eşim de diyor oğluş bak anne yine başlamış moralini bozma çabalarına diye.. boşver dedi giyme onları. nasılsa tekrar giyeceksin. bende öyle düşünüyorum artık inşallah birgün tekrar giyerim diye..

özgülün eşi de gidiyormuş .ooo şafakcı güzeller çoğalıyor..

nurdan teoşa geçmiş olsun desem hasta değil ama gece boyunca aglması nedenki
kıyamma ya.
ama sen aglama ya
sen güçlü ol
kreşe bırakırken sana yapışması çok dogal. senden ayrı kaldıgı bi ortam oldugu için

aa keske beraber gidebilselermis tanisirlardi:))
esime kalsa hep gideyim felan diyordu hatta bu temmuzda da cok istedi ama hem isyerinden izin alamadi hem de temmuz sonu abimin dügünü var o yüzden yilbasina ertelendi..aslinda oglum okula baslamadan gitseydi ben de türkiye ye giderdim ama bu sene okula basliyor o yüzden bende burada kaldim..:1no2:

özgülcüm eklediğin oyuncak resmleri için teekürler o şekilli hani geometrik şekilli şeyden bende almak istedim hatta gypsymesramın verdiği bi sitede otobusu vardı ama şimdi onu oynıyamaz
zaten herşeyi agzına alıyor birazdaha akıllansın ilk alacagım şey şekilli zımbırtılardan olacak.

nurdan ve özgül eşleriniz askere gidecekmiş.
gerçi bedelli olunca 21 gun dimi. çok kısa gecer.

mini mini minnacık tubaam şevval kuzumuzada geçmiş olsun.
kötü hastalıklar düşünmeyin valla aklıma gelen başıam geldi teorisini bilirmisin.. o yusden hep iyi düşün.
güzel bakan güzel görürü hesabı..
muck

esrako ya ben seni bib de çok iyi gördüm yani kilo olarak.
bacakların gerçekden üst tarafına göre gayet ince
oysa benim basen problemim var.

yeni pantolon almışsın ama sanırım sırf bel kısmından dolayı öyle aldın
ama artık normal kıyafet reyonlarındada beli lastikli olanlar var.
mesela lcw de beli, lastikli etekler ve kotlar var ama hamile kıyafeti olark değil.
ben kendime beli lastikli etek aldım mesela

Minigim cok gecmis olsun, seni cok iyi anliyorum teonun 4. bronsiyoliti ve allerjik nedenli, ama refluden hala supheleniyor doktor..içnsallah en kisa zamanda duzelir..biz 10 gundur buhar tedavisi uyguluyoruz hala hirliyor...
püff yaa sizde kurtulamadınız hastalıktan,şimdide bızım pacamıza yapıştı.allerjık cıkmamasını umuyorum ama doktor ne dıycek bakalım.hayırlısı artık Allah beterınden korusun.bızde bı buhar makınası almalıyız galıba böle gıderse.
tubacım çok geçmis olsun

cok gecmis olsun canim..insallah dedigin gibi degildir..:Saruboceq:..

saolun arkadaslar.inş iyi olur kuzum artmadan öksürüğü ve hırıltısı

mumy cım adım Tugba :)) hatlar karıstı.doktor bılgılerımı paylasırım bakalım neler dıycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…