2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyh tubacım kusura bakma. evet hatlar karıştı :) dersteyim ya ondan. sınıf beşinci sınıflar çok gürültülüydü. insanda kafa bırakmıyor.

ahh canım bılmeme mı,eskıden berıdır foobımdır kötü bişe düşünürsem basıma gelır durumu.ama zaten hastaydık tam bu mevsımde böle olunca herkez allerjıktır dıdıydı ama ben akl9ıma bıle getırmek istemedım.faket bu hırıltı aklıma soktu ıyıce.doktora bı gıdelım hele ıyı haberle dönelım inşallah

Günaydın a.s.
Nurdan sen anlattıkca cok üzülüyorum inş. herşey en kısa zamanda istediğin gibi olur :1hug:
Eşin askere gidince sen yalnız orada mı kalcaksın?
Özgül oyuncakların hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın hayatım :)) Sende mi eşini askere göndereceksin :uhm: ıyi ki Deniz daha biz tanışmadan yapmış askerliğini...
Tuğba çok geçmiş olsun sizede umarım iyi haberlerle dönersin doktordan iyileşsin hemen Şevvalim :teselli:
Sibel çok geçmiş olsun sabah senin sıkıntınla ilgili tv de birşeyler vardı sanırım CADIARZU
Selini doktora götürdünüz mü? Diştendir belki yine..
Ben kilo konusunda hala çok sıkıntılıyım ya azar azar gidiyor. Şu bulamaç yemiştik ya detoks ondan sonra aldım onun sonrası 75 leri görmüştüm şimdi bu sabah 76 çıktım tam... Benimde popo yok ama bacaklarım kalın ayrıca göbek falan var ben ne tipi oluyorum anlamadım kum saatini andırıyor vücudum lülülülülülü
Pervin spor beni oldukca zorluyor ya! Cumartesileri pazarvar burada oradan anneme gidip takılıyorum pazargünlerinide temizlik günü ilan ettiğimden pek görünmüyorum buralarda...
Şimdiye kadar hep spora giderken annem baktı bugün annemin işi var Deniz bakacak 2 saat çok merak ediyorum nasıl yapacak o işi kaydirigubbakcemile3 Acıkırsa ne yapacağım dedi aç memeni emzir dedim aklinialirimsmile Kavanoz mamalardan vereceksin dedim.. Bugün için kızıma şans dileyin... kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun diyen herkese teşekür ederiyorum öpüyorum sizi....

hastaneye gittim geldim röntgen sounçlarını öğleden sonra alacağım bakalım ne çıkacak.....

SELıNE gelince... diş değil 2. dişide çıktı yukarıdakilerde şuan için bi görünür birşey yok o yüzden diş olayını es geçtim... ama bir ağrısı falanda yok... keyfi yerinde maşallah... ama sıkılıyor herşeyden... kucakta gezmek istiyor sürekli bi ilgi istiyor.... otursa oyuncaklarınla oynasa en fazla 15 dk. sıkılıyor sonra bana kucağını uzatıyor al diye.. kanepeye oturtuyorum mutlaka uzanacak birşeyler buluyor kendine örtülüre çekiştiiyor hiçbirşey bulamasa tüle gitmeye çalışıyor kendini kanepeden aşağı sarkıtıyor.... vs. vs... çok yoruyor bizi....

NURDANIM hayırlı teskeler şimdiden...ÖZGÜLCÜM aynısı senin içinde geçerli... gerçi sizin daha var nurdanınki 3 ay sonra gidecek...

MıNıKıM şevvale geçmiş olsun.... kötü şeyler aklına getirme iyileşir biran önce inşallah..

NURDAN çok üzülüyorum sana ya.. biliyorum kolay değil ama güçlü olmalısın sen ağlarsan bizde sana kıyamayız.... yaz gelince herşey güzel olacak.. bütün bu hastalıklar, huysuzlukları, vs. geçecek inşallah...

TOPıĞıMıZıN MıLLı OYUNCAĞI laptopu aldım ama hiç beğendemedim kadının çok itici bi sesi var... selininde ilgisini çekmedi.... ama ama BOWLıNG bulamadım ya çok üzüldüm.... keşke onun yerine onu alsaymışım ama dediğim gibi saniyede herşeyi tükettiler bu laptop sevdasına koşarken bi ara bowlinglerin yanından geçtim ama döndüğümde birşey kalmamıştı :)))) neyse sağlık olsun ne yapalım bizde seneye gelirse ozaman alırız:))))

ESRAKO canım çok güldüm senin şu hamile pantolonu olayına.... güle güle kullan....

ozlemcim esim temmuz basi gidicek bende onda 15 gun sonra gelicem trye 15 gun yalniz kalicaz oglumla, izin olayi...

ÖZLEMCıM dr. a gidiyoruz zaten her ay... iştahsızlık kaç aydır var tahlil yapıyor kansızlık, idrar enfeksiyonu için şükür birşey çıkmıyor... neden yok yani iştahsızlığı için.... 1 gün güzel yerse 4 gün birşey yediremiyoruz buda benim sinirlerimi yıpratıyor artık... hani ek gıdalarından yemese bari devam sütünü içse onada razıyım ama selin hiçbirini yemek ve içmek istemiyor.... mızmızlığınada yapacak birşey yok.... hastalıktan değil tamamiyle hareketten kaynaklanıyor herşeyden çabuk sıkıldğı için sürekli pozisyon değiştirmek istiyor buda beni yoruyor...sıkıldığı gibi hemen başlıyor mızırdamaya... kıpır kıpır duracak... birşeylere saldıracak.... birşeyleri çekecek, koparacak, atacak vs. yani oyuncakla falan işi yok selinin... dün kumandayı gördü kanepenin üstünde oda benim kucağımda dikiliyor saçımı başımı yoldu kumandaya gitmek istiyor atıyor kendini zaptedemiyorum artık......

Emziren anneler ekstra mama veriyormusunuz? Ben mamayı sadece muhallebi yapımında kullanıyorum..
Doktora sordum ayrıca vermem lazım mı diye hayır dedi... Onun haricinde gün içinde kahvaltıda peynir, pekmez, yumurta, ceviz yer sebze çorbasına eti cici bebe ekmeğinden koyup veriyorum.. Daninoları çok seviyor ondan günde 2 kez yer.. Bu arada Evrim çileklisinide sevdi :) ve akşamda muhallebisine standart 4-5 cici bebe bisküvi ve bir portakal suyu ve 1 muz katıyorum.. Günlük emzirmenin dışında bunları veriyorum biz akşam yemeği yerkende yoğurt veriyorum az yada ne yemek yiyorsak ondan ekmek batırıp tıkıyorum...

canım eski halime gore ince gorunuyor olabilirim ama kilo 79 :) yani matematiksel olarak sismanım herseyden ote:)
iste yarın olivum a gidip bakıcam o tarz seyler
etekleri gordum waikiki de ama ben etek pek giymem hani 38 bedenken yazın falan giyiyordum tabi de su an ggiymem lop lop kalınlasmıs bacaklarla:)
ama bakıcam oyel beli lastikli gib i pantalon

evet tek bel kısım yuzunden hamile urunu aldım zaten ne yazıkkı

o sekilli seyler çok ise yarıyor ama 12+ yazıyor uzerlerined benim berke 2 yasına dogur onla oynamaya basladıydı

oyh tubacım kusura bakma. evet hatlar karıştı :) dersteyim ya ondan. sınıf beşinci sınıflar çok gürültülüydü. insanda kafa bırakmıyor.

fatma sen sınıf ouretmenimisin brans mi benim oglumda 4 e giiyordu feci grultulu sınıfları

ozlemcim eskisi gibi sut yokki kuzum doymuyorlar o nedenle veriyoruz yoksa sut olsa niye verelim. gunluk cc olarak benim sut epey azaldı 250 cıkmıyordur bile toplamda tum gun

ozlemcim eskisi gibi sut yokki kuzum doymuyorlar o nedenle veriyoruz yoksa sut olsa niye verelim. gunluk cc olarak benim sut epey azaldı 250 cıkmıyordur bile toplamda tum gun

işte benim anlamadığımda o ben sağmadığım için yeterli mi bilmiyorum ki ne kadar süt emiyor fikrim yok dr bana neye dayanarak verme dedi CADIARZU

süt meselesi ben de de aynı esra biliyorsun.biberon maması almıyor.hero babynin organik kaşık mamasını yiyor günde bir kere.

ben kilo veremiyorum.neden çünkü öks gibi yiyorum.haftasonu yine coştum

kilol muhabbeti almış başını gidiyor.az veya cok farketmez konuştukca bile kıskanıyorum hevese geliyorum.70 kıloyla doğuma gitmiştim 63 olmuştum doğumdan 2hafta sonra.eh tabi yemeğe hasret kaldığım için habire tıkındım ve 70 oldum.şimdi 68 kiloyum ve ben doğum kılosunun üstüne birdaha kilo alacağım.80 leri görürüm herhalde.daha almaya başlamadım ama yakındır bu ay son artık kılom artmaya başlar sanırım.sağlık olsun.bende 2 sene sonra rejimde olacağım ve sağlıklı zayıflayacağım.eskisi gibi kocamın fıstık eşi aşkısı olacağım.bana yıne fıstık gibisin fıstıklar eğribüğrü olur bilmiyrmusun diyor yer fıstığı için konusuyor.sinir bozucu şey Allahtan kendide kılolu.

OZLEM valla dr un niye mama verme diyor anlamadım ozde guzel kilo alıyorsa ondan olabilir

normalde ece de gayet guzel kilo alıyor ama ac olunca uyumuyor
yarım saatte bir gece uyanıyormama yedirmeyi beceremessek

çok enteresan ki buun cici annesi ece ye guzelce mama içirmis esim bu hafta izinli evde yandan caktırmadan baktım diyor kadında bak bak nasıl içiyor demis inanılmaz birsey ya anneye babaya ettigine bakı su cadı ece nin bize neler yapıyo dun aksam oyle agladiki içmiycem diye sonunda kustu ustum basım koltuk mahvoldu zorlamaya bile korkar olduk içsin diye oyle bir oguruyorki anında kusturuyorkendini off

gece Yağız bey bir uyandı ki nasıl ağlıyor sankı biryeri acıdı yada birşeyden korkmus gibi ağlıyor.1 saat falan kendine gelemedi eşim sağolsun yardımcı değil bana ama böyle zamanlada benden önce kalkıyor epey konuştu hikayeler anlattı ileriside yapacakları şeylerden bahsetti gezdirdi kolidorda falan sakınleşti.bende peşlerinde mide bulantısı,uykusuz ve yorgun bir şekilde sersem gezindim durdum.sonra baktık uyuyacak aldım uyuttum.ne olduğunu anlamadım.temiz hava çarptı desem 1 saat falan o şekilde ağladı sonra uyudu.ruyamı gördü acaba.anlamadım birtürlü geçiş dönemi falan oluyormu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…