ö
mini mini minnacık tubaam şevval kuzumuzada geçmiş olsun.
kötü hastalıklar düşünmeyin valla aklıma gelen başıam geldi teorisini bilirmisin.. o yusden hep iyi düşün.
güzel bakan güzel görürü hesabı..
muck
oyh tubacım kusura bakma. evet hatlar karıştı :) dersteyim ya ondan. sınıf beşinci sınıflar çok gürültülüydü. insanda kafa bırakmıyor.
esrako ya ben seni bib de çok iyi gördüm yani kilo olarak.
bacakların gerçekden üst tarafına göre gayet ince
oysa benim basen problemim var.
yeni pantolon almışsın ama sanırım sırf bel kısmından dolayı öyle aldın
ama artık normal kıyafet reyonlarındada beli lastikli olanlar var.
mesela lcw de beli, lastikli etekler ve kotlar var ama hamile kıyafeti olark değil.
ben kendime beli lastikli etek aldım mesela
özgülcüm eklediğin oyuncak resmleri için teekürler o şekilli hani geometrik şekilli şeyden bende almak istedim hatta gypsymesramın verdiği bi sitede otobusu vardı ama şimdi onu oynıyamaz
zaten herşeyi agzına alıyor birazdaha akıllansın ilk alacagım şey şekilli zımbırtılardan olacak.
nurdan ve özgül eşleriniz askere gidecekmiş.
gerçi bedelli olunca 21 gun dimi. çok kısa gecer.
mini mini minnacık tubaam şevval kuzumuzada geçmiş olsun.
kötü hastalıklar düşünmeyin valla aklıma gelen başıam geldi teorisini bilirmisin.. o yusden hep iyi düşün.
güzel bakan güzel görürü hesabı..
muck
oyh tubacım kusura bakma. evet hatlar karıştı :) dersteyim ya ondan. sınıf beşinci sınıflar çok gürültülüydü. insanda kafa bırakmıyor.
ozlemcim eskisi gibi sut yokki kuzum doymuyorlar o nedenle veriyoruz yoksa sut olsa niye verelim. gunluk cc olarak benim sut epey azaldı 250 cıkmıyordur bile toplamda tum gun
Elif dün gece sende benim gibi geç yattın uykunu alabildin mi? :bbo:
ben kilo veremiyorum.neden çünkü öks gibi yiyorum.haftasonu yine coştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?