2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3 önemlı degıl canım:)) senın adın neydı, sormustum ama yazdınmı görmedım
fatma benim adım canım..

sanki yiğiti anlatıyorsun :) bizimki de öyle. kucakta tutmakta bile zorlanıyoruz. iktiriyor eliyle. sürekli bişilere saldırıyor. eğiliyor. kumanda favori.. sürekli gözü etrafta bişiler arıyor. hemencik sıkılıyor. sonra mızmızlanıyor.. yalnız değilmişiz :)

ben öğlenleri çorba vermeye çalışıyorum. genelde de tarhana. dün içine azcık ekmek doğramıştım kendi ekmeğimizin içinden. ama akşam çıkınca çarşıya şu cici bebenin ekmeklerinden aldık. bundan sonra ondan vereceğim. sabahları bi gün yumurta sarısı bi gün peynir veriyorum. arada bi iki çay kaşığı pekmez. akşam yatmadan verebilirsem kaşık maması ya da pirinç unu veriyorum. bazı günler meyve. yoğurt sevmiyor bizimki. bazı günler labne peyniri veriyorum. yetersiz sanırım ama bizim için bu bile büyük başarı. yeme konusunda problemliyiz çünkü.
fatma sen sınıf ouretmenimisin brans mi benim oglumda 4 e giiyordu feci grultulu sınıfları
yok esra ben bilgisayar öğretmeniyim. o yüzden yazabiliyorum zaten. bizde genelde ilk on onbeş dakika ders anlatılıyor sonra öğrenciler uyguluyor. ders sonu kontrol ediyorum. o ara size yazabiliyorum. ama özellikle bi beşinci sınıflar var ki fena. kalabalık. bi de paylaşamıyorlar bilgisayarları. iki üç kişi oturanlar var haliyle sorun oluyor..

FATMA evet aynı versiyon bunlar ya.... kımıl kımıl iki dk. tutamıyorum... kucakta bile gezerken kendini attırıyor oraya buraya gitmeye çalışıyor.. ayy yürümeye başlayınca bunlar halimiz ne olur bilmiyorum....

ESKARO ESRAKO hafta sone yanlızdık eşimle ben baktık seline normalda aynı apartmanda olunca babaanneye falan gidiyoruz biraz eve çıkıyoruz öyle geçiriyorduk.. ama onlar bu hafta sonu köye gittiler canıma okudu selin... eşim diyor anneme allah razı olsun bakıyor seline biz bakamıyoruz hakikaten öyle ama bende dedim eşime bize yaptığını o anneme yapmıyor ki.... bizde biberon içmiyor demişsin ama bakıcı içirmiş bizdede aynı öyle... selin bize gelince huysuzun teki oluyor birşey yaptıramıyorum iki dk. durmuyor kıpır kırıp ama babannede biraz daha mülayim... nazmı yapıyorlar kaprismi anlamadım gitti.....

geçmiş olsun canım... büyük ihtimal rüya falan görmüş olabilir.... herşeyden çok çabuk etkileniyorlar.... açık hava çarpmamıştır ama selin dışarı çıksın alışveriş merkezien flan gidelim o gece çok sık uyanıp uyanıp ağlıyor sanırım gördüklerinden etkileniyor belki yağızda öyle olabilir.... eşinin bundan sonra daha çok yardımcı olması lazım karnın büyüdükçe hareket etmekte daha çok zorlanacaksın.... allah kolaylık versin canım....

Sana da ıyı geceler kuzum :) gec oldu bıras kusuruma bakma :)

Tamam tatlım anladım ben senı, ben de 52 lı halıme hayranım.. yıldızlar kadar uzak.. umarım kavusurumm bır an once :)

aman nedir bu kadınların derdi.yok kıl,tüy,yok kilo selülit,yok iyi anne iyi iş olma telaşı bir de iş hayatı ve onun sıkntıları.dünyanın heryerinde zor kadın olmak be.annelik mükafatı galiba

+1

İyi geceler :))
Bende burada kimseler yok diye bebeğim büyüyor topiğini baştan sona okudum ne günlermiş ya! Beni yeni olduğum için pek tınlamamışsınız ama

ahahahha kıyamam sana .. yapmısızdır.. hamıleyken cok acımasızdık bizz laelaelaelaelae

Arada tutuyor Sıbel bızde de.. burnumuzdan gelıyor.. sonra gecıyor.. az sabır.. gecmıs olsun umarım tatsızlık cıkmaz.

ruyamda işe baslıodum geri donuyodum alemlere , anca ruyamda gorurum zaten :)

kaydirigubbakcemile3

Yap arada.. o kadar da kasma kendını, uzme.. ne mutlu edıyorsa yap kendıne o an.. s..... et rejımını yemişimmm..

Gecmıs olsun Tuba.. ınsallah en kısa zamanda duzelırsınız.

Ayrica gecen hafta soylemeyi unuttum, Tibet askerlik islemlerini yaptirdi, Temmuzda askere gidiyor, bu yaz da tatilimiz olmiycak, belki 2-3 gun kacariz askerlik sonrasi(sonra izni bitiyor geri donucek..

Pekı bır ay burada mı kalacaksın sen?

Normalde 37 yasina kadar tecil hakki vardi hersene erteliyirdu ama turkiyeye donus plani olunca artik sart oldu yapmasi, birde teo'da oldu yoksa ogluyla bir giderdi askere filmdeki gibi:))

çok hoşsun kaydirigubbakcemile3

Ayyayayayaya... yamuk fıstıgımm benım, hıc kıyamam sana kaydirigubbakcemile3

ay vallahi bizimkinin kız versiyonu seninki yaa.. okudukça acayip güldümkaydirigubbakcemile3 yiğitte aynı şekilde babannesini pek üzmüyor ama hele beni gördü mü başlıyor ağlamaya mızlamaya. bakışlar değişiyor. tavırlar değişiyor. galiba naz yapıyor diyorum ben annesine ama bilmem yani. en azından öyle olsun istiyorum..

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
gene tek kalmışım
müdüre rica etmiştim ders programını değiştirirken sabahları ilk üç saatlerimi doldurup bi iki gün öğleden sonralarımı boşa çıkartabilir misiniz diye.. az önce söyledi programı yeniden yapıyoruz diye. inş istediğim gibi yapar bakalım hadi hayırlısı.. ama rehber öğretmenliğim yoktu ne yazık ki altıncı sınıfları vermişler bana off

canım gerginliginde gider tamda bi cuku gotur diycektim yazmıssın afiyet olsun. ben reglim bitince normale donuyorum reglim bitmedende hep siskin oluyorum

cokk gecmiş olsun canım daha yeni iilestik sayılır ins tez zamanda atlatırsınız

Ayrica gecen hafta soylemeyi unuttum, Tibet askerlik islemlerini yaptirdi, Temmuzda askere gidiyor, bu yaz da tatilimiz olmiycak, belki 2-3 gun kacariz askerlik sonrasi(sonra izni bitiyor geri donucek..

bu askerlik işinin aradan cıkması ii olur canım sizin donus işinizide kolaylastırır hem. sevindim bu karara hemde cokk

pervincim mesac kutuna bak

simdide sen bak :)

cnm özde geceleri çok uyanıyor demiştim gece muhallebiye başladı başlayalı pek sorun çıkarmıyor 9 da muhallebisini yer 10 da uyur arada sapıtmalar oluyor ama özellikle o karışımlarla yaptığımda daha tok tutuyor sanırm.. Bizimde ilk dönemler sinir bozucu bir şekilde bende uyumuyordu saatlerce sinirden ağlıyordum annem 5 dk bile sürmeden uyutuyordu sinir oluyordum gecenin köründe annemi arardım ağlayarak :sinifsinif:
Bencede ara ara yokluyorlar bilmiyorumkismile
ahahahha kıyamam sana .. yapmısızdır.. hamıleyken cok acımasızdık bizz laelaelaelaelae

ama insana çok komik geliyor.. Alınanlar küsenler.. Özgül öncedende yazıyormuş ama dikkatimi çekmemişti biraz ara vermiş sonra galiba ondan.. Birde Kadriye daha aktifmiş ve Pınar yani comely varmış sana alınmış o zamanlar yok yere ohaoldumsmile Bende avize için ağlamıştım hamileyken nasıl alt üst oluyor ya dengemiz kaydirigubbakcemile3 Fitsin canımızı sıkıyorsun diye söyleyenler bana 10- 15 aldı ben 25 onlar manken ben sumocu :umursamaz:

Bakıyorumda bu huyumdan hala vazgeçemedim taaa eski geçmişi bile özetledim yaaa kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaa kimse yok hayırmı kızlar..
NURDAN NURDAN yapma böyle kötü oldum okuyunca..sen azcık izin lasan be yavrusinirlerin yıparndı iyice..eşinde askere gidecekmiş hakkınızda hayırlısı..
SİBEL şu an pınarın organik sütünü veriyorum...pınarın 6-12 aylık bebkler içinde sütü var ama onuda içmedi çünkü oda tatlı..bugünde babamız en organiğinden keçi sütü geiterecek niye en organik ilçede görev yaptığı için gözünün önünde keçi besleyen birisi varmış ordan alıp gitirecek..gece uyanınca suyu açlıktan içiyor yusf süte başaldıüından suyu normal içmeye başladı günlük gecde 150 ml su gündüzde ek besinaldığı için 150 ml su içiyordu yavrum gece açlıktan içiyormuş..
ÖZGÜL senin eşinde askere gidecekmiş şimdikten Allah kavuştursun ..
şu laptopunuzdan ben almadım evde ablamızdan kalma vardı ..ve malesef dünden beride milli oyuncağımız bozuldu ışıkları yanıyor ama müzik çalmıyor..
bime uğramayı unutum yoksa bowling setine bakacaktım biizm burda çok bim var mutlak oyuncakta kalmıştır...

topik terkedilmiş..
özgül oyuncaklar çok güzel ama dediğiniz gibi elline ne alırlarsa ağzına götürüyor ..yoks abizdede ablamızdan kalam baya bi oyuncak var benim kız pek bebek meraklısı değildi..halada öyleya ..

toipkte bende başka süt içiren varmı ..ne yapacağımı şaşırdım..doktor süt verebilirsin dedi..

çocukları üç gün üstüste dışarı çıkarttım ve bu bana incelmiş olarak geri döndü..tartılmadım ama göbeğim baya baya eridi..artık şu koşu bandının üstüne tırmansamda hemen istediğim kiloya insem...

ne oldu bağyanlar havamı çok güzel yoksa herkes uykuyamı yattı...kafamçokkarıştısempatiksalakcinni
kendin çal kendin oyna durumu sinir bozucuymuş baya yahu..-tatlicadiarzu-akannehir

canım gayet guzzel besliosun ozdeyi.. ben verıorum cunku sutum yetmıo..

bende bikac gundur içim smart muzlu yogurt ve biskuvili yedirmeye basladım.ece sevdi tek sevsinde yesin bide bimde dostino var oda guzel onuda sevdi ...

derya yuruyus enguzel spor ya ben ecenin 40ı cıkınca hep cıkıodum evin ordaki parka yuruyodum miss gibi..şimdi gun içinde 100den fazla ip atlayıp aklıma geldikce karnımı ice cekip bırakıorum ozellikle gece yatarken..biraz faydası oldu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…