2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

toipkte bende başka süt içiren varmı ..ne yapacağımı şaşırdım..doktor süt verebilirsin dedi..

bende 10 ayı dolunca vermeyi düşünüyorum.ağır gelir mi acaba.yani ne bileyım 2 aydan birşey olmaz herhalde sanırım şu hazır mama konusunda takıntım var.suyylamı karıştırıyorsun.bende kararsızım bu konuda.bence süt devam sütünden daha doyurucu olur diye düşünüyorum.

umarım ileride senin kadar azimli olmayı başarabilirim.yürüyüş yatar 2 çocukla zor yürüyüş bandı almak farz oldu.

selam kızlar kaç gündür bakıp bakıp çıkıyorum
alımda iki şey kaldı
1. taze burcu nasıl 64 65 kiloyken 38 bedene girdin benimle aynı kilodasın bende boyda var ama 40 a zor giriyorum vücudumun çok gevşek olduğnu düşünmeye başladım
2. baby pervinin göbek meselesi bende aynı dertten muzdaripim ne olacak bu göbek mevsusu ben göbek masaj aleti almayı düşündüm acaba işe yaramı deneyen oldumu?

kızlar mini laptopu aldım bende arkadaşla gitmiştim nehirle dışarda bekledi o bende yanıma 10 lira aldım sadece bowling seti hoşuma gitti ama gir çık yapmadım bidaha
lap topu hiç sevmedi kapağı açıp veriyorum oda kapatıyo öle kalıyo
bowling seti için üzülmeyin 3 4 ayda bir tekrarlıyormuş daha sonra alırsınız bizim burda baya vardıo kimse almamış bidaha çıkarsam alıcam

gecikmelide olsa pnomokok 3dozu olduk bugun. cok sukur eksik asımız kalmadı
geçmiş olsun kurtuldunuz yani...
evet gerçekten en güzle spor heryerden gidiyor
ne sutu inekmi kecimi ?
inekti şimdilik ama yarın keçi sütmüz geliyor bakalım..

mama yemiyor artık sıyırtmak üzereyim mamayla muhallebi yapıyorum yemiyor sütle yaptım dün yedi..kahvaltısına mama katınca yemiyor süt kattım onuda yedi..kesin karar veridim m-a-m-a-y-ı s-e-v-m-i-y-o-r:çok üzgünüm:

özlem yazınca geçimiş hatırladım o zamn resim koyuyodun sadece ama çok güzeldin resimlerde deniz kenarında manken gibi çıkıyodun o zaman daha çok takılıyodum bende kkya pc oturma odasındaydı zaten bebişlerde olmayınca bütün gün rahat rahat kaynatabiliyodum
bende geçen gün aradım topiği bulamadım eftalya nur bitopik açmış onu gördüm kız darılmış topik açmış burda sorularınız cevapsız kalmicak diye darılan oraya gidiyodu sonra nurda sıkıldı geri döndü

ben süt vermiyorum ama bugün cicibebe yaptım sütlü yedi

öff sütüm bitti bitcek 10 saat emzirmesem yine dolmuyo

gelgit artık buyuduler ya biz hep inek sutuyle buyumusuz ne bilim.. pekte ince elemek istemiorum acıkcası..olmadı keci sutu sonra inek sutune geceriz ..bende aynı dusuncedeyım

derya aynen normal yapıorum formulle yemio muhallebıyı .. hatta bebek pirinc ununu bile yemio ama normal pirin ununu sutle yapınca yıyo.. bende neyı yıyosa onu verıorum artık

çikilp krizlerim yine basladı yıyorum zıvanadan cıkmıs gıbı

benimde browni ve yedin bir adet ye gitsin .kaydirigubbakcemile5.fazlada takıntılı olamalıyız bence ..vücut ihtiyacı olanı istiyor...tabi abartmamak kaydıyla..-tatlicadiarzu-

ÖZLEMCIGIM ben daha hamilelikten öncede giriyordum ve sürekli takip ediyordum..ama beni pek takan olmadigi icin bende daha seyrek girmeye baslamistim..klava: birde kaynanamlar felanda vardi ve pek vakit bulamiyordum..ama o zamanlar bazi bagyanlarin darildigi kadarda vardi..belirli kisiler belirli kisilerle konusuyordu bizde salak salak kendi kendimize yazisip duruyuduk..kaydirigubbakcemile3

evet ya ben de cicibebe vermek istiyorum ama sütlü oluyor herhalde..bakalim ben de doktora soracagim..sadece cicibebe icin ama..normal 1 yasindan önce icirmem herhalde..lmaz:

çikilp krizlerim yine basladı yıyorum zıvanadan cıkmıs gıbı
ye ye afiyet olsun canim..kaydirigubbakcemile3
gecikmelide olsa pnomokok 3dozu olduk bugun. cok sukur eksik asımız kalmadı
hadi gecmis olsun..opuyorumnanaktan
bende bikac gundur içim smart muzlu yogurt ve biskuvili yedirmeye basladım.ece sevdi tek sevsinde yesin bide bimde dostino var oda guzel onuda sevdi ...
aman pervin yesinde neyi seviyorsa onu yesin diyorum bende...sevmedigi seyleri artik zorlamiyorum..cünkü denedim sevdiklerine gelince agzini kocaman aciyor ve tekrar istiyor..kaydirigubbakcemile3sevmedigini gördügü anda anliyor ve tükürmeye basliyor..kaydirigubbakcemile3ben de biraktim artik..ne bulursam yediriyorum..kaydirigubbakcemile3

en iisini yapıosun ozgulcum artık bende oyle yapıorum zorlamıycam ne sevıosa onu verıcem zorlaya zorlaya cocuk yemeden icmeden kesildi

gelgit artık buyuduler ya biz hep inek sutuyle buyumusuz ne bilim.. pekte ince elemek istemiorum acıkcası..olmadı keci sutu sonra inek sutune geceriz ..bende aynı dusuncedeyım

vallahi dediğin gibi önemli olan dengeli beslenmesi....bizde inek sütyle başaladık yermi yemezmi ama aldı şimid keçi sütnü deneyeceğim olursa devam yoksa hangisini kabul ederse ona devam..

şimdi kızlar direk mi veriyorsunuz su katıyormusunuz yoksa ccibebeylemi veriyorsunuz.yani ne bileyim vermeyin falan diyorlar ama dediğim gibi sütün mamadan daha faydalı olduğunu düşünüyorum.2 aydaha mama sonra süt diyorum.birde annem tv de izlemiş mamalar kaldırılacakmıymış ne içinde bilmem ne maddesi varmış annemin demesi 2-3 sefer izlemiş ne hikmetse bana hiç denk gelmedi süt vermem için mi diyor acaba????Tartışılır

mamalarda katkılı doğru vitamin ,mineral ,soya lesitini,nişasta.....içerikleri zaten üstlerinde yazıyor.. ..dediğim gibi içseydi başım gözüm üstüneki içmedi eğer bildiğiniz tatsız mama varsa denerim ..
süte gelince ilk başta suyla karıştrırıp verdim yarı yarıya dün gece direk verdim 125 - 125 iki kere içti..cicibebeli sabah kahvalrısında denedim yediki onuda yani cicibebeyide asla yemiyordu maşallah diyeyim dilimi ısırayım bizde herşeyin hakkı 3 gündür bu günde üçüncü gün herşey aynı devam ederse şeytanın bacağını kırdık yoksa başka çarelere bakıcaz ama artık olmasın çok yoruldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…