toipkte bende başka süt içiren varmı ..ne yapacağımı şaşırdım..doktor süt verebilirsin dedi..
toipkte bende başka süt içiren varmı ..ne yapacağımı şaşırdım..doktor süt verebilirsin dedi..
derya yuruyus enguzel spor ya ben ecenin 40ı cıkınca hep cıkıodum evin ordaki parka yuruyodum miss gibi..şimdi gun içinde 100den fazla ip atlayıp aklıma geldikce karnımı ice cekip bırakıorum ozellikle gece yatarken..biraz faydası oldu gibi
geçmiş olsun kurtuldunuz yani...gecikmelide olsa pnomokok 3dozu olduk bugun. cok sukur eksik asımız kalmadı
evet gerçekten en güzle spor heryerden gidiyorderya yuruyus enguzel spor ya ben ecenin 40ı cıkınca hep cıkıodum evin ordaki parka yuruyodum miss gibi..şimdi gun içinde 100den fazla ip atlayıp aklıma geldikce karnımı ice cekip bırakıorum ozellikle gece yatarken..biraz faydası oldu gibi
inekti şimdilik ama yarın keçi sütmüz geliyor bakalım..ne sutu inekmi kecimi ?
bende 10 ayı dolunca vermeyi düşünüyorum.ağır gelir mi acaba.yani ne bileyım 2 aydan birşey olmaz herhalde sanırım şu hazır mama konusunda takıntım var.suyylamı karıştırıyorsun.bende kararsızım bu konuda.bence süt devam sütünden daha doyurucu olur diye düşünüyorum.
çikilp krizlerim yine basladı yıyorum zıvanadan cıkmıs gıbı
evet ya ben de cicibebe vermek istiyorum ama sütlü oluyor herhalde..bakalim ben de doktora soracagim..sadece cicibebe icin ama..normal 1 yasindan önce icirmem herhalde..ben süt vermiyorum ama bugün cicibebe yaptım sütlü yedi
öff sütüm bitti bitcek 10 saat emzirmesem yine dolmuyo
ye ye afiyet olsun canim..kaydirigubbakcemile3çikilp krizlerim yine basladı yıyorum zıvanadan cıkmıs gıbı
hadi gecmis olsun..opuyorumnanaktangecikmelide olsa pnomokok 3dozu olduk bugun. cok sukur eksik asımız kalmadı
aman pervin yesinde neyi seviyorsa onu yesin diyorum bende...sevmedigi seyleri artik zorlamiyorum..cünkü denedim sevdiklerine gelince agzini kocaman aciyor ve tekrar istiyor..kaydirigubbakcemile3sevmedigini gördügü anda anliyor ve tükürmeye basliyor..kaydirigubbakcemile3ben de biraktim artik..ne bulursam yediriyorum..kaydirigubbakcemile3bende bikac gundur içim smart muzlu yogurt ve biskuvili yedirmeye basladım.ece sevdi tek sevsinde yesin bide bimde dostino var oda guzel onuda sevdi ...
ben süt vermiyorum ama bugün cicibebe yaptım sütlü yedi
öff sütüm bitti bitcek 10 saat emzirmesem yine dolmuyo
gelgit artık buyuduler ya biz hep inek sutuyle buyumusuz ne bilim.. pekte ince elemek istemiorum acıkcası..olmadı keci sutu sonra inek sutune geceriz ..bende aynı dusuncedeyım
şimdi kızlar direk mi veriyorsunuz su katıyormusunuz yoksa ccibebeylemi veriyorsunuz.yani ne bileyim vermeyin falan diyorlar ama dediğim gibi sütün mamadan daha faydalı olduğunu düşünüyorum.2 aydaha mama sonra süt diyorum.birde annem tv de izlemiş mamalar kaldırılacakmıymış ne içinde bilmem ne maddesi varmış annemin demesi 2-3 sefer izlemiş ne hikmetse bana hiç denk gelmedi süt vermem için mi diyor acaba????Tartışılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?