en son asida hayat ta cok huysuzlanmisti..sanirim yeni asisi izin sonrasi agustos yada eylül ayinda olacak..ece cok huzursuz asının huursulugu var calpol verdik uyuttuk mızır mıızzırdı...bu gece uzun olacak besbellii
çikilp krizlerim yine basladı yıyorum zıvanadan cıkmıs gıbı
özlem yazınca geçimiş hatırladım o zamn resim koyuyodun sadece ama çok güzeldin resimlerde deniz kenarında manken gibi çıkıyodun o zaman daha çok takılıyodum bende kkya pc oturma odasındaydı zaten bebişlerde olmayınca bütün gün rahat rahat kaynatabiliyodum
bende geçen gün aradım topiği bulamadım eftalya nur bitopik açmış onu gördüm kız darılmış topik açmış burda sorularınız cevapsız kalmicak diye darılan oraya gidiyodu sonra nurda sıkıldı geri döndü
ben süt vermiyorum ama bugün cicibebe yaptım sütlü yedi
öff sütüm bitti bitcek 10 saat emzirmesem yine dolmuyo
ÖZLEMCIGIM ben daha hamilelikten öncede giriyordum ve sürekli takip ediyordum..ama beni pek takan olmadigi icin bende daha seyrek girmeye baslamistim..klava: birde kaynanamlar felanda vardi ve pek vakit bulamiyordum..ama o zamanlar bazi bagyanlarin darildigi kadarda vardi..belirli kisiler belirli kisilerle konusuyordu bizde salak salak kendi kendimize yazisip duruyuduk..kaydirigubbakcemile3
ben buradayimda digerleri nerede acaba..:umursamaz:
ece cok huzursuz asının huursulugu var calpol verdik uyuttuk mızır mıızzırdı...bu gece uzun olacak besbellii
bir acil gecesini daha hallettik, kresten aradilar atesi 38.7 ye cikti ilacla 38.2 ye dusurduk haberiniz olsun diye, 2 saat sonra aradilar 39 a cikti gelin alin diye, ben gittim yol vs 1 satte 39.7ye cikmis, bisey veremmemisler cunku 4 saati dolmamis ilac vereli, ben gittigimde dolmustu hemen atesdusurucu verdim, taksiyle acile gittik cunku pediarina ulasamadim( rhinofarenjit, bronsiyolit vs..virutik oldugu icin antibiyotik vermedi, semptomatik tedavi ates dusurucu vs..oluyorum yorgunluktan, simdi sizdi mamasini yiyip (
ya bu hastaliklar mahvetti cocugu ya!!! yavrum bir rahata eremedi...mafoldumben keske biraz evde dinlenebilse..sürekli kreste oldugu icin hertürlü virüsü kapiyor anladigim kadariyla..ah ah yalnizlik zor...:1no2:bir acil gecesini daha hallettik, kresten aradilar atesi 38.7 ye cikti ilacla 38.2 ye dusurduk haberiniz olsun diye, 2 saat sonra aradilar 39 a cikti gelin alin diye, ben gittim yol vs 1 satte 39.7ye cikmis, bisey veremmemisler cunku 4 saati dolmamis ilac vereli, ben gittigimde dolmustu hemen atesdusurucu verdim, taksiyle acile gittik cunku pediarina ulasamadim( rhinofarenjit, bronsiyolit vs..virutik oldugu icin antibiyotik vermedi, semptomatik tedavi ates dusurucu vs..oluyorum yorgunluktan, simdi sizdi mamasini yiyip (
hic bilmiyorum evrim ya ben istifa edicem gaza gelip yada bulcaz bi yolunuPekı ne olacak boyle??
ya bu hastaliklar mahvetti cocugu ya!!! yavrum bir rahata eremedi...mafoldumben keske biraz evde dinlenebilse..sürekli kreste oldugu icin hertürlü virüsü kapiyor anladigim kadariyla..ah ah yalnizlik zor...:1no2:
Bugun geldı su laptop babanemızden.. annem o ne yaa, hap gıbı, sankı hesap makınesı, bızım cocuklar onun ustunden tusları bulabılırlerse buyuk basarı yaf.. kaldı kı sese tepkı versın, yok sesın cıktıgı yere bassın falan fılan.. Kuzy onu duvardan duvara fırlata fırlata sesını cıkartır.. emınım bunaa :)))))
hic bilmiyorum evrim ya ben istifa edicem gaza gelip yada bulcaz bi yolunu(
bizim saglik sigortamiz da eve hasta cocuklar icin bakici gelip bakiyormus, ozel egitimli ksiler, hemsire gibi..onlardan ayarladik yarinda ben kalicam azartesi pak tatili, yani teoman haftaya saliya kadar evde..bi kere denemistim cok memnun kalmistim bu bakicilardan, ama ayni kadina ulasamadim bu sefer, buda iyi cikar insallah, cunku doktor 4 gun rapor verdi..
ilahi evrim!!:roflol: gercekten o kadar kücük mü??kaydirigubbakcemile3Bugun geldı su laptop babanemızden.. annem o ne yaa, hap gıbı, sankı hesap makınesı, bızım cocuklar onun ustunden tusları bulabılırlerse buyuk basarı yaf.. kaldı kı sese tepkı versın, yok sesın cıktıgı yere bassın falan fılan.. Kuzy onu duvardan duvara fırlata fırlata sesını cıkartır.. emınım bunaa :)))))
Nurdan, dayanamayacagım yazacagım artık, Teo nun yasına gore yasadıgı bu kadar sey cok fazla.. ama cok fazla. Ben okurken kaldıramıyorum, kaldı kı o nasıl kaldırıyor. Sen bır doktor olarak daha ıyı bılırsın ama ya buraya gel, ya işi bırak.. ama bu cocuk krese gıttıkce, hasta cocuklardan bısıler kaptıkca plak gerıye sarıyor, mıınnnacık o daha, sımdıden bu kadar hırpalanması ne katacak ona merak konusu, kalsın boyle bagısıklık sıstemı kazanımı yaa.. kazanmasın bagısıklık sıstemı, ama o rahat uyusun uyansın, nefes alsın.. tamam Teo zamansız gelmıs bır bebek ve bılıyorum kı planlarınızı ona gore yapmıstınız, calısman bunun ıcın su an en dogrusu.. ama bu dogru Teo yu artık cok zorluyor, gunah.Bılıyorum kı sen de aynı seylerı duusnuyorsun, ondan hıc kuskum yok,ondan bu kadar rahat yazabıldım. Ama yazmadan edemedım.
mamalarda katkılı doğru vitamin ,mineral ,soya lesitini,nişasta.....içerikleri zaten üstlerinde yazıyor.. ..dediğim gibi içseydi başım gözüm üstüneki içmedi eğer bildiğiniz tatsız mama varsa denerim ..
süte gelince ilk başta suyla karıştrırıp verdim yarı yarıya dün gece direk verdim 125 - 125 iki kere içti..cicibebeli sabah kahvalrısında denedim yediki onuda yani cicibebeyide asla yemiyordu maşallah diyeyim dilimi ısırayım bizde herşeyin hakkı 3 gündür bu günde üçüncü gün herşey aynı devam ederse şeytanın bacağını kırdık yoksa başka çarelere bakıcaz ama artık olmasın çok yoruldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?