2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahh yavrum kıyamam hiç.içim parcalanıyo okurken, senın durumunu düşünemıyorum bıle.bı cocuk bukadar sık hasta olurmu ya.bı an önce mayıs gelse sen gelsen türkıyeye sonra kayınvalıdenıde alıp gerı dönsenız.ve Teoda yaza kadar evde dahada hastalanmadan kalsa.acil şifalar diliyorum canım

kaydirigubbakcemile5 aynen desem ayıp olarmı alan arkadaslara sempatiksalakcinni bende almaya gıttım baktım tuşlar nerdeyse gözükmüyo küçük ve bitişik.bıde üstünde 3-5 yaşmı ne yazıyodu almadım bende. ama şu bowling kalmıssa alıcam herkez cok sevmıs

Nurdan çok geçmiş olsun dayan çok az kaldı yazın sahillerde teomun paytak paytak mayosuyla dolaştığını hayal et.. Hemen iyileşsin artık yavrum ya :teselli:

püfff uyudu uyandı uyudu uyandı yıne uyudu yıne uyandı akannehir saat 21.30dan bu yana durum budur.şuan oyun oynuyo.sabah randevumuz 9da erken kalkıcaz.ama uyumuyo hanım.sanırım genız akıntısı oluyo sonrada nefesı tıkanıyo.bugece sonumuz hayrola.düngece 3 de uyumustuk beynım zonkluyo

ah canim ya hadi seninki rahatsiz da benimkinin nesi var acaba..dün gece 12 de karnini doyurdum uyuyordu zaten yatti..tam bende yatayim dedim kafami yastiga koydum güzlerini acti..tam 2 ye kadar uyumadi..sirtarip sirtarip durdu..yani hem gülmek istedim hem aglamak..tespitimi yaptim arkadaslar...kesin bunlara rahat batiyor...kaydirigubbakcemile3

bayanssulusmile tabi yoktu birşey sanıyordum ebru şallı gibi doğurucam ama nerdeee onu 15 e katladım veriyordum deniz manzaralı pozları aklinialirimsmile Evet bende hatırlıyorum 2 ağustos anneleri topiği vardı :bbo:

neyse bitti gitti bakalım önümüzdeki maçlara olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3

Evrim ve Nurdan bilin bakalım ben ne içiyorum laelaelaelaelae

Ben spora niye gittim bugün yediğim 11 tanecik minicik ekleri eritmek için sanırım getirmiş birde diyo spora gitmeden önce ye orada yakarsın :mymeka: dayanamadım yedim hepsini yaaa çok pişmanım :a015:

1 martta başladım 78.5 tan bu sabah 76 idi kilom inceldiğim söyleniyor ayın birinde ölçüleceğim bakalım ne kadar incelmişim

cnm her türlü germe yırtınma hareketleri var ohaoldumsmile step var ne ararsan var yani kaydirigubbakcemile3 en totosunu yerden kaldıramayanda benim ama :gitme:
en yeni ve taze annede sensindir haliyle.bayanssulusmile.söyle cok fit olupta yapanlar varmi orada?? insan onlari gördükce daha da komplekse giriyor malesef!! birde hava atmazlar mi!!

ozelden y azmıstım ama yanıtı burdaymıs canım ordan yanıtlaman gerek yok
keçi sut uvermissin
ya insalah boyle devam eder uçlersiniz gunleri
bu arada pinarın 6 + sutu bilmiyordum dr a mutlak asoracam iki hagftka sonra kontrol var bakalım bu sut mama isini tamam kadın gunduz içirsin mama ama biz haftasonu napcaz
yetmiyor benim sut artık

ya o karın cekme hareketin eben bir ara yapıyordum amaetkilimi bilmyiorum kısa bir sure yaptım
etkilimi sence denedinmi bizzat ?

bak bak kimmis onlar ?? ) ee peki sonra ne degisti sen nasıl oldu aramıza girdin o kenidi arasında konusanlar dediklerin gitmedii:)) demekki isteyince girilebiliyormus canım benim bak ne guzelde ettin tanıstık kaynastık Şeniz

ah be nurdanım daha ne diyim bilmiyorum vah yavruma diyebiliyorum sadce ha o hatırlamıycak bile en son sana uzuluyorum aslında

ay bu yazıy okudum ve dehsete dustum boyle dan dan okuyunca insan kotu oluyor yok yok ben 12aydan evel asla inek sutu vermek istemiyorum sulu susuz hiç bir seklide keçi falan bask aama inek aslaa

canımzaten ustunde 3-5 yasçin diyor e sen oturcan yanına bascan tuslara isin neB))))))

ya inan yukarda alıntı yaptım benzer seyler yazacaktım ki sen yazmıssın katılıyorum ama nurdanda yanıt yazmıs onada katılmamak elde degil kalan surda bir ay olunca sıksın disin teocukta napalım hayat sartları zor birsey diyemiyorum ondan

en yeni ve taze annede sensindir haliyle.bayanssulusmile.söyle cok fit olupta yapanlar varmi orada?? insan onlari gördükce daha da komplekse giriyor malesef!! birde hava atmazlar mi!!

Temmuzda doğuran bir taze anne dahavar onunda durum vahim bugün sordum kilosunu söylemedi ama ohaoldumsmile Evet cnm 50 yaşında teyze var benden genç duruyorkaydirigubbakcemile3 Fit çok cnm çok esnekler birde bende bir gün öyle olacağım boshayallersmile

valla cok güzel..arada degistir su tickerinida anlayalim yani..bende baya bir incelmissindir..
işte onu beceremiyorum bunu yapana kadar neler çektim zaten böyle kilolu takılsın ticker :kedi:
11 tanemi ozlemmm
oha desem ayıp olurmu editlerlermi mesajımı:)

kaydirigubbakcemile3 De Esram de :sinifsinif: Ama minicikti kaç kaloridir ki bunlar :çok üzgünüm:

esracigim aslinda bende hicbirsey degismedi yine ayni sekilde bildigim konularda yardimci olmak ve bilmedigim konularda yardim almak icin yaziyorum..ama o zamanlar topik daha kalabalikti..o yüzden bizler arada kayniyorduk herhalde..kaydirigubbakcemile3tabi o arada sizlerde tanimak icin pek caba sarfetmiyordunuz..lmaz:ayrica bende calisiyordum ve ayni anda kursta gördügüm icin bir ara tamamen uzak kaldim..neyse cok uzatmayayim gecmis gün..bebislerimiz bizi daha da kaynastirdi diyelim..olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…