ahh yavrum kıyamam hiç.içim parcalanıyo okurken, senın durumunu düşünemıyorum bıle.bı cocuk bukadar sık hasta olurmu ya.bı an önce mayıs gelse sen gelsen türkıyeye sonra kayınvalıdenıde alıp gerı dönsenız.ve Teoda yaza kadar evde dahada hastalanmadan kalsa.acil şifalar diliyorum canımbir acil gecesini daha hallettik, kresten aradilar atesi 38.7 ye cikti ilacla 38.2 ye dusurduk haberiniz olsun diye, 2 saat sonra aradilar 39 a cikti gelin alin diye, ben gittim yol vs 1 satte 39.7ye cikmis, bisey veremmemisler cunku 4 saati dolmamis ilac vereli, ben gittigimde dolmustu hemen atesdusurucu verdim, taksiyle acile gittik cunku pediarina ulasamadim( rhinofarenjit, bronsiyolit vs..virutik oldugu icin antibiyotik vermedi, semptomatik tedavi ates dusurucu vs..oluyorum yorgunluktan, simdi sizdi mamasini yiyip (
Bugun geldı su laptop babanemızden.. annem o ne yaa, hap gıbı, sankı hesap makınesı, bızım cocuklar onun ustunden tusları bulabılırlerse buyuk basarı yaf.. kaldı kı sese tepkı versın, yok sesın cıktıgı yere bassın falan fılan.. Kuzy onu duvardan duvara fırlata fırlata sesını cıkartır.. emınım bunaa :)))))
ay yusufun istahimi acilmis mi?? oh oh yarasin tosunuma!!hihoyyytDeryacım cok sevındım Yusuf yemeye baslamıs galıba.hadı böle devam eder umarım
ay yusufun istahimi acilmis mi?? oh oh yarasin tosunuma!!hihoyyyt
ah canim ya hadi seninki rahatsiz da benimkinin nesi var acaba..dün gece 12 de karnini doyurdum uyuyordu zaten yatti..tam bende yatayim dedim kafami yastiga koydum güzlerini acti..tam 2 ye kadar uyumadi..sirtarip sirtarip durdu..yani hem gülmek istedim hem aglamak..tespitimi yaptim arkadaslar...kesin bunlara rahat batiyor...kaydirigubbakcemile3püfff uyudu uyandı uyudu uyandı yıne uyudu yıne uyandı akannehir saat 21.30dan bu yana durum budur.şuan oyun oynuyo.sabah randevumuz 9da erken kalkıcaz.ama uyumuyo hanım.sanırım genız akıntısı oluyo sonrada nefesı tıkanıyo.bugece sonumuz hayrola.düngece 3 de uyumustuk beynım zonkluyo
özlem yazınca geçimiş hatırladım o zamn resim koyuyodun sadece ama çok güzeldin resimlerde deniz kenarında manken gibi çıkıyodun o zaman daha çok takılıyodum bende kkya pc oturma odasındaydı zaten bebişlerde olmayınca bütün gün rahat rahat kaynatabiliyodum
bende geçen gün aradım topiği bulamadım eftalya nur bitopik açmış onu gördüm kız darılmış topik açmış burda sorularınız cevapsız kalmicak diye darılan oraya gidiyodu sonra nurda sıkıldı geri döndü
ÖZLEMCIGIM ben daha hamilelikten öncede giriyordum ve sürekli takip ediyordum..ama beni pek takan olmadigi icin bende daha seyrek girmeye baslamistim..klava: birde kaynanamlar felanda vardi ve pek vakit bulamiyordum..ama o zamanlar bazi bagyanlarin darildigi kadarda vardi..belirli kisiler belirli kisilerle konusuyordu bizde salak salak kendi kendimize yazisip duruyuduk..kaydirigubbakcemile3
Bugun geldı su laptop babanemızden.. annem o ne yaa, hap gıbı, sankı hesap makınesı, bızım cocuklar onun ustunden tusları bulabılırlerse buyuk basarı yaf.. kaldı kı sese tepkı versın, yok sesın cıktıgı yere bassın falan fılan.. Kuzy onu duvardan duvara fırlata fırlata sesını cıkartır.. emınım bunaa :)))))
nasil özlem spor nasil gidiyor?? faydasini görüyormusun´??birde sadece step mi yapiyorsun yoksa baska seylerde var mi??
en yeni ve taze annede sensindir haliyle.bayanssulusmile.söyle cok fit olupta yapanlar varmi orada?? insan onlari gördükce daha da komplekse giriyor malesef!!cnm her türlü germe yırtınma hareketleri var ohaoldumsmile step var ne ararsan var yani kaydirigubbakcemile3 en totosunu yerden kaldıramayanda benim ama :gitme:
valla cok güzel..arada degistir su tickerinida anlayalim yani..bende baya bir incelmissindir..1 martta başladım 78.5 tan bu sabah 76 idi kilom inceldiğim söyleniyor ayın birinde ölçüleceğim bakalım ne kadar incelmişim
aaaaaaaaa kimse yok hayırmı kızlar..
NURDAN NURDAN yapma böyle kötü oldum okuyunca..sen azcık izin lasan be yavrusinirlerin yıparndı iyice..eşinde askere gidecekmiş hakkınızda hayırlısı..
SİBEL şu an pınarın organik sütünü veriyorum...pınarın 6-12 aylık bebkler içinde sütü var ama onuda içmedi çünkü oda tatlı..bugünde babamız en organiğinden keçi sütü geiterecek niye en organik ilçede görev yaptığı için gözünün önünde keçi besleyen birisi varmış ordan alıp gitirecek..gece uyanınca suyu açlıktan içiyor yusf süte başaldıüından suyu normal içmeye başladı günlük gecde 150 ml su gündüzde ek besinaldığı için 150 ml su içiyordu yavrum gece açlıktan içiyormuş..
ÖZGÜL senin eşinde askere gidecekmiş şimdikten Allah kavuştursun ..
şu laptopunuzdan ben almadım evde ablamızdan kalma vardı ..ve malesef dünden beride milli oyuncağımız bozuldu ışıkları yanıyor ama müzik çalmıyor..
bime uğramayı unutum yoksa bowling setine bakacaktım biizm burda çok bim var mutlak oyuncakta kalmıştır...
derya yuruyus enguzel spor ya ben ecenin 40ı cıkınca hep cıkıodum evin ordaki parka yuruyodum miss gibi..şimdi gun içinde 100den fazla ip atlayıp aklıma geldikce karnımı ice cekip bırakıorum ozellikle gece yatarken..biraz faydası oldu gibi
ÖZLEMCIGIM ben daha hamilelikten öncede giriyordum ve sürekli takip ediyordum..ama beni pek takan olmadigi icin bende daha seyrek girmeye baslamistim..klava: birde kaynanamlar felanda vardi ve pek vakit bulamiyordum..ama o zamanlar bazi bagyanlarin darildigi kadarda vardi..belirli kisiler belirli kisilerle konusuyordu bizde salak salak kendi kendimize yazisip duruyuduk..kaydirigubbakcemile3
ah be nurdanım daha ne diyim bilmiyorum vah yavruma diyebiliyorum sadce ha o hatırlamıycak bile en son sana uzuluyorum aslındabir acil gecesini daha hallettik, kresten aradilar atesi 38.7 ye cikti ilacla 38.2 ye dusurduk haberiniz olsun diye, 2 saat sonra aradilar 39 a cikti gelin alin diye, ben gittim yol vs 1 satte 39.7ye cikmis, bisey veremmemisler cunku 4 saati dolmamis ilac vereli, ben gittigimde dolmustu hemen atesdusurucu verdim, taksiyle acile gittik cunku pediarina ulasamadim( rhinofarenjit, bronsiyolit vs..virutik oldugu icin antibiyotik vermedi, semptomatik tedavi ates dusurucu vs..oluyorum yorgunluktan, simdi sizdi mamasini yiyip (
ay bu yazıy okudum ve dehsete dustum boyle dan dan okuyunca insan kotu oluyor yok yok ben 12aydan evel asla inek sutu vermek istemiyorum sulu susuz hiç bir seklide keçi falan bask aama inek aslaa[FONT=Century Gothic, Verdana, Arial, Courier New]İlk 1 yıl neden inek sütü önerilmiyor?
1- İnek sütü ile beslenen bebekler ihtiyaçlarından çok fazla protein, sodyum, potasyum, klor alırlar. Bu da bebeklerin henüz tam gelişmemiş böbreklerine hasar verir.
2- İnek sütü, demir ve C vitamini açısından yetersizdir. Bu nedenle bağırsaklarda kanamalara ve demir eksikliği anemisine (kansızlığa) neden olabilir.
3- İlk bir yıl inek sütü alan bebeklerin, solunum hastalıkları başta olmak üzere, alerjik hastalıklara yakalanma riski çok yüksektir.
4- İnek sütü, anne sütü ve bazı mamalarda bulunabilen ve hayati önem taşıyan bebeğin göz, beyin hücreleri, sinir sistemi gelişiminde rol oynayan Omega-3, Omega-6 yağlarını içermez.
5- İnek sütünün, içerdiği yağ nedeniyle, sindirimi oldukça güçtür.
6- İnek sütü alan bebeklerde, düşük D vitamini ve yüksek fosfor içeriği nedeniyle, normal kemik ve iskelet gelişimi sağlanamaz.
İnek sütünde demir az miktarda bulunur, emilim yüzdesi 5’i geçmez. İçinde gizli kanamaya neden olan proteinlerin varlığı da gösterilmiştir. İlk yıl içinde bu etki daha da fazladır. Bunlara bağlı olarak inek sütüne ağırlık verilerek beslenen süt çocuğunda demir eksikliği ve anemisi gelişir. Ayrıca inek sütü sabitken anne sütünün bebeğin ihtiyaçlarına göre devamlı değişkenlik göstermesi de en önemli unsurlardan birisidir. İnek sütü ile beslenen bazı çocuklarda ishal, bağırsak kanaması, alerjik deri döküntüleri, akciğer rahatsızlıkları ile karakterize inek sütü alerjisi görülebilmektedir.
[/FONT]
Nurdan, dayanamayacagım yazacagım artık, Teo nun yasına gore yasadıgı bu kadar sey cok fazla.. ama cok fazla. Ben okurken kaldıramıyorum, kaldı kı o nasıl kaldırıyor. Sen bır doktor olarak daha ıyı bılırsın ama ya buraya gel, ya işi bırak.. ama bu cocuk krese gıttıkce, hasta cocuklardan bısıler kaptıkca plak gerıye sarıyor, mıınnnacık o daha, sımdıden bu kadar hırpalanması ne katacak ona merak konusu, kalsın boyle bagısıklık sıstemı kazanımı yaa.. kazanmasın bagısıklık sıstemı, ama o rahat uyusun uyansın, nefes alsın.. tamam Teo zamansız gelmıs bır bebek ve bılıyorum kı planlarınızı ona gore yapmıstınız, calısman bunun ıcın su an en dogrusu.. ama bu dogru Teo yu artık cok zorluyor, gunah.Bılıyorum kı sen de aynı seylerı duusnuyorsun, ondan hıc kuskum yok,ondan bu kadar rahat yazabıldım. Ama yazmadan edemedım.
en yeni ve taze annede sensindir haliyle.bayanssulusmile.söyle cok fit olupta yapanlar varmi orada?? insan onlari gördükce daha da komplekse giriyor malesef!!birde hava atmazlar mi!!
işte onu beceremiyorum bunu yapana kadar neler çektim zaten böyle kilolu takılsın ticker :kedi:valla cok güzel..arada degistir su tickerinida anlayalim yani..bende baya bir incelmissindir..
11 tanemi ozlemmm
oha desem ayıp olurmu editlerlermi mesajımı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?